fatmacım gözünaydın canım sen sonuçtan mutluysan gerisi boş
marmara bölgesine gelmene ayrıca sevindim
miniş,güliz,seda ve belma yakın olmalarına rağmen buluşmaya gelmediler hiç ama sen belki gelirsin utandırırsın onlarııı
supersin esra ne diyim:))))
cok gecmis olsun, saniirim bizede nazar degiyor...allah beterinden korusun...
iyi sayiliriz, olmaya calisiyoruz..tibet hala halsiz, teo 40 derece atesli bugun evde kaldi yarin mecbur krese gidicek, ortakulak iltihabi +farenjit yine alistik artik..
annemin biletini az once aldim, geliyor beraber donuyoruz, kayinvalide bozuldu gelicegini duyunca cunku vicdani sizladi sanirim, dedim tibetinde teonunda bakima ihtiyaci var...o da anladi ne kadar mantiksiz oldugunun gitmesinin...bu aksamda teoyu 40 derece atesle tibetide o halde birakip kardesine gitti yemege, evde cocuk yaniyor, neyse..
oylemi...gerci biz erzurumluyuz ben orda dogmusum kokenimiz mısıra kadar gıdıomus oyle diolar ama ben 1.5 yasından beri adapazarındayız orda buyudum unv de bursada okudum..senın memleketnde yani..
akşam akşam yusuf düşmüş düşmüş diyorum sadece iki dk lığına kızıma bakmak için balkona çıktım veee içeri girmemle yusufun çığlığını duymam bir oldu ..o oturma odasındaydı ben mutfak balkonunda hemen koştum ama nasıl ağlıyor ve manzara feciydi ağzı burnu kan içinde nasıl düştü nereye vurdu anlamadım yıkadım ama bay kan aktı ..sakinleşince bakabildim üst dişleri alt dudağını alt dişleride içten dudağını kesmiş..geldiğimde elinde etrafında hiç birşey yoktu sadece yerde ağlıyordu..kanı halıya bile damladı o derce kötü olmuş üstüm başım yusufun birde beyaz tişört giydirmişdim aklım yerinden oyandı resmen..ALLAH'ım yavrularım önce sana emanet.. ..ilk defa bu kadar korktum ..ama nazar bir girdimi zor çıkmıyor..dün hava aldırmaya dışarı çıkarttım koruma yapmayı unutmuşum binada bi bayanında 7 aylık kızı var yusuf'u bi gördü aaaa kocaman olmuş nekadar iri boyuna bak manyak hiç maşallah demiyor kızıda kucağında biraz minyon yavrum ya ama o kız çocuğu bizimki erkek baştan koca kafa iri duruyor..neyse iki gündür oku oku geçmediki dün bile ev içinde yarım saat içinde 4 kere düştü yavrum..1 damla kan 70 göz götürür bunlan geçmiş olsun..
günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
esracım saol tatlım bilmiodum...ben banyodan sonra kulaklarını ayrıca hupp die cekiorum içime:))
eyvahedigeldismilesempatiksalakcinnikimi yüzüne soda sürer kimi domates çekirdeği biri kafaya turplu sular sürer
göbek kalça basenlere sürülen yağları saymama bile gerek yok
e peki ben nasıl bir kişiliğim hala çözmüş değilim akannehir
mıçımı anca kaşıyorum ve size tebrik çıkartıyorummm
sağol canım..evet sizde çok nazar var birde ıardki mutsuzluğun enerjinizi çok düşürdüğü için tüm olumsuzluklara açıksınız...supersin esra ne diyim:))))
cok gecmis olsun, saniirim bizede nazar degiyor...allah beterinden korusun...
iyi sayiliriz, olmaya calisiyoruz..tibet hala halsiz, teo 40 derece atesli bugun evde kaldi yarin mecbur krese gidicek, ortakulak iltihabi +farenjit yine alistik artik..
annemin biletini az once aldim, geliyor beraber donuyoruz, kayinvalide bozuldu gelicegini duyunca cunku vicdani sizladi sanirim, dedim tibetinde teonunda bakima ihtiyaci var...o da anladi ne kadar mantiksiz oldugunun gitmesinin...bu aksamda teoyu 40 derece atesle tibetide o halde birakip kardesine gitti yemege, evde cocuk yaniyor, neyse..
değilmi sizlerle aynı şehirde olmak çok zevkli olurdu..olumunekankayizsmileEsra çok istersen içerim ama içmiyorum artık ben sigara yaa :) Yani o gün nasıl olacağını merak ettim, açık hava idi, masada içmeyen bir ben vardım ve alkol alınıyordu, 1 tane yaktım, boğazım yandı, rahatsız oldum. Belkş 2. öyle olmaz dedim ama o da öyle oldu. Bu akşam falan içmedim mesela.
