2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

salihaaa vakit buldukça gir konuş kaynaş
sen zaten bizleri tanıyomuşsun ya bizede tanıt kendini Nehir'ini..

Son düzenleme:
offffffffffffff valla tam kıvamımdayım.
muhabbetin değil dibine dibek taşına vurasım var.

gelsenize yafff nerdesinizzzzzzzzzzzz

fatma zehramız vardı
kayboldu.
merak ediyorum..
kedilerin çılgını zehradanda ses soluk yok..

perviiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

sen nie benm mesanemde kayıtlı değilsin yaaaa..
böle dünücülükmü olur..kaydirigubbakcemile

kaç gündür geçmişi anca okuyorum yazmaya fırsatım olmuyor
yahoyu eceyi ve kuzeyi gördüm çok tatlılar
nurdan geçmiş olsun canım bu kötü günler bir an önce geçsin
esra berat alttan 4.dişini çıkarıyor bizede kök söktürüyor okul uzadı tasınacam hiçbirşey yapasım yok özür grubu tayinleri açılmadı
bu ara bunalımdayım sanırım hersey zoruma gidiyor gergin ve mutsuzum fırsat bulamıyorım girmeye buluncada huxzursuzluğumu buraya yansıtmak istemiyorummm falan falan....

ay ben dorukumu ve taptaze hatun burcuyu nasıl unuturum ya
doruk o saçlarının hayranıyın-m koca delikanlı olmuşsun yaffff
burcu süpersin idolümsün desem sana yeterli olar mı mikemmel daş kibim hatunsun yaf maşallah

ayy bben tahin ediorum senin gibi guzel hamarat bagyanın goncasının nekadan mikemmel oldugunu:)

taze Halley pastası benim çatpakı misafirlerim için hzırı acil ikramımdır nerdeyse.

ama çok çokk kalorili. ben recimdeyim yimeeeeeeeemmm

1400 verdim gecen cumadan bilmem farkındamısın

pervinim gesmeklerden geldimiki?

özledim ben pervini ecoşu..
Alllahım bu kız bu ece nin ismi çok uzunmuş gibi bide GÜYA kısaltıyor ecoooşşşş

ben ozelden atarım sana foto, gerekszilik yaratmayalım sempatiksalakcinni

babasıda oyle dio millet kısaltır anası uzatıo ecis dio dio :))

cok duskunum bende pastayı eritmek icin dustumde geldim anca gelebildim

salihaaa vakit buldukça gir konuş kaynaş
sen zaten bizleri tanıyomuşsun ya bizede tanıt kendini Nehir'ini..

1983 konya doğumluyum.çanakkale 18 mart üniv.türkçe öğr.mezunuyum.1.70 boyum.esmer sıradan biriyim.kızım nehirim 6 dişimiz var 10,12 adım atıyor ama tam denge yok.ek besin alıyor ayreten emiyor.o yüzden rejim yapamıyorum krem kullanamıyorum.80 cm 12 kilo.baba,amme,mama,amme meme,cici.uf,cız e gibi küçük kelimelerimiz var..işte böyle gülistan.
evet hepinizi isim isim tanıyorum gidenleride kalanlarıda...

ben yatıyorum artık işte topikte geçmişi oku yaz ve çık malesef bu kadar kalabiliyorum
yarın hakanın veda yemeği var akşam orda olcaz nişanda doğru dürüst fotom yok yarın berat la çekinir koyarım özlem
özdenin güzel yüzü geldi gözüme şincik :)))

saol salihacım walla hergun fix 2saate yakın spor yaptım azcık yedim ama cok yedim bakalım devam edicem ins ecenin dogumgunune gobeksiz olmak istorum..

saol salihacım walla hergun fix 2saate yakın spor yaptım azcık yedim ama cok yedim bakalım devam edicem ins ecenin dogumgunune gobeksiz olmak istorum..

hoş hatunsun allah için.kilonda yok.ama tabii nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap.ağustosa süper olursun.darısı başıma inşallah....

masallah melegine canım cok guzel herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…