2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimki resmen birsey yapmadan kilo vermek oldu yiyorum yiyorum hamur islerni kilom gitti resmen bir haftada.

saglık bakanlıg onayli degil ben baktım
tarım ve koy isleri bakanlıgı onaylı
bir ara olaylı lida denen hapı içerken çok arastırmıstık tarım bakanlıgı onayı olanlara çok guvenilmiyor
saglık bakanılgo onayı çok onemli
ben ilaca devam edeceğim nolursa olsun en azından bir sure

:))) alemler yaaaa neyle oynayacakları neyin ilgilerini çekeecei hiç bell idegil dunde esofmanımın ipi çikti belindeki ece onla nasıl oynadı kedi gibi saatlerce:))

nurdan dugun dediginiz gorumcenmi evleniyor yani ?

merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan

ESRAKO ESRAKO şimdi bu diğer ACAı varya bizim aldığımız değil onun sitesinde yazıyordu biri sormuş yorumları ve cevapları okudum.. niye tarım ve köy işleri bakanlğının onayı var sağlık bakanlğının yok demiş oda cevap olarak ilaçlarda sağlık bakanlğının onayı olması gerekiyor bu bitkisel olduğu için bunu tarım bakanlığı inceliyor vs. demiş tam olarak cümleyi hatırlamıyroum ama böyle bi yorumda bulunmuştu... bende öyle en azından öylede böylede 1 kutu hapı bitireceğim... sonrasını görcez bakalım....

merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir... bizde seni öptük... olumunekankayizsmile

evet esracim gorumcemin dugunu var evlendiler gecen sene nikahla dugunu bu sene yapiyorlar..seneyede baska bisey cikar 7 sene surer bu..

isin ilginc yani ne gorumcemin kayinvalidesi nede benim kayinpeder hickimse gerekli gormuyor yani nasilsa evlendiler diye ama sirf hanfendi 10milyar para harcamak istedi diye dugun yapiliyyor..oezaman nikahida bu sene yapalardi, hicbiaceleleri yoktu gecen sene..ki biz burdaydik ben hamileyim diye..neyse..

Allah yardımcın olsun.. abuk sabuk bısıler yazıp senın de canını sıkmayayım sımdı.

++11111..

Ötesi yok..

az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..

Özgül geçmiş olsun,,

anası hızlı, tabi ecoşta hızlı olacak nasıl et tutsun cocuk senin arkanda koştururken :)

az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..

bencede annen en doğrusunu diyor sağlıktan ötesi yok....biraz dursun beraber dönersiniz annenlealkisalkisalkis

işten çıkmama 30 dk. kaldı... 5.30 da otobüse bineceğim ve 18.10 da otobüsten ineceğim ve selin beni karşılıyor olacakk çarşıda olleyyyy ....

merhaba kizlar!!

gecmis olsun ozgul ya yaz geldi ne hastalıgı hay allahh

e ne guzel iste ya dedigi çok dogru annenin birak çok ince dusunmeyi gelsin birileri yanına sana yazık yaa

işten çıkmama 30 dk. kaldı... 5.30 da otobüse bineceğim ve 18.10 da otobüsten ineceğim ve selin beni karşılıyor olacakk çarşıda olleyyyy ....

ayy en guzel ben isten 17 30 da çıkıcam 18,15 de servisten inip kuafore gitcem agda isim var tatile hazırlık . 8 gibi evde olurum kızımı çok ozledim bugnnn pazartesi sendromu bu yonde çalısmaya basladı bende artık

nurdan bende pervin gibi dusunuyorum tamam hastalık onemli ama allah korusun korkunç bir tablo yok su an. ben gorumcenin evleneceğini anlamamıstım herhangi akraba dugunu sandım
sonuçta o da kızı tamam hastalık onemli diye dusunuyoruz kendi acımızdan ama oda kızının dugunu yani hem kızı demezmi gelmedin beni yanlız biraktın
kardes de olsa anlayısla karsılamaz herkes boyle bir durumu.
yani detaylar var sanırım senin yazdıgın gibinikah olmus zaten dugun oylesine ugibi vs vs ama kayınvalde de arada hissediyor olabilirkendini

amanın bana ağda deme yıllardır yaptırıyorum ama her ay sanki ilk defa yaptıracakmışım gibi o sendromu yaşıyorum.... her ay kabus oluyor bana bende adetim bitsin bakalım gidicem ama nasıleyvahedigeldismile

aynen pazartesileri artık işe başlamad değlide çocuklardan ayrılma sendromu oldu... selinde öyle biliyormusun oda senddrom yaşıyor pazartesileri çok fazla mızırdıyor babaannesine yavrum oda alışamadı tabi:sinifsinif:

nurdan annenin gelmesi senin için iyi olur..görümcende kırk gün kırk gece yerine kırkyıl düğünmü yapacakmış..
Esaroko pimpirikli hatun haklısın sağlık bu ben bir ktu bitirdim 5 günde içmedim ara verdim şimdi ikinci kutuya başladım..yani önünüzde bir kobay var zaten..
Evrim tartılamıyorum ama bu sabahki ölçümler çok iyiydi kilo gitmese bu kadar incelemzdim diyorum..
glzbf+ o siteden kaydettim oyunları sağol..
Yere birşey atıp vermemii beklemek bizde 2 aydır var....su biberonu içip bir fırlatışı var nereye fırlarsa artık atmasın diye hazır bekliyorum yinede atıyor eşşek....şimdide uyumadan önce emziği ağzından çekip atıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…