akşam akşam yusuf düşmüş düşmüş diyorum sadece iki dk lığına kızıma bakmak için balkona çıktım veee içeri girmemle yusufun çığlığını duymam bir oldu ..o oturma odasındaydı ben mutfak balkonunda hemen koştum ama nasıl ağlıyor ve manzara feciydi ağzı burnu kan içinde nasıl düştü nereye vurdu anlamadım yıkadım ama bay kan aktı ..sakinleşince bakabildim üst dişleri alt dudağını alt dişleride içten dudağını kesmiş..geldiğimde elinde etrafında hiç birşey yoktu sadece yerde ağlıyordu..kanı halıya bile damladı o derce kötü olmuş üstüm başım yusufun birde beyaz tişört giydirmişdim aklım yerinden oyandı resmen..ALLAH'ım yavrularım önce sana emanet.. ..ilk defa bu kadar korktum ..ama nazar bir girdimi zor çıkmıyor..dün hava aldırmaya dışarı çıkarttım koruma yapmayı unutmuşum binada bi bayanında 7 aylık kızı var yusuf'u bi gördü aaaa kocaman olmuş nekadar iri boyuna bak manyak hiç maşallah demiyor kızıda kucağında biraz minyon yavrum ya ama o kız çocuğu bizimki erkek baştan koca kafa iri duruyor..neyse iki gündür oku oku geçmediki dün bile ev içinde yarım saat içinde 4 kere düştü yavrum..1 damla kan 70 göz götürür bunlan geçmiş olsun..
topiğin 2.haykosu hayırlı olsun..sanırsam arpacık cıkıo..sol goz kapagım anyak kasınıo..yesil cayın copunu koydum ama cok kasıno..birden oldu bişey battı gibi..off neydi bu şimdi
hayır niye merak ettim 17 tercihi hiç sormuyorsunuz)
18, ye bukadar sevinmesine sasırdım
ooo evrimhanımzadelerde burdaymıs cistak cistak :))))
topiğin 2.haykosu hayırlı olsun..sanırsam arpacık cıkıo..sol goz kapagım anyak kasınıo..yesil cayın copunu koydum ama cok kasıno..birden oldu bişey battı gibi..off neydi bu şimdi
oo bir suru kisi gelmiss ece bugun geç uyanmıs aksamustuuykusu yapmadı erken yattı bizde karı koca pc de ayrı gayri takılıyoruz bugunku dizimde bitti izliycek birsey bulamadım
bugunde tibete sordugu soru honk oldum simdi tibet 29 haziranda trye gidiyor 2 temmmuzda teslim olucak, biz havuzlu villaya tasiniyoruz direk didme gelsen askere daha gec teslim olsan olmazmi havuza girerdin:2:honk oldum ya sanki hayatinda havuz gormedi tibet, ya askere celb kagidi gelmis nasil ertelesin yuh yanii...nurdan ben en çok görümcene kıl oldum kayınvalidene değilde o gerzek görümcene
cok sevindim arada iyi oluyor boyle guzel seyler....günaydın..bugün güzel haberler günüm..
1.eşimin tayin dilekçsi imzalandı çok şükür..sıra tayin işinin olmasında...
2.kızlar ben 60'kiloyla değil 62 kiloyla ile hamile kalmışım budurumda fazlıklarıma az kaldı..ama hedefim değişmeycek..50li kilolara geri dönmek istiyorum..
hamile kalmadan öncede kilo verme derdinde oluğum için not tuttuğum kağıdımı buldum..daha ince hamiş kalmaktı hedef ama ilk ayda yusuf paşa geldi iyikide geldi...
3.kızımın karnesi bir tane 85 var gerisi 90 ve 100 maşallah kuzuma
4. eşşek kzımın baskülü geri eski haline getirmiş şaşırdım kaç gündür uğraşıyorum beceremedim ama o geri 0 a getirmiş...sabah tartıldım hala kilom 63 ama olsun ölçümlerime göre çok iyi durumdayım ..
oo super masallah..günaydın arkadaşlar,
burcu güle güle kullan telefonunu..
pervin adam ayıp olmasın diye mi gelmedi acaba? rahatsız etmek istemedi belki de eşi yok diye.
fatma ve elif hayırlı haberlerle gelin inşallah.
oğlum dün 2 kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenmiş anne gel gel, dede bu bu (su) sürekli konuşmaya çalışıyor. benim kucağımdayken annem çağırıyo kaşlarını kaldırmaya çalışıyo çok tatlı. birde kan ter içinde yürümeye çalışıyo, düştükçe hırs yapıyo bıraksam saatlerce yapacak nasıl deli oluyor kendi kendine.
kenid minik kuvetine su koyup sonrada ustune su dokuyorum once oynuyor sonra yikaniyoruz..BANYO hakkında birşey sormak istiyorum...
kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
supersin esra ne diyim:))))ooo superrr hadi gozunuz aydınnn da ilk 17 tercih nelerdi ç ok merak ettim
cok gecmis olsun, saniirim bizede nazar degiyor...allah beterinden korusun...akşam akşam yusuf düşmüş düşmüş diyorum sadece iki dk lığına kızıma bakmak için balkona çıktım veee içeri girmemle yusufun çığlığını duymam bir oldu ..o oturma odasındaydı ben mutfak balkonunda hemen koştum ama nasıl ağlıyor ve manzara feciydi ağzı burnu kan içinde nasıl düştü nereye vurdu anlamadım yıkadım ama bay kan aktı ..sakinleşince bakabildim üst dişleri alt dudağını alt dişleride içten dudağını kesmiş..geldiğimde elinde etrafında hiç birşey yoktu sadece yerde ağlıyordu..kanı halıya bile damladı o derce kötü olmuş üstüm başım yusufun birde beyaz tişört giydirmişdim aklım yerinden oyandı resmen..ALLAH'ım yavrularım önce sana emanet.. ..ilk defa bu kadar korktum ..ama nazar bir girdimi zor çıkmıyor..dün hava aldırmaya dışarı çıkarttım koruma yapmayı unutmuşum binada bi bayanında 7 aylık kızı var yusuf'u bi gördü aaaa kocaman olmuş nekadar iri boyuna bak manyak hiç maşallah demiyor kızıda kucağında biraz minyon yavrum ya ama o kız çocuğu bizimki erkek baştan koca kafa iri duruyor..neyse iki gündür oku oku geçmediki dün bile ev içinde yarım saat içinde 4 kere düştü yavrum..1 damla kan 70 göz götürür bunlan geçmiş olsun..
nurdan nabersiniz nasıl oldu tibet ?
ve teo tabi atesi dustumu ?
annen gelecekmi kesinlestimi ?
iyi sayiliriz, olmaya calisiyoruz..tibet hala halsiz, teo 40 derece atesli bugun evde kaldi yarin mecbur krese gidicek, ortakulak iltihabi +farenjit yine alistik artik..
annemin biletini az once aldim, geliyor beraber donuyoruz, kayinvalide bozuldu gelicegini duyunca cunku vicdani sizladi sanirim, dedim tibetinde teonunda bakima ihtiyaci var...o da anladi ne kadar mantiksiz oldugunun gitmesinin...bu aksamda teoyu 40 derece atesle tibetide o halde birakip kardesine gitti yemege, evde cocuk yaniyor, neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?