2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlarrrr

gec girdim bugun çunku sabah beri yeni telefon almaya karar verdim internet sitelerinde telefon bakmaktan fenalık geldi aynı marka model heryerde baska fiyata birde ozelliklerine bak et saatlerimi aldı.
dokunmatiklere sinir oluyorum ondan eski tarz guzel birseyler arandım .

burcu gule gule kullan telefonunu

bu arada ilk kez tv de reklamı yapılan hani su yabancı reklamlar varya mutfak aletleri vs gibi birseyler onlardan satın aldım :)az evel geldi aynen izledigim gibi pratik bir urun oldugun hala dusunuyorum aksam birseyler yapacagım çok heeycanlıyım :))
ismi slap chop :) çok pratik sogan dometis vs dogramak için bir alet kusbası yapıyor hızlı bir sekilde kesme tahtası uzerinde
yanında hediye rende veriyor oda minik peynir falan salata makarna uzerine rendelemek için valla benim çok hosuma gitti bakalım aksam kullanayım tam olarak sonuçları soylerim tabi ilgilenen olursa

derya tayin konusunda ilk konu atlatılmıs hayırlısı olsun.

pervin sen ne guzel yemekler yapıyorsun yahu mısır gevrekli eriste falan internetten mi bakıyorsun tariflere

ismen yazdıgım uzre alıntılarımı tam tıkladım ekran kapandı uçtu gitti

aklımda kalanlar bu kadar

dun aksam berkenin uzaktan kumandalı arabasını calıstırdık ilk kez deneme için ece pesinde fir dondu insallah bir ara face e yada burayabasarırsam video eklerim olduk biz gulmekten yaa yavrum pesinde dolanıp durdutam elini degicek hain ibo ilerletti arabayı :)))

bugun turplu su gunum.. gideyimde koyayım suyu.. mutfagıda zabıta bassa cop ev der atar beni evden orayıda topliyim..ara ara bakarım..

canım benim evi görseler ne derler bilmiyorum... badanadan kalan hala bi dağınıklık var dün akşam bulaşık makinesini çalıştırdım ama bitmesini bekleyemeden sızmışım sözde içindekileri boşaltıp akşamkileri yerleştircektim ama olmadı dağınık dağınık duruyorum vaktim kalsa toparlamaya inşalllah bu akşam halletmem lazım:kedi:

KAYINPEDER maceramı anlatmak istiyorum size... canlı canlı taze taze...

efenim artım biz cumadan beri evimizde yiyoruz ama ben zaten hafta sonu temizlik ve badana vardı tam yetişmedi herşey koca ev nasıl yetişsin... neyse 3 hafta kadar doğalgaz bağlattık sadece mutfak ve banyo için fakat tesisatta bi sorun var idi soğuk suyu açıncada kombi çalışıyordu... neyse kayınpeder bunu biliyordu biz bi ara çağırcaktık kombiciyi... dün sabahta zaten hafta sonu ölüp bitmişim 2 gün ayakta iş yap yemek yap, boyacıya çay demle ki adam 30 dk. da çay iskedi bitik bi halde kalktım sabah zaten geç kaldım çamaşır makinesi dolu sepette dolu üstümden çıkardıklarımı pijamam ve çamarımı makinenin önüne koydum dedim akşama yıkarım toparlarım dursun orda... ve bu gitmiş dün kombicileri çağırmış adamlar gelip bizim kombiye bakmışlar büyük ihtimal banyoyada girmişlerdir çok utandım çok kızdım ilk defa böyle birşey yaptım kirlilerimi ortada bıraktım inşallah adamlar banyoya girmemişlerdir ama benim hatam kadar onunda hatası var canım kimse yokken evde adamları niye getiriyorsun ev hali bu herşey olabilirakannehirsempatiksalakcinni uzun lafı kısası biz şuan evimize ayrılsakta sorunlar bitmiyor anca biz bu şehirden falan ayrılırsak öyle kurtulcam bu kayınpederden yada katil olacağımkötükedihüsoklava::mymeka:

evrima arada az sekerli tatlı yiyerek kilo verimini durmasını engellemek çok mantklı bende bu ara o isliyor sanırım yiyorum hala kilo kaybediyorum yasasın acai :))

hadi bakalım içine sinen birşey inşallah bulursun..

