offf nurdancım yaaa.. ama herşey iyi olacak eminim canım.. seni yormak istemiyorum ama neden olurmuş bu nane? bi de anlamadığım kayınvaldenler neden orda oy kullanıyor? orda oturmuyorlar bildiğim kadarıyla di mi? ay çok soru sordum bu sıkıntılı halinde..gunaydinlar, evde oglusumla ziyaresaatini bekliyoruz, babalargunu hediyesini vermeye gidicez, kayinvalidemler oy kullanmaya gitti burda secim var.
Fatmacim Askerlikten muaf olacagini sanmam cunku zaten bedelli 1 ay yapicak, ama parasi odendi yani ilk taksidi, insallah git tekrar gel demezler, bu bizim tr planimizi bozuyor, bu askerligin bu yaz bitmesi gerek..bakalim belki masabasi biseyler veirler raporlari gorunce.
Esrako kronik bi hastalik degil eger iyi tedavi ve istirhat olursa, ama ilk 1-2 ay cok onemli yoksa kalp yetmezligine gidebilir komplikasyon olarak iste ozaman kronik oluyor..
Deryam insallah geliriz biranonce ya yeter artik valla..
cık yimes.. ama sen yi..recimdeki bir bağyaaaaaaan vienetta yermiiiiiiii.
ince bi dilimmmakannehir
spiralden mi acaba yaaa? hep böyle mi oalacak fatma?bu arada bugün çok fenayım. rahim öyle ağrıyor ki. yani böyle bıcak gibi saplanıyor. o an sanki rahim çıkacakmış yerinden gibi sancıyor. belim kopuyor. dayanılmaz.. ağrı kesici aldım. şimdi birazcık onun etkisiyle rahatım. bu ikinci reglim. spiralden sonra ilk reglim ama. onun etkisi midir nedir?
ohh süperr sefanız olsun...Dun Ozgur le 9 aydır ılk kez gece basbasa dısarı cıktık.. gece yarılarına kadar gezdık alısverıs yaptık, yemek yedık, sahılde dolastık, bol bol sohbet ettık.. aman ne ıyı geldı.. valla cok sarj oldum..
Su artık goguslukten cıkan goguslere gıttım Pentı den sutyen aldım, 3 al 2 ode kampanyası varmıs, artık beden eskısı gıbı olmaıgından toparlayıcı duzgun bısı aldım 3 tane her rengınden.. 3 aldık 2 odedım 60 kagıt odedım.. ıhtıyacı olanlara duyurulur..
ben de geçen gün tchibo dan aldım. hemen hemen aynı fiyat. çok güzel modeller var ve yumuşacık. çok beğendim dokusunu filan. tavsiye ederimm.. ama benim de eskiden çok güzel olan göğüslerim, sönük balon gibi.. soyunma kabininde ağlıcaktım hallerine..EVRİM YAAA sütyene ihtiyacım var, nerden aldın, Penti mağazası nerde var? Güngören Kale'de var, biliyorum ama işime yaramaz :))) 60 TL 3 sütyen süper!
Dün geceyle ilgili ayrıntı vermek ister misin ? sempatiksalakcinni :tomato:
ada en sonunda totsunu kaldırdı ve 2 gündür emekliyor.. tutana aşkolsun tabii.. zırt orda, vırt burda.. alt kat dolaplara ve evin hijyenine çözüm bulmam gerek..
ada en sonunda totsunu kaldırdı ve 2 gündür emekliyor.. tutana aşkolsun tabii.. zırt orda, vırt burda.. alt kat dolaplara ve evin hijyenine çözüm bulmam gerek..
benim buna benzer sütyenlerim var inciden almıştım.göğüsler nasıl küçüldüyse bu kilomla onlara sığabiliyorum.hatun da taşmış hani.ben daha sihirli bişey sanmıştım evrim.ne halt edecğiz biz yav.enkaz olmuşuz enkaz.
ama yine de spor salonun da bekar kızlar görüyorum. biz de onların yanın da taşız.çok kızıyorum onlara daha evlenmeden doğurmadan pörsümüşler.selülit,fazla kilo sarkmış kollar,göbekler..buna da şükür yani
EVRİM bizdede ishal ve kusma vardı bu hafta ve yine diş yardı..üstten 3. dişimiz ve 4 eten ucu görünüyor ama çıkmamış ..bende üşüttü sandım nane limon verdim öğün aralarını uzattım.ama ishal ara ara devam ediyor...şeftali muz iyi geliyor birde 2 akşama bir muhallebi verdim.yediği kadar..bizim dişten oldu yani.. beslenmesinde değişiklik yaptım mama ağırlıklı beseledimki bünyeye diğer besinler ağır gelmesin diye...
offf offf dişim ağrıo kulağıma vuruyor resmen üfff ne illet bi agrı yaa yarın 1de gideceğim kanal tevasine devam edecek umarım gece agrımaz
sporumu yaptım dusumu aldım geldim..ama evdeki yasanmıslıgı yarın topluycam..hiçç halim yok
seda,özlem,evrim,pervin,nur hepinize iyi geceler
seda,özlem,evrim,pervin,nur hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?