2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.

onu da bılıorum.. ama bana daa pratık gelıoo, o cok guzel cılt canladırıyor dedıgın gıbı..

usenmuıosunn sen de bunları yapıosun cıger pare... :))

bunu acar mısın??

bugun turplu su gunum.. gideyimde koyayım suyu.. mutfagıda zabıta bassa cop ev der atar beni evden orayıda topliyim..ara ara bakarım..

kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun

ye o zaman, ezıyet etme kendıne.. ıs ezıyete donustu mu cekılmez oluyor.. uzme kendını o kadar.. ben ole yapardım.

ay evrim verdigin site iyi guzelde slogan çok sini bozucuuu :))))
siskoyum siskosun sisko :)))

ben fulmadım o sıteyı.. Elifinn keşfi :)

evrim o soda olayı yuzu temizliyormu yagınımı alıyor tam olarak neye yarıyor ??

Bacım, bunu en cok tatıle gıttıgım zaman havuz denız kenarında yuzum kurumasın dıe kullanırım.. evde de cılt sıkılastırıcı, mınarellerınden dolayı cılt besleyecı dıe yapıorum.

evrima arada az sekerli tatlı yiyerek kilo verimini durmasını engellemek çok mantklı bende bu ara o isliyor sanırım yiyorum hala kilo kaybediyorum yasasın acai :))

canım tatlı ıstemıyor artık.. sen dedın dıe ıkı tane dıyet bıskuvı attım az once, ama o da yemesem de olur modundaydım.. ama bı ıspanaklı borek de.. bak nası goslerımm dönüooooo kafamçokkarıştı

buralar ıssız bugün.
şimdi diyetteki kardeşlerim.akşama ne yiyeceksiniz yazın hele?

salata ve haslanmıs tavuk gogsu..

BANYO hakkında birşey sormak istiyorum...

kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...

oglumla her sbaah bırlıkte yıkanıyoruz dusun altında..

evrim sadece ikisini yapıyorum kuzu :) çok az vakit alıyor domates maskesini duşa girmeden 1 saat önce yapıyorum. domatesin çekirdeğe yakın olan kısmını alıyorum eziyorum 1 şeker kaşığı balla karıştırıyorum yüzüme sürüyorum. domatesteki likopen kırışıkları azaltıyor ve cilt gergin oluyor balda besliyor. bana kolay geliyor ve faydasını da görüyorum. şimdi derya nın güllü olanın yapıcam akşiama koparayım sitedeki gülleri neme ihtiyacı var cildimin çünkü.

hepinizin yazdıklarını okudum ama bişiler yazacak durumda bile değilim. deli ettiler. saat 3,30 hala açıklamadılar. bu kadar da işkence olmaz yaa!!

EVRİM işte o duşun altında çocuğu nasıl yıkıyorsun bana bunu açarmısın lütfennnnnnnnn:)))))

senin için açmam mı beaa.. ama duşakabını acamam.. anca anlatırım :)

ben yııkanacaksam once onu soyup banyoda yerde oturtuyorum.. hemen yıkanıorum ıkı dakıkada.. o da sagla solla oyalanıoo.. bı tane havlu yaptım ona.. onu dusakabının ortasına serıyorum.. o oturuyoo ortasına.. suyla oynuycam dıe kendını kaybederken ben de onu yıkyorum.. sonra havlunun ustunde ayag kaldırıyorum ayagı kaymasın dıe, bı de o sekıl su tutuyorum.. Ozy varsa ona verıyorum, yoksa havlunun ustunde o beklıo benı dusakabının ıcınde, ben bornozumu gıyıp ona yıne bı su tutup havlusuna sarıp cıkıorumm

nası anlatımm

saol cıgerımm.. ben de bı yapiimm onu musaıt zamanda.. aksam topla barı gülleri.. :))

evrim bende sodayı buz kalıplarına koyuyorum sabahları bir tane eritiyorum yüzümde. hem uyanıyorum, hem cildime cok iyi geldiğini hissediyorum. cildim kuru ama daha da kurutmadı özellikle yazları yapıyorum bunu.

bunu bende duymuştum daha önce.. ama kimisi sodanın gazını alıp öyle yapıyormuş sizdemi gazını alıp yapıyosunuz yoksa direkmi donduruyosunuzz..
benimde hamilelik öncesi başlayan hamilelikte iyice yerleşen sivilce izlerim oldu dermatoloğa gidicem ama ilaç kullanmam mziriyorum diye ağırdan alıyorum sadece kil maskesi ve temizlemek için köpük kullanıyorum.. bu maden suyu olayını denemek istiyorum bende ..

arkadaşlar bahsetmişlerr çıtçıtlı bady üzerine uzun kollu zıbın yada bady giydirdik altına patikli altlar oluyo onlardan hafifde bi battaniyee.. dışarısı ne kadar sıcak olsaa yeni doğan bebişler üşüyolar.. emzirirken battaniyeyi çıkarıyodum ben ama emecem diye kan ter içinde kalıyoduu.. ayy büyüdüler yaa.. otururken bile emiyo artık.. amuda kalkacak sıpa..

FATMA GÖZÜN AYDIN, babamın memleketidir adapazarı, sakin bir yer ama hiç değilse yakın senin cevrene. hadi hayırlı olsun...

aspirin adın neydi senin ? ben hatırlayamadım kusura bakma, gazını almıyorum tatlım. direk boşaltıyorum kalıba

hayılrı olsun canım. istediğiniz gibi olur inşallah

valla herseyde mantık arammayı ogrendim gizem
bazen istegim olsunda nasıl olursa olsun moduna gir iyorum su andada o moddayım tam ortasında hatta :))
:))))))))) süpersün yaaa! üzümü yiyip, bağını sormuyorsun yanii!!

BANYO hakkında birşey sormak istiyorum...
kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
ben mothercare den bir ürün almıştım. böyle uzunca bir matı var, o matın sonun adoğru takılan bir oturağı var. matın veoturağın altı vanturzlu. hatta matın üzerinde suyun sıcaklığına göre renk değiştiren bir kelebek var. ona oturtuyıruz. babası önceleri arkasına oturuyordu ama şimdi gerek yok. küvetin içine onu koyuyoruz onur da küvetin kenarına oturup duş başlığıyla su tutuyor ben de lifliyorum.ama her seferden sonra mutlaka antibakteriyel bir sabunla fırçalıyoruz matı. mantar veya bakteri filan üremesin diye. çok kullanışlı bişey. çok memnunum. yalnız da yıkayabilirim ama onur da keyif lıyor diye beraber yıkıyoruz. başına da arkadan arkadan su döküyoruz. zaten duş başlığı olduğu için fazla rahatsız etmiyor

sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..

süper hayırlı olsun inşallah mutlu olursun sakarya da
etrafta çok gezilecek yer var bu arada

ben almadım o siteden bebeshop dan alışveriş yapıyorum genelde netten

bu arada Derya sizinde tayin dilekçesi işleme alınmış hayırlısı olsun
kızının notlarda süper maşallah

ben suyu onden arkaya dokuyorum kulaklarada pamuk yıkıyorum nefesi tıkanmıo hatta suları icmek icin agzını acıo:))

bende aynen dogdugundan beri tek yıkıyorum..onu sorcaktım ya kuvet,ne su koyup balkona koysam havada sıcak ya olurmu die:)

sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..

super haber..benim memleketimdesin canım..hemde merkez cokk guzell...cok sevindim adınıza. ailemde cok merkezi yerde oturuyo babamda ogretmen size herturlu yardımcı olurlar cokta sevinirler...istersen irtibata geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…