ÖZLEM şöyle kiiii; ben yarım porsiyon yaptım, onu belirteyim.
----------spoiler (pasta tarifi) ----------------
5 adet kırılmış, parçalanmış halley, kırılmış fındık, muz (isteğe göre) 1 paket krem şanti ile karıştırılır, genişçe kaba yayılır ve buzluğa atılır. Üstüne çikolata sosu hazırlanır, dökülür ve bzulukta bekletmeye devam edilir. Takır takır olmasını beklemeden servis edilir.
-------- spoiler bittiiiiiiii ----------------------
not: spoiler ipuucu demek. dizilerle ilgili sitelerde böyle yazılıyor.
hayatımda ılk kez aynı tarıhlı bır dogum gunu ınsanıyla tanısıyorum.. :))
ÖZLEM pasta tahmininden çok çok çok daha güzel oluyor. Bİlgine. Yani tam benlik :)
yerim sizi yer ..
onlar insan olmayı başaramayanlar ..insan olma yolunda başarısız olanlar...yolunu sapıtıp yanlışın aldanmasına kanıp düşman tarafına geçen varlıkçıklar...Iyı geceler tatlım..
Pasıfıc ı ızlıyorum.. resmen kahroluyorum su savasları gordukce.. Rabbim dıyorum ıcımden, yarattıgın varlık bu kadar mı var olmaktan cıkar.. ınsan ınsan olmaktan cıkınca ne kadar korkunc bır varlıga donusuyor.. çok uzuluyorum. Bazen Buket e hak vermemek elde degıl, bu dunyaya cocuk getırmek.. cok dusundurucu yaaaa..
Geçmişten aklımda pek birşey kalmadı nedeni hep okuyup yazamam ee haliyle unuttum Özdehanım biryakamı bıraksa diğer odaya giderken bile hep ağlıyor ohaoldumsmile
Nurdan çok geçmiş olsun cnm inş. bundan sonra şu tüm olumsuzluklar yakanızı bırakır bu son sıkıntılı dönemin olur.. Size en başta SAĞLIK diliyorum...
Nur geçmiş olsun cnm...
Pervin ve Derya yakın takipçinizim biliyorsunuz... :) Süpersiniz :lepi:
Evrim takkelerin hayırlı olsun cidden benimkilerde çok vahim öncede çok küçükler diye dert yanardım offf ya şimdi büyük ve sarkık uzanında yanlara yatıyor :bbo: Bikiniden fırlıyor yeni bikini alacağım senağlama
Burcu bu halley pastasıda neymiş afiyet olsun bir dilimcikte ben alsam aklinialirimsmile merak ettim ben akıllanmam hem zayıflayacağım diye yürümekten ayaklarım su topladı hemde tatlı peşindeyim hala
Ben de ıyı gunde kotu gunde hastalıkta ve saglıkta yanımda oldugun ıcın tesekkur ederım. Saat, yer ve zaman dınlemeden arayabılecegım, sıgınabılecegım nadır ınsanlardan bırısısın.
burcum canim arkadasim nice mutlu huzurlu saglikli ve tas gibi bir fucutlu yaslara..seni cok seviyom biliyun muu??iyiki dogdun..iyiki sipanida dogurdun..
yutkundum şöyle bir birde iç çektim dur bir iki yudumda şu çaydan içeyim yeşil çay-biberiye (amacım aklıma geldi maşum benim yolum uzun) Tamam geçti şimdi :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 güzelmiş tadını hayal ettim
Nice mutlu yıllara tazem inş. 70 yaşında bile çıtır görünümlü, sağlıklı, mutlu olursun...
Tüm sevdiklerin yanında olur... O güzel gülüşün her zaman yüzünden eksik olmaz inşallah..
burcum
canım arkadaşım nice mutlu güzel günlerin olsun çekirdek ailenle
yeni yaşın sana hedeflediğin kiloyu getirsin
bol bol sevişgen günler getirsin
kıskanç mesai arkadaşlarının nazarından korusun
seni çok seviyorummmmmmmmmmmm
BURCUM azimli gadın her gece bol atraksiyonlu güzel hatun yeni yaşında tüm sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler geçirmen dileğiyle...
a.s. ..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
burcum
canım arkadaşım nice mutlu güzel günlerin olsun çekirdek ailenle
yeni yaşın sana hedeflediğin kiloyu getirsin
bol bol sevişgen günler getirsin
kıskanç mesai arkadaşlarının nazarından korusun
seni çok seviyorummmmmmmmmmmm
şakşaklanacak bir durum yok ortada Meltem.. hele ki yanlıs anlasılmışsa.. değil mi ama??
