2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tibetin tahlil sonuclarini bekliyorum doktorunda gecmesini, beni ariycak, inasallah degerler duserde bugun ckarirlar, dua edin canlarim nolur dussunde bugun evine gelsin kocam..

cok gecmis olsun canim ya, spiralden olabilir..

bizi habersiz birakma, hakkinizda hayirlisi olsun...

yemezse getir ben yerim:))
miss gibi de oldu hani:)
Tibetin tahlil sonuclarini bekliyorum doktorunda gecmesini, beni ariycak, inasallah degerler duserde bugun ckarirlar, dua edin canlarim nolur dussunde bugun evine gelsin kocam..

dualarım sizinle.haberdar et bizi

NURDANIM canım arkadaşım inşalah tatlım dualarımız sizinle eşinin sonuçları güzel çıkacak ve siz bu akşam eve gideceksiniz inşallah... teoda babasıyla vakit geçirecek....

DıDE.. fasülyeyi nasıl yaptın... akşama da köfteyi deneyim en iyisi ... bizim her yemeğimiz şaklabanlıkla geçiyor eline birşey veriyoruz oyalanıyor bakıyor bir kaşık zorla ağzına sokuyoruz ondan sıkılıyor hop başka birşey veriyoruz yine bir kaşık ağzına bütün mutfak selinin eline geliyor ordanda yere kap kacak kaşık ne varsa.... hergün bütün ögünlerimiz bu şekilde ama ne yapalım 1 kaşık yese kar sayıyoruz.... bide üstüne üstlük iştahsız....

tatlım ben artık ayrı yemek yapmıyorum ona.bize yaptığım gibi yaptım ama ince ince dildim.kolay yesin ve güzel pişsin diye.ben zaten yağı az koyarım hep.az yağlı.tuzsuz( salçam tuzlu olduğu için).
fırnda köfteyi de onun köftelerini baharatsız yapmıştım.ama bizimkilerden yedi acılı acılı.domates de koymuştum halka halka.mahalle fırınına veriyorum çok güzel pişiyor.

SıBEL selin yoğurt yiyor mu? öyleyse belki daha kolay olur böyle katı şeyler yedirmek.neva yemez yoğurt.geçen cacık yedi biraz.bizi ne hale sokuyorlar yav bu sıpalar.bir de bakıcısı diyor herşeyini yedi çok güzel yedi,olsa yine yerdi falan.ama bana gelince naz niyaz.

nurdan h& m tr de yok diye biliyorum ben yeni acılmadı ise.
ama ihrac fazlası urunleri bolyca yerde var malum pek çogu tr de uretiliyor giysilerinin ama bu tarz bir urun yoktur geneled ben pantalonlarını ceketlerini falan alırdım ihrac fazlası yerlerden

anladım canım bende seline yaptıklarımızdan veriyorum ama kendisi tatmakla yetiniyor doyacak kadar yese amenna bende yedircem ama yemiyor... anca çorbalarına falan binbir zorlukla içiriyoruz...keşke yesede bizim yemeklerden yese... bide çok tuzlu yağlı yapmayız artık 11 aylık oldu selin şurda 1 yaşına 1 ay kaldı pek birşey farkedeceğini sanmıyorum büyüdüler...

yoğurt yiyor ama öyle aman aman değil... bakalım zorlayacağım artık ne bulursam yedircem kaçışı yok..... ne güzel en azından neva bakıcıda yiyormuiş yesinde valla kimde yerse yesin....selin babaanneyede aynı gündüz ondada yemiyor binbir naz niyaz hep bizimki.....

iyi haftalar arkadaşlarım,

bütün hafta sonu geçmişini okudum ama yanlışlıkla sayfayıo kapattım. unuttuklarımdan özür dilerim. güzel bir hafta sonu geçirdik. piknikler gezmeler gayet keyifli idik. cumartesi akşamı arkadaşıma gittim 1 yaşını biraz geçmiş kuzu gibi bir yeğeni var. alperen o kadar huysuzlaştı ki çocuğu görünce sürekli ağladı. çağan gelip başını sevmeye çalışıyo resmen elini ittiriyo. cocuğun oyuncaklarını alıyo elinden, yokmuş gibi davranıyor. cocuk gidene kadar durmadı o yürüyor ben yürüyemiyorum deyip mi gıcık oldu anlayamadık bir türlü. sizin bebeklerde var mı böyle birşey?? alperenden daha küçük bebeği olanlarla görüşüyoruz onlarla bir sorun yok.

Zehra sözün bittiği yer, içim acıdı 3 aylık yavruya Allah sabır versin. Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Nurdan inşallah güzel sonuçlar gelir, bu son olsun canım, Sağlıkla geçsin bundan sonra hayatınız. toe'nun dişleri hayırlı olsun. resimleri gördüm faceten nasıl yakışıyor bu cocuğa gülmek. yüzü hep gülsün inşallah nasıl mutlu nasıl pozitif bir öydek.
evrim gezmelere gidilmiş, alışveriş yapılmış sutyenler alınmış, dün bende eksikliğini hissettim hem penti hem 60 tl hem 3 adet cok iyi sağol paylaştığın için gidip almalıyım bende. alperenden önce yazları sıkıntılıymdır asla sutyen takmazdım uçlarını kapatır öyle gezerdim. en sevdiğim şeydi memelerim vücudumda. ama şimdi neyle kapatsam diye düşünüyorum.
burcummm iyi ki doğdun, yakışıklı oğlun ve eşinle mutlu uzun bir ömür diliyorum sana.
pervin çok tatlı çıkmışsınız ana kız.
sibel çok sevindim evinizde yaşıyor olmanıza tatlım. daha az sinir olursun kimse karışmaz kızınla geçirdiğin vakite. çok sevindim senin adına.
fatma geçmiş olsun, sprial yaptı herhalde. bir görün istersen doktora normalmiş gibi gelmedi bana.birde burun spreyi niye zararlıymış biz kullandık çok çünkü. bide yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum hakkınızda hayırlısı.
ada emeklemiş maaşallah ona, hergün yer temizleyici ile silmek gerekli yerleri, bizimki birde yalamaya çalışıyor parkeleri kafayı yiyiyorum.

