2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 alemsin esra hiç aklıma gelmezdi benim.....

evet içindeki maddelere bakılırsa cidden birşey yok ama ben sanmıyorum içindeki maddeler harici birşey olabileceğini çünkü tarım bakanlığı yada sağlık bakanlğının onayından geçiyor incelemeden gözü kapalı onay vereceklerini sanmıyorum yani inşallah öyle olmadığını umuyorumCADIARZUkafamçokkarıştı:uhm: ya ama birşey yapmadan kilo vermek değilki canım..... mesela benim düne kadar iştahımı çok kapadı birşey yiyemiyordum acıkmıyordum bile bugün biden iştah artışı yaşıyorum ama neyse yani ben verilen kiloyu buna bağlıyorum... hani bende çok çok yeseydim yani normal her zaman yediğim gibi yeseydim kilo verebileceğimi sanmıyordum... içindeki bi madde iştahı kapatıyor buda kilo vermeyi sağlıyor sanırım... çünkü sitede de yazıyor tek başına kilo verdirmez diyor:1rolleyes:

ahaa bu kadar olur ece de aynı kumandayı alıp yere atıyor cogu zaman pesine kendi de yanına oturuyor oynuyor bazende oylesine atıyor bi veriyoruz o atıyorr

benzer dönemlerden geçiyorlar dimi zaten çocuklar oyuncaklardan çok nerde böyle değişik şeyler varsa onları buluyorlar.... .bu ara birde damacanaya takmış durumda nerde olursa olsun direkt emekleyerek gidiyor damacanaya tırmanıyor tutunup ona kalkmaya çalışıyor... bugün eşim yemeğe gitmiş öğle arası bi ara buzdolabına tırmanmış ve buzdolabını yalıyormuş:icecream: ha birde gırgır hastası aman allahım görmeye görsün babaannesi gırgır yaparken hemen oraya gidiyor artık çareyi seline de bir tane gırgır almakta bulduk:lepi: dedesi gitmiş mavi almış selin beğenmemiş bizim evdeki gırgır kırmızı yeni alınan mavi gırgırı atmış evdeki kırmızı olana gidiyormuş gitmiş dedeside kırmızı olarak değiştirmiş artık onunlada oynuyor kırmızı olsun çamurdan olsun diyor selindelikafadulden

NURDAN naptı acep ya eşi çıkacakmıkı bugün hastaneden sonuçlar belli olmudu acep.. teonun ateşi düşmüşmüki.... offf merak ettim çok....

bende merak içinde bekliyorum sibel. inşallah cıkar ama kayınvalide gerçekten gidiyor mu inanamıyorum hala

olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..
ay inanmıyorum ya nurdan artık diyecek bir laf bulamaz oldumm donun cidden bir an once insallahhhh

NURDANIM ne diyim ya valla rabbim beterinden saklasın ama bütün aksilikler bütün sorunlar sizi buluyor.... az daha dayan canım şurda 1 ay sonra geliyorsun türkiyeye...... herşey düzene girecek inşallah....

NURDANNNNNNNNNNN senin yeine ben çığlık attım artık...

..

nurdancım gecmiş olsun neler oluyo boyle..
sagolun canlar, kayinvalidem kresten almis teoyu..38.9izin alamiyorum..

su durumda nasıl gıdıyorlar bu ınsanlar anlamıyorum.. kuzumun kuzusu dıye yazmayı bılıyor da kadın.. hastane de yatan kımın kuzusu merak konusu??? anne ıste adı.. otun adı da anne, mokun adı da anne.

evrim bu durumda bence gitmezler, tibet hastalanmadan önce alınmış ve bozulmuş bir karardır bu aksini düşünmek istemiyorum oluru yok ki bu işin. bence kalacaklardır 1 ay en azından.

bence gidecekler gibi görünüyorlar..... nurdanın yazılarından öyle anladım.. ya insanın evladı ve torunu söz konusuysa ne bilim onlar iyileşmeden durumları düzelmeden şurdan şuraya gitmezdim valla.....

gidiyorlar iste byarin baba persembe anne gidiyor, askerlik konusunda bile endise etmiyorlar hallolur hallolur..
Tibet aradi az once doktor cikabilirsin demis 1 ay rapor vermis ise gitmek yormak yasak diye..eve taksiyle donucek mecbur(askerlik icinde rapor vericek tercume ettirip vericez ordaki askeri hekime, erteletemez bu durumda..
1 kere biletini yakti anne, bunu yakmaz sanirim, cunku onumuzdeki haftadan itibaren tek gelis 200-300euroya cikiyor biletler..veremezler sanirim..ee dugunde daha onemli kizlari 3 seneedir her sene davul zurna bisi yapiyor evlenemediler bi sene nisan bi sene nikah bi sene dugun seneyede davul zurnali dogurur..ne diyim..
annem ben geleyim diyor bir suru masraf simdi gitgel ama en kotu cagiricaz..tibet 15 gun sonra trye gidiyor zaten sonra ben yalnizim teoyla..

