2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar,
Türk Telekomdan kurtuldum çok mutluyum..Bir süre o yüzden giremedim, sonrasında da keyifsizlik ve vakitsizlikten..

Fatma çok sevindim, ne büyük heyecan vardır şimdi sende..Başka kim tayin bekliyor ki..

Derya çok geçmiş olsun Allahım sen koru hepimizin çocuklarını...

Esra naber, tatil öncesi moddasın değil mi.. Ben tatil öncesi, tatilde olduğumdan daha mutlu olurum nedense...Tatil başlayyınca off 7 gün kaldı 5 gün kaldı, 2 gün kaldı diye oflana puflana zevkini çıkaramam:))

çok üzüldüm yaa.. cok gecmıs olsun.. nası canı acımıstır kım bılır.. su donemı bı gecsek.. ben de sureklı tetıkteyım ama ınsanlık halı, bazen elımızde olmayabılıyor.. cok buyuk bır tatsızlık.. bır daha yasatmasın ınsallahh.. su nazar denen ılletın bızı bır ay kendı kendıne uyutmadıgını bılıyorum.. Fatoş hatim indirdi kadın neredeyse.. ancaa cocuk duzeldı.

topiğin 2.haykosu hayırlı olsun..sanırsam arpacık cıkıo..sol goz kapagım anyak kasınıo..yesil cayın copunu koydum ama cok kasıno..birden oldu bişey battı gibi..off neydi bu şimdi

vucutta bagısıklık sıstemı zayıfladıgı zaman once gozde arpacık cıkarmıs.. ole demıstı arkadasım bana.

hayır niye merak ettim 17 tercihi hiç sormuyorsunuz )
18, ye bukadar sevinmesine sasırdım

bu bıle senın dusunce bıcımının ucsuz bucaksız deryasına goturuyor bızı.. mesela benım aklıma gelmemıstı.. hayranım senın bu ırdelemelerıne.. hem de ıkı cocuga ragmen.. bazen bı odaya 50 kere gırıp cıktıgımı bılıyorum ne dıye gırdım dıye Kuzey den berıdır :))

ooo evrimhanımzadelerde burdaymıs cistak cistak :))))

yok ben o ara Ecoşun vıdeosunu ızlıyordum.. Ibo nun sarılısı ne guzel yaa.. cok duskun bellı kızına.. cok hoşuma gıttı o hallerı.

evrimm bugun servisten indim onumden kzy plakalı bir araba geçti aa dedim kuzeyy in plakası :) bu da senin tabirinle ucsuz bucaksız benim tabirimle gereksiz aklıma gelenler takılanlar bazen beynimin çok yoruldugunu hissediyorm aynı anda birçok seyin detayını dusunmekten yada merak etmekten)

evet ibo çok duskundur çocklarına eskiden tek berke idi simdi sanırım number one ece :) asık kızına fena halde

ayca ben oncesinde çok sevinrim yola çıkınca tavan yapar bu sevincim :) tatilin ikinci gununden itibaren istanbulu yakınlarımı ozlerim monoton gelmeye baslar ye iç yat guneslen denize gir iki aktivite yap oyle alısmısımkı gunluk kosturmacaya sıkılırım ve ger idonerkende aynı sevinci tasırım
ne guzel dimi polyanna gibiyim :))

oo bir suru kisi gelmiss ece bugun geç uyanmıs aksamustuuykusu yapmadı erken yattı bizde karı koca pc de ayrı gayri takılıyoruz bugunku dizimde bitti izliycek birsey bulamadım

topiğin 2.haykosu hayırlı olsun..sanırsam arpacık cıkıo..sol goz kapagım anyak kasınıo..yesil cayın copunu koydum ama cok kasıno..birden oldu bişey battı gibi..off neydi bu şimdi

antibiyotikli damla! Bebişlerin gözleri de olmuştu ya, onlardan kullan.

oo bir suru kisi gelmiss ece bugun geç uyanmıs aksamustuuykusu yapmadı erken yattı bizde karı koca pc de ayrı gayri takılıyoruz bugunku dizimde bitti izliycek birsey bulamadım

geldik geldik... Bir sürü gezdik. Dorukum maşallah hiç gıkını çıkarmadı, etrafı izlemekte sürekli. 1 er bira yuvarladık onur'la, 15 kadar da parmak patates yedim. Güzeldi valla, pişman değilim. Öncesinde de Evrim'le Özsüt seferi yapmıştık, dondurmamızı da yidik... Dün zaten günahlarla dolu bir gündü, pastalar, browniler... huh!

