ayyy canım ya kıyamam .canim tibet daha iyi bugun yarin belli olucak cikip cikmayacagi,bugun babalar gunu icin gittik, teo bugun babasinin gobegine bi sarildi yatti gozlerim doldu, bugun tras olmus, renkli tisort giymis yuzunede baya renk gelmis dunku haline gore, nasil saristilar babasi yavrusu kiyamam 5 dk kaldi oyle( iyi olucak insallah, yarini 4 gozle bekliyorum tekrara tahlillere bakilicak..
acinin yan etkisi olsaydı bana kullandırılmazdı...kim diye sormayın
teo sana sen teoya çok yakışıyorsunuz.maşallah size
kıyamam ben öydekime.gözümün önüne geldi kuşum.Allah ayırmasın sizi hiç.canim tibet daha iyi bugun yarin belli olucak cikip cikmayacagi,bugun babalar gunu icin gittik, teo bugun babasinin gobegine bi sarildi yatti gozlerim doldu, bugun tras olmus, renkli tisort giymis yuzunede baya renk gelmis dunku haline gore, nasil saristilar babasi yavrusu kiyamam 5 dk kaldi oyle( iyi olucak insallah, yarini 4 gozle bekliyorum tekrara tahlillere bakilicak..
yerim o bızdığı ben.özlem şaka maka bu jkız seni iğne ipliğe çevirecek.çok yoruyor değil mi?bu arada Özde ben telefonla konuşurken çok dikkatli izliyordu 2 gündür telefonu alıp kulağına götürüyor ben alo dediğimde elinde telefon yoksa bile elini götürüyor çok şirin oluyor ya kaydirigubbakcemile3
spoiler bozucu,mıçıcı anlamında kullanılıyor hojsm.bu haftada tutayım boğazımı yapıcam haftasonu.ya da bir dahaki haftasonu yapsam daha iyi.dün ipince dilimk bir pasta yedim.arkadaş 2 kilo vermesinin şerefine almış gelmiş.ÖZLEM şöyle kiiii; ben yarım porsiyon yaptım, onu belirteyim.
----------spoiler (pasta tarifi) ----------------
5 adet kırılmış, parçalanmış halley, kırılmış fındık, muz (isteğe göre) 1 paket krem şanti ile karıştırılır, genişçe kaba yayılır ve buzluğa atılır. Üstüne çikolata sosu hazırlanır, dökülür ve bzulukta bekletmeye devam edilir. Takır takır olmasını beklemeden servis edilir.
-------- spoiler bittiiiiiiii ----------------------
not: spoiler ipuucu demek. dizilerle ilgili sitelerde böyle yazılıyor.
ne güzel haberlerle gelmişsin canım.herşey daha güzel olsun yürekten dileğimdir.günaydın.. döndüm aranıza...
sorunlarımızı azda olsa halladebildik... cumadan itibaren evimizde yemeye başladık yani kayınpederimgille ayrıldık.. hafta sonu zaten badana telaşı vardı kadın geldi temizliğie falan yine evimizde yedik akşamda gündüzde artık sanırım inşallah bundan sonra böyle olacak... dün kadınlada konuştuk artık ayda 1 kere temizlige gelecek en azından dip köşe yapmış olur... dün biran düşündüm niye daha önce kadın çağırmıyorum diyesonra yanıtını buldum evimde durmuyordum sadece yatmaya çıkıyordum evimede ondan :)))) neyse daha iyiyim... tam olarak düzelmesemde cuma günkü psikolojime göre daha iyiyim.....
ACAİ bERY bende işe yaradı arkadaşlar bilmiyorum am 2 kilo gitti şimdiden... çarşamba akşamı içmeye başladım ilk defa dün tartındğımda 63 idim.... inşallah böyle devam eder....
geçmişe tam olarak bakamadım ama üstteki yazıda gördüm..
