2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf

kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((

nurdannnn arkana bakmadan kaç şu ülkeden be canım. biran önce gel, sanki gelince herşey normale dönecek gibi geliyor bana. içim acıyor artık teo hastalanınca. 1 ay sonra burdasın kalsın kayınvaliden baksın teo ya yollama kreşe olmuyor mu öyle??

bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf

kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
NURDANNNNNNNNNNN senin yeine ben çığlık attım artık...
ayyyy çokmu yordun kendini..hoş geldin bebiş nasıl..dişinizde hayırlı olsun...
kefir hamileyken içiyordum doktor içinde alkol var fazla tüketme demişti..aslında çocuklara vermeyi çok istiyorum ama..CADIARZU:uhm:

edeyim gel aslında yanlış besleniyorsun hiç protein yok yemeklerinde en azından simidi ayranla tüket...proteinsiz diyetle yaşlanırsın..çökersin..ve bol su iç..aç durarak kilo verirsin belki ama sağlıksız olur .kas kaybı olur ..sonrada birden fazla kilo almaya başlarsın..yarım simid ne ya sibel yapma böyle simiti beyaz peynirle ve yanınd aelmaylada yiyebilirsin hem protein hemde lif almış olursun..pikyu ara öğün yapabilirsin ama dengeli beslanmek kaydıyla..

sagol canım haklısın... yarından itibaren beslenme düzeni oturtuyorum... işte bir yerlerde bi yanlış var ben o yanlışı düzeltmeye çalışacağım... :lepi:

derya portakal ve üzüm sirkesinde daha fazla alkol oranı mevcut öyle düşünürsek. bence verilebilir gibi geldi bana. kendi doktoru da verebilirsin demişti ama ben kendim yapayım istedim denk gelmedi bir türlü.

mayam varken ben de mayalardım.mideme de iyi gelirdi.ben de alıp içeyim marketten.tikveşli iyi midir apla?

bılınen tum markalar ıyıdır bana göre.. o da ıyı dır muhakkak..

sahane.. bayıldım.. tesekkur ederım.

Kuzey de yogurda bayılıyor ama su sıra onu da yemek ıstemıyor.. sut ıle yasıyor yıne.. o yuzden ne yapsam boş su ara..

su durumda nasıl gıdıyorlar bu ınsanlar anlamıyorum.. kuzumun kuzusu dıye yazmayı bılıyor da kadın.. hastane de yatan kımın kuzusu merak konusu??? anne ıste adı.. otun adı da anne, mokun adı da anne.

o sıteden bir alıntı..

10-13 aylar: Bebek yavaş yavaş anne dışındaki dünyayla da ilgilenmeye başlar. Artık anne-bebek ilişkisi genişler, baba da işin içine girmeye başlar. Bebek, anneye çeşitli taleplerde bulunmaya başlar.Kendi etkileme gücünü öğrenmeye başlar. Hani bebeğin eline ne verseniz yere atıp, geri vermeniz için size sırıttığı bir dönem vardır ya, işte o bu dönemdir:) Sizin üzerinizdeki yaptırım gücünü keşfettikçe emin olun çok eğlenecek ve sizi çıldırtacaktır:)
Ama yine de bebeğin bu girişimleri desteklenmeli, köreltilmemelidir. Zira sağlıklı bir kendilik gelişimi için en zarar verici şeylerden birisi sürekli engellenme durumudur. Bu dönemde de, bebek fiziksel zararlardan korunarak, çevreyi araştırması hususunda desteklenmelidir. Böylelikle sadece bilişsel değil, hem duygusal, hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunmuş olursunuz.

evrim bu durumda bence gitmezler, tibet hastalanmadan önce alınmış ve bozulmuş bir karardır bu aksini düşünmek istemiyorum oluru yok ki bu işin. bence kalacaklardır 1 ay en azından.

evet evet işte tamda biz bu dönemdeyiz... dün kumandayı bıkmadan usanmadın habire aldı yere attı bende alıp geri verdim ona kıkır kıkır güldü çok hoşuna gitti bugamyoncuiremsu

evrim bu durumda bence gitmezler, tibet hastalanmadan önce alınmış ve bozulmuş bir karardır bu aksini düşünmek istemiyorum oluru yok ki bu işin. bence kalacaklardır 1 ay en azından.

bence gidecekler gibi görünüyorlar..... nurdanın yazılarından öyle anladım.. ya insanın evladı ve torunu söz konusuysa ne bilim onlar iyileşmeden durumları düzelmeden şurdan şuraya gitmezdim valla.....

aynen evrim mama sandalyesinden sürekli atıyor elindekileri, eline verip aşağıda bekliyorum bir süre sonra ben kalkana kadar atmıyor tamam vazgeçti diyorum doğruluyorum hemen fırlatıp gülüyor birde dalga geçmeye başladılar şimdiden maskara olduk ellerinde.

yazmıs Nurdan Gulızım.. persembe gıdıyorlar dıye.. ona ıstınaden dedım ben de zaten.. dugun elbettekı hastanedekı evladından daha kıymetlı oluyor sanırım su noktada.. sasırmıyorum sahsen, cok da garıbıme gıtmıyor.. bosuna her duamın basında; Rabbim beni senden baska kımselere muhtac etme yanına alana dek... dıye demıyorum.

evet evet işte tamda biz bu dönemdeyiz... dün kumandayı bıkmadan usanmadın habire aldı yere attı bende alıp geri verdim ona kıkır kıkır güldü çok hoşuna gitti bugamyoncuiremsu

Dun Burcu da gordu.. resmen numaradan aglıyor adam.. ama resmen.. yan yan bakıp aglıyor gelecek mıyız yanına dıye.. bu adamla bızım cok ısımız var, bunu bılıyoruz artık.. sımdıden insan olmayı ogrendı, Fatoş un burnundan getırıyor kadının, resmen elınde oynatıyor kadını, ıkı dakıka oturmuyor.. ama bunu bana yapamıyor.. sımdı de neler yaptırabılır onları denıyor gozumun ıcıne bakarak.

su acai berry için diyetisyeni arattırdım iboya:)

dedim sen benden gizli gbi ara esra boyle bir ilac aldı içiyor ne dersiniz o size soylemiyor ama ben endise ettim vs de dedim yok aramam demisti ibo ama aramıs az evel :)
neyse diyetisyen demis içindeki maddelere bakılırsa zararlı bir madde gorunmuyor ama içerisinde gercekten bu maddelermi var ondan endise duymak gerek demis.
birde hiç birsey yapmadan kilo verdiriyorsa içinde yan etkisi olabilecek bir madde bulunuyor olabilird emis.
yinede tabi dr olarak beni saglıkıl diyet ve spora davet etmis sagolsun :)

ahaa bu kadar olur ece de aynı kumandayı alıp yere atıyor cogu zaman pesine kendi de yanına oturuyor oynuyor bazende oylesine atıyor bi veriyoruz o atıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…