DERYA geçmiş olsun. Üzüldüm kuzuya....

burcu hani ist a gelince buluscaz ya bebeksiz
benimle bir sigara içersin dimi: ) eslik edersin yani yarımda olsa :)
bu arad biz nasıl bir yere gideceğiz bira falan içebileceğğimiz biryer olsa kk alemde mesela:))

Esra çok istersen içerim ama içmiyorum artık ben sigara yaa :) Yani o gün nasıl olacağını merak ettim, açık hava idi, masada içmeyen bir ben vardım ve alkol alınıyordu, 1 tane yaktım, boğazım yandı, rahatsız oldum. Belkş 2. öyle olmaz dedim ama o da öyle oldu. Bu akşam falan içmedim mesela.

Valla içilebilen bir yer benim de tercihim olurdu ama önceliğim bu değil. Öncelikle çok kişi görmek isterim. Keşke aynı şehirde olsaydık, bolca buluşur, her türlü ortamın tadına bakardık! Şu şartlarda herkese neresi uyacaksa orası olsun, derim.

yok yok içme saka takılıyorum acık havada bu aksam bira içtin ve aramadıysan aramıyorsun demektir ne mutlu

nurdan ben en çok görümcene kıl oldum kayınvalidene değilde o gerzek görümcene
bugunde tibete sordugu soru honk oldum simdi tibet 29 haziranda trye gidiyor 2 temmmuzda teslim olucak, biz havuzlu villaya tasiniyoruz direk didme gelsen askere daha gec teslim olsan olmazmi havuza girerdin:2:honk oldum ya sanki hayatinda havuz gormedi tibet, ya askere celb kagidi gelmis nasil ertelesin yuh yanii...
cok sevindim arada iyi oluyor boyle guzel seyler....

oo super masallah..

BANYO hakkında birşey sormak istiyorum...

kuzuları nasıl yıkıyorsunuz ya... bende artık banyoya girip kızımla yıkanmak istiyorum.. nasıl yapıyorsunuz bu konuda yardtım istiyorum...
kenid minik kuvetine su koyup sonrada ustune su dokuyorum once oynuyor sonra yikaniyoruz..

sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..

gozun aydin canim cok sevindim...

ooo superrr hadi gozunuz aydınnn da ilk 17 tercih nelerdi ç ok merak ettim
supersin esra ne diyim:))))
cok gecmis olsun, saniirim bizede nazar degiyor...allah beterinden korusun...

nurdan nabersiniz nasıl oldu tibet ?
ve teo tabi atesi dustumu ?
annen gelecekmi kesinlestimi ?

iyi sayiliriz, olmaya calisiyoruz..tibet hala halsiz, teo 40 derece atesli bugun evde kaldi yarin mecbur krese gidicek, ortakulak iltihabi +farenjit yine alistik artik..
annemin biletini az once aldim, geliyor beraber donuyoruz, kayinvalide bozuldu gelicegini duyunca cunku vicdani sizladi sanirim, dedim tibetinde teonunda bakima ihtiyaci var...o da anladi ne kadar mantiksiz oldugunun gitmesinin...bu aksamda teoyu 40 derece atesle tibetide o halde birakip kardesine gitti yemege, evde cocuk yaniyor, neyse..

şu iki cümle arka arkaya olmamış nurdan. kadın anlamamış. yuh diyorum! Geçmiş olsun canım yaa.. kalabilecek olsan kalrıdın değil mi? gitme işe, demek kolay. offffffffffff... sık dişini nurdan

kimi yüzüne soda sürer kimi domates çekirdeği biri kafaya turplu sular sürer
göbek kalça basenlere sürülen yağları saymama bile gerek yok
e peki ben nasıl bir kişiliğim hala çözmüş değilim akannehir
mıçımı anca kaşıyorum ve size tebrik çıkartıyorummm

pervinnnnnnnnnnn
ecoşun kulağına pamuk tıkama..
yada su kaçmamasını istiyorsan o pamuğu mutlaka vazelinle..vazelin su geçirmez ama kuru pamuk tıkama su kaçırma riskin daha büyük oluyor tatlım pamuk su çeker ve direk kulağa gidiyor o su.
yıllarca ortakulak iltihabı çekmiş biri olarak ve maalesefki annemin bu şekilde beni koruduğunu sanmasının ceremesini çektim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…