Valla içilebilen bir yer benim de tercihim olurdu ama önceliğim bu değil. Öncelikle çok kişi görmek isterim. Keşke aynı şehirde olsaydık, bolca buluşur, her türlü ortamın tadına bakardık! Şu şartlarda herkese neresi uyacaksa orası olsun, derim.
sempatiksalakcinniakannehir..ben cehenenemligim direk valla burcu bu gidisle :) hiç gunahdan ayrılamıyorum :))
sağol böbem ..antibiyotikli damla! Bebişlerin gözleri de olmuştu ya, onlardan kullan.
geldik geldik... Bir sürü gezdik. Dorukum maşallah hiç gıkını çıkarmadı, etrafı izlemekte sürekli. 1 er bira yuvarladık onur'la, 15 kadar da parmak patates yedim. Güzeldi valla, pişman değilim. Öncesinde de Evrim'le Özsüt seferi yapmıştık, dondurmamızı da yidik... Dün zaten günahlarla dolu bir gündü, pastalar, browniler... huh!
DERYA geçmiş olsun. Üzüldüm kuzuya....
teşekkür ederim..Selamlar,
Türk Telekomdan kurtuldum çok mutluyum..Bir süre o yüzden giremedim, sonrasında da keyifsizlik ve vakitsizlikten..
Fatma çok sevindim, ne büyük heyecan vardır şimdi sende..Başka kim tayin bekliyor ki..
Derya çok geçmiş olsun Allahım sen koru hepimizin çocuklarını...
Esra naber, tatil öncesi moddasın değil mi.. Ben tatil öncesi, tatilde olduğumdan daha mutlu olurum nedense...Tatil başlayyınca off 7 gün kaldı 5 gün kaldı, 2 gün kaldı diye oflana puflana zevkini çıkaramam:))
evet dişi dudağını kesmiş....derya geçmis olsun ya disi dudagını delmis ondan kanamıs belli ki , olacagı varmıs iki dk da yanlız bırakamazsak halimiz harap yoksa
delikafaduldensırnaşık şeysüper düşünceler ya uçsuz bucaksız...hayır niye merak ettim 17 tercihi hiç sormuyorsunuz)
18, ye bukadar sevinmesine sasırdım
şükür küçükki kanı bilmiyor..offff kuzum yaa!! sen aklını yitirmişsindir tahmin ediyorum da o kuzu da çok korkmuştur .. kıyamam.
geçmiş olsun..pervinim az spor olayını azaltsan ..topiğin 2.haykosu hayırlı olsun..sanırsam arpacık cıkıo..sol goz kapagım anyak kasınıo..yesil cayın copunu koydum ama cok kasıno..birden oldu bişey battı gibi..off neydi bu şimdi
derya cok uzuldum..kıyaamam .aklın gitmiştir tabi kolaymı..muhakkak okumalı cıkalıyız dısarıya kimin nerden nazar edecegi belli olmuyo...cok gecmiş olsun
fatmacım nezaman gideceksiniz? haberlesiriz muhakkak
çok geçmiş olsun..bana sorsaydın derdim sana ..aman dikkat et..GÜLıZıM canım acai zayıflama hapı günde 3 kez alınıyor... yani 1 kere alsak sorun yok zaten sabah acaiyi gecede doğum kontrol hapını içerim ama 3 kere olunca akşamda yemekten önce hapı içiyorum zaten artık eve git yemek yap derken geç oluyor haliyle doğum kontrol hapıyla arası az oluyor.... en az 3 saat olması gerekiyormuş bugün müşteki hizmetlerini aradım... ben akşam 1 saat arayla içince zehirlenmenin eşiğinden döndüm... .
korunma yasin süresi 9. ayeti bir kere okuyup tam daire çizecek şeklide etrafına veya etrafınıza üfürün çok etkili koruyucudur ..ve ayatel kürsi..okuyup çıkın..utandım çokinşallah bundan sonrakine gelebilirim. öyle çok isterim ki.
