2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcum canim arkadasim nice mutlu huzurlu saglikli ve tas gibi bir fucutlu yaslara..seni cok seviyom biliyun muu??iyiki dogdun..iyiki sipanida dogurdun..

yutkundum şöyle bir birde iç çektim dur bir iki yudumda şu çaydan içeyim yeşil çay-biberiye (amacım aklıma geldi maşum benim yolum uzun) Tamam geçti şimdi :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 güzelmiş tadını hayal ettim
Nice mutlu yıllara tazem inş. 70 yaşında bile çıtır görünümlü, sağlıklı, mutlu olursun...
Tüm sevdiklerin yanında olur... O güzel gülüşün her zaman yüzünden eksik olmaz inşallah..

hayatımda ılk kez aynı tarıhlı bır dogum gunu ınsanıyla tanısıyorum.. :))

Cnm benim dayımda 23 haziran doğumlu ayrıca İzmirde oturuyor kaydirigubbakcemile3
ÖZLEM pasta tahmininden çok çok çok daha güzel oluyor. Bİlgine. Yani tam benlik :)

dur sus söyleme yeter artık lütfen dayanamiiiciim yoksa :kedi: gelir yerim bak sositososito ama bana 3 porsiyon ancak yeter kaydirigubbakcemile2

burcum
canım arkadaşım nice mutlu güzel günlerin olsun çekirdek ailenle
yeni yaşın sana hedeflediğin kiloyu getirsin
bol bol sevişgen günler getirsin
kıskanç mesai arkadaşlarının nazarından korusun
seni çok seviyorummmmmmmmmmmm

çok yorgunum bütün gün sürttük
yarın temizlik var
salı yokum anamlardayım anamıda alıp geleceğim
çarşamba yahoyu doktor kontorulüne götüreceğim vs derken aktif olamayabilirm
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar dilerim

yerim sizi yer ..
onlar insan olmayı başaramayanlar ..insan olma yolunda başarısız olanlar...yolunu sapıtıp yanlışın aldanmasına kanıp düşman tarafına geçen varlıkçıklar...

biliyoruz...yanımızdan ayrılma..

NURDAN eşinin daha iyiye gitmesine sevindim..hastane odasında teocuk ve babası arasındaki dialogda çok duygulandırdı ALLAH AYIRMASIN SİZİ...

BURCUM azimli gadın her gece bol atraksiyonlu güzel hatun yeni yaşında tüm sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler geçirmen dileğiyle...
a.s. ..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bu saatte niye burdayım yusf bey calpol içti bayıldı..yoksa nerdeeeeeeeeeeeeee burda bu saate ayağımda yusuf mıyır mıyır sabahlardım...
şincik benim artık uyumam gerek ..özledim şöle isteyince yatıp uyumayı...

Ben de ıyı gunde kotu gunde hastalıkta ve saglıkta yanımda oldugun ıcın tesekkur ederım. Saat, yer ve zaman dınlemeden arayabılecegım, sıgınabılecegım nadır ınsanlardan bırısısın.

Canım arkadaşım, ne mutlu bana ki, sende böyle hisler uyandırıyorum. Sen de benim için öylesin. Ben de seniiiiiiiiiiiiiiiii ssssevvvgiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm :) İyi ki tanıdım seni.

burcum canim arkadasim nice mutlu huzurlu saglikli ve tas gibi bir fucutlu yaslara..seni cok seviyom biliyun muu??iyiki dogdun..iyiki sipanida dogurdun..

hahaha :))) ben de seni çok seviyorum bebeğim. Çok teşekkür ederim

Önce aferin sana!!! Sonra çoooook teşekkür ederim.

eşşekkkk teo bu eşşekkkkk!

ay ne güzel dilekler bunlar yaa :) ben de seni çok seviyorum çingenem. çok teşekkürler a.s.

