BANYO hakkında birşey sormak istiyorum...
kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
küvetini duşun altına koyuyuorum.küveti önceden biraz suyla dolduruyorum.çok sevdiği ördekleri koyuyorum.öyle yıkıyorum işte.çok seviyor banyoyu.
ESRAKO canım cidden zor işin allah kolaylık versin.. bizler büyüyorlar diye seviniyoruz ama büyüselerde sorunlar bitmiyor.. her dönemin kendine özgü rahatlğıı ve zorluğu var malesef.... evde bakıcıyla kalsa olmazmı berke.. illa anneanne ve dedeyle mi kalmak zorunda... yaşlılarında bazen tahammül gücü kalmıyor herşeye müdahale etme gereği görüyorlar uyuşmazlık bundanda yaşanabiliyor....
kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
bende aynen busekilde yapıorum..yada kuvetını odaya getirip oyle yıkıorum..
başınız sağolsunGünaydın.. Nasılsınız. Uzun bir aradan sonra geri döndüm. geçen hafta baya üzücü geçti. Eşimin dayısını kaybettik. DAha 3 aylık bebeği var. Böbrek hastasıydı. Ona çok üzülmüşken ertesi gün de babaannemi kaybettik. Ama sanki uyuşmuş gibiydim. Uzun süredir evime de uğrayamadım. Şimdi oturdum bakınıyorum öyle. Hanzala nın doğumundan beri çok badireler atlattım. Rabbim sonumuzu hayretsin.
hayırlı olsundün yiğit balım ilk defa emekleyerek geldi yanımıza. ıkına ıkına kolunu uzattı kanepeye, destek alıp ordan kalktı :)
küvetini duşun altına koyuyuorum.küveti önceden biraz suyla dolduruyorum.çok sevdiği ördekleri koyuyorum.öyle yıkıyorum işte.çok seviyor banyoyu.
sibel benim kirim de ona geçer düşüncesiyle yıkamam o şekilde.bir de hem kendim hem o nasıl bornoz giyeceğiz bilemedim.ama kafasını,a su dökerken diğer elimle yüzüne gitmesin diye siper ediyorum ve elimi anlından enseye doğru kaydırıyorum su gitmiyor ağzına( köpüklü olunca hoşlanmıyor)
tak başına yıkabiliyorsun sanırım bravo
yok sibel yemek vermez su vermez hani pislemis eli kirli imis agzına sokmus vs dert etmessen kendi halinde takılır :))
ama birsey yesin beslensin temiz olsun vs dersen sinir hastası oluyorsun çok asi bu aralar.
anladım canım çok sağol.. ozaman neva yine küvette oturuyor o oturur vaziyette dururken sen kafasından aşağıya suyu döküp yıkıyorsun yani tarif ettiğin gibi doğru değilmi??? ya biz kayınvalidemle yıkıyouz ama ben artık yanlız yıkamak istiyorum... o yüzden iyice teknikleri öğrenmem lazımyerimseniben
evet canım.durularken ayağa kaldırıp duşun altında duruluyorum.bazen maşrapayla su döküyorum.sen bir başal gerisi gelecektir.
birde sibel bizim oglan etrafta efendi terbiyeli vs diye tanınır. ha ama bize neler eder o ayrı dısı seni yakar içibeni seklindedir :))
inşallah bakalım bi cesaret alıp başlayabilirsem.. hafta sonu denerim olmazsaalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5 kk dan canlı destekle yıkarım olmazsa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?