2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o mumları yakalım birer birer,seyrine dalalım sonra.çok tatlısın sen bugün yine
efet bacım

evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.
ben de buzlusundan yapardım.evli ve çocuklu olmadan evvel
Allah kurtarsın hayırlısıyla.millet kaynatadan çeker sen kaynatadan.boşluğu dolduran olyor hep.
hadi hayırlısı...sendende iyi haber alalım inşallah..
...
amin.sağolasın

aerobik son partta hata verdi.oysa ilk beş partı indirmiştim.şincik leslieye başlıyorum

buralar ıssız bugün.
şimdi diyetteki kardeşlerim.akşama ne yiyeceksiniz yazın hele?

sibel olaya iyi yanından bak bosver sinirini bozma
adam isi gormus sonuçta
adam getirmis yardımcı olmak istemis birnevi bosverr adam giysilerin gorse nolur gormese nolurr takma bence

sibel urunun adı slap chop kargo dahil kapıda nakit odeme ile 40,90 tl ye aldım iki parca urun var rende ve parcalama aleti ama kesin iise yarayacagını dusunuyorum çok begendim internette videoları varurunun nasıl kullanıldıgına dair

sibel olaya iyi yanından bak bosver sinirini bozma
adam isi gormus sonuçta
adam getirmis yardımcı olmak istemis birnevi bosverr adam giysilerin gorse nolur gormese nolurr takma bence

işte iyi yönünden bakıyorum olmuyor kötü yönünden bakıyorum olmuyor be canım.. zaten sorunda bu ya bizim kendi işimizi kendimizin görmemizi istemiyor kendi kararlarımızın kendimizin almasını istemiyor herşey onun kontrolü altında olsun istiyor yan ibizim aile olduğumuz kendi özel hayatımız kendi sorumluluklarımızın olduğunu düşünmüyor.... neyse artık iyi yönüden düşündüm olayınkaydirigubbakcemile5

giysileri değilde çamaşırım (kilotumda:kedi:) ordaydıohaoldumsmile o yüzden çekindim yoksa pijamalarımı falan görse umrumda değil.. artık yaapcak birşey yok olan oldu mafoldumben

mısır gevrekli eriste deil tavuk:)) tvde gormustum tam benim tarzım die hemen yaptım emrahta begenınce repertuara ekledik..bizde oyle ben yapıorum emrah tadıo begenirse yapıorum:)

derya okarısımı burda yapmam mumkun deil bulamam...trdeykende yapamam milletin icinde ancak malzemeleri alırım buraya geldigimde yaparım

sibel çocuklara aileler bakınca birde biraz ipleri ellerine verince soz hakkı doguyor. maalesef boyle. ne kadar mudana o kadar karısm ahakkı.
allah muhtac etmese kimseye keske hep kendmiz islerimiz halletsek

baktım canım tanıtım videosunu izledim gerçekten hoş bi ürün ve kullanışlı birşey bencede... güle güle kullan.... sen kullan bakalım memnun kalırsan bende alırım olmazsaboshayallersmile

güzel bi paylaşım teşekkürler elif baştan sona dikkatlice okudumkaydirigubbakcemile5
recalar efendim.
yazıyorum hemen....

akşama semizotu yemeği, çorba ve salata yapmayı düşünüyoum.....
semizotunu ben de severim.bir gün önceden yemek yapmadığım gün zor oluyor hele ki diyetteysem.
oglen sirkette mantı vardı birde kızartmaa. o yuzden aksam sadece karpuz peynir yiyeceğimm
mantıklı.ben de karpuz peynir domates takılayım.salih ne bulsa yer.zaten benden çok kilo verdi

bizim berkede iki gundur okula gitmedi ders falan yok çunku yollamadım. neyse dun aksam naber diye aradım babam actı bir aksi ses tonu ile basladı saymaya ben bıktım bundan omrumu yiyor bu benim sinir hastası eder tum yaz ben bunla ugrasamam burda boyle olmazf alan
berke de yanında imis
artık o duysun falan hani korksun diyede konusmus olabilir cidden tepesi atmıs bana ciddi ciddi bunları demisdte olabilir bilmiyorum ama. aksam çok moralimiz bozuldu
berkeyi aldım telefona dedeni anneanneni uzme dedim hos bunları yuzbin kere tekrar e tmistim zaten yollamadan once sıkılıp tamamm anne anladımm off yeter falan diyor
ama yine bildigini okuyor

