Günaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
zehracım canım basınız sagolsun...
derya cek gulum cek.. benim karnımı toparlayan mekiktir 1 haftadır nerdeyse gunde 300den fazla cekiorum anca biseye benzedi daraldı..
ohh ohh ne güzelcanım ben çarşamba akşamı içmeye başladım. diyet yapmadan derken zaten hap bende öyle bi etki yaptıkı iştah falan kalmadı...
sabahları normalde 2 pogaça yada 1 bütün simit yerdim fakat şimdi 1 pogaça yada anca yarım simit yiyebiliyorum....
ara öğün elma yada muz yiyorum...
öğlen yarım simit ( sabahtan kalan) yine ara öğün meyve
akşamda anca 2 kaşık yemek yersemde yarım kase çorba bunları bile zorla yiyiyorum çünkü bunlari yediğim halde bile acayip bi tokluk hissi oluşuyor sanki tabaklarca yemek yemişim gibi.. anlamadım gittiaklinialirimsmile
başın sağolsun canım.Allah mekanlarını cennet eylesin.geride kalanlara güzel günler nasip etsin.Günaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
gözün aydın. bende çok sevinmiştim emekleyince yavrukuş. çok tatlı oluyorlar di mi :)ada en sonunda totsunu kaldırdı ve 2 gündür emekliyor.. tutana aşkolsun tabii.. zırt orda, vırt burda.. alt kat dolaplara ve evin hijyenine çözüm bulmam gerek..
darısı başınıza canım. yiğit öyle yapmaya başladıktan bir hafta on gün kadar sonra emeklemişti. çok yakınndır..dARISI BAŞIMIZAAA, çok uzak olmadığını tahmin ediyorum, 4 ayak duruyor, ileri geri sallanıyor :)
maşallah size. ama keşke az daha büyük olsa fotolan nurdan..
ayyy bayıldım ben bu külhanbeyine. bittim kıyafetlerine yaa..
oyyyy allah rahmet eylesin. kalanlarına sabır versin, yardım etsin. çok zor babayı kaybetmek bilirimGünaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
niye ki? sprial falan mı?günaydın arkadaşlar
çok fenayım. lüpür lüpür kan gidiyor. gece üstüm başım berbat olmuş. hem ağrı, hem kanama.. öyle rahatsız etti ki. bitse biran önce..
bizim deeeeyarın atama sonuçlarımız açıklanıyor kızlarrr!! nolurrr bol dua edin bize.....
SORUM var...
selin malum iştahsız bir bebek artık zarlo zorla yediklerinide yemek istemiyor.... değişik tarif arıyorum... çorba tarifi... yada yemekde olabilir.....
sagol cnm H&M diye bir magaza var trde varmi subesi bilmiyorum belki istanbulda vardir, ordan hediye almis bi arkadas..bebekken gelmisti, kocamandi sapka falan, simdi tam:))bu arada teoya bittim bayıldm
kıyafeti süper nerden aldınızzz bende istiyorummm
canim ustune tiklayinca buyuyor resimler, yer kaplamasin didim..yaw su resimleri buyuk yuklesen nurdan soyle rahat rahat baksakk
çok guzel çıkmıssınız
:))
basiniz sagolsun zehracim, cok uzuldum bebege, yavrum cok zor..esim hastanedeyken hep teoyu dusunuyorum bende, ya babasiz kalirsa diye..Günaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
hadi bakalim supersin, bravo ozye tam destek:))bugun mekık aletı alıyor bana Ozy.. boynumu zorlamadan ben de cekebılecegım.. yoksa kendım evde cekemıyorum.. canım cok acıyor.
Ozellıkle sabah twist aletıyle cok terlıyorum 750 adım yüklü atıyorum.. onun ustune bu aletı de kullanırsam sanırım cabalarım sonuc verecek.. mekık aletı gelsın daha da bırakmam ben onu..
twıst aletını gece yatmadan once de yapmaya baslayacagım, dus alıp yatarım dıorum.. bıraz hızlanmam lazım sanırım.. bole bı ıse yaramayacak ben de hıc bır sey.
Yemeyı de bugunden ıtıbaren yarı yarıya dusuruyorum.. acıktıkca salatalık, elma.. ıkı kasık sebze yemegı.. o kadar. tatlı, tuzlu,guzel, doyurucu hersey bugunden ıtıbaren paydos..
cok gecmis olsun canim ya, spiralden olabilir..günaydın arkadaşlar
çok fenayım. lüpür lüpür kan gidiyor. gece üstüm başım berbat olmuş. hem ağrı, hem kanama.. öyle rahatsız etti ki. bitse biran önce..
bizi habersiz birakma, hakkinizda hayirlisi olsun...yarın atama sonuçlarımız açıklanıyor kızlarrr!! nolurrr bol dua edin bize.....
bugün ilk defa taze fasülye pişirdim neva'ya yanına da kayısı hoşafı bıraktım.inşallah yer.dua ediyorum resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?