2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişten aklımda pek birşey kalmadı nedeni hep okuyup yazamam ee haliyle unuttum Özdehanım biryakamı bıraksa diğer odaya giderken bile hep ağlıyor ohaoldumsmile
Nurdan çok geçmiş olsun cnm inş. bundan sonra şu tüm olumsuzluklar yakanızı bırakır bu son sıkıntılı dönemin olur.. Size en başta SAĞLIK diliyorum...
Nur geçmiş olsun cnm...
Pervin ve Derya yakın takipçinizim biliyorsunuz... :) Süpersiniz :lepi:
Evrim takkelerin hayırlı olsun cidden benimkilerde çok vahim öncede çok küçükler diye dert yanardım offf ya şimdi büyük ve sarkık uzanında yanlara yatıyor :bbo: Bikiniden fırlıyor yeni bikini alacağım senağlama
Burcu bu halley pastasıda neymiş afiyet olsun bir dilimcikte ben alsam aklinialirimsmile merak ettim ben akıllanmam hem zayıflayacağım diye yürümekten ayaklarım su topladı hemde tatlı peşindeyim hala

etrafta tanıdık ta yok tartısını ıstıyım bı bakımm.. du bakalımm napıcam.
ee burcuda tarti yok mi??buarada ikizlere takke hayirli olsun, en sevdigim sudyen modelidir sade duz..ohh ozyle ne iyi gelmistir, bende yazin hayalini kuruyorum kocamla sahilde gezicem elele, konserlere bara gidicem..

bizede 15te bir geliyor ama 3-4 gune bir illaki bi silinip supuruluyor heryer toz topak(
halley pasta ne baci??

caim onlar buraninda vatandasi, burdada adresleri var o yuzden ceza yerler kullanmazlarsa burdayken.
virutik mis ama stres ve asiriryogunluk aktive etmis, direnc dusuklugu pnomoni vs....

BABYY anakiz supersiniz..

Burcu bu halley pastasıda neymiş afiyet olsun bir dilimcikte ben alsam aklinialirimsmile merak ettim ben akıllanmam hem zayıflayacağım diye yürümekten ayaklarım su topladı hemde tatlı peşindeyim hala

senın yedıgın pastayı kım yedı burada bacım.. gosun doysun beaaaa ohaoldumsmile

Nurdan nasılsın?? nası oldu Tıbet.. oglun nasıl?? sen nasılsın??? aklım sen de habıre.

canim tibet daha iyi bugun yarin belli olucak cikip cikmayacagi,bugun babalar gunu icin gittik, teo bugun babasinin gobegine bi sarildi yatti gozlerim doldu, bugun tras olmus, renkli tisort giymis yuzunede baya renk gelmis dunku haline gore, nasil saristilar babasi yavrusu kiyamam 5 dk kaldi oyle( iyi olucak insallah, yarini 4 gozle bekliyorum tekrara tahlillere bakilicak..

çok mutlu oldum, cok sevındım gercekten.. Allahım gonlune gore versın..

Kıyamam Teo ma.. hıc unutmuyorum Tıbetın fotosunu gordugunde nası heyecanlandı, nası sevınmıstı.. cok içli bir cocuk bu yaa.. hıc kıyamıyorum ona.

senın yedıgın pastayı kım yedı burada bacım.. gosun doysun beaaaa ohaoldumsmile

fazla pasta göz mü çıkarır laelaelaelaelae 60 kiloya gelirsem buraya 10 katlı pasta benden kutlama yapacağız sositososito

yavrum ya hayal ettimde kıyamam ben minik ördeğime :teselli:
Çok tatlısınız anne oğul aşkı opuyorumnanaktan
Pervin sizde çok güzelsiniz beyazlarla tabii şimdi siz zayıfladıkça rahat rahat fıstık gibi fotoğraflarınız koyuyorsunuz ben ne yapıcam bu pis boğazla buraya foto koymak döt ister :çok üzgünüm:

bu arada Özde ben telefonla konuşurken çok dikkatli izliyordu 2 gündür telefonu alıp kulağına götürüyor ben alo dediğimde elinde telefon yoksa bile elini götürüyor çok şirin oluyor ya kaydirigubbakcemile3

ne kadar guzel.. senın her yaptıgını anında kazıyor hafızasına demek kı.. cok pasta yıyıp durma cocugun onunde barı :)

PERVİNNN çok teşekkür ederim canımcım :) çok tatlısınnnn :) ilk kutlama :)

ay çok tatlısınız yaaa...

oyyy kıyamam, benim bile gözlerim doldu. İyi olacak tabi ki, Derya'ya katılıyorum; inşallah güzel şeylerin başlangıcı olur bu rahatsızlık.

ne kadar guzel.. senın her yaptıgını anında kazıyor hafızasına demek kı.. cok pasta yıyıp durma cocugun onunde barı :)

Yediklerimi yese keşke tosuncuk olurdu :kedi: yok cnm ya terzi kendi söküğünü dikemez misali girmiyor eve pasta 23 haziranı bekliyorum inş. güzel bir pasta beni bekliyordur o zamana kadar kendimi sıkıp en azından fotolarda adam kılığında çıkmaya çabalıyorum bayanssulusmile

Furçu :) halıyle her seferınde ılk kutlayan o oluyor her seferınde :))

Buradan da kutlayalım o saman..

Hocam,Arkadasım..

Kendin için arzu ettiğin tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle..

Sonra eşin ve evladınla bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat sürmen dileğiyle..
...
Önce iyi bir dost olduğun, sonra da çok düzgün bir insan olduğun için seni sevdiğimi de ekleyerek.. :)

Nice mutlu senelere dıyorum.. Dogum gunun kutlu olsun güzel kadın.

( bi de sapkın olmasan dadından yenmeyecek amma.. o kadar kusur kadının küçük kızıında da olur dıyerekten sineye cekıyoruz bı kerelıgıne :) )

Son düzenleme:
ÖZLEM şöyle kiiii; ben yarım porsiyon yaptım, onu belirteyim.

----------spoiler (pasta tarifi) ----------------

5 adet kırılmış, parçalanmış halley, kırılmış fındık, muz (isteğe göre) 1 paket krem şanti ile karıştırılır, genişçe kaba yayılır ve buzluğa atılır. Üstüne çikolata sosu hazırlanır, dökülür ve bzulukta bekletmeye devam edilir. Takır takır olmasını beklemeden servis edilir.

-------- spoiler bittiiiiiiii ----------------------

not: spoiler ipuucu demek. dizilerle ilgili sitelerde böyle yazılıyor.

hayatımda ılk kez aynı tarıhlı bır dogum gunu ınsanıyla tanısıyorum.. :))

Ayyyyyyyyy, çok şımaracağım sanırım bu sene :) çok teşekkür ederim Evrim. Çok güzel bir kutlama :)

Ben de ıyı gunde kotu gunde hastalıkta ve saglıkta yanımda oldugun ıcın tesekkur ederım. Saat, yer ve zaman dınlemeden arayabılecegım, sıgınabılecegım nadır ınsanlardan bırısısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…