evrim ne guzel yaptınız takılmakla ohhh super gelmiştir..memeliklerinde hayırlı olsun canım..
benim bildigim acai kullanan sen derya sibel esrako var..hadi bakalım ne olcak heycanla bekliorum..
kuzymın yazılarına hasta oldum ecede msnde yazıodu oyle en son tab tusumla j tusumu yoldu haerin olsun pc hurdaya cıktı:)
zeki trikonun 2010 modellerine bittim.. ne yazıkki mayo seveyen ben orda bi mayoya hasta oldum sanırım antalyaya giderken alıcam
evrim saclarıma bakım yapıorum haftada 1 turp suyu 1 sarmısaklı sampu..bakalım sonuc vercekmi..uzasın die yapıorum
tusiab ucurtma senligi duzenlemişti ora gıttık guzel gecti..bende uzun zamandır ilk defa beyaz tshirt giydim cok hosuma gitti bu durum..ecede cok eglendi. suan baba kız bayılmıs uyuyolar bense dinleniorum:)
saol ciğerim bende şaşırdım çünkü hedileri çarşamba günü elime geçecek ama ikisinide evlilik yıldönümüne vereceğim alsında biriniin üstüne mustiden birininkine yiğit ten yazacaktım amaa hevesim yok yapacak:))20 haziran nur...don't panic böbem
sorma evririm hayatta dişten korkmam çok rahat giderim hatta dr bile dr sana çok rahat vuruyorum iğneyi hiç sıkmıosun kendini der amaa bu sefer ağladım gerçekten utandım ama artık dr yede dedim yeter dayanamıcam diee bakalım yarında var acıyacakmı bilmem birde sanırım dişlerime sefaf tel taktırmayı düşünüyorum...cok gecmıs olsun.. nedense bu ılletler hamıleyken buluyor adamı.
siz şekercikmisiniz aceppp:)
benimkiler uyandı seninki uyudu.. ya tartı garip..su topluo vucut fena halde..indirene askolsun..wcyede cıksan inmio...ama senden umitliyim acai ise yarayacak..o tvde reklamı cıkan memik aleti benimde dikkatimi cekio.ins ise yarar canımki eminim yarar..
turplu suda 1 turpu rendeleyip kaynayan suya atıosun haslanıo biraz sonra soguyunca turpları cıkarıp 1 yum sarısı atıp karıstırıp sacına uyguluosun.yıkıposun
Istah yok, ıshal var.. sureklı ılgıyı tavanda ıstıyo..
ne iyi yapmışsınız. iyi geliyor. dediğin gibi resmen deşarj lunuyor.Dun Ozgur le 9 aydır ılk kez gece basbasa dısarı cıktık.. gece yarılarına kadar gezdık alısverıs yaptık, yemek yedık, sahılde dolastık, bol bol sohbet ettık.. aman ne ıyı geldı.. valla cok sarj oldum..
Su artık goguslukten cıkan goguslere gıttım Pentı den sutyen aldım, 3 al 2 ode kampanyası varmıs, artık beden eskısı gıbı olmaıgından toparlayıcı duzgun bısı aldım 3 tane her rengınden.. 3 aldık 2 odedım 60 kagıt odedım.. ıhtıyacı olanlara duyurulur..
oh oh ne güzel.tusiab ucurtma senligi duzenlemişti ora gıttık guzel gecti..bende uzun zamandır ilk defa beyaz tshirt giydim cok hosuma gitti bu durum..ecede cok eglendi. suan baba kız bayılmıs uyuyolar bense dinleniorum:)
aman maşallah anne kız parlıyorsunuz..
aman nur sakın haa yapmazsın zaten de aman diyim yinede.dün ilk defa acayip sigara istedi canım evdede vardı ama ilk defa durabildim gelip gidip dolabı açtım ama içmedim gökhanda dioki ii bişi istese canın şaşardım dio faydalı şeler yeme sen dio sonra korktum biliorum devamı gelirrrdi ama geçti o isteğimmsempatiksalakcinni
bütün evi sildim süpürdüm çamaşırları yıkadım astım bi postada yıkanıo mustiyi yıkadım sonra onnu bisikletine koydum banyonun kapısının önüne koydum bende banyo yaptım şimdi o uyuyor bende kıvranıyorum acayip belim ağrıo hemen bitiriyim derkenn çok yoruldum gökhanda ank gece gelecek o yemek derdi yok bugün:))
dün ilk defa acayip sigara istedi canım evdede vardı ama ilk defa durabildim gelip gidip dolabı açtım ama içmedim gökhanda dioki ii bişi istese canın şaşardım dio faydalı şeler yeme sen dio sonra korktum biliorum devamı gelirrrdi ama geçti o isteğimmsempatiksalakcinni
benimkin de hiç emekleme ve adım atma olmaığından hatta ayakta bile zor duruyor hemen oturmak istiyor,enişelendim.geçti ama sağolasın.akif'e de maşallah.çabuk konuşacak herhalde.neva bugün Allah Allah demeyi öğrendi. dene sen de kolay öğreniliyor.Elifff
dün geçmişi okurken gördüm
bu emeklemem yada yürümeme muhabbeti hakkında söylemek istediğim bişey var.
endişelenmene bence hiiç gerek yok çünkü
hatırlarsan ilk zamanlar eklediğin bi kaç videoda nevanın ekstra kavrama hareketleri vardı üstelik topikde hiç bir bebek yaopmıyorken.
