2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım sprilden. yaramadı mı ne yarın sonuçları paylaşalım. hepimizin hakkında hayırlısı. ben daha öyle köfte filan veremiyorum ne yazık ki. öğürüyor. blender filan yapıyorum ama pütürlü bırakıyorum.
bugün ilk defa taze fasülye pişirdim neva'ya yanına da kayısı hoşafı bıraktım.inşallah yer.dua ediyorum resmen ya
bende barbunya fasulye vereceğim bugün bakalım. az önce kendim yedim bi de paşaya vereyim bakalım.
cok gecmis olsun canim ya, spiralden olabilir..

bizi habersiz birakma, hakkinizda hayirlisi olsun...

yemezse getir ben yerim:))
gideceğim bakalım doktora nurdancım. ama bugün gidemeyebilirim. böyle parçalı filan bişiler de geliyor. anlamadım.. yarını haber veririm..
Tibetin tahlil sonuclarini bekliyorum doktorunda gecmesini, beni ariycak, inasallah degerler duserde bugun ckarirlar, dua edin canlarim nolur dussunde bugun evine gelsin kocam..
inşallah tahlil sonuçlarınız ii gelir canım yaa.. hayırlısıyla döner eşin evinize.

bende bilmiyordum spreyi uzmantv deki videoda doktor söyledi. fazla kullanılırsa filan kalbe zararlıymış. sende bi izle istersen.

NURDAN sonuçları güzel çıkacak eşinin.... bak burda hep beraber dua ederek bekliyoruz topiğin sinerjisi bir kere daha işe yarayacak göreceksin....

DERYA ya beni motive et.. kaç gündür çok iyi gidiyordum zorla yemek yiyordum ama bugün öğlen karnım epey acıktı ya neden oldu bilmiyorum.. sanki kan şekerim düşer gibi oldu gittim bir tanede piko aldım yiyebilirim dimi..... bu açlık oyunlarına aldanmayacağım miyavlaya miyavlaya yarım simidi yaladım yuttum daha olsa yutacam ama yok yutmamam lazım.... pikoyuda bi 1 saat falan geçsin öyle yicem inşalllah....

EVRıM kefir işini ne yaptın. bir akrabamız hazırlayıp getireceğim dedi ama hala gelmedi. hazır kefirlerden içirebilirmiyiz cocuklara?

teoman daha cigniyemiyor oguruyor bogazinda kaliyor, malesef biz hala pure yapiyoruz..bebek biskuvisi bile isirinca yiyemiyor..napicaz bilmiyorum

doktora sordun mu canım? o ne diyor bu duruma?

sabiha teyze zararlı buluyor bu eline birşey verip yedirmeyi.bir şeylere bakarak yemesin diyor.tv,oyuncak vs.çok direniyorum ama ben de eline birşeyler veriyorum çarasiz.ama asla tv'yi açmam.açsam çok güzel yer eminim reklamlara bakarak.

evrim spor aletin gelince rahatlarsın şimdiden hayırlı olsun.. birde kendini sıkmadan olmuyor gerçekten..
Ben ikinici kutu acai berrye başladım bugün..

hadı hayırlı olsun bacım.. sıze sahane fayda ettı bu sey..

EVRıM kefir işini ne yaptın. bir akrabamız hazırlayıp getireceğim dedi ama hala gelmedi. hazır kefirlerden içirebilirmiyiz cocuklara?

muhakkak ıcırebılırız.. sahsen ben kendıme alıyorum, ıkı gunde bır ıcıyorum bır bardak.. unıversıteden bana alacaktı Ozy.. gecenlerde gıttı yok demısler su an elımızde, her seferınde de yolu dusmuyor.. o alsın.. kendımız ıcın de mayalayacagım

Ama.. Kuzey yıne ıstahsızlıgın dıbınde, benımkınden bı kasık verdım.. resmen gozlerı buyudu cocugunn :)) gerı cıkardı.. sımdılık ona veremıyorum.

bekliyorum hala 1 saat once konustuk dru bekliyormus, belki suan gelmistir dr..aramasini bekliyorum 4 gozle insallah iyidir..
inşllah canım benim.
esra da sorun yaşamıştı ama geçti sanırım.barbunya hiç pişirmedim hayatımda.sevmem çünkü.ama ben sevmiyorum diye neva da yemeyecek diye birşey yok.nasıl yapıyorsun yazar mısın?

mayam varken ben de mayalardım.mideme de iyi gelirdi.ben de alıp içeyim marketten.tikveşli iyi midir apla?

şu aşılardaki cıva olayını araştırırken kefirin vücuttan cıvayı atmada etkisinin büyük olacağını okudum ve beklememeye karar verdim. marketlerde satılanlardan alıp içireceğim sıpama hemen. biraz sulandırsak biberonda ayran niyetine içebilirler belki kuzey de sever öyle olunca. alperen yoğurda bayılıyor tadı da benziyor ya umudum yemesi yönünde.

neva kefir içecek.imkansız.denemek lazım ama

bilgisayar başında uyuduğuma inanamıyorum.hemde öyle bir uyumusum anlatamam.iyice yoruldum herhalde.samsundan döndüm 1 hafta oluyor geldiğimden beri de uğraşıyorum ancak fırsatını bulup girebildim.Yağız da iyi 2-3 hafta önce ilk dişimizi çıkardık çok çok zor geçti 4 gün ateşini düşüremedik şimdide ikince dişini çıkarıyor yıne ateşlendi ama şimdi iyi.çay demledim içip dışarı çıkacağız beraber.
umarım herkes iyidir, sözde şöyle bir geçmişe bakacaktım ama hem çok yığılmış hem de uyumusum işte.

bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf

NURDANIM ne diyim ya valla rabbim beterinden saklasın ama bütün aksilikler bütün sorunlar sizi buluyor.... az daha dayan canım şurda 1 ay sonra geliyorsun türkiyeye...... herşey düzene girecek inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…