ooo superrr hadi gozunuz aydınnn da ilk 17 tercih nelerdi ç ok merak ettim
sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
purcuuuu bil bakalım ocakta ne var:) gerci sen msjı gorene kadar midede olursun :))
purcuuuu bil bakalım ocakta ne var:) gerci sen msjı gorene kadar midede olursun :))
çok güldüm esra, fatma 17 ili sayarsa da cok güleceğim. sen merak edip soruyosun ya başta aklıma gelmiyor sen sorunca bende merak etmeye başlıyorum. içimdeki küçük canavarı uyandırıyosun.
pervin günde yarım saat suda şıp şıplıyor beni tatlı su balığım. üşümezler bence hava cok sıcak baya da ılık yapıyoruz suyunu. sende başla ece de seviyosa suyu. toprağımmışsın sen benim :) benimde babam adapazarında doğup büyümüş...
FATMA GÖZÜN AYDIN, babamın memleketidir adapazarı, sakin bir yer ama hiç değilse yakın senin cevrene. hadi hayırlı olsun...
aspirin adın neydi senin ? ben hatırlayamadım kusura bakma, gazını almıyorum tatlım. direk boşaltıyorum kalıba
ayy çok sevindim hadi gözün aydın.. :lepi:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5Şeniz
aaa ççok sevindim fatma yaaa!! adapazarı çok güzel sakin bir yer... istanbula da yakın.. ee şimdi noolacak? gidiyo musunuz? yoksa bu birinizinki de , diğeri ona bağlı filan mı??
elifin durumu nedir acaba??
süper hayırlı olsun inşallah mutlu olursun sakarya da
etrafta çok gezilecek yer var bu arada
ben almadım o siteden bebeshop dan alışveriş yapıyorum genelde netten
bu arada Derya sizinde tayin dilekçesi işleme alınmış hayırlısı olsun
kızının notlarda süper maşallah
ben suyu onden arkaya dokuyorum kulaklarada pamuk yıkıyorum nefesi tıkanmıo hatta suları icmek icin agzını acıo:))
bende aynen dogdugundan beri tek yıkıyorum..onu sorcaktım ya kuvet,ne su koyup balkona koysam havada sıcak ya olurmu die:)
super haber..benim memleketimdesin canım..hemde merkez cokk guzell...cok sevindim adınıza. ailemde cok merkezi yerde oturuyo babamda ogretmen size herturlu yardımcı olurlar cokta sevinirler...istersen irtibata geceriz
süper hadi hayırlı olsun bak okadar sıkıntının ardından ne de güzel haber geldi...:lepi:kaydirigubbakcemile5
darsı bize nurdan ve elif'e :Saruboceq:
Çok sevindim, hayırlısı olsun :)
bennnnnnnnnn :)
hadı gozun aydın.. hayırlı ossun.
hah.. Esrako klasıgı
hepinize çoooook teşekkür ederim güzel anneler. esracım ilk 17 tercih hep ikişerli olarak antalya, bursa, ankara, eskişehir, kütahya, çanakkale, manisa, aydın. sadece antalyadan 3 tane vardı. bunların ardından sakarya işte 2 tane. sonra da ikişerli burdur, ısparta ve denizli :) bak hepsini saydım.. hayırlısı olsun inş. çok sevindik. kütahyaya ve ankaraya yakın. bizim memleketlerimize. ve çevresinde gezilecek çok yer var. istanbula yakınlaştım. belki buluşmalarınıza katılabilirim :)a hayırlı olsun...
akşam akşam yusuf düşmüş düşmüş diyorum sadece iki dk lığına kızıma bakmak için balkona çıktım veee içeri girmemle yusufun çığlığını duymam bir oldu ..o oturma odasındaydı ben mutfak balkonunda hemen koştum ama nasıl ağlıyor ve manzara feciydi ağzı burnu kan içinde nasıl düştü nereye vurdu anlamadım yıkadım ama bay kan aktı ..sakinleşince bakabildim üst dişleri alt dudağını alt dişleride içten dudağını kesmiş..geldiğimde elinde etrafında hiç birşey yoktu sadece yerde ağlıyordu..kanı halıya bile damladı o derce kötü olmuş üstüm başım yusufun birde beyaz tişört giydirmişdim aklım yerinden oyandı resmen..ALLAH'ım yavrularım önce sana emanet.. ..ilk defa bu kadar korktum ..ama nazar bir girdimi zor çıkmıyor..dün hava aldırmaya dışarı çıkarttım koruma yapmayı unutmuşum binada bi bayanında 7 aylık kızı var yusuf'u bi gördü aaaa kocaman olmuş nekadar iri boyuna bak manyak hiç maşallah demiyor kızıda kucağında biraz minyon yavrum ya ama o kız çocuğu bizimki erkek baştan koca kafa iri duruyor..neyse iki gündür oku oku geçmediki dün bile ev içinde yarım saat içinde 4 kere düştü yavrum..1 damla kan 70 göz götürür bunlan geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?