2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim site açıldı kopyalayamıyourm linki..
sende zayıfladan spor&egzresiz bölümüne gir orda callanetics ve leslie sansone bajım..

SPOR bende yapmak istiyorum evde ama benim iş yapmaya bile vaktim kalmıyor ya aslında siz yazınca özeniyorum ama yapamıyorum (((

ACAı bugün daha iyi gidiyor... dün iştahım çok kötüydü aman allahım herşey canım istiyordu ama bugün düne göre daha iyi şükür... bakalım akşama kadar ne hale gelir bilmiyorum.....

güzel haberlerle gel hep.mühendis kızına maşallah.
ben girdim açılmadı yav.aşağıda evrime anlatmışsın bir daha deneyeyim.seninle aynı kiloyuz.birbirimize gaz verelim hadi hadi hadeeee.
hay maşallah maşallah tu tu tuuu.neva da iki kelime namına.Allah Allah diyor kızgın bir biçimde.
samimiyet olunca başka.siz onların onlar sizin ciğerini biliyordur haliyle.

benim de artık haftaya zamanım olur.bu ara mekik yapıyorum.bugün göğüs sıkılaştırıcı hareketler yapacağım bir de üst karın.sen de başlayabilsen güzel olur.acai arı spor kim tutar seni

VÜCUDUM, ıRADESıZLıĞıMıN ÇÖPLÜĞÜ DEĞıLDıR!....
lafa bakın lafa!

babacım.. valla bılla enerjı patlaması degıl.. bırıncısı ozellıkle sırt kaslarım cok agrıyor Gulı, ucundan kıyısından hreket ıyı gelecektı bana.. ıkıncısı bu bırden bıre duran metabolızmanın ben teeeeeeeeee anasını avradını.. yanı bı nevı hareket etmeye mecburum..

ıkı gundur cok aktıf yapıyorum, psıkolojık olarak da kendımı cok ıyı hıssedıyorum.. cok ıyı geldı bana.

yoksa döt yaymak var yaaa.. missss :))

evrim site açıldı kopyalayamıyourm linki..
sende zayıfladan spor&egzresiz bölümüne gir orda callanetics ve leslie sansone bajım..

tamam urfa cıgerım.. ınce ekmegım.. acılı ayranım.. demam cokacimcoook

ıyı sevındım acaı nın hortlamasına.. :))

VÜCUDUM, İRADESİZLİĞİMİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR!....
lafa bakın lafa!

sıkı laf... ama bana daa cok aç ruhumun çöplüğü gibi geliyor.. yemek yemeyı cok sevıyorum.. ama yaş ılerledıkce metabolızma ıyıce azalıyor, ustune bır de gec yasta dogum mum dıktı ocagımaa mummm :1ninca:

Sade şeker, şekerli içecekler, hamur tatlıları, bisküvilerden uzak durmak en sağlıklısı. Bunun yerine az yağlı, az şekerli, kuru yemişli kekler veya az yağlı süt ve az şeker ile hazırlanmış pudingler, meyveli tatlılar, çikolata kırıntılı az şeker ve az yağ eklenmiş kurabiye veya meyve tartları haftada 2-3 kere 1 porsiyon olarak yenilirse kilo vermenizin durmasına engellenmiş olur.

yazın bı tane fıs fıs ın ıcıne, bı soda koyuyorum, gıdıorum gelıyorum sık yıkadıgım ıcın yuzume sıkıp yuzumde kurumasını saglıyorum.. ozellıkle karma ve yaglı cılde sahıp olanlara tavsıyem..

alkisalkisalkis maşallahh.. ne güzel büyüdüler artık her gün bi sürprizz

öldüm bittim nası terlemektir bu d.tume kadar resmen...ecede uyandı besledim simdi bende yedim yerken bakayım dedim..

gulizz sorma okadar tembelki gidip almak yerine oyuncaga del del dio:))) buyudukce daha cok egleniyorum onunla...tepkileri bilincli oldukca ..öfff diorum Allah dileyen herkese diledigi vakitte versin..
bide benimde senin gibi mikemmel vucudum olsa yayardımm cikiloplarımı yerdimm aksama kadar :))

evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.

birde haftada iki kez dometesin çekirdekli kısmına yakın kısmı ile acık balı karıştırıp sürüyorum yüzüme uzun süre bekletiyorum gerçekten cok iyi geliyor yeri gelmişken söyliyeyim dedim aklınızda bulunsun bu aralar favorim birde bu.

bugun turplu su gunum.. gideyimde koyayım suyu.. mutfagıda zabıta bassa cop ev der atar beni evden orayıda topliyim..ara ara bakarım..

canım okadar çok tatlı istiyorki.. tatlıdan ziyade 2-3 gündür migrosta hanımeller galiba paket içinde un kurabiyesi satılıyor aman yarabbim gidip geliyorum önünde epeyce bekliyorum elip kaç kere gidip geri geliyor sonuç elim boş çıkıyorum ama canım çok istiyor ya 1 tanecik yesem olurmu aplaaaabilmiyorumkismile

slm hepinizeee uzun zaman oldu össledikk

abim askerden geldi bizdeydi şimdide kütahyaya geldik annemlerdeyiz eşimde buraya gelicek sonra tatile gidicez pek fırsatım olmuyo burda artı lena acccaip harekeetlendi dur durak bilmiyo çokta cimcime oldu...

kaşlarını çatıyo

şirinlik + telsara + bıktım + yapıyo

ayaklar nerde deyince gösteriyo

parmağıyla istediği yada kızdığı kişiyi işaret ediyo

kollarını kaldırıp kucak istiyo

koltuk kenarlarından yürüyo,dans ediyo sürekli dedde babba daayy dayyy dayy,lalylayylayy,anne ve anneanne diyo biraz geveze hatta..

şimdilik bukadar gb..sizden haberler nasıl geçmişi imkanı yok yaklayamam direk dalayım dedim.
yürüyennler varmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…