o mumları yakalım birer birer,seyrine dalalım sonra.çok tatlısın sen bugün yinebabacım.. valla bılla enerjı patlaması degıl.. bırıncısı ozellıkle sırt kaslarım cok agrıyor Gulı, ucundan kıyısından hreket ıyı gelecektı bana.. ıkıncısı bu bırden bıre duran metabolızmanın ben teeeeeeeeee anasını avradını.. yanı bı nevı hareket etmeye mecburum..
ıkı gundur cok aktıf yapıyorum, psıkolojık olarak da kendımı cok ıyı hıssedıyorum.. cok ıyı geldı bana.
yoksa döt yaymak var yaaa.. missss :))
tamam urfa cıgerım.. ınce ekmegım.. acılı ayranım.. demam cokacimcoook
ıyı sevındım acaı nın hortlamasına.. :))
sıkı laf... ama bana daa cok aç ruhumun çöplüğü gibi geliyor.. yemek yemeyı cok sevıyorum.. ama yaş ılerledıkce metabolızma ıyıce azalıyor, ustune bır de gec yasta dogum mum dıktı ocagımaa mummm :1ninca:
efet bacım
yazın bı tane fıs fıs ın ıcıne, bı soda koyuyorum, gıdıorum gelıyorum sık yıkadıgım ıcın yuzume sıkıp yuzumde kurumasını saglıyorum.. ozellıkle karma ve yaglı cılde sahıp olanlara tavsıyem..
ben de buzlusundan yapardım.evli ve çocuklu olmadan evvelevrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.
Allah kurtarsın hayırlısıyla.millet kaynatadan çeker sen kaynatadan.boşluğu dolduran olyor hep.canım benim evi görseler ne derler bilmiyorum... badanadan kalan hala bi dağınıklık var dün akşam bulaşık makinesini çalıştırdım ama bitmesini bekleyemeden sızmışım sözde içindekileri boşaltıp akşamkileri yerleştircektim ama olmadı dağınık dağınık duruyorum vaktim kalsa toparlamaya inşalllah bu akşam halletmem lazım:kedi:
KAYINPEDER maceramı anlatmak istiyorum size... canlı canlı taze taze...
efenim artım biz cumadan beri evimizde yiyoruz ama ben zaten hafta sonu temizlik ve badana vardı tam yetişmedi herşey koca ev nasıl yetişsin... neyse 3 hafta kadar doğalgaz bağlattık sadece mutfak ve banyo için fakat tesisatta bi sorun var idi soğuk suyu açıncada kombi çalışıyordu... neyse kayınpeder bunu biliyordu biz bi ara çağırcaktık kombiciyi... dün sabahta zaten hafta sonu ölüp bitmişim 2 gün ayakta iş yap yemek yap, boyacıya çay demle ki adam 30 dk. da çay iskedi bitik bi halde kalktım sabah zaten geç kaldım çamaşır makinesi dolu sepette dolu üstümden çıkardıklarımı pijamam ve çamarımı makinenin önüne koydum dedim akşama yıkarım toparlarım dursun orda... ve bu gitmiş dün kombicileri çağırmış adamlar gelip bizim kombiye bakmışlar büyük ihtimal banyoyada girmişlerdir çok utandım çok kızdım ilk defa böyle birşey yaptım kirlilerimi ortada bıraktım inşallah adamlar banyoya girmemişlerdir ama benim hatam kadar onunda hatası var canım kimse yokken evde adamları niye getiriyorsun ev hali bu herşey olabilirakannehirsempatiksalakcinni uzun lafı kısası biz şuan evimize ayrılsakta sorunlar bitmiyor anca biz bu şehirden falan ayrılırsak öyle kurtulcam bu kayınpederden yada katil olacağımkötükedihüsoklava::mymeka:
amin.sağolasınhadi hayırlısı...sendende iyi haber alalım inşallah..
...
http://s2.sigmirror.com/files/65052_xly9i/Akilli Beslenmenin Matematigi.pdf zamanınınz varsa okuyun derim.akıllı beslenmenin matematiği
sibel olaya iyi yanından bak bosver sinirini bozma
adam isi gormus sonuçta
adam getirmis yardımcı olmak istemis birnevi bosverr adam giysilerin gorse nolur gormese nolurr takma bence
derya tayin konusunda ilk konu atlatılmıs hayırlısı olsun.
pervin sen ne guzel yemekler yapıyorsun yahu mısır gevrekli eriste falan internetten mi bakıyorsun tariflere
ismen yazdıgım uzre alıntılarımı tam tıkladım ekran kapandı uçtu gitti
aklımda kalanlar bu kadar
sibel urunun adı slap chop kargo dahil kapıda nakit odeme ile 40,90 tl ye aldım iki parca urun var rende ve parcalama aleti ama kesin iise yarayacagını dusunuyorum çok begendim internette videoları varurunun nasıl kullanıldıgına dair
recalar efendim.güzel bi paylaşım teşekkürler elif baştan sona dikkatlice okudumkaydirigubbakcemile5
semizotunu ben de severim.bir gün önceden yemek yapmadığım gün zor oluyor hele ki diyetteysem.yazıyorum hemen....
akşama semizotu yemeği, çorba ve salata yapmayı düşünüyoum.....
mantıklı.ben de karpuz peynir domates takılayım.salih ne bulsa yer.zaten benden çok kilo verdioglen sirkette mantı vardı birde kızartmaa. o yuzden aksam sadece karpuz peynir yiyeceğimm
evet, viledayı her daim ortadatutucam herlade. bi de şu buharlı temizleyiciler var ya onlara bakıcam. kullanan var mı? nasıl ki?domestoslu yuzey temizliyiciyle hemen hergun siliorum yerleri...evide supuruyorum..baska turlu olcak gibi deil
himmm anladım canım..caim onlar buraninda vatandasi, burdada adresleri var o yuzden ceza yerler kullanmazlarsa burdayken.
virutik mis ama stres ve asiriryogunluk aktive etmis, direnc dusuklugu pnomoni vs....
