az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..
nurdan bende pervin gibi dusunuyorum tamam hastalık onemli ama allah korusun korkunç bir tablo yok su an. ben gorumcenin evleneceğini anlamamıstım herhangi akraba dugunu sandım
sonuçta o da kızı tamam hastalık onemli diye dusunuyoruz kendi acımızdan ama oda kızının dugunu yani hem kızı demezmi gelmedin beni yanlız biraktın
kardes de olsa anlayısla karsılamaz herkes boyle bir durumu.
yani detaylar var sanırım senin yazdıgın gibinikah olmus zaten dugun oylesine ugibi vs vs ama kayınvalde de arada hissediyor olabilirkendini
nurdan annenin gelmesi senin için iyi olur..görümcende kırk gün kırk gece yerine kırkyıl düğünmü yapacakmış..
Esaroko pimpirikli hatun haklısın sağlık bu ben bir ktu bitirdim 5 günde içmedim ara verdim şimdi ikinci kutuya başladım..yani önünüzde bir kobay var zaten..
Evrim tartılamıyorum ama bu sabahki ölçümler çok iyiydi kilo gitmese bu kadar incelemzdim diyorum..
glzbf+ o siteden kaydettim oyunları sağol..
Yere birşey atıp vermemii beklemek bizde 2 aydır var....su biberonu içip bir fırlatışı var nereye fırlarsa artık atmasın diye hazır bekliyorum yinede atıyor eşşek....şimdide uyumadan önce emziği ağzından çekip atıyor....
EVRİMİM iştahın nasıl tatlım ya... hani sen geçen hafta yazmıştın ilk birkaç gün iyiydi fakat şuan yine iştahım açık falan diye... ondan sonra yeniden bi düazelme oldumu ya.... benimde 3-4 gündür iyiydi ama bugün acayip iştahım açık normale görede açık yani anlamadım gitti... umarım geçici bi durumdur ve yarına düzelir....
ha o emzıgı sınırlenınce yere atma bızde de mevcut.. sonra anında sınır gecıyor, nası sınırse, yerde gozlerıyle emzık arıyor adam.. baan verır mısın bı zahmet bakısı da cabası :)
bır daha kapanmadı Sıbelım.. aynıyım.. ırade ıle ıdare edıyoruz.. ama ılk zaman kı verdıgı etkıyı unutamam.. resmen mıdeme tas oturmustu.. yemek yemeyı unutmustum bı kac aksam,aklıma gelmemıstı.. ki benım ıcın acayıp bır duygu ıdı.
Ece nin Berke olmadan evlenmesine sanırım sen de sıcak bakmazdın..
Benım anlamadıgım bu nasıl kardestır kı.. yanında abısı olmadan dugun yapıyor..
Benım kardesım dugunumde yanımda olamayacak dıye.. bır ay dugunumu ertelemıstım ben. Ne manası var kardesım olmazsa yanımda??
canim gecen sene apartopar nikah kiyildi hic bir zorunluluk yokken hatta heamile falanmi dedik, biz gelemiyceggimiz belli oldugu halde zaten ben nikahtan 1 hafta sonra dogurdum, 1 sene daha bekliyebilirlerdi,yada dugunude gecen sene yapsamlardi ozaman..dugun yapilmicak dedni..ha haklısın evrim o acıdan dusunmedim
ben kayınvalde acısından baktım olaya
yoksa kardes nasıl yapıyor o ayrı.
kardes illa yapıcam diorsa kayınvalde ikiye bolunmustur demek istedim
peki nurdan sayet bu hastalık girmese idi araya tr ye dugune gidiyormuydunuz dugun temmuzda mı ki ??
Boşver Nurdan sıkma canını, geçecek bu günler unutulacak. Anneciğin gelsin yanlız kalmamış olursun. ama kararsızlığın seni daha cok yoruyo tatlım. iyi yada kötü karar ver ve uygula neden niçin nasıl demeden. içinden geçeni yap gitsin. eminim zorluk bile çeksen huzurlu olacaksın.
herkese iyi akşamlar, mis kokuluma gidiyorum.
baby aksama ne mama yapicaksin??
arkadaşlar MERCİMEKİM SEÇİL vardı o nerelerde epeydir girmiyor haberi olan varmı.. tatile falanmı gitti acep.....