ayyy diyecek birşey bulamıyorum ağzımdan kötü kelimeler çıkacak şimdi.... nasıl birşey bu ya... nasıl bi annelik bu.... boşver canım giderse gitsin yapsın davullu zurnalı kızının düğününü..... kimse birşey demeden kendisinin düşünüp kalması gerekiyorsa ki evladım söz konusuyla kovsalar bile o evde kalırım o biletini alıp gayet rahat gidebiliyorsa gitsin.... ne olacak yani 200-300 euro yeniden veririm ama evladımın yanında olurum..... paramı sağlıkmı daha önemli yada düğünmü ik artık onların düğünlük şeyi kalmamış çocuk oyucağımı bu ayol işi ticaretemi dökmüşler nikah oldu parasız kaldık düğnümü yapalım şimdi demişler:mymeka:

nurdanım canım masrafı falan düşünme... diyorsunki tibet gidecek ben 15 gün yanlız kalacağım allah korusun yine teonun ateşi flaan çıkar sen yine izin alamazsan ne olacak gelsin annen misler gibi teoyada bakar sanada.....

konuya daldık unuttum... hadi gözün aydın çıkıyormuş eşin hastaneden... herşey yoluna girecek yavaş yavaş.....askerlik işleride bi hallolsa hayırlısıyla....

Tibet için çok sevindim, hep iyi haberler gelsin bundan sonra. boşanırsa onu da davul zurna ile kutlasınlar. 200-300 euro ne demek 2000-3000 olsun nurdan ne olacak senin için kalmayacak kendi canı için kalıcak. söyleyecek çok şey var ama neyse susmak en iyisi sanırım. insan kimseye güvenemeyecek demek ki. kendimi getirdim gözümün önüne alperen böyle olsa bırakıp gidermiyim diye. biz anneyiz ama onlar ne karar veremedim açıkçası. annen gelsin canım 1 ay yanlız kalma izinde alamıyorsun sık sık. teo gitmez kreşe annen bakar sen rahat olursun, tibet'in gözü arkada kalmaz.

nurdan burda rahatlıkla iş bulabileceksin, 1 ay sonra temelli gel be canım dönme geri nolurrr..

evet bakalım birkaç ay beklemede kalacağım. hep böyle mi olacak yoksa ilk sefer olduğu için mi merak ediyorum.
kefir ben henüz vermedim yiğite. seveceğini de pek sanmıyorum. bende zorla içiyorum çünkü ama deneyeyim bakalım.
kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
nurdan sen sağlıkla imtihan ediliyorsun galiba rabbim beterinden saklasın.

yarım su bardağı ılık süte yarım su bardağı su, bir tatlı kaşığından biraz az zeytinyağı ve bir çay kaşığı kadar şekeri karıştırdım. koydum suluğa verdim yiğit paşaya. ama ne yazık ki bunu da içmedi

bi dusum kaldı bide yemekleri halledicem ama fırınlık ve sıcak yenmesini istedigim seyler oldugundan saat 7 gibi hazırlıycam...evde toplu sildim supurdum ama bittim yaa

canım bravo sana tebrik ediyorum.. bunca işi tek başına yapıyorsun hemde çocuk bakarken.... gerçekten ellerine sağlık....

bence yargısız infaz yapıosunuz kvaldeye... sonucta tibet iilesmis hastaneden cıkıo vede evde kendi kendini idare edebilecek durumda..nurdan herzmanaki gibi isinde gucunde..vede obur tarafta dugun hazırlıkları var..Allah korusun egerki cok acil durum olsaydı kalırdı ama suanda problem gorulmuo..

sagolun yani sinir sistemim altust, okadar yarim agiz dedim anlasinlar diye tibetde dedi ilk once kalicakti sonra kizi cagirdi birde biletler cok pahali diye gidiyor..sagolsun buradayken 1 ay cok yardim etti bisey diyemem, ama tibet bu haldeyken gitmemesi gerekirdi..hadi baba neyse ama annesi kalmaliydi..teoyu giderken gotureyim dedi, olmaz dedim..ya orda hastalanirsa ben ne yaparim burda gozumun onunde..

canım bravo sana tebrik ediyorum.. bunca işi tek başına yapıyorsun hemde çocuk bakarken.... gerçekten ellerine sağlık....

cocugumda ben nerde o orda beni takip edio yurutecle zavallım:) kosuyo resmen bana..sonra nie kilo almıo kıcını kırıp oturdugu yokki..insan yatar yuvarlanır konusur oyuncakla oynar oturdugu yerde yokk..illa kuyrugumda..o salondaydı tv bakıodu ben arkada balkon siliodum baktım gelmis bulmus beni sıpam..buyuyolar resmen

canim tibetden cok teo icin kalmaliydi, ben 15 gun yalniz kalicam,en cok ondan korkuyorum..ben olsam kalirdim, yeni gelin degilki kizi, 1 senedir ayni evde evleri doseli, yani sirf duugun icin hamile kalmamaya ugrasti, kalsam aldiriridim diyor dusun...........

Evrimde yazmış az önce. insan ailesine güvenmeyecekse kime güvenecek. deli oldum oturduğum yerde. oğlumun en cok güvendiği insan olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. zamanı geldiğinde ne halt edersem edeyim annem yanımda demeli sıpam

neyse allah yardimcimiz olsun su yazi sagsaglim atlatalim ve donelim...

guliz bende asil gelince donmek istemiyorum...cok kararsizim..

işte herkes bir deilki canım..kuzumun kuzusunun yerini direk kendi kuzusu alıo..kafasına gore planınıda yapmıs. sende annesi oldugun icin bakmak zorundasın die dusunuo..bosver Allah kimseye muhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…