2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hakim oldum bende 6 sene içtim son 2 senesi çok rahattı herkes bildiği için ama hamilelik nedeniyle anında bıraktım dahada içmedim içmemdee
aman nur sakın haa yapmazsın zaten de aman diyim yinede.
yok yok içedim:):):)
şimcik benim güsel yüslü bajımmm kadın 15 güne bir gelio koltuları çekio camları silio filan ağır işleri yapıoya bende bu 15 günün içinde de bir kerede ben temizliyorum ama öle çekip kaldırma yok sadece süpürüp siliyorum hani diorum şurdan biri gelse neder diee hem onun için hemde yarın erkenden dişciye gidicem evde yokum ordanda annemlere yaa ertesi günde yapamam ki halim kalmaz die yaptım bajım uzun oldu kusura bakmaaa
gelıyorlar bana soldan soldann, az kaldı.. alsanaalsanasmile
gelmesin gelmesin icabında hakim olmasını biliorum kendime veee oldumda:))) bajım

Elıf ıstah kesmesse ıse yaramaz denıs ya arkaadasın..

neye ıstınaden dedı bunu, kullanıs mı ondan mı, duymus mu??

ıcınde krom var mesela onun, yesıl cay var.. ıstah kesıyor, bazen kesmıyor ama ıcındekı o maddeler artı olarka metobolızma hızlandırıcı seyler.. hanı sadece ıstah kesmemesıyle bagdastırılmamalı dıye dusunuyorum. Bır de ıstahını kessın ya da kesmesın bı sekıl agzını tutarsan kendını gosterıyordur dıye duusnuyorum, tartıda bı halk goremedım ama ben kendımdekı farklılıgı hıssedıyorum acıkcası.. 38 beden olan kot etegımı mesela dun gıyebıldım.. bu benım ıcın oldukca keyıflı bır durum ııdı :)

bizim dr ilaç vermişti hem iştah açıcı hemde ishal için gayette ii geldi iştahı açıldı yani hiç yoktan iidir bajım ishalde geçti şükür darısı kuzyimee

sızın baya uzun surmustu ama dı mı ıshal, bız de ıkı gundur var.. eger sevımsızlesırse olay ben de bı dr a danısmayı dusunuyorum ama sımdılık durum bole.

1 hafta sürmüştü bajımmm

evet.. dogru bak.

kendıne dıkkat et Nur.. cok hırpalama kendını.. hersey oldgu kadar.. gecen sene hepımız evı haftalarca supurmuyorduk bıle hatırlarsan.. sızn oralarda kapı her daım calar, cevrenız genıs bılıyorum.. ama yıne de gerekırse kadını cagır o yapsın.. yorma kendını.

öle bacım yok öle yoracak kadar yapmıorum aslında ama işte hem çocuk hem hamilelik olunca vücut yorugn düşüo yoksa öle sıradan temizlikk yüzeysel ciğerim çok şükür şu ikinci hamilelik oldu olalı misafirlerim azaldı:))) nazar değmesin

iştah kesilmekler kilo verilemz..yemekle verilir ama metabolizma hızlandırıcı seyler yıyeceksin.bence o hapta metaolizma hızlandırıcı seyler olmasa ise yaramaz. direk iştah kesmesiyle alakalı deil

püfff ya püfffff.ben de artık Eskişehirdeki yada giderken antepteki penti mağazasından alaırım.sağol diri fücütlu arkadaşım
Ahan da bıdır sıyahını, ten rengını, beyazını aldım..

Penti - Crush Sütyen
hemen bakayım da kesin taşş gibi bir hatunun üzerindedir şimdi
canım neye istinaden dedi bilmem.öylesine dinledim zaten.çok dertliydi.bir de ben bu ürünlerle hiç ilgilenmedim,araştırmadım içinde ne var ne yok,ne işe yarar bilmem.iştah olsun olmasın boğazımızı tutmak zorundayız elbette.bir daha görürsem kendisini sorarım.çünkü perşembeden sonra gitmedim spora ve gitmeyeceğim de.tayin çıkarsa yanmasın günlerim.gittiğim yerde devam ederim artık.

halley pastasına baktım.bu haftada boğazımı tutayım.haftasonuyapacağım salih'e.çok sever eminim.

benim buna benzer sütyenlerim var inciden almıştım.göğüsler nasıl küçüldüyse bu kilomla onlara sığabiliyorum.hatun da taşmış hani.ben daha sihirli bişey sanmıştım evrim.ne halt edecğiz biz yav.enkaz olmuşuz enkaz.
ama yine de spor salonun da bekar kızlar görüyorum. biz de onların yanın da taşız.çok kızıyorum onlara daha evlenmeden doğurmadan pörsümüşler.selülit,fazla kilo sarkmış kollar,göbekler..buna da şükür yani

EVRİM bizdede ishal ve kusma vardı bu hafta ve yine diş yardı..üstten 3. dişimiz ve 4 eten ucu görünüyor ama çıkmamış ..bende üşüttü sandım nane limon verdim öğün aralarını uzattım.ama ishal ara ara devam ediyor...şeftali muz iyi geliyor birde 2 akşama bir muhallebi verdim.yediği kadar..bizim dişten oldu yani.. beslenmesinde değişiklik yaptım mama ağırlıklı beseledimki bünyeye diğer besinler ağır gelmesin diye...

