2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar MERCıMEKıM SEÇıL vardı o nerelerde epeydir girmiyor haberi olan varmı.. tatile falanmı gitti acep.....

EVRıMıM iştahın nasıl tatlım ya... hani sen geçen hafta yazmıştın ilk birkaç gün iyiydi fakat şuan yine iştahım açık falan diye... ondan sonra yeniden bi düazelme oldumu ya.... benimde 3-4 gündür iyiydi ama bugün acayip iştahım açık normale görede açık yani anlamadım gitti... umarım geçici bi durumdur ve yarına düzelir....

az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..

Ece nin Berke olmadan evlenmesine sanırım sen de sıcak bakmazdın..

Benım anlamadıgım bu nasıl kardestır kı.. yanında abısı olmadan dugun yapıyor..

Benım kardesım dugunumde yanımda olamayacak dıye.. bır ay dugunumu ertelemıstım ben. Ne manası var kardesım olmazsa yanımda??

ha haklısın evrim o acıdan dusunmedim
ben kayınvalde acısından baktım olaya
yoksa kardes nasıl yapıyor o ayrı.
kardes illa yapıcam diorsa kayınvalde ikiye bolunmustur demek istedim

ha haklısın evrim o acıdan dusunmedim
ben kayınvalde acısından baktım olaya
yoksa kardes nasıl yapıyor o ayrı.
kardes illa yapıcam diorsa kayınvalde ikiye bolunmustur demek istedim

peki nurdan sayet bu hastalık girmese idi araya tr ye dugune gidiyormuydunuz dugun temmuzda mı ki ??

ha o emzıgı sınırlenınce yere atma bızde de mevcut.. sonra anında sınır gecıyor, nası sınırse, yerde gozlerıyle emzık arıyor adam.. baan verır mısın bı zahmet bakısı da cabası :)

bır daha kapanmadı Sıbelım.. aynıyım.. ırade ıle ıdare edıyoruz.. ama ılk zaman kı verdıgı etkıyı unutamam.. resmen mıdeme tas oturmustu.. yemek yemeyı unutmustum bı kac aksam,aklıma gelmemıstı.. ki benım ıcın acayıp bır duygu ıdı.

evrimim işte o acayiplik bendede oldu... 3-4 gündür çok iyiydim açlık hissini unutmuştum ki hafta sonu çok işim vardı badana temizlik onca yorulduğum halde bile enerji harcadım sonuçta acıkmak aklıma bile gelmedi zarla zorla yarım tabak yemek yiyordum oda zorla ama bugün iştahım tavan yaptı yani normal zamanda bile böyle olmazdım ben ya noldu anlamadım inşallalh bugünlük geçici birşeydir yarına birşey kalmaz yoksa böyle giderse vermeyi bırak alacağım yakafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

bizimki birtek yatarken emzik alıyor onun harici çikarıp eline alıp oynuyor. ama bu ara emzikler patlamaya basladı dislerden dolayı sizdeed oluyordur heralde deliyor emzikleri

canim gecen sene apartopar nikah kiyildi hic bir zorunluluk yokken hatta heamile falanmi dedik, biz gelemiyceggimiz belli oldugu halde zaten ben nikahtan 1 hafta sonra dogurdum, 1 sene daha bekliyebilirlerdi,yada dugunude gecen sene yapsamlardi ozaman..dugun yapilmicak dedni..
bu sene biz orda olucaz tibet askerden gelince olucak dugunertesii gunude o buraya donucek ama bu sende herkes cok gereksiz diyor benim cevremdeki herkes ustune ustelikk cocugun ailesi bile dusun..yani sirf kapris icin yapiliyor, aslinda kayinvalidem bile gereksiz diyor dusun..ama kizlari dengesiz oldugu ve korktuklari icin bisey diyemiyorlar, bizim dugunde bisey yapmadiler ona yagdiricaklar mecburen..gecen sene evini dosediler bu sene dugun..bi dugun nerden bakdsan 10 milyar en az..

dugunden cok biletler sonradan pahalilaniyor diyede simdi gidiyor yoksa kalicakti tek sebep dugun degil...neyseee iste boyle..

