:teselli:kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(
güle güle kullan ..of öyle bir anlattınki yiyesim geldi afiyet olsun..ama bizim öyle bi 5 dk uğrasan diyecek arkedeşimiz yok..Selamlarrr :)
Yeni cep tlfnumu kurcalamaktan oturamadım :))) Onur bana çok güssel bir tlf almış sağolsun. Önceki tlfnumu da (kırmızı) çok seviyorum ama Doruk 2 defa yere düşürdü, kırıldı, tamir olacak sanırım, Onur ona göz dikmiş :) Oysa ben Doruk'a oyuncak yapmayı planlıyordum. Böyle dokunmatik falan, hoş bişi :)
Ayrıca sabah bir arkadaş! aradı, bana 5 dk uğrar mısın, didi. Bir browni yapmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, of! diyorum. EVRİM çok tatlısın, sei çok seviyorum. Ellerine sağlık, muhteşem olmuş. Hani sana pastiç pastiç diye sayıklıyordum ya, onun içini (ana malzemesini) yapmışsın resmen. Onur bayıldı, inleye inleye yedi resmen. Harikasın!
bizimki birtek yatarken emzik alıyor onun harici çikarıp eline alıp oynuyor. ama bu ara emzikler patlamaya basladı dislerden dolayı sizdeed oluyordur heralde deliyor emzikleri
off superdir simdi oo:))))
aksam bi tabak daha koy geldim:))afiyet olsun..
kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(
ha haklısın evrim o acıdan dusunmedim
ben kayınvalde acısından baktım olaya
yoksa kardes nasıl yapıyor o ayrı.
kardes illa yapıcam diorsa kayınvalde ikiye bolunmustur demek istedim
bizimki birtek yatarken emzik alıyor onun harici çikarıp eline alıp oynuyor. ama bu ara emzikler patlamaya basladı dislerden dolayı sizdeed oluyordur heralde deliyor emzikleri
Selamlarrr :)
Yeni cep tlfnumu kurcalamaktan oturamadım :))) Onur bana çok güssel bir tlf almış sağolsun. Önceki tlfnumu da (kırmızı) çok seviyorum ama Doruk 2 defa yere düşürdü, kırıldı, tamir olacak sanırım, Onur ona göz dikmiş :) Oysa ben Doruk'a oyuncak yapmayı planlıyordum. Böyle dokunmatik falan, hoş bişi :)
Ayrıca sabah bir arkadaş! aradı, bana 5 dk uğrar mısın, didi. Bir browni yapmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, of! diyorum. EVRİM çok tatlısın, sei çok seviyorum. Ellerine sağlık, muhteşem olmuş. Hani sana pastiç pastiç diye sayıklıyordum ya, onun içini (ana malzemesini) yapmışsın resmen. Onur bayıldı, inleye inleye yedi resmen. Harikasın!
off superdir simdi oo:))))
aksam bi tabak daha koy geldim:))afiyet olsun..
kocacimda bana tel alicakti hastalaninca alamadi(
:teselli:
güle güle kullan ..of öyle bir anlattınki yiyesim geldi afiyet olsun..ama bizim öyle bi 5 dk uğrasan diyecek arkedeşimiz yok..
Orada saat 12 dı mı Feyfimm.. halıyle mısafırlerın gıtmıstır.. halin kaldı mı barı.. kıyamam sana.
12.40 canım...gelmedi misafirimiz..ekti bizi :)napayım yaseminin hatrına.ben yokken emrahı cok sık cagırıo yemege ama gelmedi gec yedik zaten ha geldi gelcek arayıp gelmiycem bile demedi..
Pek zarıfmıs adam.. Kaz daglarından mı yuvarlanmıs oraya??
Ben bu callatınes ı arıyorum.. sen de zayıfla dıe bı sıtede turkce dublajını buldum.. ama bır suru var parca parca..
ne yapmam gerek.. bı el atıver bana
benim şu anda iniyor..sabahta leslie bacıyla tepiştim...:lepi:kaydirigubbakcemile2sırnaşık şeyPek zarıfmıs adam.. Kaz daglarından mı yuvarlanmıs oraya??
Ben bu callatınes ı arıyorum.. sen de zayıfla dıe bı sıtede turkce dublajını buldum.. ama bır suru var parca parca..
ne yapmam gerek.. bı el atıver bana
nekadar ince düşünceli arayıpta sizi rahtsız etmemiş..kaydirigubbakcemileakannehir12.40 canım...gelmedi misafirimiz..ekti bizi :)napayım yaseminin hatrına.ben yokken emrahı cok sık cagırıo yemege ama gelmedi gec yedik zaten ha geldi gelcek arayıp gelmiycem bile demedi..
ben de senı annadım kardeşş :)
yok valla, hıc emzık delmedık bız daa.. masallahh Ecoşaa
ay ay ayyy.. gule gule kullan cicini :))
afıyet olsun kuzu.. cok ozendım ne yalan soliyim.. begenılmesıne cok sevındım.
Nurdanum, o senın yedıgınden degıl bu, yaz borwnısı yaptım, ustu cıtır cıkolatalı, tarcınlı,içi kuru meyveli, bol fındıklı.. hakıkaten bomba bısı oldu.. dolaba koydum geceden dınlendırdım.. soguk soguk yenınce daa bı mıyavlıosunn :)) sana da yaparım gelınce sös.. ne sös verdıysem tuttum bılıosun :))
.
ole bı arkadasın var ammaa.. bıras uzakta cıgerım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?