2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(
:teselli:
güle güle kullan ..of öyle bir anlattınki yiyesim geldi afiyet olsun..ama bizim öyle bi 5 dk uğrasan diyecek arkedeşimiz yok..
bizimki birtek yatarken emzik alıyor onun harici çikarıp eline alıp oynuyor. ama bu ara emzikler patlamaya basladı dislerden dolayı sizdeed oluyordur heralde deliyor emzikleri

aynen yatarken alıyordu şimdi onuda bıraktı bazen uyku arası uyanınca veriyorum dalınca geri alıyorum ağzından..bizde biberon emziği patlattı..

burcu güle güle kullan yeni telini..
ayrıca barbunyayı kim sormuştu kusura bakmayın unuttum anlatmayı. ben ıslamıştım sıcak su ile sabahtan. annem ben işteyken pişirmiş. normal kuru fasulye pişirir gibi pişirmiş. düdüklüde. güzel olmuş. yanına bir de patetesli bulgur pilavı. daha ne olsun :) eve gelince hazır yemek bulmak gibisi yok :)

ha haklısın evrim o acıdan dusunmedim
ben kayınvalde acısından baktım olaya
yoksa kardes nasıl yapıyor o ayrı.
kardes illa yapıcam diorsa kayınvalde ikiye bolunmustur demek istedim

ben de senı annadım kardeşş :)

bizimki birtek yatarken emzik alıyor onun harici çikarıp eline alıp oynuyor. ama bu ara emzikler patlamaya basladı dislerden dolayı sizdeed oluyordur heralde deliyor emzikleri

yok valla, hıc emzık delmedık bız daa.. masallahh Ecoşaa

ay ay ayyy.. gule gule kullan cicini :))

afıyet olsun kuzu.. cok ozendım ne yalan soliyim.. begenılmesıne cok sevındım.

off superdir simdi oo:))))

aksam bi tabak daha koy geldim:))afiyet olsun..

Nurdanum, o senın yedıgınden degıl bu, yaz borwnısı yaptım, ustu cıtır cıkolatalı, tarcınlı,içi kuru meyveli, bol fındıklı.. hakıkaten bomba bısı oldu.. dolaba koydum geceden dınlendırdım.. soguk soguk yenınce daa bı mıyavlıosunn :)) sana da yaparım gelınce sös.. ne sös verdıysem tuttum bılıosun :))

kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(

alır alır.. en guzellerını alır.. saglıgı sıhhatı yerınde olsun.. her sey olur.. uzulme.

:teselli:

güle güle kullan ..of öyle bir anlattınki yiyesim geldi afiyet olsun..ama bizim öyle bi 5 dk uğrasan diyecek arkedeşimiz yok..

ole bı arkadasın var ammaa.. bıras uzakta cıgerım :)

nurdan geçmiş olsun külhan beyi teomu yerim oda hastalanmış umarım düşer ateşi
taptezem burcum doğum günün kutlu olsun eşinle çocuğunla nice mutlu senelere

Orada saat 12 dı mı Feyfimm.. halıyle mısafırlerın gıtmıstır.. halin kaldı mı barı.. kıyamam sana.

12.40 canım...gelmedi misafirimiz..ekti bizi :)napayım yaseminin hatrına.ben yokken emrahı cok sık cagırıo yemege ama gelmedi gec yedik zaten ha geldi gelcek arayıp gelmiycem bile demedi..

12.40 canım...gelmedi misafirimiz..ekti bizi :)napayım yaseminin hatrına.ben yokken emrahı cok sık cagırıo yemege ama gelmedi gec yedik zaten ha geldi gelcek arayıp gelmiycem bile demedi..

Pek zarıfmıs adam.. Kaz daglarından mı yuvarlanmıs oraya??

Ben bu callatınes ı arıyorum.. sen de zayıfla dıe bı sıtede turkce dublajını buldum.. ama bır suru var parca parca..

ne yapmam gerek.. bı el atıver bana

iyi geceler herkesee...
burcunun doğum günümüymüş bu gün atlaya zıplaya geçmiş yaparken gördümm.. heppi bört dey tu yuu burcuu

Doruk bana doğum günü hediyesi verdi. 2 saattir sallıyorum yaaa, 2 saattirrr!!!!!!!!!!!! 9.30 - 11.30 arası. Anlamıyorum, gündüz 10 dk da uyuyan çocuk, uykusuzluktan geberiyor, neden uyumuyor? 1 haftadır gece uykusuna dalış problemimiz var. Of yani! başıma ağrılar giirdi resmen!

DOĞUM GÜNÜ mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

NURDAN sıkma canını, insanları değiştiremezsin. ınşallah bu sıkıntılı güner geçecek, TR ye dönmenizle birlikte yepisyeni bir hayat sizin olacak. ıyi düşün, güzel hayaller kur bebeğim.

ZEHRA başınız sağ olsun. Mekanları cennet olsun.

taze ecede aynı..10da uyuttum 1e kadar uyudu..cok terlemis agladı badisini degistim 10 dk oynadı yuarlandı uykusu geldi salladım uyuklarken yatagına koydum cırladı 5dk sonra omuzumda uyuttum koydum yıne aynı..şuan ayagımda kendileri uykusuzluktan geberiorum

EFRIIMM banada yaparsin dimi efet sozunde duruyosun hep bende istiyourm, hatta yolluk olarakda koy yanima, nolurrrr...bak benim cook ihtiyacim var morale,nolur banada yap, miyavv miyavvvvvvv...

benim şu anda iniyor..sabahta leslie bacıyla tepiştim...:lepi:kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
nekadar ince düşünceli arayıpta sizi rahtsız etmemiş..kaydirigubbakcemileakannehir

aslında yazarken içimden geçen cümle aynen buydu evrimim...var ama uzakta....

yusufta yatırıdm geri uyandı saladım daldı bakalım bir daha kalkarsa yine calpol verceğim çünkü dişimiz hala milim milim et yarıyor...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…