2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tusiab ucurtma senligi duzenlemişti ora gıttık guzel gecti..bende uzun zamandır ilk defa beyaz tshirt giydim cok hosuma gitti bu durum..ecede cok eglendi. suan baba kız bayılmıs uyuyolar bense dinleniorum:)

yahu elınden almasak ıyıce yolacak da.. bu kacırabıldıklerımızden kalanlar :)

saol kuzum dıleklerın ıcın..

zeki trikonun 2010 modellerine bittim.. ne yazıkki mayo seveyen ben orda bi mayoya hasta oldum sanırım antalyaya giderken alıcam

bu seferlık bole olsun.. ben de aldım bı tane numune, zekı den almıstım ben de 2 ay once yazmıstım sanırsam.. 65 lıraya ındırmısler.. bı tane aldım 40 beden

evrim saclarıma bakım yapıorum haftada 1 turp suyu 1 sarmısaklı sampu..bakalım sonuc vercekmi..uzasın die yapıorum

hıc duymamıstım bunu.. acarsan sevınırım..

babam her dusa gırdıgınde bı cay bardagı sırke alırdı.. sacını son durularken onunla yıkardı.. adamın sacları daıma harıkadır..

nacızane tavsıyem uzatıyorsan demır hapıı kullanman, 1 ay kullansan bıle faydasını gorursun..

pambık tarlası gıbı olmussunuzzzz :)) masallahh kuzularıma.

Ozgur dıyor kı sıkılastın, hakıkaten gobegım falan cıddı manada kuculdu, hıssedıyorum, bellı de oluyor.. ama tartı aynı..

cok sınırlerım bozuluyor.. sanırım tartı bozuldu.. yanı bı gun bakıyorum bı kılo ınmıs, bır hafta sonra tartılayım dedım, ertesı gun yıne tartıldım, bı kılo almıs gorunuyorum.. yıne ole bır ıkı aynı sekıl yaptı,anlamıs degılım, canım sıkıldı ne yalan soyleyeyım..

ben gözlerımle goruyorum vucut kuculuyor ama tartı aynısın dıyor.. ya da habıre oynuyor, dıgıtal tartı..

aldıgım aletı de her gun yapyorum.. Ozy bı de bana mekık aletı alacak.. dedı o da sana motıve olsun.. hanı salsam cayıra da mucıze beklesem eywallah ta..

Kı Pervinim, benım metabolızma ole yavas falan da degıldır, senın kadardır emınım, yanı normal ınsan mahıyetınde..

etrafta tanıdık ta yok tartısını ıstıyım bı bakımm.. du bakalımm napıcam.

tusiab ucurtma senligi duzenlemişti ora gıttık guzel gecti..bende uzun zamandır ilk defa beyaz tshirt giydim cok hosuma gitti bu durum..ecede cok eglendi. suan baba kız bayılmıs uyuyolar bense dinleniorum:)

Kuzey de sımdı uyudu.. Ozy de yanımdakı kanepede bayıldı kaldı adam.. bı mınnak velet ıkımzıı de bıtırıyoo..

Kuzy ıshal.. ben usuttu galıba dedım, hanı hava sıcak, ayaklar cogu kez cıplak falan..

Ozy de diş yıne ataga gectıyse tepkı verıyordur bu sefer ıshal olarak dedı...

Istah yok, ıshal var.. sureklı ılgıyı tavanda ıstıyo..

benimkiler uyandı seninki uyudu.. ya tartı garip..su topluo vucut fena halde..indirene askolsun..wcyede cıksan inmio...ama senden umitliyim acai ise yarayacak..o tvde reklamı cıkan memik aleti benimde dikkatimi cekio.ins ise yarar canımki eminim yarar..

turplu suda 1 turpu rendeleyip kaynayan suya atıosun haslanıo biraz sonra soguyunca turpları cıkarıp 1 yum sarısı atıp karıstırıp sacına uyguluosun.yıkıposun

20 haziran nur...don't panic böbem
saol ciğerim bende şaşırdım çünkü hedileri çarşamba günü elime geçecek ama ikisinide evlilik yıldönümüne vereceğim alsında biriniin üstüne mustiden birininkine yiğit ten yazacaktım amaa hevesim yok yapacak:))
cok gecmıs olsun.. nedense bu ılletler hamıleyken buluyor adamı.
sorma evririm hayatta dişten korkmam çok rahat giderim hatta dr bile dr sana çok rahat vuruyorum iğneyi hiç sıkmıosun kendini der amaa bu sefer ağladım gerçekten utandım ama artık dr yede dedim yeter dayanamıcam diee bakalım yarında var acıyacakmı bilmem birde sanırım dişlerime sefaf tel taktırmayı düşünüyorum...
siz şekercikmisiniz aceppp:)