neva, kuzy ve yusuf a da çook geçmiş olsun.

unuttuklarımdan tekara özür diliyorum

biz simdiye kadar ece yehiç bizim yemeklerden vermedik hep ona ozel çorba yaptık yoksa doymuyor yeterince beslenmiyormus gibime geliyor o yuzden tatilde nasıl yapacagız bakalyım tuzlu salcalı yemekleri rondo dan geçirip yedircez ama insallah yer

zehra basınız sagolsun
esinin dayısının yanında 80 yasındaki anneannene daha az uzulmen oyle normalki hele yeni anne olmus biri olarak allah yasatmasın allah acısın demek gerek off içim acıdı resmen allah sabırlar versin geride kalanlara

neva, kuzy ve yusuf a da çook geçmiş olsun.

unuttuklarımdan tekara özür diliyorum
sağol canım

rondodan geçirme bence.artık büyüdüler.yutmayı iyice öğrenmeleri lazım.gerçi berke nasıldı bilmem.sadece ben olsam geçirmezdim rondodan.

ic camasirlari cok guzel ve trde yapiliyor made in turkey yazili, bazi mayolari falan ve indirimde fiyatlari cok uygun trye gore, kalitede super..ben bazi kiyafetlerinide begeniyorum, etek pantolon elbiseler buraya gore cok uygun seyler bulunuyor..

yemek yedirme şekli bizdede aynı eline birşey vereceksin sıkıldıkça değişik şeyler vererk yemeğimizi yiyoruz..

ohh super olcak canım cok sevindim gercekten..hapla birlikte super sonuc alacaksın eminimm

sabah bir polis memuru kaza gecirmis sehit olmus esinin cocuguna sarılıp bi aglaması vardıki..deli gibi aglattı benide içim sızladı anlıorum ne hissettiğini..tamamen annalik duygusu sana bunu yasatan

yemek yedirme şekli bizdede aynı eline birşey vereceksin sıkıldıkça değişik şeyler vererk yemeğimizi yiyoruz..

hep aynıyız desenize sonra sıkılacak uuuu yapacak garip bisey bulunacak onla oynarken 1-2 sokulacak ne karsa artık...ben bugun ev telini verdim soktumde.cekiştirip duruodu

rondodan geçirme bence.artık büyüdüler.yutmayı iyice öğrenmeleri lazım.gerçi berke nasıldı bilmem.sadece ben olsam geçirmezdim rondodan.

teoman daha cigniyemiyor oguruyor bogazinda kaliyor, malesef biz hala pure yapiyoruz..bebek biskuvisi bile isirinca yiyemiyor..napicaz bilmiyorum

zehracım canım basınız sagolsun...

derya cek gulum cek.. benim karnımı toparlayan mekiktir 1 haftadır nerdeyse gunde 300den fazla cekiorum anca biseye benzedi daraldı..
başladım bakalım leslie hatunlada 40 dk step yaptım devamı gelir inşallah..
başınız sağolsun...iki acı üstüste...
yüz üyz süper etkili hem güneş hem spor nefisssssssssssssss.

bırakabilecek birilerini olması ne güzel.kaydirigubbakcemile3...yusuf doğduğundan bri iki kere 40 dk lığına eve alışverişe gittik ..kafamçokkarıştıdelikafadulden

şimdi temizlige girisiorum.aksamda misafir cagırdım yasemin trde kocasını cagırdık bizde. karnıma dogal saunamı uyguladım kakılmıs moduna giriorum :))

teoman daha cigniyemiyor oguruyor bogazinda kaliyor, malesef biz hala pure yapiyoruz..bebek biskuvisi bile isirinca yiyemiyor..napicaz bilmiyorum
sıvı birşeyin içinde minik tane olursa öğürüyor yusuf..ama pilav makarma az az verince yiyor..kıızmda bilemedim kusuyor diye hep rondodan geçrip verdim ..ama büyüyünce hepsi bitiyor üzme kendini. yer..

şehir haberlerini kaldıramıyorum hele polis olunca iki misli etkiliyor gözüme neyse yazmayayım ....:çok üzgünüm:
geçen astsubay ei vardı yeni evli 43 günlük sanırım cenazesini askeri törenle kaldırdılar ağlaya ağlaya bi hal oldum..izlemiyorum haber felan artık..mafoldumben
iyide bir gün iliglerini çekecek malzeme bitince ne yapcezsempatiksalakcinni

evrim spor aletin gelince rahatlarsın şimdiden hayırlı olsun.. birde kendini sıkmadan olmuyor gerçekten..
Ben ikinici kutu acai berrye başladım bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…