2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yiğit kuzusumun burnu tıkanmıştı çok fena. aksilik burun spreyimiz de bitti. neyseki eşim gitti de nöbetçi eczaneden serum fizyolojik alıp geldi. yaptık rahatladı yavrum. şimdi uyutmaya çalışıyoruz bakalım. bu arad uzmantv de izledim. kesinlikle serum fizyolojik öneriyor. spreyin sakıncaları olabiliyormuş. allah korusun. bilseydim kullanmazdım.

offf offf dişim ağrıo kulağıma vuruyor resmen üfff ne illet bi agrı yaa yarın 1de gideceğim kanal tevasine devam edecek umarım gece agrımaz

offf nurdancım yaaa.. ama herşey iyi olacak eminim canım.. seni yormak istemiyorum ama neden olurmuş bu nane? bi de anlamadığım kayınvaldenler neden orda oy kullanıyor? orda oturmuyorlar bildiğim kadarıyla di mi? ay çok soru sordum bu sıkıntılı halinde..

recimdeki bir bağyaaaaaaan vienetta yermiiiiiiii.
ince bi dilimmmakannehir
cık yimes.. ama sen yi..

spiralden mi acaba yaaa? hep böyle mi oalacak fatma?

ohh süperr sefanız olsun...

ben de geçen gün tchibo dan aldım. hemen hemen aynı fiyat. çok güzel modeller var ve yumuşacık. çok beğendim dokusunu filan. tavsiye ederimm.. ama benim de eskiden çok güzel olan göğüslerim, sönük balon gibi.. soyunma kabininde ağlıcaktım hallerine..

ada en sonunda totsunu kaldırdı ve 2 gündür emekliyor.. tutana aşkolsun tabii.. zırt orda, vırt burda.. alt kat dolaplara ve evin hijyenine çözüm bulmam gerek..

saol gizemcim ama 3 aydan sonra her tedaviyi yapabiliolarmıs bi sorun olmuyormus sanırım parol içip yatacağım

dogru dıyorsun bacım.. beterın beterlerı de var..

adam bişi yemıyor kı muhallebı yedıreyım, yıne sut le yasıyor.

offf offf dişim ağrıo kulağıma vuruyor resmen üfff ne illet bi agrı yaa yarın 1de gideceğim kanal tevasine devam edecek umarım gece agrımaz

Allah yardımcın olsun be kızım.. hakıkaten ısın cok zor.

ada en sonunda totsunu kaldırdı ve 2 gündür emekliyor.. tutana aşkolsun tabii.. zırt orda, vırt burda.. alt kat dolaplara ve evin hijyenine çözüm bulmam gerek..

haydi gözün aydın.. ıyı yolculuklar bu arada.

sporumu yaptım dusumu aldım geldim..ama evdeki yasanmıslıgı yarın topluycam..hiçç halim yok

daha ne yaaa.. nefissin, missinnn :)

ıyi geceler a.s.
Bu ara bende bir halsizlik bir çöküntü var hep uyumak istiyorum havalar çok sıcak ondan sanırım birde gündüz denizde çok yoruluyorum ondan sanırım ve Özde çok hareketli kurtlu bu kız sanırım ya poposunu 2dk yere koymuyor çoook zormuş ya daha uslu olsa ne olurdu denize çekmiş bu sanırım Bugün yürümesi için çaba harcadım deliyim ben hem çok meraklı diye dert yanıp hemde yürümesi için çaba sarfediyorum 4 adım attı cadı :)) Galatasaraylı bir topumuz var o onu baştan çıkarıyor Deniz sinir oluyor ona olan aşkına delikafadulden
Deniz çalışıyor Özde uyuyor bugün yürüyüşe çıkamadım annem yine ızmirde bir dönse yeter ya habire gidip duruyor

seda,özlem,evrim,pervin,nur hepinize iyi geceler

Iyı geceler tatlım..

Pasıfıc ı ızlıyorum.. resmen kahroluyorum su savasları gordukce.. Rabbim dıyorum ıcımden, yarattıgın varlık bu kadar mı var olmaktan cıkar.. ınsan ınsan olmaktan cıkınca ne kadar korkunc bır varlıga donusuyor.. çok uzuluyorum. Bazen Buket e hak vermemek elde degıl, bu dunyaya cocuk getırmek.. cok dusundurucu yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…