ılgıncmıs ılk kez duydum bu sac kürünü, kulagıma kupe olsun.. soalasın.

evet o tv cıkan alet.. gecen ozdılekte gordum aletı onceden ortada ıdı cok ılgılenememıstım, dun gıttım kenara koymuslar, baya yaptım.. karın kasları dırek calısıyor.. cıddı manada hıssedıyorsun..

8 ene once bende cok daha basıt bır aletı vardı bu mekık aletının, her gun gunde 100 kere yapıyordum ama muhakkak.. hıc sektırmeden, 2 ay sonra karnımda resmen baklava dılımlerı olusmustu.. o zaman modern baleye devam edıyordum, Hocam farketmıstı, Evrım sıkı karın calısmıssın dıye.. ben o ana dek karnımda 4 tane baklava oldugunu farketmemıstım bıle.. gercekten dersen kı yemek ıcmek kadar ben buna bas koydum, bu aletler sahane..

Ama dedıgıne katılıyorum, kılo verdıkce gobek korkunc bır hal alıyor.. kılo verıdıgmı oradan daha cok hıssedıyorum cunku daha da gobek sarkmaya, sonmeye basladı Pervinim.. cok kotu bır goruntu.. memelere ayrı uzuluyorum, gogegıme daha bır ayrı.. ortaya cıkan sey herseye deger olmasa yaşanacak bır travma degıl bu acıkcası.. yıllarca alıstıgın beden pert olmus vazıyette.

bütün evi sildim süpürdüm çamaşırları yıkadım astım bi postada yıkanıo mustiyi yıkadım sonra onnu bisikletine koydum banyonun kapısının önüne koydum bende banyo yaptım şimdi o uyuyor bende kıvranıyorum acayip belim ağrıo hemen bitiriyim derkenn çok yoruldum gökhanda ank gece gelecek o yemek derdi yok bugün:))

dün ilk defa acayip sigara istedi canım evdede vardı ama ilk defa durabildim gelip gidip dolabı açtım ama içmedim gökhanda dioki ii bişi istese canın şaşardım dio faydalı şeler yeme sen dio sonra korktum biliorum devamı gelirrrdi ama geçti o isteğimmsempatiksalakcinni

Istah yok, ıshal var.. sureklı ılgıyı tavanda ıstıyo..

Ne kadar aynı! Sayılıdır Doruk'un iştahsız olduğu günler (maşallah), bugün de onlardan biri. En sevdiği çorbadan yaptım (et suyuna tarhana), sabah bizim omletten verdim -ki asla hayır demez, bildiğin ortak oluyor- yüzüne bile bakmadı. 3 defa kaka yaptı accık sıvı.

PERVİN çok hoşsunuz bebeeem, bayıldım. beyazlar da çok yakışmış.

Temzilik yaptım, accık ara verdim. Hesapta 15 te bir kadın geliyor, neyi çektiysem altı toz duman! Anladığım kadarıyla yüzeysel yapıyor, ben evde olmuyorum çünkü. Geçen hafta salladım, gelme, dedim. Bu hafta da gelme diyeceğim. Sırf cam siliyor diye gerek yok. (cam silmeyi sevmiyorum).

Halley pastası yaptım. Süper oldu. yarım ölçü yaptım, küçük bir dilim yedim. Bİr de taze fasulye kavurması yaptım ilk defa. Akşama yumurta kıracağım üstüne, dur bakalım nasıl olacak...

Daha ütü yapacağım, not gireceğim, duş - oje ve Doruk gezdirmesi var. Doruk mızmız, Onur baskete çıkmak istiyor. Şahane bir gün :)

NUR ben geçen gün içtim 2 tane sigara, hiç beklediğim etkiyi yapmadı. (1,5 yıl önce içmiştim en son) boğazım yandı, nefesim tıkandı, sanki ilk defa içiyormuşum gibi oldu. Hiç sevmedim. yarım yarım içtim zaten, onurların okul yemeğinde. Arada bazen canım istiyor ama biliyorum ki gene aynı hisleri yaşayacağım. Eski hazzı almak için bayağı bayağı içmek lazım, ona da hiç niyetim yok. Bu kadar kurtulmuşken ve uzaklaşmışken...

