2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zehracım canım basınız sagolsun...

derya cek gulum cek.. benim karnımı toparlayan mekiktir 1 haftadır nerdeyse gunde 300den fazla cekiorum anca biseye benzedi daraldı..

Basın saolsun Zehra.. Allah sabır versın, gerıde kalan sevdıklerıne dayanma gucu versın.. 3 aylık bebekle cok zor.. ne desem bılemedım. Rabbim evladını sana bagıslasın.

zehracım canım basınız sagolsun...

derya cek gulum cek.. benim karnımı toparlayan mekiktir 1 haftadır nerdeyse gunde 300den fazla cekiorum anca biseye benzedi daraldı..

bugun mekık aletı alıyor bana Ozy.. boynumu zorlamadan ben de cekebılecegım.. yoksa kendım evde cekemıyorum.. canım cok acıyor.

Ozellıkle sabah twist aletıyle cok terlıyorum 750 adım yüklü atıyorum.. onun ustune bu aletı de kullanırsam sanırım cabalarım sonuc verecek.. mekık aletı gelsın daha da bırakmam ben onu..

twıst aletını gece yatmadan once de yapmaya baslayacagım, dus alıp yatarım dıorum.. bıraz hızlanmam lazım sanırım.. bole bı ıse yaramayacak ben de hıc bır sey.

Yemeyı de bugunden ıtıbaren yarı yarıya dusuruyorum.. acıktıkca salatalık, elma.. ıkı kasık sebze yemegı.. o kadar. tatlı, tuzlu,guzel, doyurucu hersey bugunden ıtıbaren paydos..

ohh ohh ne güzel
başın sağolsun canım.Allah mekanlarını cennet eylesin.geride kalanlara güzel günler nasip etsin.

Çok teşekkür ederim kızlar. Bugünde gideceğim. Ama bebeğin yanına birtürlü uğrayamıyorum. İçim sızlıyor. Ne yalan söyleyeim eşimin dayısının vefaatında çok etkilendim. Babaannem kalp hastasıydı 80 leri aşmıştı artık.. Şimdi dayısının eşininde durmu hiç iyi değil 2 çocuğu daha var. Onlarda akıllarına geldikçe ağlıyorlar. İçim parçalanıyor. Ama eşi maşallah çok metanetli. Ama hiç konuşmuyor kolu kanadı kırılmış bir kuş gibi.. Sanki yetim gibi..

Ya sizide böyle sıkmak istemezdim. Kusuruma bakmayın. Sıkıntımı paylaşmak istedim .Dualarınızda unutmayın..

ZEHRA başınız sağolsun.. üst üste gelmiş bütün acılar... allah rahmet eylesin rabbim kabir azabından korusun onları.... geriye kalanlara sabır versin o küçücük evladada....

DıDE sağol....

EVRıMıM hadi bakalım tam yol tam hız devam..

BABY sana diyecek birşey yok kuzum... sen istedinmi mekik falan vız gelir valla 300 değil 600 de çekersin... ama bende mekik çekemiyorum özürlüyüm bu konuda.... keşke bende çekebilsem biraz olsun göbem toparlanırdı ama işte ne yapalım.....

günaydın arkadaşlar
çok fenayım. lüpür lüpür kan gidiyor. gece üstüm başım berbat olmuş. hem ağrı, hem kanama.. öyle rahatsız etti ki. bitse biran önce..

burcum meslektaşım nice mutlu senelere. oğluşunla, eşinle, tüm sevdiklerinle.. bir ömür boyu mutlu ol inşallah.

bir acai fırtınasıdır esiyor topikte. sizleri okudukça özeniyorum bende. ne güzel maşallah veriliyor kilolar..

ada en sonunda totsunu kaldırdı ve 2 gündür emekliyor.. tutana aşkolsun tabii.. zırt orda, vırt burda.. alt kat dolaplara ve evin hijyenine çözüm bulmam gerek..
gözün aydın. bende çok sevinmiştim emekleyince yavrukuş. çok tatlı oluyorlar di mi :)
dARISI BAŞIMIZAAA, çok uzak olmadığını tahmin ediyorum, 4 ayak duruyor, ileri geri sallanıyor :)
darısı başınıza canım. yiğit öyle yapmaya başladıktan bir hafta on gün kadar sonra emeklemişti. çok yakınndır..
maşallah size. ama keşke az daha büyük olsa fotolan nurdan..
ayyy bayıldım ben bu külhanbeyine. bittim kıyafetlerine yaa..
oyyyy allah rahmet eylesin. kalanlarına sabır versin, yardım etsin. çok zor babayı kaybetmek bilirim

yarın atama sonuçlarımız açıklanıyor kızlarrr!! nolurrr bol dua edin bize.....

dün yiğit balım ilk defa emekleyerek geldi yanımıza. ıkına ıkına kolunu uzattı kanepeye, destek alıp ordan kalktı :)

SORUM var...

selin malum iştahsız bir bebek artık zarlo zorla yediklerinide yemek istemiyor.... değişik tarif arıyorum... çorba tarifi... yada yemekde olabilir.....

günaydın arkadaşlar
çok fenayım. lüpür lüpür kan gidiyor. gece üstüm başım berbat olmuş. hem ağrı, hem kanama.. öyle rahatsız etti ki. bitse biran önce..
niye ki? sprial falan mı?
bizim deeee
SORUM var...

selin malum iştahsız bir bebek artık zarlo zorla yediklerinide yemek istemiyor.... değişik tarif arıyorum... çorba tarifi... yada yemekde olabilir.....

fırında patatesli köfteyi çok severek yedi.bağırdı ver diye hatta çok şaşırdım.çünkü neva hanımlar da.birgün çok güzel yerse.3 gün şebeleklikle yiyor.çok yorucu birşey.3-4 saat aç kaldıktan sonra anca yiyor bazen de.hatırladım yine bir yılgınlık doldu içime.ama karpuz,kiraz çok seviyor.hep bunları yese yine ister.

bugün ilk defa taze fasülye pişirdim neva'ya yanına da kayısı hoşafı bıraktım.inşallah yer.dua ediyorum resmen ya

bu arada teoya bittim bayıldm
kıyafeti süper nerden aldınızzz bende istiyorummm
sagol cnm H&M diye bir magaza var trde varmi subesi bilmiyorum belki istanbulda vardir, ordan hediye almis bi arkadas..bebekken gelmisti, kocamandi sapka falan, simdi tam:))

yaw su resimleri buyuk yuklesen nurdan soyle rahat rahat baksakk
çok guzel çıkmıssınız
:))
canim ustune tiklayinca buyuyor resimler, yer kaplamasin didim..

basiniz sagolsun zehracim, cok uzuldum bebege, yavrum cok zor..esim hastanedeyken hep teoyu dusunuyorum bende, ya babasiz kalirsa diye..
hadi bakalim supersin, bravo ozye tam destek:))

SIBEL cok sevindim daha iyi olmana..
DERYACIM cok tesekkur ederim..

günaydın arkadaşlar
cok gecmis olsun canim ya, spiralden olabilir..

bizi habersiz birakma, hakkinizda hayirlisi olsun...
bugün ilk defa taze fasülye pişirdim neva'ya yanına da kayısı hoşafı bıraktım.inşallah yer.dua ediyorum resmen ya

yemezse getir ben yerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…