-emziğini çıkarıp almak mesela.
armut videosunda neva ekndisi emziğini eliyle tutup çıkartmıştı.
hatta helin bu videodan sonra patlamıştı..
dediğim gibi her bireyin farklı yönlere gelişimi öncelikli.
mesela afik kanepeye tutunup yurüyor emekliyor herşey yapıyor hayvan seslerini taklit bile ediyor zil çalınca kimo der gibi mooooooo diyor ama alkış yok.
ben de çok sevdiği parfümünden sipariş ettim.gelir hafatayaGuli bende tibete sadece parfum aldim, ama ayak baskisi cok orcinal ya birde ayak seklinde cok guzel bir karton kesip plastike kaplamislar, ustunede bloknotluk yapmislar.
geçti canım sağolasın.ayak baskısı mı? hiç aklıma gelmemişti. bizim bir kitabımız var. paşam doğunca almıştık. orda ayak ve el izi yerleri de var. ama hala yapmadık. neyle yapacağımı bilemiyorum. sence neyle yapayım gülistan? son iki aylık bilgilerini de doldurmadım. unutmadan doldursam iyi olur ama kalemini kaybettik. yenisi alınacak. unuttularım şimdiden var bile..
ooo daha ne olsun. bence yeter de artar bile. ben daha karar bile veremedim baksana.
geçmiş olsun nevaya. geçmiştir inş rahatsızlığı.
ben de alacağım o kitaptan.kitabımı okumaya başladım. şimdiden baya ilerledim. akıcı..kenarına ufakk ufak yapışkan notta alıyorum. hoşuma gitti tavsiyeleri. uygulamaya başlayacağım.
geçmiş olsun uzye de.onun da midesi neva gibi hassa.üşütüyor hemen.çorap da giyniyor bizimki.çıkarıp atıyor.giydirsem ağlıyor.belki de bu yüzden sordu arkadaş.yakıyorsa işe yarıyordur diye.bir de acai iştah kesmiyorsa işe yaramaz dedi.hanımzade dişlesin seni e mi???
hastayımm sana..
cok gecmıs olsun.. nedense bu ılletler hamıleyken buluyor adamı.
Of be Nurdanum.. ne dıyeyım bılemıyorum, Allahtan bu ıslerın ınsasın,gozun gııb bakarsın Tıbet e.. Allah yar ve yardımcın olsun.. bır an once aramıza gelesınız ınsallah.
hakıkaten haa.. daa ne olsun :)
Kuzey de mıdesını usutmus, hıc bır sey yemıyor, sutunu bıle nazla ıcıyor, hepsını bıtırmıyor.. cok sevımsızız yıne.. sıze de cok gecmıs olsun.
acai yi ben ıle bırlıkte kullanan bır kac arkadas daha var..
sankı ben Derya nın bı arkadasa yakarsa ıse yarıyor dedgını hatırlıyorum.. sankı..
evet canım düzeldi.ama nasıl kusuyordu.o küçük mideden kadar şey.Elif neva nasil oldu;daha iyi mi??
sizin adnıza mutlu oldum.Dun Ozgur le 9 aydır ılk kez gece basbasa dısarı cıktık.. gece yarılarına kadar gezdık alısverıs yaptık, yemek yedık, sahılde dolastık, bol bol sohbet ettık.. aman ne ıyı geldı.. valla cok sarj oldum..
Su artık goguslukten cıkan goguslere gıttım Pentı den sutyen aldım, 3 al 2 ode kampanyası varmıs, artık beden eskısı gıbı olmaıgından toparlayıcı duzgun bısı aldım 3 tane her rengınden.. 3 aldık 2 odedım 60 kagıt odedım.. ıhtıyacı olanlara duyurulur..
Ne kadar aynı! Sayılıdır Doruk'un iştahsız olduğu günler (maşallah), bugün de onlardan biri. En sevdiği çorbadan yaptım (et suyuna tarhana), sabah bizim omletten verdim -ki asla hayır demez, bildiğin ortak oluyor- yüzüne bile bakmadı. 3 defa kaka yaptı accık sıvı.
PERVİN çok hoşsunuz bebeeem, bayıldım. beyazlar da çok yakışmış.
Temzilik yaptım, accık ara verdim. Hesapta 15 te bir kadın geliyor, neyi çektiysem altı toz duman! Anladığım kadarıyla yüzeysel yapıyor, ben evde olmuyorum çünkü. Geçen hafta salladım, gelme, dedim. Bu hafta da gelme diyeceğim. Sırf cam siliyor diye gerek yok. (cam silmeyi sevmiyorum).
Halley pastası yaptım. Süper oldu. yarım ölçü yaptım, küçük bir dilim yedim. Bİr de taze fasulye kavurması yaptım ilk defa. Akşama yumurta kıracağım üstüne, dur bakalım nasıl olacak...
Daha ütü yapacağım, not gireceğim, duş - oje ve Doruk gezdirmesi var. Doruk mızmız, Onur baskete çıkmak istiyor. Şahane bir gün :)
EVRİM YAAA sütyene ihtiyacım var, nerden aldın, Penti mağazası nerde var? Güngören Kale'de var, biliyorum ama işime yaramaz :))) 60 TL 3 sütyen süper!
Dün geceyle ilgili ayrıntı vermek ister misin ? sempatiksalakcinni :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?