merak ettim bu aleti buna benzer bi ara tv de reklamı vardı 1-2 yıl önce soğan falan doğruyordu kadın pataes falan diliyordu öyle birşeymi.. kaça aldın.....merak ettim:)))

koy koy bekliyorum musait olunca yaramaz eceyi görelim bahaneyle çok tatlı ya maşallah. selinde öyle yakalamaya çalışıyor hatta kazayra elien ayağına çarpıyor araba babası tarafından hızını alamayınca oda onun peşinde dönüyor....

Merhaba güzel anneler :) ben 2010 ağustos annesi adayıyım..kısmetse ilk doğumumu yapacağım..yalnız sizlere birşey sormak istiyordum..
Bebişlerimizin ilk günlerde, ilk aylarda nasıl giydirilmesi gerekiyor.zıbın takımlarının veya tulumlarının içine askılı çıtçıtlı badi giydirilir diye tahmin ediyorum ben ama hiç emin değilim..giyim konusunda biraz bilgi verirmisiniz..

merhaba canım öncelikle rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin hayırlı doğumlar nasip eylesin....

ben göbeği düşene kadar bu iç zıbın takımından kullandım incecik tübent kumaşı gibiydi onunda üstünede alt üst takımlardan giydirmiştim.... göbeği düştükten sonrada çıtçıtlı atlet giydirmeye başladım..... birde bizim ev çok sıcak değildi o yüzden ben hep takımlarının altına mutlaka birşey giydirdim... onların sonuçta onları sıcak tutacak bi yağ dokuları olmadığı için anne karnındaki ısıyı sağlamak için ben giydirdim bilmiyorum...

Daha belli olmadı canım yaa. bekliyoruz bakalım. açıklanınca yazacağım hemen tabiki..
inş hayırlısı olur deryacım. notlar süper maşallah.
inş iyi haber veririm canım ya. heyecan hat safada... sabah acayip bi mide ağrısıyla uyandım. uykumda bile stres yapmışım. kabuslar gördüm. geçse artık..
hayırsı gülizcim saol. iki kelime ha maşallah oğluşuna.
maşallah serap ya ne güzel şeyler öğretmişsin. kütahyadasın demek.. oyy ne güzel. bizde temmuz başı ordayız inşallah.

sier inş hayırlısı ile kucağına alırsın yavrunu. biz aynen dediğin gibi giydirmiştik. içine çıtçıtlı badi. üstüne zıbın takımı. tulumu pek tercih etmemiştik. minik çoraplarını ayrıca. üzerine de incecik penye battaniye.

Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler cnm saol :))
Dediğin gibi bebekler ilk doğduklarında yani ilk aylarda yaz da olsa giydirilmesi gerekiyo diye duydum bikaç kişiden..bizim ev gerçi sıcak oluyo ama yinede dediğin gibi ne az ne çok olcak şekilde giydirlir heralde..iç zıbın evet çok ince bi kumaş önüde rahatça açıldığından göbek bağı bakımı için sanırım daha rahat oluyo.mantıklı yanii..bende iç zıbından 3 tane var.yeter heralde..çünkü g.bağı genelde 1 haftada düşermiş..ondan sonrada zaten çıtçıtlı atlet içine..zıbın giydirildiği zaman alta kilot giydirmek gerekecek oz aman doğal olarak..bende 2 tane var kilot .alayım bari biraz daha..çünkü çıtçıtlılara daha çok yöneldiğimiz için kilot pek almamıştım..

