miss gibi de oldu hani:)cok gecmis olsun canim ya, spiralden olabilir..
bizi habersiz birakma, hakkinizda hayirlisi olsun...
yemezse getir ben yerim:))
Tibetin tahlil sonuclarini bekliyorum doktorunda gecmesini, beni ariycak, inasallah degerler duserde bugun ckarirlar, dua edin canlarim nolur dussunde bugun evine gelsin kocam..
NURDANIM canım arkadaşım inşalah tatlım dualarımız sizinle eşinin sonuçları güzel çıkacak ve siz bu akşam eve gideceksiniz inşallah... teoda babasıyla vakit geçirecek....
DİDE.. fasülyeyi nasıl yaptın... akşama da köfteyi deneyim en iyisi ... bizim her yemeğimiz şaklabanlıkla geçiyor eline birşey veriyoruz oyalanıyor bakıyor bir kaşık zorla ağzına sokuyoruz ondan sıkılıyor hop başka birşey veriyoruz yine bir kaşık ağzına bütün mutfak selinin eline geliyor ordanda yere kap kacak kaşık ne varsa.... hergün bütün ögünlerimiz bu şekilde ama ne yapalım 1 kaşık yese kar sayıyoruz.... bide üstüne üstlük iştahsız....
tatlım ben artık ayrı yemek yapmıyorum ona.bize yaptığım gibi yaptım ama ince ince dildim.kolay yesin ve güzel pişsin diye.ben zaten yağı az koyarım hep.az yağlı.tuzsuz( salçam tuzlu olduğu için).
fırnda köfteyi de onun köftelerini baharatsız yapmıştım.ama bizimkilerden yedi acılı acılı.domates de koymuştum halka halka.mahalle fırınına veriyorum çok güzel pişiyor.
SİBEL selin yoğurt yiyor mu? öyleyse belki daha kolay olur böyle katı şeyler yedirmek.neva yemez yoğurt.geçen cacık yedi biraz.bizi ne hale sokuyorlar yav bu sıpalar.bir de bakıcısı diyor herşeyini yedi çok güzel yedi,olsa yine yerdi falan.ama bana gelince naz niyaz.
sağol canımneva, kuzy ve yusuf a da çook geçmiş olsun.
unuttuklarımdan tekara özür diliyorum
biz simdiye kadar ece yehiç bizim yemeklerden vermedik hep ona ozel çorba yaptık yoksa doymuyor yeterince beslenmiyormus gibime geliyor o yuzden tatilde nasıl yapacagız bakalyım tuzlu salcalı yemekleri rondo dan geçirip yedircez ama insallah yer
nurdan h& m tr de yok diye biliyorum ben yeni acılmadı ise.
ama ihrac fazlası urunleri bolyca yerde var malum pek çogu tr de uretiliyor giysilerinin ama bu tarz bir urun yoktur geneled ben pantalonlarını ceketlerini falan alırdım ihrac fazlası yerlerden
bugun mekık aletı alıyor bana Ozy.. boynumu zorlamadan ben de cekebılecegım.. yoksa kendım evde cekemıyorum.. canım cok acıyor.
Ozellıkle sabah twist aletıyle cok terlıyorum 750 adım yüklü atıyorum.. onun ustune bu aletı de kullanırsam sanırım cabalarım sonuc verecek.. mekık aletı gelsın daha da bırakmam ben onu..
twıst aletını gece yatmadan once de yapmaya baslayacagım, dus alıp yatarım dıorum.. bıraz hızlanmam lazım sanırım.. bole bı ıse yaramayacak ben de hıc bır sey.
Yemeyı de bugunden ıtıbaren yarı yarıya dusuruyorum.. acıktıkca salatalık, elma.. ıkı kasık sebze yemegı.. o kadar. tatlı, tuzlu,guzel, doyurucu hersey bugunden ıtıbaren paydos..
