evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.
birde haftada iki kez dometesin çekirdekli kısmına yakın kısmı ile acık balı karıştırıp sürüyorum yüzüme uzun süre bekletiyorum gerçekten cok iyi geliyor yeri gelmişken söyliyeyim dedim aklınızda bulunsun bu aralar favorim birde bu.
bugun turplu su gunum.. gideyimde koyayım suyu.. mutfagıda zabıta bassa cop ev der atar beni evden orayıda topliyim..ara ara bakarım..
canım okadar çok tatlı istiyorki.. tatlıdan ziyade 2-3 gündür migrosta hanımeller galiba paket içinde un kurabiyesi satılıyor aman yarabbim gidip geliyorum önünde epeyce bekliyorum elip kaç kere gidip geri geliyor sonuç elim boş çıkıyorum ama canım çok istiyor ya 1 tanecik yesem olurmu aplaaaabilmiyorumkismile
ay evrim verdigin site iyi guzelde slogan çok sini bozucuuu :))))
siskoyum siskosun sisko :)))
evrim o soda olayı yuzu temizliyormu yagınımı alıyor tam olarak neye yarıyor ??
evrima arada az sekerli tatlı yiyerek kilo verimini durmasını engellemek çok mantklı bende bu ara o isliyor sanırım yiyorum hala kilo kaybediyorum yasasın acai :))
buralar ıssız bugün.
şimdi diyetteki kardeşlerim.akşama ne yiyeceksiniz yazın hele?
BANYO hakkında birşey sormak istiyorum...
kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
EVRİM işte o duşun altında çocuğu nasıl yıkıyorsun bana bunu açarmısın lütfennnnnnnnn:)))))
evrim sadece ikisini yapıyorum kuzu :) çok az vakit alıyor domates maskesini duşa girmeden 1 saat önce yapıyorum. domatesin çekirdeğe yakın olan kısmını alıyorum eziyorum 1 şeker kaşığı balla karıştırıyorum yüzüme sürüyorum. domatesteki likopen kırışıkları azaltıyor ve cilt gergin oluyor balda besliyor. bana kolay geliyor ve faydasını da görüyorum. şimdi derya nın güllü olanın yapıcam akşiama koparayım sitedeki gülleri neme ihtiyacı var cildimin çünkü.
evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.
Merhaba güzel anneler :) ben 2010 ağustos annesi adayıyım..kısmetse ilk doğumumu yapacağım..yalnız sizlere birşey sormak istiyordum..
Bebişlerimizin ilk günlerde, ilk aylarda nasıl giydirilmesi gerekiyor.zıbın takımlarının veya tulumlarının içine askılı çıtçıtlı badi giydirilir diye tahmin ediyorum ben ama hiç emin değilim..giyim konusunda biraz bilgi verirmisiniz..
sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
hayılrı olsun canım. istediğiniz gibi olur inşallahgünaydın..bugün güzel haberler günüm..
1.eşimin tayin dilekçsi imzalandı çok şükür..sıra tayin işinin olmasında...
2.kızlar ben 60'kiloyla değil 62 kiloyla ile hamile kalmışım budurumda fazlıklarıma az kaldı..ama hedefim değişmeycek..50li kilolara geri dönmek istiyorum..
hamile kalmadan öncede kilo verme derdinde oluğum için not tuttuğum kağıdımı buldum..daha ince hamiş kalmaktı hedef ama ilk ayda yusuf paşa geldi iyikide geldi...
3.kızımın karnesi bir tane 85 var gerisi 90 ve 100 maşallah kuzuma
4. eşşek kzımın baskülü geri eski haline getirmiş şaşırdım kaç gündür uğraşıyorum beceremedim ama o geri 0 a getirmiş...sabah tartıldım hala kilom 63 ama olsun ölçümlerime göre çok iyi durumdayım ..
:))))))))) süpersün yaaa! üzümü yiyip, bağını sormuyorsun yanii!!valla herseyde mantık arammayı ogrendim gizem
bazen istegim olsunda nasıl olursa olsun moduna gir iyorum su andada o moddayım tam ortasında hatta :))
ben mothercare den bir ürün almıştım. böyle uzunca bir matı var, o matın sonun adoğru takılan bir oturağı var. matın veoturağın altı vanturzlu. hatta matın üzerinde suyun sıcaklığına göre renk değiştiren bir kelebek var. ona oturtuyıruz. babası önceleri arkasına oturuyordu ama şimdi gerek yok. küvetin içine onu koyuyoruz onur da küvetin kenarına oturup duş başlığıyla su tutuyor ben de lifliyorum.ama her seferden sonra mutlaka antibakteriyel bir sabunla fırçalıyoruz matı. mantar veya bakteri filan üremesin diye. çok kullanışlı bişey. çok memnunum. yalnız da yıkayabilirim ama onur da keyif lıyor diye beraber yıkıyoruz. başına da arkadan arkadan su döküyoruz. zaten duş başlığı olduğu için fazla rahatsız etmiyorBANYO hakkında birşey sormak istiyorum...
kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
http://www.cocukkiyafetleri.com/Urunler/Cichlid/0-3-Yas-Kiz-Bebek-Penye/1673/Cizgili-Kiz-Tulum.aspx
şu siteden alışveriş yapan oldu mu? güzel şeyler var.sevdiğim bir marka
Aqua Pod-Pink : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
banyoda kullandığımız bu işte..
anladım canlarım.. bizde hep babaanneyle yıkıyoruz vücudunu yıkarken sorun yok ama kafasını yıkarken ağlıyor hep bende buna cesaret edemiyorum.. sizler nasıl yıkıyorsunuz kafasını... birde asıl sormak istediğim bu değildi burda bir iyapıyordu ama kim ESRAmıydı acaba hani banyoya girip kucağına kuzunu alıp beraber yıkanıyorlardı işte ben bunu merak ediyorum asıl kızımla nasıl yıkanabilirim diyeCADIARZU
esra okurken ellerim uyuştu, cok zor gerçekten çok asi oluyor özellikle erkek cocuklar. çelik gibi sağlam sinir lazım insan kopar bi yerden sonra Allah yardımcınız olsun geçecek bu günlerde.
sibel yanlız yıkayabilirsin, ben ilk doğduğu günden beri yanlız yıkıyorum. önceden file üstünde idi şimdi küvete oturuyor ve cok seviyor suyu çıkartırken kıyameti koparıyor babası havuz almış pazar sabahı koyduk salona su doldurup biraz, deli oldu oynarken ilk kez uyumadığı bir zamanda keyifle kahvaltı ettim rahatsız etmedi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?