kaydirigubbakcemile3 alemsin esra hiç aklıma gelmezdi benim.....
evet içindeki maddelere bakılırsa cidden birşey yok ama ben sanmıyorum içindeki maddeler harici birşey olabileceğini çünkü tarım bakanlığı yada sağlık bakanlğının onayından geçiyor incelemeden gözü kapalı onay vereceklerini sanmıyorum yani inşallah öyle olmadığını umuyorumCADIARZUkafamçokkarıştı:uhm: ya ama birşey yapmadan kilo vermek değilki canım..... mesela benim düne kadar iştahımı çok kapadı birşey yiyemiyordum acıkmıyordum bile bugün biden iştah artışı yaşıyorum ama neyse yani ben verilen kiloyu buna bağlıyorum... hani bende çok çok yeseydim yani normal her zaman yediğim gibi yeseydim kilo verebileceğimi sanmıyordum... içindeki bi madde iştahı kapatıyor buda kilo vermeyi sağlıyor sanırım... çünkü sitede de yazıyor tek başına kilo verdirmez diyor:1rolleyes:
benzer dönemlerden geçiyorlar dimi zaten çocuklar oyuncaklardan çok nerde böyle değişik şeyler varsa onları buluyorlar.... .bu ara birde damacanaya takmış durumda nerde olursa olsun direkt emekleyerek gidiyor damacanaya tırmanıyor tutunup ona kalkmaya çalışıyor... bugün eşim yemeğe gitmiş öğle arası bi ara buzdolabına tırmanmış ve buzdolabını yalıyormuş:icecream: ha birde gırgır hastası aman allahım görmeye görsün babaannesi gırgır yaparken hemen oraya gidiyor artık çareyi seline de bir tane gırgır almakta bulduk:lepi: dedesi gitmiş mavi almış selin beğenmemiş bizim evdeki gırgır kırmızı yeni alınan mavi gırgırı atmış evdeki kırmızı olana gidiyormuş gitmiş dedeside kırmızı olarak değiştirmiş artık onunlada oynuyor kırmızı olsun çamurdan olsun diyor selindelikafadulden
olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..
gelis 200-300euroya cikiyor biletler..veremezler sanirim..ee dugunde daha onemli kizlari 3 seneedir her sene davul zurna bisi yapiyor evlenemediler bi sene nisan bi sene nikah bi sene dugun seneyede davul zurnali dogurur..ne diyim..
annem ben geleyim diyor bir suru masraf simdi gitgel ama en kotu cagiricaz..tibet 15 gun sonra trye gidiyor zaten sonra ben yalnizim teoyla..
merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan
olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..
sagolun canlar, kayinvalidem kresten almis teoyu..38.9izin alamiyorum..
gidiyorlar iste byarin baba persembe anne gidiyor, askerlik konusunda bile endise etmiyorlar hallolur hallolur..
Tibet aradi az once doktor cikabilirsin demis 1 ay rapor vermis ise gitmek yormak yasak diye..eve taksiyle donucek mecbur(askerlik icinde rapor vericek tercume ettirip vericez ordaki askeri hekime, erteletemez bu durumda..
1 kere biletini yakti anne, bunu yakmaz sanirim, cunku onumuzdeki haftadan itibaren tek gelis 200-300euroya cikiyor biletler..veremezler sanirim..ee dugunde daha onemli kizlari 3 seneedir her sene davul zurna bisi yapiyor evlenemediler bi sene nisan bi sene nikah bi sene dugun seneyede davul zurnali dogurur..ne diyim..
annem ben geleyim diyor bir suru masraf simdi gitgel ama en kotu cagiricaz..tibet 15 gun sonra trye gidiyor zaten sonra ben yalnizim teoyla..
Evrimde yazmış az önce. insan ailesine güvenmeyecekse kime güvenecek. deli oldum oturduğum yerde. oğlumun en cok güvendiği insan olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. zamanı geldiğinde ne halt edersem edeyim annem yanımda demeli sıpam
merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan
az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..
az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..
merhaba kizlar!!
işten çıkmama 30 dk. kaldı... 5.30 da otobüse bineceğim ve 18.10 da otobüsten ineceğim ve selin beni karşılıyor olacakk çarşıda olleyyyy ....
gecmis olsun ozgul ya yaz geldi ne hastalıgı hay allahh
e ne guzel iste ya dedigi çok dogru annenin birak çok ince dusunmeyi gelsin birileri yanına sana yazık yaa
ayy en guzel ben isten 17 30 da çıkıcam 18,15 de servisten inip kuafore gitcem agda isim var tatile hazırlık . 8 gibi evde olurum kızımı çok ozledim bugnnn pazartesi sendromu bu yonde çalısmaya basladı bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?