güzel haberlerle gel hep.mühendis kızına maşallah.günaydın..bugün güzel haberler günüm..
1.eşimin tayin dilekçsi imzalandı çok şükür..sıra tayin işinin olmasında...
2.kızlar ben 60'kiloyla değil 62 kiloyla ile hamile kalmışım budurumda fazlıklarıma az kaldı..ama hedefim değişmeycek..50li kilolara geri dönmek istiyorum..
hamile kalmadan öncede kilo verme derdinde oluğum için not tuttuğum kağıdımı buldum..daha ince hamiş kalmaktı hedef ama ilk ayda yusuf paşa geldi iyikide geldi...
3.kızımın karnesi bir tane 85 var gerisi 90 ve 100 maşallah kuzuma
4. eşşek kzımın baskülü geri eski haline getirmiş şaşırdım kaç gündür uğraşıyorum beceremedim ama o geri 0 a getirmiş...sabah tartıldım hala kilom 63 ama olsun ölçümlerime göre çok iyi durumdayım ..
ben girdim açılmadı yav.aşağıda evrime anlatmışsın bir daha deneyeyim.seninle aynı kiloyuz.birbirimize gaz verelim hadi hadi hadeeee.sıra bugün haber bekleyen arkadaşalrın güzel haberlerini almakta...
FATMA iyi haber ver bugün inşallah.beklemek çok zor tayin ilşeri insanın ömründen ömür götürüyor...
DİDE evde spor zevkli gel beraber leslie hatunu yapalım.
şu anda Start Ip Up iniyor onlar nasıl bir bakacağım..birde slim ın 6 ..
hay maşallah maşallah tu tu tuuu.neva da iki kelime namına.Allah Allah diyor kızgın bir biçimde.günaydın arkadaşlar,
burcu güle güle kullan telefonunu..
pervin adam ayıp olmasın diye mi gelmedi acaba? rahatsız etmek istemedi belki de eşi yok diye.
fatma ve elif hayırlı haberlerle gelin inşallah.
oğlum dün 2 kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenmiş anne gel gel, dede bu bu (su) sürekli konuşmaya çalışıyor. benim kucağımdayken annem çağırıyo kaşlarını kaldırmaya çalışıyo çok tatlı. birde kan ter içinde yürümeye çalışıyo, düştükçe hırs yapıyo bıraksam saatlerce yapacak nasıl deli oluyor kendi kendine.
samimiyet olunca başka.siz onların onlar sizin ciğerini biliyordur haliyle.aslında kızmadık cunku emrahın cok yakın arkadası vede cok yogun calısıo karısıda benim cok can dostum..hatta sofrayı bi muddet toplamadık belki gelir diye..en son toplantıdan cıktım diye aradıgında saat 9a geliodu..gelemedi demekki..yani cekinilcek biri deil evdede cekinmez yangında 10gun onlarda kaldık biz..
evet emzigi bıraktı simdi evdekilerle oyuncak niyetine oynuyo..cok sukur o derdimiz olmayacak..yigenim dis cıkarırken bırakmıstı emzigi nevada kolay bırakır insallahh
1- cok sevindim hakkınızdan en hayırlısı olsun canım
2-aynen bende hamile kaldıgım kilodan daha asagıdayım vede inceyim ama gobegim fena
3-masallah guzel tubamıza..ee kimin kızı olcak okadar basarı
4-zeki kız diorum sana..cocukların basaramadı el atmadıgı neler varki..sen yusufa bak buyusunde:)
SPOR bende yapmak istiyorum evde ama benim iş yapmaya bile vaktim kalmıyor ya aslında siz yazınca özeniyorum ama yapamıyorum(((
ACAİ bugün daha iyi gidiyor... dün iştahım çok kötüydü aman allahım herşey canım istiyordu ama bugün düne göre daha iyi şükür... bakalım akşama kadar ne hale gelir bilmiyorum.....
elif ne zaman açıklanacak tayin işi? Bursa'ya gelirsin belki
pervin yürümeye başlasın sen secdedeyken üstüne cıkacak gör bak neler yapacak bunlar bize daha. oyuncağı mı çağırıyo ecoş çok tatlı. yarım yamalak konuşmaları bile nasıl insanın içini eritiyor dimi? kalbim dayanamıcak diyorum bazen kendi kendime her yaptığı yeni şeyi o kadar büyük bir keyifle izliyorum ki. iyi ki doğurmuşuz biz bu sıpaları hayatın anlamı imiş resmen.
evrimim kolay gelsin ne enerjiniz varmış be spor falan yapıyosunuz evde hayretle izliyorum sizi.
evrim site açıldı kopyalayamıyourm linki..
sende zayıfladan spor&egzresiz bölümüne gir orda callanetics ve leslie sansone bajım..
SPOR bende yapmak istiyorum evde ama benim iş yapmaya bile vaktim kalmıyor ya aslında siz yazınca özeniyorum ama yapamıyorum(((
ACAİ bugün daha iyi gidiyor... dün iştahım çok kötüydü aman allahım herşey canım istiyordu ama bugün düne göre daha iyi şükür... bakalım akşama kadar ne hale gelir bilmiyorum.....
VÜCUDUM, İRADESİZLİĞİMİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR!....
lafa bakın lafa!
Şişkoyum Şişkosun Şişko: Leslie ile yürüyelim, zayıflayalım !!!
burada da varmış leslie
günaydın arkadaşlar,
burcu güle güle kullan telefonunu..
pervin adam ayıp olmasın diye mi gelmedi acaba? rahatsız etmek istemedi belki de eşi yok diye.
fatma ve elif hayırlı haberlerle gelin inşallah.
oğlum dün 2 kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenmiş anne gel gel, dede bu bu (su) sürekli konuşmaya çalışıyor. benim kucağımdayken annem çağırıyo kaşlarını kaldırmaya çalışıyo çok tatlı. birde kan ter içinde yürümeye çalışıyo, düştükçe hırs yapıyo bıraksam saatlerce yapacak nasıl deli oluyor kendi kendine.
Sade şeker, şekerli içecekler, hamur tatlıları, bisküvilerden uzak durmak en sağlıklısı. Bunun yerine az yağlı, az şekerli, kuru yemişli kekler veya az yağlı süt ve az şeker ile hazırlanmış pudingler, meyveli tatlılar, çikolata kırıntılı az şeker ve az yağ eklenmiş kurabiye veya meyve tartları haftada 2-3 kere 1 porsiyon olarak yenilirse kilo vermenizin durmasına engellenmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?