hayır onlar bakmazsa baktırcak baska kimsemiz yok ibonun aile allahlık kimseye hayırları dokunmaz kulfetleride olmaz varmı yokmu belli degil ne varsa benim ailemde var ama onlarda sinir hatası oluyor berke ile yazları

geçen yaz ben evdeydim ne guzel dogum izninde berke ile gayet guzel anlasmıstık arada deli ediyordu beni ama bos veriyordum herseyi mukemmel olsun diye ugrasınca kavga çıkıyor yemek yemek istemiyor bahceden çagırırsın gelmez su içmes igrek bobrek tası var içse bile tuvalete gelmez bir hayrı olmaz bu durumun vs insanın omrunu yiyor yani pesine onun ozel hiç bir isi olmayan adam lazım. guya 10 yasında

pervin senin kardesinde boyle asi mi bu aralar ? bu sekilmi yas donumumu nedir bilmiyorum.

aksam babam oyle soylendi berkeyi aldım anlatım ya dedim orda kalackasın yada bir yaz okuluna basket yuzme vs biryere yazdırcam seni uç ay oraya gideceksin dedim blof tehtit degil çok ciddiyim baska yolu yok dedim.off offyanii
simdi aradım annem aksamdan beri iyi gidiyorlar kavga etmediler dedi .a ma bu kısa surecek biliorum yani
resmen bebege bakmak daha kolay sinirlerimizi oynatmıyor en azından on yasındakinin yaptıkları bunlar.

napcaz boyle tum yaz bilmiyorum annemlerede acıyorum yaslı insanlar bunla sinir harbi yasamak zorunda dgiller hos en ufak akıllarndın geçirmezler bakmayalım diye ama uzuluyorum ben onlar yıpranıp uzulunce

biz kızıp berkeye bagırınca itip kakınca babamın içi gidiyor yapmayın kara ogluma ellemeyin asilik yapıyor ergenlik oncesi guzel konusun falan kendin gelince herkes sinirine hakim olamıyor tabi. teoride hepimiz ne oldugnu biliyoruz ılımlı olmamız gerek bazı seyleri gormemezi gerek ama iste insan sinirine hakim olamıyor . berke cidden insanı deli ediyor. off ne dertliymisim :)

keske emrahta ne bulsa yese..ama illaki benden guzel yemekler ister..hakkıda.işyerindde zaten sacma sapan yaglı yemek yıyo sabah kahvaltısı yok yersen2 topkek gecistiiro...bi aksam evimde guzel yemek istiyorum anla beni dio bende anlıorum mikemmel bir eş olarak:)

domestoslu yuzey temizliyiciyle hemen hergun siliorum yerleri...evide supuruyorum..baska turlu olcak gibi deil
evet, viledayı her daim ortadatutucam herlade. bi de şu buharlı temizleyiciler var ya onlara bakıcam. kullanan var mı? nasıl ki?

caim onlar buraninda vatandasi, burdada adresleri var o yuzden ceza yerler kullanmazlarsa burdayken.
virutik mis ama stres ve asiriryogunluk aktive etmis, direnc dusuklugu pnomoni vs....

.
himmm anladım canım..

offff kalori bombası. bi komşum yapmıştı bunu geçen fazla yenmiyor zaten. çok güzel ama çok tatı, bayıyor bir süre sonra
ay tatlım benim yaaaa

başınız sağolsun canım..

kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
nurdan dicek bişi bulamıyorum artık.. allah sana sabır versin canım..

bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf
sağlık.. düğün.. para.. nasıl yani??

ayyy ben de soracaktım ama unuttum..

kaprisssssssssssssssss.........................

canım bana garip geliyo yaa,yiyorum çok ama kilo verdim diyosun mantıklı mı yani şimdi bu?

merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan
çook geçmiş olsuunn..

az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..
anne işte..sağolsun..

güle güle kullaaaan!! bu arada nice mutlu senelereee!!!

valla herseyde mantık arammayı ogrendim gizem
bazen istegim olsunda nasıl olursa olsun moduna gir iyorum su andada o moddayım tam ortasında hatta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…