off superdir simdi oo:))))Selamlarrr :)
Yeni cep tlfnumu kurcalamaktan oturamadım :))) Onur bana çok güssel bir tlf almış sağolsun. Önceki tlfnumu da (kırmızı) çok seviyorum ama Doruk 2 defa yere düşürdü, kırıldı, tamir olacak sanırım, Onur ona göz dikmiş :) Oysa ben Doruk'a oyuncak yapmayı planlıyordum. Böyle dokunmatik falan, hoş bişi :)
Ayrıca sabah bir arkadaş! aradı, bana 5 dk uğrar mısın, didi. Bir browni yapmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, of! diyorum. EVRİM çok tatlısın, sei çok seviyorum. Ellerine sağlık, muhteşem olmuş. Hani sana pastiç pastiç diye sayıklıyordum ya, onun içini (ana malzemesini) yapmışsın resmen. Onur bayıldı, inleye inleye yedi resmen. Harikasın!
aksam bi tabak daha koy geldim:))afiyet olsun..ıspanak yaptım canım hem ecede yesin die, fırında tavuk yaptım kremalı mısır gevrekli kasarlı,eriste..bide vanilyalı puding cikilota soslu..salata yogurt tamam
bende bilmiyorum ki canım ya şaştım kaldım vallaoyyy ne içicekmiş peki..keyfi ne istiomus pasanın annesi
çok geçmiş olsun özgülcüm.merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan
deneyeceğim.baskınlarımız sürecekelifçim bazen şaşırtıyo insanı bunlar. belki içer şaşırtır seni bi dene istersen. ama yoğurtta sevmiyodu dimi nevacık bi dene bakalım.
maşallah.teo tam benim oğlum olacakmış,ayrancı ve yoğurtçuteo dun benim ayranima sulandi 1/3unu icti bardaktan
kıyamam ya kıyamamkresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
alışır inşallah.derya da yazmış büyüyünce geçiyor diyeelif dr alsitir diyor ama zorlama..
bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf
olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..
sagolun canlar, kayinvalidem kresten almis teoyu..38.9izin alamiyorum..
gidiyorlar iste byarin baba persembe anne gidiyor, askerlik konusunda bile endise etmiyorlar hallolur hallolur..
Tibet aradi az once doktor cikabilirsin demis 1 ay rapor vermis ise gitmek yormak yasak diye..eve taksiyle donucek mecbur(askerlik icinde rapor vericek tercume ettirip vericez ordaki askeri hekime, erteletemez bu durumda..
1 kere biletini yakti anne, bunu yakmaz sanirim, cunku onumuzdeki haftadan itibaren tek gelis 200-300euroya cikiyor biletler..veremezler sanirim..ee dugunde daha onemli kizlari 3 seneedir her sene davul zurna bisi yapiyor evlenemediler bi sene nisan bi sene nikah bi sene dugun seneyede davul zurnali dogurur..ne diyim..
annem ben geleyim diyor bir suru masraf simdi gitgel ama en kotu cagiricaz..tibet 15 gun sonra trye gidiyor zaten sonra ben yalnizim teoyla..
canim tibetden cok teo icin kalmaliydi, ben 15 gun yalniz kalicam,en cok ondan korkuyorum..ben olsam kalirdim, yeni gelin degilki kizi, 1 senedir ayni evde evleri doseli, yani sirf duugun icin hamile kalmamaya ugrasti, kalsam aldiriridim diyor dusun...........
ben seni o kadar iyi anlıyorum ki.bu durumların çok benzerlerini yaşadık.salih de ablasına göre 2. hatta 12. plandadır hep.çok iyi anlıyorum seni.şöyle bir güzel yanı olacak ki Türkiye'ye döndüğünüz de işleriniz yoluna girecek ve küçük şeyler hiç üzmeyecek seni.ne badireler atlattık biz diyeceksin.ve herşeyin daha çok kıymetini bileceksin.evet esracim gorumcemin dugunu var evlendiler gecen sene nikahla dugunu bu sene yapiyorlar..seneyede baska bisey cikar 7 sene surer bu..
vayyys hayırlı olsun hocam.afiyet olsun ayrıcaSelamlarrr :)
Yeni cep tlfnumu kurcalamaktan oturamadım :))) Onur bana çok güssel bir tlf almış sağolsun. Önceki tlfnumu da (kırmızı) çok seviyorum ama Doruk 2 defa yere düşürdü, kırıldı, tamir olacak sanırım, Onur ona göz dikmiş :) Oysa ben Doruk'a oyuncak yapmayı planlıyordum. Böyle dokunmatik falan, hoş bişi :)
Ayrıca sabah bir arkadaş! aradı, bana 5 dk uğrar mısın, didi. Bir browni yapmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, of! diyorum. EVRİM çok tatlısın, sei çok seviyorum. Ellerine sağlık, muhteşem olmuş. Hani sana pastiç pastiç diye sayıklıyordum ya, onun içini (ana malzemesini) yapmışsın resmen. Onur bayıldı, inleye inleye yedi resmen. Harikasın!
kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?