2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın...doktorumda taylan kümeli var...güzel bilgiler veriyor...
SİBEL canım öyle seni düşündüm şükürki iyisin dahada iyiye gidecek....

sibel acai etki etmiş...bu sabh tartılamadım ama ölçüldüm...sonuç süper..

Son düzenleme:

yaw su resimleri buyuk yuklesen nurdan soyle rahat rahat baksakk
çok guzel çıkmıssınız

ayyy canım ya kıyamam .
allah ayırmasın kimseyi evladından evlatları ana babasından

acinin yan etkisi olsaydı bana kullandırılmazdı...kim diye sormayın

nası yani derya bes bilinmeyenli denklem gibi oldu bu nası sormam yani:))

teo sana sen teoya çok yakışıyorsunuz.maşallah size
kıyamam ben öydekime.gözümün önüne geldi kuşum.Allah ayırmasın sizi hiç.
yerim o bızdığı ben.özlem şaka maka bu jkız seni iğne ipliğe çevirecek.çok yoruyor değil mi?

spoiler bozucu,mıçıcı anlamında kullanılıyor hojsm.bu haftada tutayım boğazımı yapıcam haftasonu.ya da bir dahaki haftasonu yapsam daha iyi.dün ipince dilimk bir pasta yedim.arkadaş 2 kilo vermesinin şerefine almış gelmiş.
ne güzel haberlerle gelmişsin canım.herşey daha güzel olsun yürekten dileğimdir.

BABYBıM sağoll tatlım.. ileriki gelişmeler nasıl olacak bilmiyorum... acai olmasaydı ben biraz zor kilo verirdim çünkü ben diyet yapamıyorum biliyon... battı balık yan gider :))))

DERYA sagol canım benim... iyiyim inşallah daha iyi olacağım... yavaş yavaş olacak herşey...anladım ben onu ozaman rahat rahat kullanalım acaiyi::)))))

DERYA unutmadan birşey sorcam.. TERMAL KORSE adetliyken kullanılabiliyormu???? birde neyle yıkıyorsun bunu...

birde karnıma lipostrechimi surdum ustune streç sardım ustune yun atkı...al sana sauna esofmanakannehirsempatiksalakcinni
yarasın..bende x-tra celimi sürdüm..masaj yaptırıdm kendime makineciğime...
derya seyrediorıum cok saol..simdi taylana bakarak mekik zamanıohaoldumsmile
güzel biligler veriyor şu hep dinlemekten sıkıldığımız klişeleşmiş sözcükler değilde gerçekten aydınlatıcı bilgiler veriyor..
ben salatalığı gaz sorunundan dolayı yiyemiyorudm çok yavaş ve çok çiğneyerek yiyecekmişiz ..bunu öğrendiğim iyi oldu...
y

nası yani derya bes bilinmeyenli denklem gibi oldu bu nası sormam yani:))
açıklamaya çalışmaktansa sildim mesajı görmemiş ol..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile.

ama gordum artık deryaa:))
neyse sana kullandırmazdı yi açalım azıcık ama yahuuu kim diye sormuyorum bunu diyen neci neyle mesgul bir kisi ?

sibel diyet yapmadanmı 2 kilo verdin kac gun oldu sen içeli gunde 3 tane mi içiyorsun ??

canım ben çarşamba akşamı içmeye başladım. diyet yapmadan derken zaten hap bende öyle bi etki yaptıkı iştah falan kalmadı...

sabahları normalde 2 pogaça yada 1 bütün simit yerdim fakat şimdi 1 pogaça yada anca yarım simit yiyebiliyorum....

ara öğün elma yada muz yiyorum...

öğlen yarım simit ( sabahtan kalan) yine ara öğün meyve

akşamda anca 2 kaşık yemek yersemde yarım kase çorba bunları bile zorla yiyiyorum çünkü bunlari yediğim halde bile acayip bi tokluk hissi oluşuyor sanki tabaklarca yemek yemişim gibi.. anlamadım gittiaklinialirimsmile

derya seyrediorıum cok saol..simdi taylana bakarak mekik zamanıohaoldumsmile
bende çektim mekik bende...:lepilumunekankayizsmile
ama gordum artık deryaa:))
neyse sana kullandırmazdı yi açalım azıcık ama yahuuu kim diye sormuyorum bunu diyen neci neyle mesgul bir kisi ?

delikafaduldennaniknanik bu merak sana bi kaç kilo daha götürtsün.........

Günaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.

Iyı olmana cok sevındım.. hersey gonlunce olsun hep..

Acai nin sen de bole sahane bı etkı yaratmasına ayrıca sevındım.. ne mutlu sana.

Bence Fatoşun kanatları altına bırakıp gitmişlerdir Kuzy i kaydirigubbakcemile2

Esrakocum, dogru cevap tatlım Ozlemden gelmıs..

biz hafta sonları ara ara bırakıp hep gıttık zaten sımdıye kadar da.. bu kadar uzun hıc gıtmemıstık.. yanı o da bızden kaynaklanmıstı.. yoksa Kuzey babannesıyle uyuyup uyanmaktan mutlu, sukur hanı bıze yapısık bı etkısı yok.. bu sefer bole denk geldı.. hafta sonları genelde kacıyoruz Ozy ıle saga sola Kuzey ı bırakıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…