çok sağol gizemI'm the copy of my dad.. olabilir, tam çeviri.. ama ben demiştim copy&paste de olabilir (ben öyle yazdırdım) ya da direk babamın kopyasıyım yazdır.. bu da çok güzel..
MELTEM; mama sandalyesi kousunda,
ben adaya chicco nun mr party denilen portatif mama sandalyesini aldım. arabanın arkasında duruyor. puset kadar elim ayağım. çok çok memnunum. e-bebekten 60 küsur liraya almıştım. küsüratını tam hatırlayamıyorum. benim albümümde adanın onda otururken bir resmi var. bak istersen. hem kendi masası da var. çok kullanışlı gerçekten..
günaydıngünaydın.. döndüm aranıza...
sorunlarımızı azda olsa halladebildik... cumadan itibaren evimizde yemeye başladık yani kayınpederimgille ayrıldık.. hafta sonu zaten badana telaşı vardı kadın geldi temizliğie falan yine evimizde yedik akşamda gündüzde artık sanırım inşallah bundan sonra böyle olacak... dün kadınlada konuştuk artık ayda 1 kere temizlige gelecek en azından dip köşe yapmış olur... dün biran düşündüm niye daha önce kadın çağırmıyorum diyesonra yanıtını buldum evimde durmuyordum sadece yatmaya çıkıyordum evimede ondan :)))) neyse daha iyiyim... tam olarak düzelmesemde cuma günkü psikolojime göre daha iyiyim.....
ACAİ bERY bende işe yaradı arkadaşlar bilmiyorum am 2 kilo gitti şimdiden... çarşamba akşamı içmeye başladım ilk defa dün tartındğımda 63 idim.... inşallah böyle devam eder....
geçmişe tam olarak bakamadım ama üstteki yazıda gördüm..
TAZEM DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun arkadaşım... yüzündeki gülücükler hiç solmasın rabbim her daim yüzünü gülümsetecek mutlu anlarla karşılaştırsın.... eşinle ve dodoyla mutlu seneler..
NURDAN. canım eşin hastaymış sanırım geçmiş olsun... çabuk iyileşsin inşallah.. resimlerniz harika bayıldım teoya ya koca adam gibi olmuş.....
ESRAKO tebrikler gerçekten çok etkili bir ürün ..baskülde bozulacak zaman buldu .tatile gidene kadar baya fark eder bak incede görünüyor insan içindeki krom yağları kasa dönüştürüyor...daha sıkı görünüyorsun...
gunaydinlar, evde oglusumla ziyaresaatini bekliyoruz, babalargunu hediyesini vermeye gidicez, kayinvalidemler oy kullanmaya gitti burda secim var.
Fatmacim Askerlikten muaf olacagini sanmam cunku zaten bedelli 1 ay yapicak, ama parasi odendi yani ilk taksidi, insallah git tekrar gel demezler, bu bizim tr planimizi bozuyor, bu askerligin bu yaz bitmesi gerek..bakalim belki masabasi biseyler veirler raporlari gorunce.
Esrako kronik bi hastalik degil eger iyi tedavi ve istirhat olursa, ama ilk 1-2 ay cok onemli yoksa kalp yetmezligine gidebilir komplikasyon olarak iste ozaman kronik oluyor..
Deryam insallah geliriz biranonce ya yeter artik valla..
Dun Ozgur le 9 aydır ılk kez gece basbasa dısarı cıktık.. gece yarılarına kadar gezdık alısverıs yaptık, yemek yedık, sahılde dolastık, bol bol sohbet ettık.. aman ne ıyı geldı.. valla cok sarj oldum..
Su artık goguslukten cıkan goguslere gıttım Pentı den sutyen aldım, 3 al 2 ode kampanyası varmıs, artık beden eskısı gıbı olmaıgından toparlayıcı duzgun bısı aldım 3 tane her rengınden.. 3 aldık 2 odedım 60 kagıt odedım.. ıhtıyacı olanlara duyurulur..
Ozgur dıyor kı sıkılastın, hakıkaten gobegım falan cıddı manada kuculdu, hıssedıyorum, bellı de oluyor.. ama tartı aynı..
normal ınsan mahıyetınde..
etrafta tanıdık ta yok tartısını ıstıyım bı bakımm.. du bakalımm napıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?