belki de nurdan, nazar vardır üzerinizde. Eminim çok güzel günler var önünüzde Türkiye'de, bir arkadaş yazmıştı ya o çok güzel gelecek günlerin kıymetini bil diye bu kadar sıkıntı verdi Allah belki. Dermansız dert vermesin, herşeyden önce sağlık versin hepinize. annenin gelmesine cok sevindim. vicdanın sızladığını düşünmüyorum sızlasa utanır yemeğe gitmezdi bence. neyse sıkma canını.
güzel yerde geçmiş üniversite yılların, tanısaymışız keşke birbirimizi. yaşıtızda sanırım hemşerim gezer tozardık beraber.
off cok üzüldüm, yaşarken bile elim ayağım titredi çok zor bundan sonra işimiz. bu nazarla ilgili geçen hafta arkadaşıma biri söylemiş kulağının arkasına göz kalemiyle elif işareti çiz demiş. bana da söyledi yapmadım daha ama. sen nasıl koruma yapıyosun derya? bu arada gece bütün gülleri yoldum sabah kapıcı şok olmuştur herhalde napim cildim çok nemsizdi 3 gün geçsin sonucu paylaşacağım
pervin ben doğduğundan beri kulaklarına hiçbişey yapmıyorum artık hüp diye de çekmiyorum. doktoru gerek yok demişti alıştırmadım. yanlış yapmıyorumdur inşallah.
dün Alperen'e salıncak aldım. babyhope 59 tl ye buldum netten almak isteyen varsa link atayım oldukça güzel fiyatına göre. sıpa da dün uyuya kalmış sevdi gibi bakalım devamı gelecek mi.
.
AMıN amin..DERYA geçmiş olsun canım ya ne kadar korktuğnu anlayabiliyorum rabbim bütün evlatlarımızı korusun yarabbim.... rabbim kötü gözlerden korusun....
çok üzüldüm yaa.. cok gecmıs olsun.. nası canı acımıstır kım bılır.. su donemı bı gecsek.. ben de sureklı tetıkteyım ama ınsanlık halı, bazen elımızde olmayabılıyor.. cok buyuk bır tatsızlık.. bır daha yasatmasın ınsallahh.. su nazar denen ılletın bızı bır ay kendı kendıne uyutmadıgını bılıyorum.. Fatoş hatim indirdi kadın neredeyse.. ancaa cocuk duzeldı.
vucutta bagısıklık sıstemı zayıfladıgı zaman once gozde arpacık cıkarmıs.. ole demıstı arkadasım bana.
bu bıle senın dusunce bıcımının ucsuz bucaksız deryasına goturuyor bızı.. mesela benım aklıma gelmemıstı.. hayranım senın bu ırdelemelerıne.. hem de ıkı cocuga ragmen.. bazen bı odaya 50 kere gırıp cıktıgımı bılıyorum ne dıye gırdım dıye Kuzey den berıdır :))
yok ben o ara Ecoşun vıdeosunu ızlıyordum.. Ibo nun sarılısı ne guzel yaa.. cok duskun bellı kızına.. cok hoşuma gıttı o hallerı.
evrimm bugun servisten indim onumden kzy plakalı bir araba geçti aa dedim kuzeyy in plakası :) bu da senin tabirinle ucsuz bucaksız benim tabirimle gereksiz aklıma gelenler takılanlar bazen beynimin çok yoruldugunu hissediyorm aynı anda birçok seyin detayını dusunmekten yada merak etmekten)
evet ibo çok duskundur çocklarına eskiden tek berke idi simdi sanırım number one ece :) asık kızına fena halde
günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
Herkese Selam, nasılsınız kızlar? Nurdancım çok geçmiş olsun. Biz de bir haftadır hastalıktan kırılıyoruz. Önce babanne hastaydı. Kuru öksürükle başladı, ardından yüksek ateş, burun tıkanması, tabi bu arada bolca Didarı öpüp kokladığı için çocuğuma da geçti. 40 dereceye çıktı ateş, doktora gittik. KROP denen bir hastalıkmış. Gribal bir sendrom. Balgam söktürücü, ateş düşürücü ve gribe karşı bir ilaç verdi. Kuzumun ciğerleri hırıl hırıl ama ateşimiz düştü çok şükür, neşesi de yerine geldi. İştah gitti. Bu krop virüsü hakkında internette doğru dürüst bir bilgi yok. Sulardan çok geçermiş. Dikkat edin kızlar, şu aralar salgın var dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?