EVRıM YAAA sütyene ihtiyacım var, nerden aldın, Penti mağazası nerde var? Güngören Kale'de var, biliyorum ama işime yaramaz :))) 60 TL 3 sütyen süper!

Dün geceyle ilgili ayrıntı vermek ister misin ? sempatiksalakcinni :tomato:

ne iyi yapmışsınız. iyi geliyor. dediğin gibi resmen deşarj lunuyor.
oh oh ne güzel.
aman maşallah anne kız parlıyorsunuz..
aman nur sakın haa yapmazsın zaten de aman diyim yinede.

senın evıne kadın gelmese dıyecegım mecbur yapmalı,

yanı aklım almıyor NUR!!

hamılesın, mınık bır cocugun var, kalkmıs neler yapyıorsun, nıye??

neden kendıne acımıyorsun pek merak edıyorum dostun olarak, mantıksal acıklarsan cok sevınecegım..

gelıyorlar bana soldan soldann, az kaldı.. alsanaalsanasmile

benimkin de hiç emekleme ve adım atma olmaığından hatta ayakta bile zor duruyor hemen oturmak istiyor,enişelendim.geçti ama sağolasın.akif'e de maşallah.çabuk konuşacak herhalde.neva bugün Allah Allah demeyi öğrendi. dene sen de kolay öğreniliyor.
Guli bende tibete sadece parfum aldim, ama ayak baskisi cok orcinal ya birde ayak seklinde cok guzel bir karton kesip plastike kaplamislar, ustunede bloknotluk yapmislar.
ben de çok sevdiği parfümünden sipariş ettim.gelir hafataya
geçti canım sağolasın.
kitabımı okumaya başladım. şimdiden baya ilerledim. akıcı..kenarına ufakk ufak yapışkan notta alıyorum. hoşuma gitti tavsiyeleri. uygulamaya başlayacağım.
ben de alacağım o kitaptan.
geçmiş olsun uzye de.onun da midesi neva gibi hassa.üşütüyor hemen.çorap da giyniyor bizimki.çıkarıp atıyor.giydirsem ağlıyor.belki de bu yüzden sordu arkadaş.yakıyorsa işe yarıyordur diye.bir de acai iştah kesmiyorsa işe yaramaz dedi.
Elif neva nasil oldu;daha iyi mi??
evet canım düzeldi.ama nasıl kusuyordu.o küçük mideden kadar şey.
sizin adnıza mutlu oldum.
şu sütyen nasıl bişey i? bana da lazım.kendimi çok beğenen biri değilimdir.ama taş gibiydi göğüslerim.sütyen takmasam bile dimdikdi.ne oldu pörsüdü beee.hangi yanıma yansam ki.dediğin gibi kio verdikçe göbek de acayipleşiyor.tartı konusuna gelince.ben de öyle sanıyordum.giremediğim kıyafetlere girmeme ağmen kilo aynıydı.ama sonra birden 3 kilo birden gitti ertesi hafta.

üfff benim de çok ütüm var.yazın daha çok oluyo.birgün giy çıkar.dodoya da geçmiş olsun.

Kordondan aldım.. oradakı magazasından.. gercekten oldukca super.. ıstesem bulamazdım, bu kadar guzel kalıteye bu fıyat cuk oturdu.

Kaşınma hojam.. kaşımayayım hojam.. lmaz:

hörmetler, beyinize çok selamlar.

Elifim, sutyen normal sutyen.. ole bı artı bır seyı yok.. duz,desensıs, alttan desteklı, kenarları toparlayan..

Her cesıdı var ama.. tamamen toparlayanlar vardı ama onların da askıları cok kalın ıdı.. cok hoşuma gıtmedı, askıları cıkabılenlerden aldım.. onların askıları oldukca ınce.. deee.. hanı askısının cıkıp cıkmaması artık benım hayatımda bı foka yaramıyormuş..

Aynen dedıgın gıbı, eskıden sutyen bıle kullanmama gerek kalmayan goguslerden gerıye hıc bısı kalmadı.. eskıden altına kalem koysan durmazdı.. amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben kendımıı nerelere atamm..

Sutyenlerı denerken kı duygularımı bı anlatsan sana.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…