su acai berry için diyetisyeni arattırdım iboya:)
dedim sen benden gizli gbi ara esra boyle bir ilac aldı içiyor ne dersiniz o size soylemiyor ama ben endise ettim vs de dedim yok aramam demisti ibo ama aramıs az evel :)
neyse diyetisyen demis içindeki maddelere bakılırsa zararlı bir madde gorunmuyor ama içerisinde gercekten bu maddelermi var ondan endise duymak gerek demis.
birde hiç birsey yapmadan kilo verdiriyorsa içinde yan etkisi olabilecek bir madde bulunuyor olabilird emis.
yinede tabi dr olarak beni saglıkıl diyet ve spora davet etmis sagolsun :)
ahaa bu kadar olur ece de aynı kumandayı alıp yere atıyor cogu zaman pesine kendi de yanına oturuyor oynuyor bazende oylesine atıyor bi veriyoruz o atıyorr
olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..nurdannnn arkana bakmadan kaç şu ülkeden be canım. biran önce gel, sanki gelince herşey normale dönecek gibi geliyor bana. içim acıyor artık teo hastalanınca. 1 ay sonra burdasın kalsın kayınvaliden baksın teo ya yollama kreşe olmuyor mu öyle??
ay inanmıyorum ya nurdan artık diyecek bir laf bulamaz oldumm donun cidden bir an once insallahhhh
NURDANIM ne diyim ya valla rabbim beterinden saklasın ama bütün aksilikler bütün sorunlar sizi buluyor.... az daha dayan canım şurda 1 ay sonra geliyorsun türkiyeye...... herşey düzene girecek inşallah....
NURDANNNNNNNNNNN senin yeine ben çığlık attım artık...
..
sagolun canlar, kayinvalidem kresten almis teoyu..38.9nurdancım gecmiş olsun neler oluyo boyle..
su durumda nasıl gıdıyorlar bu ınsanlar anlamıyorum.. kuzumun kuzusu dıye yazmayı bılıyor da kadın.. hastane de yatan kımın kuzusu merak konusu??? anne ıste adı.. otun adı da anne, mokun adı da anne.
evrim bu durumda bence gitmezler, tibet hastalanmadan önce alınmış ve bozulmuş bir karardır bu aksini düşünmek istemiyorum oluru yok ki bu işin. bence kalacaklardır 1 ay en azından.
bence gidecekler gibi görünüyorlar..... nurdanın yazılarından öyle anladım.. ya insanın evladı ve torunu söz konusuysa ne bilim onlar iyileşmeden durumları düzelmeden şurdan şuraya gitmezdim valla.....
olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..
sagolun canlar, kayinvalidem kresten almis teoyu..38.9izin alamiyorum..
gidiyorlar iste byarin baba persembe anne gidiyor, askerlik konusunda bile endise etmiyorlar hallolur hallolur..
Tibet aradi az once doktor cikabilirsin demis 1 ay rapor vermis ise gitmek yormak yasak diye..eve taksiyle donucek mecbur(askerlik icinde rapor vericek tercume ettirip vericez ordaki askeri hekime, erteletemez bu durumda..
1 kere biletini yakti anne, bunu yakmaz sanirim, cunku onumuzdeki haftadan itibaren tek gelis 200-300euroya cikiyor biletler..veremezler sanirim..ee dugunde daha onemli kizlari 3 seneedir her sene davul zurna bisi yapiyor evlenemediler bi sene nisan bi sene nikah bi sene dugun seneyede davul zurnali dogurur..ne diyim..
annem ben geleyim diyor bir suru masraf simdi gitgel ama en kotu cagiricaz..tibet 15 gun sonra trye gidiyor zaten sonra ben yalnizim teoyla..
BABYBİM bittimi işlerin... yaptınmı akşam için hazırlıklarını....
evet bakalım birkaç ay beklemede kalacağım. hep böyle mi olacak yoksa ilk sefer olduğu için mi merak ediyorum.inşllah canım benim.
esra da sorun yaşamıştı ama geçti sanırım.barbunya hiç pişirmedim hayatımda.sevmem çünkü.ama ben sevmiyorum diye neva da yemeyecek diye birşey yok.nasıl yapıyorsun yazar mısın?
kefir ben henüz vermedim yiğite. seveceğini de pek sanmıyorum. bende zorla içiyorum çünkü ama deneyeyim bakalım.şu aşılardaki cıva olayını araştırırken kefirin vücuttan cıvayı atmada etkisinin büyük olacağını okudum ve beklememeye karar verdim. marketlerde satılanlardan alıp içireceğim sıpama hemen. biraz sulandırsak biberonda ayran niyetine içebilirler belki kuzey de sever öyle olunca. alperen yoğurda bayılıyor tadı da benziyor ya umudum yemesi yönünde.
nurdan sen sağlıkla imtihan ediliyorsun galibakresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
bi dusum kaldı bide yemekleri halledicem ama fırınlık ve sıcak yenmesini istedigim seyler oldugundan saat 7 gibi hazırlıycam...evde toplu sildim supurdum ama bittim yaa
canım bravo sana tebrik ediyorum.. bunca işi tek başına yapıyorsun hemde çocuk bakarken.... gerçekten ellerine sağlık....
bence yargısız infaz yapıosunuz kvaldeye... sonucta tibet iilesmis hastaneden cıkıo vede evde kendi kendini idare edebilecek durumda..nurdan herzmanaki gibi isinde gucunde..vede obur tarafta dugun hazırlıkları var..Allah korusun egerki cok acil durum olsaydı kalırdı ama suanda problem gorulmuo..
yarım su bardağı ılık süte yarım su bardağı su, bir tatlı kaşığından biraz az zeytinyağı ve bir çay kaşığı kadar şekeri karıştırdım. koydum suluğa verdim yiğit paşaya. ama ne yazık ki bunu da içmedi
canim tibetden cok teo icin kalmaliydi, ben 15 gun yalniz kalicam,en cok ondan korkuyorum..ben olsam kalirdim, yeni gelin degilki kizi, 1 senedir ayni evde evleri doseli, yani sirf duugun icin hamile kalmamaya ugrasti, kalsam aldiriridim diyor dusun...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?