nurdan sonuç belli oldu mu?
bekliyorum hala 1 saat once konustuk dru bekliyormus, belki suan gelmistir dr..aramasini bekliyorum 4 gozle insallah iyidir..
sanırım sprilden. yaramadı mı neniye ki? sprial falan mı?
bizim deeee
fırında patatesli köfteyi çok severek yedi.bağırdı ver diye hatta çok şaşırdım.çünkü neva hanımlar da.birgün çok güzel yerse.3 gün şebeleklikle yiyor.çok yorucu birşey.3-4 saat aç kaldıktan sonra anca yiyor bazen de.hatırladım yine bir yılgınlık doldu içime.ama karpuz,kiraz çok seviyor.hep bunları yese yine ister.
bende barbunya fasulye vereceğim bugün bakalım. az önce kendim yedim bi de paşaya vereyim bakalım.bugün ilk defa taze fasülye pişirdim neva'ya yanına da kayısı hoşafı bıraktım.inşallah yer.dua ediyorum resmen ya
gideceğim bakalım doktora nurdancım. ama bugün gidemeyebilirim. böyle parçalı filan bişiler de geliyor. anlamadım.. yarını haber veririm..cok gecmis olsun canim ya, spiralden olabilir..
bizi habersiz birakma, hakkinizda hayirlisi olsun...
yemezse getir ben yerim:))
inşallah tahlil sonuçlarınız ii gelir canım yaa.. hayırlısıyla döner eşin evinize.Tibetin tahlil sonuclarini bekliyorum doktorunda gecmesini, beni ariycak, inasallah degerler duserde bugun ckarirlar, dua edin canlarim nolur dussunde bugun evine gelsin kocam..
iyi haftalar arkadaşlarım,
bütün hafta sonu geçmişini okudum ama yanlışlıkla sayfayıo kapattım. unuttuklarımdan özür dilerim. güzel bir hafta sonu geçirdik. piknikler gezmeler gayet keyifli idik. cumartesi akşamı arkadaşıma gittim 1 yaşını biraz geçmiş kuzu gibi bir yeğeni var. alperen o kadar huysuzlaştı ki çocuğu görünce sürekli ağladı. çağan gelip başını sevmeye çalışıyo resmen elini ittiriyo. cocuğun oyuncaklarını alıyo elinden, yokmuş gibi davranıyor. cocuk gidene kadar durmadı o yürüyor ben yürüyemiyorum deyip mi gıcık oldu anlayamadık bir türlü. sizin bebeklerde var mı böyle birşey?? alperenden daha küçük bebeği olanlarla görüşüyoruz onlarla bir sorun yok.
Zehra sözün bittiği yer, içim acıdı 3 aylık yavruya Allah sabır versin. Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Nurdan inşallah güzel sonuçlar gelir, bu son olsun canım, Sağlıkla geçsin bundan sonra hayatınız. toe'nun dişleri hayırlı olsun. resimleri gördüm faceten nasıl yakışıyor bu cocuğa gülmek. yüzü hep gülsün inşallah nasıl mutlu nasıl pozitif bir öydek.
evrim gezmelere gidilmiş, alışveriş yapılmış sutyenler alınmış, dün bende eksikliğini hissettim hem penti hem 60 tl hem 3 adet cok iyi sağol paylaştığın için gidip almalıyım bende. alperenden önce yazları sıkıntılıymdır asla sutyen takmazdım uçlarını kapatır öyle gezerdim. en sevdiğim şeydi memelerim vücudumda. ama şimdi neyle kapatsam diye düşünüyorum.
burcummm iyi ki doğdun, yakışıklı oğlun ve eşinle mutlu uzun bir ömür diliyorum sana.
pervin çok tatlı çıkmışsınız ana kız.
sibel çok sevindim evinizde yaşıyor olmanıza tatlım. daha az sinir olursun kimse karışmaz kızınla geçirdiğin vakite. çok sevindim senin adına.
fatma geçmiş olsun, sprial yaptı herhalde. bir görün istersen doktora normalmiş gibi gelmedi bana.birde burun spreyi niye zararlıymış biz kullandık çok çünkü. bide yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum hakkınızda hayırlısı.
ada emeklemiş maaşallah ona, hergün yer temizleyici ile silmek gerekli yerleri, bizimki birde yalamaya çalışıyor parkeleri kafayı yiyiyorum.
neva, kuzy ve yusuf a da çook geçmiş olsun.
unuttuklarımdan tekara özür diliyorum
teoman daha cigniyemiyor oguruyor bogazinda kaliyor, malesef biz hala pure yapiyoruz..bebek biskuvisi bile isirinca yiyemiyor..napicaz bilmiyorum
evrim spor aletin gelince rahatlarsın şimdiden hayırlı olsun.. birde kendini sıkmadan olmuyor gerçekten..
Ben ikinici kutu acai berrye başladım bugün..
EVRıM kefir işini ne yaptın. bir akrabamız hazırlayıp getireceğim dedi ama hala gelmedi. hazır kefirlerden içirebilirmiyiz cocuklara?
inşllah canım benim.bekliyorum hala 1 saat once konustuk dru bekliyormus, belki suan gelmistir dr..aramasini bekliyorum 4 gozle insallah iyidir..
esra da sorun yaşamıştı ama geçti sanırım.barbunya hiç pişirmedim hayatımda.sevmem çünkü.ama ben sevmiyorum diye neva da yemeyecek diye birşey yok.nasıl yapıyorsun yazar mısın?sanırım sprilden. yaramadı mı neyarın sonuçları paylaşalım. hepimizin hakkında hayırlısı. ben daha öyle köfte filan veremiyorum ne yazık ki. öğürüyor. blender filan yapıyorum ama pütürlü bırakıyorum.
bende barbunya fasulye vereceğim bugün bakalım. az önce kendim yedim bi de paşaya vereyim bakalım.
gideceğim bakalım doktora nurdancım. ama bugün gidemeyebilirim. böyle parçalı filan bişiler de geliyor. anlamadım.. yarını haber veririm..
inşallah tahlil sonuçlarınız ii gelir canım yaa.. hayırlısıyla döner eşin evinize.
bende bilmiyordum spreyi uzmantv deki videoda doktor söyledi. fazla kullanılırsa filan kalbe zararlıymış. sende bi izle istersen.
hadı hayırlı olsun bacım.. sıze sahane fayda ettı bu sey..
muhakkak ıcırebılırız.. sahsen ben kendıme alıyorum, ıkı gunde bır ıcıyorum bır bardak.. unıversıteden bana alacaktı Ozy.. gecenlerde gıttı yok demısler su an elımızde, her seferınde de yolu dusmuyor.. o alsın.. kendımız ıcın de mayalayacagım
Ama.. Kuzey yıne ıstahsızlıgın dıbınde, benımkınden bı kasık verdım.. resmen gozlerı buyudu cocugunn :)) gerı cıkardı.. sımdılık ona veremıyorum.
şu aşılardaki cıva olayını araştırırken kefirin vücuttan cıvayı atmada etkisinin büyük olacağını okudum ve beklememeye karar verdim. marketlerde satılanlardan alıp içireceğim sıpama hemen. biraz sulandırsak biberonda ayran niyetine içebilirler belki kuzey de sever öyle olunca. alperen yoğurda bayılıyor tadı da benziyor ya umudum yemesi yönünde.
neva kefir içecek.imkansız.denemek lazım ama
elifçim bazen şaşırtıyo insanı bunlar. belki içer şaşırtır seni bi dene istersen. ama yoğurtta sevmiyodu dimi nevacık bi dene bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?