.
offff kalori bombası. bi komşum yapmıştı bunu geçen fazla yenmiyor zaten. çok güzel ama çok tatı, bayıyor bir süre sonraÖZLEM şöyle kiiii; ben yarım porsiyon yaptım, onu belirteyim.
----------spoiler (pasta tarifi) ----------------
5 adet kırılmış, parçalanmış halley, kırılmış fındık, muz (isteğe göre) 1 paket krem şanti ile karıştırılır, genişçe kaba yayılır ve buzluğa atılır. Üstüne çikolata sosu hazırlanır, dökülür ve bzulukta bekletmeye devam edilir. Takır takır olmasını beklemeden servis edilir.
-------- spoiler bittiiiiiiii ----------------------
not: spoiler ipuucu demek. dizilerle ilgili sitelerde böyle yazılıyor.
ay tatlım benim yaaaa
başınız sağolsun canım..Günaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
nurdan dicek bişi bulamıyorum artık.. allah sana sabır versin canım..kresten aradimlar teo 38.8 atesli, allahim aklima mukayet ol((((((((((
sağlık.. düğün.. para.. nasıl yani??bugun okadar kotu bir drum ki izin alamiyorum kayinvalidem alicak teoyu persembe o gidince ben ne halt yicem ya, tibet cikarsa onu almaya kim gidicek, offf
ayyy ben de soracaktım ama unuttum..su acai berry için diyetisyeni arattırdım iboya:)
dedim sen benden gizli gbi ara esra boyle bir ilac aldı içiyor ne dersiniz o size soylemiyor ama ben endise ettim vs de dedim yok aramam demisti ibo ama aramıs az evel :)
neyse diyetisyen demis içindeki maddelere bakılırsa zararlı bir madde gorunmuyor ama içerisinde gercekten bu maddelermi var ondan endise duymak gerek demis.
birde hiç birsey yapmadan kilo verdiriyorsa içinde yan etkisi olabilecek bir madde bulunuyor olabilird emis.
yinede tabi dr olarak beni saglıkıl diyet ve spora davet etmis sagolsun :)
kaprisssssssssssssssss.........................olmuyor gulizim ya, annem ben geleyim dedi, bilmiyorum..biranonce trye yerlessek kurban kesicem artik..
sagolun canlar, kayinvalidem kresten almis teoyu..38.9izin alamiyorum..
gidiyorlar iste byarin baba persembe anne gidiyor, askerlik konusunda bile endise etmiyorlar hallolur hallolur..
Tibet aradi az once doktor cikabilirsin demis 1 ay rapor vermis ise gitmek yormak yasak diye..eve taksiyle donucek mecbur(askerlik icinde rapor vericek tercume ettirip vericez ordaki askeri hekime, erteletemez bu durumda..
1 kere biletini yakti anne, bunu yakmaz sanirim, cunku onumuzdeki haftadan itibaren tek gelis 200-300euroya cikiyor biletler..veremezler sanirim..ee dugunde daha onemli kizlari 3 seneedir her sene davul zurna bisi yapiyor evlenemediler bi sene nisan bi sene nikah bi sene dugun seneyede davul zurnali dogurur..ne diyim..
annem ben geleyim diyor bir suru masraf simdi gitgel ama en kotu cagiricaz..tibet 15 gun sonra trye gidiyor zaten sonra ben yalnizim teoyla..
canım bana garip geliyo yaa,yiyorum çok ama kilo verdim diyosun mantıklı mı yani şimdi bu?canım benimki resmen birsey yapmadan kilo vermek oldu yiyorum yiyorum hamur islerni kilom gitti resmen bir haftada.
saglık bakanlıg onayli degil ben baktım
tarım ve koy isleri bakanlıgı onaylı
bir ara olaylı lida denen hapı içerken çok arastırmıstık tarım bakanlıgı onayı olanlara çok guvenilmiyor
saglık bakanılgo onayı çok onemli
ben ilaca devam edeceğim nolursa olsun en azından bir sure
çook geçmiş olsuunn..merhaba kizlar!!
oglum dünden beri hasta ve bugün evde..o yüzden haftasonu ve bugün pek yazamadim..sükür simdi daha iyi..aksama daha ayrintili bakacagim neler kaynatmissiniz..öpüldünüz...opuyorumnanaktan
anne işte..sağolsun..az once annemi aradim sesini duyup moral bulayim diye, kadin geleyim dedi, dedim bir suru masraf git gel, para herzaman kazanilir saglik bu dedi, bakalim..
güle güle kullaaaan!! bu arada nice mutlu senelereee!!!Selamlarrr :)
Yeni cep tlfnumu kurcalamaktan oturamadım :))) Onur bana çok güssel bir tlf almış sağolsun. Önceki tlfnumu da (kırmızı) çok seviyorum ama Doruk 2 defa yere düşürdü, kırıldı, tamir olacak sanırım, Onur ona göz dikmiş :) Oysa ben Doruk'a oyuncak yapmayı planlıyordum. Böyle dokunmatik falan, hoş bişi :)
Ayrıca sabah bir arkadaş! aradı, bana 5 dk uğrar mısın, didi. Bir browni yapmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, of! diyorum. EVRİM çok tatlısın, sei çok seviyorum. Ellerine sağlık, muhteşem olmuş. Hani sana pastiç pastiç diye sayıklıyordum ya, onun içini (ana malzemesini) yapmışsın resmen. Onur bayıldı, inleye inleye yedi resmen. Harikasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?