bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf
kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf
NURDANNNNNNNNNNN senin yeine ben çığlık attım artık...kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
ayyyy çokmu yordun kendini..hoş geldin bebiş nasıl..dişinizde hayırlı olsun...bilgisayar başında uyuduğuma inanamıyorum.hemde öyle bir uyumusum anlatamam.iyice yoruldum herhalde.samsundan döndüm 1 hafta oluyor geldiğimden beri de uğraşıyorum ancak fırsatını bulup girebildim.Yağız da iyi 2-3 hafta önce ilk dişimizi çıkardık çok çok zor geçti 4 gün ateşini düşüremedik şimdide ikince dişini çıkarıyor yıne ateşlendi ama şimdi iyi.çay demledim içip dışarı çıkacağız beraber.
umarım herkes iyidir, sözde şöyle bir geçmişe bakacaktım ama hem çok yığılmış hem de uyumusum işte.
kefir hamileyken içiyordum doktor içinde alkol var fazla tüketme demişti..aslında çocuklara vermeyi çok istiyorum ama..CADIARZU:uhm:hadı hayırlı olsun bacım.. sıze sahane fayda ettı bu sey..
muhakkak ıcırebılırız.. sahsen ben kendıme alıyorum, ıkı gunde bır ıcıyorum bır bardak.. unıversıteden bana alacaktı Ozy.. gecenlerde gıttı yok demısler su an elımızde, her seferınde de yolu dusmuyor.. o alsın.. kendımız ıcın de mayalayacagım
Ama.. Kuzey yıne ıstahsızlıgın dıbınde, benımkınden bı kasık verdım.. resmen gozlerı buyudu cocugunn :)) gerı cıkardı.. sımdılık ona veremıyorum.
DERYA ya beni motive et.. kaç gündür çok iyi gidiyordum zorla yemek yiyordum ama bugün öğlen karnım epey acıktı ya neden oldu bilmiyorum.. sanki kan şekerim düşer gibi oldu gittim bir tanede piko aldım yiyebilirim dimi..... bu açlık oyunlarına aldanmayacağım miyavlaya miyavlaya yarım simidi yaladım yuttum daha olsa yutacam ama yok yutmamam lazım.... pikoyuda bi 1 saat falan geçsin öyle yicem inşalllah....
NURDANNNNNNNNNNN senin yeine ben çığlık attım artık...
ayyyy çokmu yordun kendini..hoş geldin bebiş nasıl..dişinizde hayırlı olsun...
kefir hamileyken içiyordum doktor içinde alkol var fazla tüketme demişti..aslında çocuklara vermeyi çok istiyorum ama..CADIARZU:uhm:
edeyim gel aslında yanlış besleniyorsun hiç protein yok yemeklerinde en azından simidi ayranla tüket...proteinsiz diyetle yaşlanırsın..çökersin..ve bol su iç..aç durarak kilo verirsin belki ama sağlıksız olur .kas kaybı olur ..sonrada birden fazla kilo almaya başlarsın..yarım simid ne ya sibel yapma böyle simiti beyaz peynirle ve yanınd aelmaylada yiyebilirsin hem protein hemde lif almış olursun..pikyu ara öğün yapabilirsin ama dengeli beslanmek kaydıyla..
mayam varken ben de mayalardım.mideme de iyi gelirdi.ben de alıp içeyim marketten.tikveşli iyi midir apla?
şu aşılardaki cıva olayını araştırırken kefirin vücuttan cıvayı atmada etkisinin büyük olacağını okudum ve beklememeye karar verdim. marketlerde satılanlardan alıp içireceğim sıpama hemen. biraz sulandırsak biberonda ayran niyetine içebilirler belki kuzey de sever öyle olunca. alperen yoğurda bayılıyor tadı da benziyor ya umudum yemesi yönünde.
PSİKOLOG BİR ANNEDEN HAFTALIK YAZILAR
aktivite sıkıntısı çekenler bir baksın, cok fazla oyun var bizim babylerle oynayacağımız. hemen cıktı aldım bir kısmını yapıyordum ama yapmadığım cok şey varmış
o sıteden bir alıntı..
10-13 aylar: Bebek yavaş yavaş anne dışındaki dünyayla da ilgilenmeye başlar. Artık anne-bebek ilişkisi genişler, baba da işin içine girmeye başlar. Bebek, anneye çeşitli taleplerde bulunmaya başlar.Kendi etkileme gücünü öğrenmeye başlar. Hani bebeğin eline ne verseniz yere atıp, geri vermeniz için size sırıttığı bir dönem vardır ya, işte o bu dönemdir:) Sizin üzerinizdeki yaptırım gücünü keşfettikçe emin olun çok eğlenecek ve sizi çıldırtacaktır:)
Ama yine de bebeğin bu girişimleri desteklenmeli, köreltilmemelidir. Zira sağlıklı bir kendilik gelişimi için en zarar verici şeylerden birisi sürekli engellenme durumudur. Bu dönemde de, bebek fiziksel zararlardan korunarak, çevreyi araştırması hususunda desteklenmelidir. Böylelikle sadece bilişsel değil, hem duygusal, hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunmuş olursunuz.
evrim bu durumda bence gitmezler, tibet hastalanmadan önce alınmış ve bozulmuş bir karardır bu aksini düşünmek istemiyorum oluru yok ki bu işin. bence kalacaklardır 1 ay en azından.
evrim bu durumda bence gitmezler, tibet hastalanmadan önce alınmış ve bozulmuş bir karardır bu aksini düşünmek istemiyorum oluru yok ki bu işin. bence kalacaklardır 1 ay en azından.
evet evet işte tamda biz bu dönemdeyiz... dün kumandayı bıkmadan usanmadın habire aldı yere attı bende alıp geri verdim ona kıkır kıkır güldü çok hoşuna gitti bugamyoncuiremsu
aynen evrim mama sandalyesinden sürekli atıyor elindekileri, eline verip aşağıda bekliyorum bir süre sonra ben kalkana kadar atmıyor tamam vazgeçti diyorum doğruluyorum hemen fırlatıp gülüyor birde dalga geçmeye başladılar şimdiden maskara olduk ellerinde.
evet evet işte tamda biz bu dönemdeyiz... dün kumandayı bıkmadan usanmadın habire aldı yere attı bende alıp geri verdim ona kıkır kıkır güldü çok hoşuna gitti bugamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?