2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işin kötü yanı zırt pırt büyük tuvaletim geliyor
nerden yedim o kadar kayısıyı karpuzu off yaa :sinifsinif:

sibelcim ben yahoyla aylardır birlikte yıkanıyorum
ama son zamanlar yıkanma şeklimiz çok fazla boyut değiştirdi
nasılmı??bikere kucağımda zaten durmuyor arkadaş şöyleki
ben oturuyorum kendileri ayakta mememi emiyor bende başını yıkıyorum rahatça..
kafayı kaldırmış bir vaziyette emdiğinden kafasını arkaya doğru atmış oluyor yüzüne falan su gelmiyor yoksa bizimkide sevmiyor kafasının yıkanmasını
hatta mami diyorki çıplak olmasan sizi videoya almak süper olurdu komedisiniz der
yani yıkanmaya boyunca ayaktayız
aslında çok daha rahat oluyor öyle yıkama tüm vucudunu rahat rahat yıkıyorum ayakta
duşun borusuna falan tırmanmaya çalışıyor bazen sıyırıyorum ama çok zevkli oluyorr
hatta bazen mami ile yıkanıyor ama o zaman yalnız yıkayamıyor o babaya sarılıyor ben yıkıyorum

fatmacım gözünaydın canım sen sonuçtan mutluysan gerisi boş
marmara bölgesine gelmene ayrıca sevindim
miniş,güliz,seda ve belma yakın olmalarına rağmen buluşmaya gelmediler hiç ama sen belki gelirsin utandırırsın onlarııı

zehracım başnız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin çok zor olmalı 3 aylık bir bebeğin yetim kalması (

deryam sizinde gözünüzaydın olsun inş hayırlı bir yer çıkar hakkınıza
yusufumuzada geçmiş olsun canım nasıl büyüteceğiz biz bu bebeleri bilmiyorum rabbime emanetler

saliha hoşgeldin aramıza
beni nasıl bilirsin anlatsana sempatiksalakcinni

sibel senin bu kayınpederde varya tam hödük
bende nefret ederim evime ben yokken kimse giremez
hatta tatile giderken mami dedi yukarı anahtar bırakalım falan bende niyeki dedim??bıraktırmadım..
kıl olurum yani..

sierrr
ay ne heyecanlısınızdır şimdi siz 2010 analarııı
inanırmısın ben ne giydirdim ilk zamanlar hatırlamıyorum bile
çok moktan bir lohusalık geçirdğimden dolayı hatırlamak istemiyorum belkide
rabbim sağlıkla bebeklerinizi dünyaya getirmeyi nasip etsin

günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....

akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....

DERYA geçmiş olsun canım ya ne kadar korktuğnu anlayabiliyorum rabbim bütün evlatlarımızı korusun yarabbim.... rabbim kötü gözlerden korusun....

utandım çok inşallah bundan sonrakine gelebilirim. öyle çok isterim ki.

belki de nurdan, nazar vardır üzerinizde. Eminim çok güzel günler var önünüzde Türkiye'de, bir arkadaş yazmıştı ya o çok güzel gelecek günlerin kıymetini bil diye bu kadar sıkıntı verdi Allah belki. Dermansız dert vermesin, herşeyden önce sağlık versin hepinize. annenin gelmesine cok sevindim. vicdanın sızladığını düşünmüyorum sızlasa utanır yemeğe gitmezdi bence. neyse sıkma canını.

oylemi...gerci biz erzurumluyuz ben orda dogmusum kokenimiz mısıra kadar gıdıomus oyle diolar ama ben 1.5 yasından beri adapazarındayız orda buyudum unv de bursada okudum..senın memleketnde yani..

güzel yerde geçmiş üniversite yılların, tanısaymışız keşke birbirimizi. yaşıtızda sanırım hemşerim gezer tozardık beraber.

off cok üzüldüm, yaşarken bile elim ayağım titredi çok zor bundan sonra işimiz. bu nazarla ilgili geçen hafta arkadaşıma biri söylemiş kulağının arkasına göz kalemiyle elif işareti çiz demiş. bana da söyledi yapmadım daha ama. sen nasıl koruma yapıyosun derya? bu arada gece bütün gülleri yoldum sabah kapıcı şok olmuştur herhalde napim cildim çok nemsizdi 3 gün geçsin sonucu paylaşacağım.

uzaktan izliyorum sizin bu ilaçları ama tasvip etmiyorum açıkçası. sağlıklı bulmuyorum. doğum kontrol hapı mide bulantısı zaten yapar ikisi karışınca daha etkili olmuş belli. birini sabah birini gece içsen sibelim. belki daha az yan etki olur.