Boşver Nurdan sıkma canını, geçecek bu günler unutulacak. Anneciğin gelsin yanlız kalmamış olursun. ama kararsızlığın seni daha cok yoruyo tatlım. iyi yada kötü karar ver ve uygula neden niçin nasıl demeden. içinden geçeni yap gitsin. eminim zorluk bile çeksen huzurlu olacaksın.

herkese iyi akşamlar, mis kokuluma gidiyorum.

cok haklisin canim, benimki karasizlik degil asil bazi zorunluluklari beklemek(
optum mis kokulunu..

baby aksama ne mama yapicaksin??

ıspanak yaptım canım hem ecede yesin die, fırında tavuk yaptım kremalı mısır gevrekli kasarlı,eriste..bide vanilyalı puding cikilota soslu..salata yogurt tamam

arkadaşlar MERCİMEKİM SEÇİL vardı o nerelerde epeydir girmiyor haberi olan varmı.. tatile falanmı gitti acep.....

oglu pcyi bozmus ondan giremio sanırım

Selamlarrr :)

Yeni cep tlfnumu kurcalamaktan oturamadım :))) Onur bana çok güssel bir tlf almış sağolsun. Önceki tlfnumu da (kırmızı) çok seviyorum ama Doruk 2 defa yere düşürdü, kırıldı, tamir olacak sanırım, Onur ona göz dikmiş :) Oysa ben Doruk'a oyuncak yapmayı planlıyordum. Böyle dokunmatik falan, hoş bişi :)

Ayrıca sabah bir arkadaş! aradı, bana 5 dk uğrar mısın, didi. Bir browni yapmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, of! diyorum. EVRıM çok tatlısın, sei çok seviyorum. Ellerine sağlık, muhteşem olmuş. Hani sana pastiç pastiç diye sayıklıyordum ya, onun içini (ana malzemesini) yapmışsın resmen. Onur bayıldı, inleye inleye yedi resmen. Harikasın!

off superdir simdi oo:))))
ıspanak yaptım canım hem ecede yesin die, fırında tavuk yaptım kremalı mısır gevrekli kasarlı,eriste..bide vanilyalı puding cikilota soslu..salata yogurt tamam
aksam bi tabak daha koy geldim:))afiyet olsun..

oyyy ne içicekmiş peki..keyfi ne istiomus pasanın annesi
bende bilmiyorum ki canım ya şaştım kaldım valla
merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun özgülcüm.

elifçim bazen şaşırtıyo insanı bunlar. belki içer şaşırtır seni bi dene istersen. ama yoğurtta sevmiyodu dimi nevacık bi dene bakalım.
deneyeceğim.baskınlarımız sürecek
teo dun benim ayranima sulandi 1/3unu icti bardaktan
maşallah.teo tam benim oğlum olacakmış,ayrancı ve yoğurtçu
kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
kıyamam ya kıyamam
elif dr alsitir diyor ama zorlama..
alışır inşallah.derya da yazmış büyüyünce geçiyor diye
bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf

evet esracim gorumcemin dugunu var evlendiler gecen sene nikahla dugunu bu sene yapiyorlar..seneyede baska bisey cikar 7 sene surer bu..
ben seni o kadar iyi anlıyorum ki.bu durumların çok benzerlerini yaşadık.salih de ablasına göre 2. hatta 12. plandadır hep.çok iyi anlıyorum seni.şöyle bir güzel yanı olacak ki Türkiye'ye döndüğünüz de işleriniz yoluna girecek ve küçük şeyler hiç üzmeyecek seni.ne badireler atlattık biz diyeceksin.ve herşeyin daha çok kıymetini bileceksin.
vayyys hayırlı olsun hocam.afiyet olsun ayrıca
kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(

senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…