Çok teşekkür ederim Deryacım. Çok tatlısın :)))

cokkk guzelsiniz sabah sabah içim acıldı walla

ben kutlama die buna derim:)

günaydın.. döndüm aranıza...

sorunlarımızı azda olsa halladebildik... cumadan itibaren evimizde yemeye başladık yani kayınpederimgille ayrıldık.. hafta sonu zaten badana telaşı vardı kadın geldi temizliğie falan yine evimizde yedik akşamda gündüzde artık sanırım inşallah bundan sonra böyle olacak... dün kadınlada konuştuk artık ayda 1 kere temizlige gelecek en azından dip köşe yapmış olur... dün biran düşündüm niye daha önce kadın çağırmıyorum diyesonra yanıtını buldum evimde durmuyordum sadece yatmaya çıkıyordum evimede ondan :)))) neyse daha iyiyim... tam olarak düzelmesemde cuma günkü psikolojime göre daha iyiyim.....

ACAı bERY bende işe yaradı arkadaşlar bilmiyorum am 2 kilo gitti şimdiden... çarşamba akşamı içmeye başladım ilk defa dün tartındğımda 63 idim.... inşallah böyle devam eder....

geçmişe tam olarak bakamadım ama üstteki yazıda gördüm..

TAZEM DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun arkadaşım... yüzündeki gülücükler hiç solmasın rabbim her daim yüzünü gülümsetecek mutlu anlarla karşılaştırsın.... eşinle ve dodoyla mutlu seneler..

NURDAN. canım eşin hastaymış sanırım geçmiş olsun... çabuk iyileşsin inşallah.. resimlerniz harika bayıldım teoya ya koca adam gibi olmuş.....

şakşaklanacak bir durum yok ortada Meltem.. hele ki yanlıs anlasılmışsa.. değil mi ama??

Evrim ben özellikle cinsellikle ilgili konuşmalardan hoşlanmıyorum gördüğümde okumadan geçiyorum
sana senin bu tarz muhabbetlere katılıp katılmadığını dahi bilmiyorum
sadece genelleme yaptım burada insanların özeli o derece konuşulurken 2 resmin lafı olmaz bence
kocaların tek fotosunu koyanı da hiç görmedim kucağında bebekli fotolarını gördüm sadece ve asla asla beni rahatsız etmedi bu durum

seninle zıt gitmek ile ilgili bir niyetimde yok

çok sağol gizem
bende ondan alayım bari

günaydın

Taze nice mutlu yaşlara

ya derya bu ilacın etkiyi gorunce ki hayvani yedim son uçu gun korkmaya basladım yan etkisi vs olurmu diye ciddi etki yaptı bende çunku. arastırmadıkda derinlemesine
dun arkadasımın kardesi tıp okuyor, 5. sıınfa geçti kız dedi en masum oldugu dusunulen bitki siyah cay yuzyillardır kullanıldıgı için denenen birsey sonuçları ortada olan birsey onun harici her bitkinin mutlaka yan etkisi var falan bana uzun uzun anlattı bitki caylarıdnan tırstım
içinde bir yararlı etken madde içeriyor ama 10 tane zararlı madde de barındırabiliyor çok uzun yıllarg erekiyor anlamak için tam olumsuzluklarını falan dedi o yuzden bitki cayı olayından uzaklyastım yesil çay da bu sekil soru isareti bende dedi falan

insallah kronik olmazz.
benim iç im her hastalık basittir bir kronikler beni uzer korkutur omur boyu ugrasılacak olanlar. korktum basıma geldi berkede bobrek tasi surekli tahlil tetkik halindeyiz beterinden korusun allah diyouz ama yinede insallah kronige çevirmez

super geliyor dimii oh iyi yapmıssınız
sefa mı baktı kuzy ye daha evel niye yapmıyordunuz bunu ?

çok guzellsiniz siz yaa

evrim tartı nın pilini kontrol ettinmi ben geçenlerde bunu yasadım diyetisyene sordum pilini degistirin dedi degistik ve oldu habire farklı sonuç veriyordu çunku cıkıp indikce

sibelcim gelişmelere sevindim..hapın işe yaramasınada tabikisi..bende bu sekilde ne verdim verdim gerisini trye gelince acaiyle hallederim belkim amada cok sıcak bakmıyorum..karnım duzlessin yeter.oda bayagı toplandı daraldı..hareketleride ondan yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…