deryam aynı sorun bizde de var 3 diş yarım çıktı 4 sadece daha içerde ama el değince hissedilio biz alt dişleri anlamadık bile ama üstler baya zor çıktı

maşşallah size fıstıklar beyazlarda ne güzel yakışmış ...
evrim saclarıma bakım yapıorum haftada 1 turp suyu 1 sarmısaklı sampu..bakalım sonuc vercekmi..uzasın die yapıorum
hımmmm k defa duydum ..uzamasını sitiyorsan..al sana tarif..
hint yağı buğday yağı çam terebentin ceviz yağı saf zeytin yağı yumurta sarı veya bıldırcın yumurtası sarısı..bunları bi kasede karıştır sür kafana poşet geçir en az yarım en fazla 2 saat tut yıka sadce 1 kere şampuanla gün sonra tekrar yıka..çok çabuk uzuyor saç...
devamı gelir inşallah gezmelerin senin adına sevindim..
ikizlere takkende hayılrı olsun..fiyat gerçekten iyimiş..
işte bunun için spiral istemiyorum ondna oluyor malesef..
sempatiksalakcinniakannehir
derya sizi hayal ettim okurken..nası masum nası guzel bi ailesiniz masallahhh binlerce
teşekkür ederim canım kedi köpek gibi birbirimizi yediğimiz anlarımızda mevcut...
recimdeki bir bağyaaaaaaan vienetta yermiiiiiiii.
ince bi dilimmmakannehir
yer ama recime nereye gider orsı malum...
Guli bende tibete sadece parfum aldim, ama ayak baskisi cok orcinal ya birde ayak seklinde cok guzel bir karton kesip plastike kaplamislar, ustunede bloknotluk yapmislar.
ne güzel hediye kuzum teom ALLAH AİLECE ŞİFA VERSİN SİZE..
:bbo:akannehir
acai kulandım ilk kutu bitti tartılamdım malesf ..xtra jelde çok etkili bölgesel problemlere kesin çözüm...evet yakıyor rüzgar esiyor etkisi oluyor. değişik yanı..ama baya güzel işe yarıyor selülitede iyi geliyormuş bi ara etki etmiyor yazdım ama devamlı kulanınca baya etkili..
neva midesini üşütmüştü.tam randımanlı giremedim.nurdan gelmiş mi diye baktım ki gelmiş.çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.tibetin babalar gününü kutlarım.
geçmiş olsun..
daha ne alıcan sempatiksalakcinnidelikafadulden
deryam aynı sorun bizde de var 3 diş yarım çıktı 4 sadece daha içerde ama el değince hissedilio biz alt dişleri anlamadık bile ama üstler baya zor çıktı
olumunekankayizsmileaynen ..
düzelicek endişelenmeyin...amam biraz ilgi ve bakım gerek ..
iştah kesilmekler kilo verilemz..yemekle verilir ama metabolizma hızlandırıcı seyler yıyeceksin.bence o hapta metaolizma hızlandırıcı seyler olmasa ise yaramaz. direk iştah kesmesiyle alakalı deil
aynen .düzneli beslenme ..:lepi:
bizim dr ilaç vermişti hem iştah açıcı hemde ishal için gayette ii geldi iştahı açıldı yani hiç yoktan iidir bajım ishalde geçti şükür darısı kuzyimee
iyi iyi geçmiş şükür..
Ahan da bıdır sıyahını, ten rengını, beyazını aldım..

Penti - Crush Sütyen
güle güle takınız salına salına geziniz bajımmmmmmmmmmm
boşver düzelecek nasılsa ..eskisi gibi mikemmel olmasada böylede kalmaz ..

yasakkelime:mymeka:

dışarı çıktık geldik.ne fena bir sıcak var anlatamam.içim bayıldı.ütüler de duruyor.salifo yaparım dedi.çok fenayım yaaa.burda çok zayıf insan var.46 killuk bir sürü hatun görüp geldim mado'da.offf püfff şüffffff

derya nasıl düzelecek bu memeler yav.bi deyiver.ama çok yağ mağ karıştıracaksak deme.yapamıyorum,uğraşamıyorum öyle şeylerle.

evet vücutlar bozuldu. yani nerdeeee eski fit bizler, nerde şimdiki hallerimiz. ama söylemiştim ya geçen havuza gittik diye. orda bikinimi giydim, pekte fena olmadım sankim :) yani denize gitsem giyilir. fakat göbeği azcık içeri çekince asıl öyle güzel oluyor itiraf etmek gerekirse. gencecik çıtır çıtır kızlar vardı pek güzellerdi. bakınca eski hallerimi hatırladım. iç geçirdim bende. fakat benden daha kötü duran genç kızlar da vardı. vaya evli ve çok daha kötü durumda olanlar. onlara bakınca da şükrettim halime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…