Saol cnm..amin inşallah..
Tulum zaten 1 tane almışım :) zıbın takımı da 5 tane var. bazıları da tulum daha rahat oluyo bütün olmasından dolayı sırtı filan açılmıyo filan diyor.bakalım olmazsa 1-2 tanede tulum alayım..

yok yok bunlar seninde kendi başına bir ev olduğunu anlamayacak ..alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan..
istediği vakit yemelisin ihtiyacı var demekki..yok çok aşırı isitiyorsa tarçınlı süt iç ..iyi gelir..
bugun turplu su gunum.. gideyimde koyayım suyu.. mutfagıda zabıta bassa cop ev der atar beni evden orayıda topliyim..ara ara bakarım..
sana verdiğim tarif çok etkili saç uzatıyor ve saçın
ışıltısı artıyor
evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.
cildin kuruysa gül yapraklarını 3 gün karanlık bir kasede az üstüne su geçecek şieklide sakla sonra blendırdan geçir ve az sütle buz kalıplarına doldur..hergün sabah bir kalıp sür..sonuç sıkılaşmış gençlemiş ve nemli bir cilt..yüzüne fondöten sürülmüş etkisi yapıyor cilt okadar harika oluyor...............
bugün açıklanacak ama ne zaman kimbilir.nereye gitsem ne üzüleceğim ne sevineceğim.hayırlısı canım.
hadi hayırlısı...sendende iyi haber alalım inşallah..
bu leslie bacının hangi serisini indirmeli acaba?
2 karışık 3 daha iyi geldi bana....1 'e henüz bakmadım.çok kısa diye..

sabır son günlerde hiç iştah kalmıyor enerji tavan yapıyor..bol su içmeyi ihmal etme...

glzfb maşalah kuzuya ...
serap hış geldin geçen seni düşünüyordum şükür iyimişsin..lena hanımada maşallah..
sier hayırla sağlıkla al bebeğin kucağına..arkadaşlar açıklamış gerekeni..doğum yapıca bizde haber ver...

SıERR canım bende o iç zıbınlardan giydirdim ama altına kilot giydirmedim ve sorunda yaşamadım.. o iç zıbınların zaten ayaklı pijaması var bezinin üstüne onu gyidirdim sonrada üstüne alt üst takımlarını giydirdiml... yani bence kilota gerek yok... benim kızım erken doğduğu için küçüktü aldığımız çıtçıtlı atletter ve tulumlar büyük geldiği için ben mecbur alt üst takım ve zıbınları kullandım ama epeycede kullandım ben o zıbınları biraz daha büyüyünce zıbın yerine çıçıtlı atlet giydirdim ama yinede pantolonlarının altına kilotlu çorap yerine o iç zıbının ayaklı pijamasını giydirdim....

DERYA nerelere kaçıcam bilmiyorum... böyle yani ne kendi evim nede özel hayatım var onlara göre yedek anahtar var pat girip pat çıkıyorlar eve..... hayır eşimede dedim böyle olmuş banyoda benim çamaşırım ve pijamam vardı adamlar banyoya girdiyse görmüşlerdir dedim onada ben suçlu oldum yani niye bıraktın ortalıkta bilmem ne vıdı vıdı etti bende dedim benim kadar en az babanında hatası var evde kimse yokken getirmeseydi dedim.... başta benim eşimi sopalamak lazım kimseyi değil... ahhlh ahh biliyorum ben yapacağımı ama neyse.....

İnşallah cnm..evet sağolsunlar kafamı kurcalayan konularda aydınlattılar beni..bi doğursam hayırlısıyla hemen haber veririm merak etme )

derya not ettim hemen uygulayacağım cok neme ihtiycaı var çünkü. karanlık bir kapta derken nerde tutmalıyım anlayamadım o kısmı kusara bakma açııklayıver bu cahile.

serap hoşgeldin maaşallah lena ya.

sibel işin cok zor bacım. erkekler böyle işte ana babalarına biişey diyemezler sana bana mana buluverirler.

özlem deniz sezonunu actı yeller esiyor yerinde. ne güzel sahilde yaşamak ya cok kıskandım onu düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…