TAZEM DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun arkadaşım... yüzündeki gülücükler hiç solmasın rabbim her daim yüzünü gülümsetecek mutlu anlarla karşılaştırsın.... eşinle ve dodoyla mutlu seneler..
NURDAN. canım eşin hastaymış sanırım geçmiş olsun... çabuk iyileşsin inşallah.. resimlerniz harika bayıldım teoya ya koca adam gibi olmuş.....
yarasın..bende x-tra celimi sürdüm..masaj yaptırıdm kendime makineciğime...birde karnıma lipostrechimi surdum ustune streç sardım ustune yun atkı...al sana sauna esofmanakannehirsempatiksalakcinni
güzel biligler veriyor şu hep dinlemekten sıkıldığımız klişeleşmiş sözcükler değilde gerçekten aydınlatıcı bilgiler veriyor..derya seyrediorıum cok saol..simdi taylana bakarak mekik zamanıohaoldumsmile
açıklamaya çalışmaktansa sildim mesajı görmemiş ol..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile.y
nası yani derya bes bilinmeyenli denklem gibi oldu bu nası sormam yani:))
sibelcim daha iyi olmana inan çok sevindim. insallah dahada iyi olursunuz
DERYA unutmadan birşey sorcam.. TERMAL KORSE adetliyken kullanılabiliyormu???? birde neyle yıkıyorsun bunu...
sibel diyet yapmadanmı 2 kilo verdin kac gun oldu sen içeli gunde 3 tane mi içiyorsun ??
]
yook kullanma ..ılık suda beyaz sabunla yıkıyorum sererek kurutuyorum..
bende çektim mekik bende...:lepiderya seyrediorıum cok saol..simdi taylana bakarak mekik zamanıohaoldumsmile
ama gordum artık deryaa:))
neyse sana kullandırmazdı yi açalım azıcık ama yahuuu kim diye sormuyorum bunu diyen neci neyle mesgul bir kisi ?
Bence Fatoşun kanatları altına bırakıp gitmişlerdir Kuzy i kaydirigubbakcemile2
yerim o bızdığı ben.özlem şaka maka bu jkız seni iğne ipliğe çevirecek.çok yoruyor değil mi?
opuyorumnanaktan cidden cnm çok zormuş yaa arkamı dönmeye gelmiyor nerede zararlı birşey varsa Özde orada her dk başında olmam lazım en son vukuatı saçını yoluyor sonra eline bakıyor saçları görürse ağzına atıyor enteresan bir kızım var daha ne saçma sapan şeyler yapıyor bir anlatsam.... kafamçokkarıştı
Sibel çok sevindim mutlu gözrdüm seni Allah bozmasın :Saruboceq:
Ayrıca kilo vermişsin süpersin emzirme bitsin ilk işim acai kullanmak yada annemimkini alırım onun stoğu var nasıl olsa elma krom, xtra jel, acai berry, birde biber hapı vardı sanırım bayanssulusmile
Derya, Pervin çok sportmen gördüm sizi
Bende 1 saate kadar denize gidicem yüzmek hem en zevkli spor hemde yararlı değil mi? aklinialirimsmile
canım ben çarşamba akşamı içmeye başladım. diyet yapmadan derken zaten hap bende öyle bi etki yaptıkı iştah falan kalmadı...
sabahları normalde 2 pogaça yada 1 bütün simit yerdim fakat şimdi 1 pogaça yada anca yarım simit yiyebiliyorum....
ara öğün elma yada muz yiyorum...
öğlen yarım simit ( sabahtan kalan) yine ara öğün meyve
akşamda anca 2 kaşık yemek yersemde yarım kase çorba bunları bile zorla yiyiyorum çünkü bunlari yediğim halde bile acayip bi tokluk hissi oluşuyor sanki tabaklarca yemek yemişim gibi.. anlamadım gittiaklinialirimsmile
Bence Fatoşun kanatları altına bırakıp gitmişlerdir Kuzy i kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?