ee burcuda tarti yok mi??buarada ikizlere takke hayirli olsun, en sevdigim sudyen modelidir sade duz..ohh ozyle ne iyi gelmistir, bende yazin hayalini kuruyorum kocamla sahilde gezicem elele, konserlere bara gidicem..etrafta tanıdık ta yok tartısını ıstıyım bı bakımm.. du bakalımm napıcam.
bizede 15te bir geliyor ama 3-4 gune bir illaki bi silinip supuruluyor heryer toz topakTemzilik yaptım, accık ara verdim. Hesapta 15 te bir kadın geliyor, neyi çektiysem altı toz duman! Anladığım kadarıyla yüzeysel yapıyor, ben evde olmuyorum çünkü. Geçen hafta salladım, gelme, dedim. Bu hafta da gelme diyeceğim. Sırf cam siliyor diye gerek yok. (cam silmeyi sevmiyorum).
Halley pastası yaptım. Süper oldu. yarım ölçü yaptım, küçük bir dilim yedim. Bİr de taze fasulye kavurması yaptım ilk defa. Akşama yumurta kıracağım üstüne, dur bakalım nasıl olacak...
Daha ütü yapacağım, not gireceğim, duş - oje ve Doruk gezdirmesi var. Doruk mızmız, Onur baskete çıkmak istiyor. Şahane bir gün :)
caim onlar buraninda vatandasi, burdada adresleri var o yuzden ceza yerler kullanmazlarsa burdayken.offf nurdancım yaaa.. ama herşey iyi olacak eminim canım.. seni yormak istemiyorum ama neden olurmuş bu nane? bi de anlamadığım kayınvaldenler neden orda oy kullanıyor? orda oturmuyorlar bildiğim kadarıyla di mi? ay çok soru sordum bu sıkıntılı halinde..
Burcu bu halley pastasıda neymiş afiyet olsun bir dilimcikte ben alsam aklinialirimsmile merak ettim ben akıllanmam hem zayıflayacağım diye yürümekten ayaklarım su topladı hemde tatlı peşindeyim hala
Nurdan nasılsın?? nası oldu Tıbet.. oglun nasıl?? sen nasılsın??? aklım sen de habıre.
canim tibet daha iyi bugun yarin belli olucak cikip cikmayacagi,bugun babalar gunu icin gittik, teo bugun babasinin gobegine bi sarildi yatti gozlerim doldu, bugun tras olmus, renkli tisort giymis yuzunede baya renk gelmis dunku haline gore, nasil saristilar babasi yavrusu kiyamam 5 dk kaldi oyle( iyi olucak insallah, yarini 4 gozle bekliyorum tekrara tahlillere bakilicak..
senın yedıgın pastayı kım yedı burada bacım.. gosun doysun beaaaa ohaoldumsmile
canim tibet daha iyi bugun yarin belli olucak cikip cikmayacagi,bugun babalar gunu icin gittik, teo bugun babasinin gobegine bi sarildi yatti gozlerim doldu, bugun tras olmus, renkli tisort giymis yuzunede baya renk gelmis dunku haline gore, nasil saristilar babasi yavrusu kiyamam 5 dk kaldi oyle( iyi olucak insallah, yarini 4 gozle bekliyorum tekrara tahlillere bakilicak..
bu arada Özde ben telefonla konuşurken çok dikkatli izliyordu 2 gündür telefonu alıp kulağına götürüyor ben alo dediğimde elinde telefon yoksa bile elini götürüyor çok şirin oluyor ya kaydirigubbakcemile3
ne kadar guzel.. senın her yaptıgını anında kazıyor hafızasına demek kı.. cok pasta yıyıp durma cocugun onunde barı :)
Yediklerimi yese keşke tosuncuk olurdu :kedi: yok cnm ya terzi kendi söküğünü dikemez misali girmiyor eve pasta 23 haziranı bekliyorum inş. güzel bir pasta beni bekliyordur o zamana kadar kendimi sıkıp en azından fotolarda adam kılığında çıkmaya çabalıyorum bayanssulusmile
Ayyyyyyyyy, çok şımaracağım sanırım bu sene :) çok teşekkür ederim Evrim. Çok güzel bir kutlama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?