Çok teşekkür ederim kızlar. Bugünde gideceğim. Ama bebeğin yanına birtürlü uğrayamıyorum. İçim sızlıyor. Ne yalan söyleyeim eşimin dayısının vefaatında çok etkilendim. Babaannem kalp hastasıydı 80 leri aşmıştı artık.. Şimdi dayısının eşininde durmu hiç iyi değil 2 çocuğu daha var. Onlarda akıllarına geldikçe ağlıyorlar. İçim parçalanıyor. Ama eşi maşallah çok metanetli. Ama hiç konuşmuyor kolu kanadı kırılmış bir kuş gibi.. Sanki yetim gibi..
Ya sizide böyle sıkmak istemezdim. Kusuruma bakmayın. Sıkıntımı paylaşmak istedim .Dualarınızda unutmayın..
yemek yedirme şekli bizdede aynı eline birşey vereceksin sıkıldıkça değişik şeyler vererk yemeğimizi yiyoruz..
rondodan geçirme bence.artık büyüdüler.yutmayı iyice öğrenmeleri lazım.gerçi berke nasıldı bilmem.sadece ben olsam geçirmezdim rondodan.
başladım bakalım leslie hatunlada 40 dk step yaptım devamı gelir inşallah..zehracım canım basınız sagolsun...
derya cek gulum cek.. benim karnımı toparlayan mekiktir 1 haftadır nerdeyse gunde 300den fazla cekiorum anca biseye benzedi daraldı..
başınız sağolsun...iki acı üstüste...Günaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
yüz üyz süper etkili hem güneş hem spor nefisssssssssssssss.Bence Fatoşun kanatları altına bırakıp gitmişlerdir Kuzy i kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan cidden cnm çok zormuş yaa arkamı dönmeye gelmiyor nerede zararlı birşey varsa Özde orada her dk başında olmam lazım en son vukuatı saçını yoluyor sonra eline bakıyor saçları görürse ağzına atıyor enteresan bir kızım var daha ne saçma sapan şeyler yapıyor bir anlatsam.... kafamçokkarıştı
Sibel çok sevindim mutlu gözrdüm seni Allah bozmasın :Saruboceq:
Ayrıca kilo vermişsin süpersin emzirme bitsin ilk işim acai kullanmak yada annemimkini alırım onun stoğu var nasıl olsa elma krom, xtra jel, acai berry, birde biber hapı vardı sanırım bayanssulusmile
Derya, Pervin çok sportmen gördüm sizi
Bende 1 saate kadar denize gidicem yüzmek hem en zevkli spor hemde yararlı değil mi? aklinialirimsmile
Iyı olmana cok sevındım.. hersey gonlunce olsun hep..
Acai nin sen de bole sahane bı etkı yaratmasına ayrıca sevındım.. ne mutlu sana.
Esrakocum, dogru cevap tatlım Ozlemden gelmıs..
biz hafta sonları ara ara bırakıp hep gıttık zaten sımdıye kadar da.. bu kadar uzun hıc gıtmemıstık.. yanı o da bızden kaynaklanmıstı.. yoksa Kuzey babannesıyle uyuyup uyanmaktan mutlu, sukur hanı bıze yapısık bı etkısı yok.. bu sefer bole denk geldı.. hafta sonları genelde kacıyoruz Ozy ıle saga sola Kuzey ı bırakıp.
sıvı birşeyin içinde minik tane olursa öğürüyor yusuf..ama pilav makarma az az verince yiyor..kıızmda bilemedim kusuyor diye hep rondodan geçrip verdim ..ama büyüyünce hepsi bitiyor üzme kendini. yer..teoman daha cigniyemiyor oguruyor bogazinda kaliyor, malesef biz hala pure yapiyoruz..bebek biskuvisi bile isirinca yiyemiyor..napicaz bilmiyorum
ohh super olcak canım cok sevindim gercekten..hapla birlikte super sonuc alacaksın eminimm
sabah bir polis memuru kaza gecirmis sehit olmus esinin cocuguna sarılıp bi aglaması vardıki..deli gibi aglattı benide içim sızladı anlıorum ne hissettiğini..tamamen annalik duygusu sana bunu yasatan
hep aynıyız desenize sonra sıkılacak uuuu yapacak garip bisey bulunacak onla oynarken 1-2 sokulacak ne karsa artık...ben bugun ev telini verdim soktumde.cekiştirip duruodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?