sağol canım.netten de baktımburcu güle güle kullan yeni telini..
ayrıca barbunyayı kim sormuştu kusura bakmayın unuttum anlatmayı. ben ıslamıştım sıcak su ile sabahtan. annem ben işteyken pişirmiş. normal kuru fasulye pişirir gibi pişirmiş. düdüklüde. güzel olmuş. yanına bir de patetesli bulgur pilavı. daha ne olsun :) eve gelince hazır yemek bulmak gibisi yok :)
nurdan ben en çok görümcene kıl oldum kayınvalidene değilde o gerzek görümcene
günaydın..bugün güzel haberler günüm..
1.eşimin tayin dilekçsi imzalandı çok şükür..sıra tayin işinin olmasında...
2.kızlar ben 60'kiloyla değil 62 kiloyla ile hamile kalmışım budurumda fazlıklarıma az kaldı..ama hedefim değişmeycek..50li kilolara geri dönmek istiyorum..
hamile kalmadan öncede kilo verme derdinde oluğum için not tuttuğum kağıdımı buldum..daha ince hamiş kalmaktı hedef ama ilk ayda yusuf paşa geldi iyikide geldi...
3.kızımın karnesi bir tane 85 var gerisi 90 ve 100 maşallah kuzuma
4. eşşek kzımın baskülü geri eski haline getirmiş şaşırdım kaç gündür uğraşıyorum beceremedim ama o geri 0 a getirmiş...sabah tartıldım hala kilom 63 ama olsun ölçümlerime göre çok iyi durumdayım ..
herkese günaydın.evroş gelmiş.beratın fotosunu gördüm bu kim dedim.büyümüş maşallah.
pervin ne güzel ecoş bırakmış emziği.ben de 1,5 yaştan sonra deneyeceğim.uykusu gelince emziksiz duramıyor nevoş.misafirleriniz de ekmiş.iyi ki sinirlenmedin.ben çok sinirlenirdim.çocukla o kadar hazırlık yap haber bile vermesinler.hatta bir daha yüzümü zor görürlerdi.
ben de evde aerobik yapamaya karar verdim.bakayım güzel bir cd bulursam.bir de zaman.step ve twist aletim var evde dün biraz yaptım evrimden ve babyden aldığım gazla.
2.kızlar ben 60'kiloyla değil 62 kiloyla ile hamile kalmışım budurumda fazlıklarıma az kaldı..ama hedefim değişmeycek..50li kilolara geri dönmek istiyorum..
hamile kalmadan öncede kilo verme derdinde oluğum için not tuttuğum kağıdımı buldum..daha ince hamiş kalmaktı hedef ama ilk ayda yusuf paşa geldi iyikide geldi...
4. eşşek kzımın baskülü geri eski haline getirmiş şaşırdım kaç gündür uğraşıyorum beceremedim ama o geri 0 a getirmiş...sabah tartıldım hala kilom 63 ama olsun ölçümlerime göre çok iyi durumdayım ..
EFRIIMM banada yaparsin dimi efet sozunde duruyosun hep bende istiyourm, hatta yolluk olarakda koy yanima, nolurrrr...bak benim cook ihtiyacim var morale,nolur banada yap, miyavv miyavvvvvvv...
günaydın... geçmişe göz attım geldim....
TAZEM telefonunu güle güle kullan.....
EVRİMMMM bende istiyorum o browniden şuan için gerçeğini yiyemem çok uzaksın ama en azından özelden tarifini atarmısın....
NURDANIM sıkma canını gör bak çok az kaldı türkiyeye dönünce herşey çok güzel olacak.. şunu hiçbir zaman unutma GÜZEL GÜNLER ZOR DURAKLARDAN GEÇERMİŞ..... öpüyorum seni ve teoyu......
FATMA atama sonuçları belli oldumu... haberdar et bizi merak ettim....
sıra bugün haber bekleyen arkadaşalrın güzel haberlerini almakta...
FATMA iyi haber ver bugün inşallah.beklemek çok zor tayin ilşeri insanın ömründen ömür götürüyor...
DİDE evde spor zevkli gel beraber leslie hatunu yapalım.
şu anda Start Ip Up iniyor onlar nasıl bir bakacağım..birde slim ın 6 ..
günaydın arkadaşlar,
burcu güle güle kullan telefonunu..
pervin adam ayıp olmasın diye mi gelmedi acaba? rahatsız etmek istemedi belki de eşi yok diye.
fatma ve elif hayırlı haberlerle gelin inşallah.
oğlum dün 2 kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenmiş anne gel gel, dede bu bu (su) sürekli konuşmaya çalışıyor. benim kucağımdayken annem çağırıyo kaşlarını kaldırmaya çalışıyo çok tatlı. birde kan ter içinde yürümeye çalışıyo, düştükçe hırs yapıyo bıraksam saatlerce yapacak nasıl deli oluyor kendi kendine.
teşekür ederim........Ankara'ya gelmesini istiyoruz...ayy çok sevindim hadi gözün aydın canım.. gerçekten bütün güzel haberleri toplamışsın bugün.... eşinin tayin işine sevindim inşallah istediğiniz yere çıkar nereleri düşünüyorsunuz....
kızının karnesine diyecek yok maşallah inşallah hep böyle devam eder...a.s..
ooo hedefine ulaşmışsın ne kalmış ki şurda 50 lili kilolara.... sen bu azimle 50 değil 40 a bile inersin alimallah:lepi:
derya inşallah tayininiz istediğiniz yere cıkar. kızına da maaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?