esracım saol tatlım bilmiodum...ben banyodan sonra kulaklarını ayrıca hupp die cekiorum içime:))

pervin ben doğduğundan beri kulaklarına hiçbişey yapmıyorum artık hüp diye de çekmiyorum. doktoru gerek yok demişti alıştırmadım. yanlış yapmıyorumdur inşallah.

dün Alperen'e salıncak aldım. babyhope 59 tl ye buldum netten almak isteyen varsa link atayım oldukça güzel fiyatına göre. sıpa da dün uyuya kalmış sevdi gibi bakalım devamı gelecek mi.

esra ece'nin bisikleti var ya resimde gördüm oyalıyo mu ecoşu ondan da mı alsam annem cok yoruluyor oyalar mı acaba? playskool ilk arabasını almıştım 3 günde geçti hevesi anası gibi maymun iştahlı.

GÜLıZıM canım acai zayıflama hapı günde 3 kez alınıyor... yani 1 kere alsak sorun yok zaten sabah acaiyi gecede doğum kontrol hapını içerim ama 3 kere olunca akşamda yemekten önce hapı içiyorum zaten artık eve git yemek yap derken geç oluyor haliyle doğum kontrol hapıyla arası az oluyor.... en az 3 saat olması gerekiyormuş bugün müşteki hizmetlerini aradım... ben akşam 1 saat arayla içince zehirlenmenin eşiğinden döndüm... .

günaydın..topik sesiz...

eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
sana yaho yeter ..:lepipuyorumnanaktan
sağol canım..evet sizde çok nazar var birde ıardki mutsuzluğun enerjinizi çok düşürdüğü için tüm olumsuzluklara açıksınız...
kayınvalidn eğlencesinden geri kalmasın.
annen geliyormuş gözün aydın canım ..anne maneviyatı rahatlatır seni..
değilmi sizlerle aynı şehirde olmak çok zevkli olurdu..olumunekankayizsmile
ben cehenenemligim direk valla burcu bu gidisle :) hiç gunahdan ayrılamıyorum :))
sempatiksalakcinniakannehir..
sağol böbem ..
deymeyin keyfinize..
teşekkür ederim..
AMİN cümlemizin evladını koru yarabbi..
derya geçmis olsun ya disi dudagını delmis ondan kanamıs belli ki , olacagı varmıs iki dk da yanlız bırakamazsak halimiz harap yoksa
evet dişi dudağını kesmiş....
hayır niye merak ettim 17 tercihi hiç sormuyorsunuz )
18, ye bukadar sevinmesine sasırdım
delikafaduldensırnaşık şeysüper düşünceler ya uçsuz bucaksız...
offff kuzum yaa!! sen aklını yitirmişsindir tahmin ediyorum da o kuzu da çok korkmuştur .. kıyamam.
şükür küçükki kanı bilmiyor..
topiğin 2.haykosu hayırlı olsun..sanırsam arpacık cıkıo..sol goz kapagım anyak kasınıo..yesil cayın copunu koydum ama cok kasıno..birden oldu bişey battı gibi..off neydi bu şimdi
geçmiş olsun..pervinim az spor olayını azaltsan ..
derya cok uzuldum..kıyaamam .aklın gitmiştir tabi kolaymı..muhakkak okumalı cıkalıyız dısarıya kimin nerden nazar edecegi belli olmuyo...cok gecmiş olsun

fatmacım nezaman gideceksiniz? haberlesiriz muhakkak

boş çıkmamak gerek

çok geçmiş olsun..bana sorsaydın derdim sana ..aman dikkat et..
korunma yasin süresi 9. ayeti bir kere okuyup tam daire çizecek şeklide etrafına veya etrafınıza üfürün çok etkili koruyucudur ..ve ayatel kürsi..okuyup çıkın..
gül olayına çok güldüm..iyi etmişsin diyeceğim ama gül kopaılıncada çok üzülürüm ya..bak şimid hem yazdım şöle yap diye hemde üzülürüm diyorum işte..
DERYA geçmiş olsun canım ya ne kadar korktuğnu anlayabiliyorum rabbim bütün evlatlarımızı korusun yarabbim.... rabbim kötü gözlerden korusun....
AMıN amin..

sağol canım..
Evrim kuzyde çok nazar alıyor gerçekten.. ne kadar saklamak istesende korumak istesende oluyor ONUN ıÇıN TEDBıR BıZDEN TAKDıR ALLAH'tan..

Son düzenleme:
yasin'in 7. ayetini ezberliyeyim bende derya o zaman. güllere üzülme kuzum hep olmuş dağılmak üzere olanları yoldum :)) kapıcıyı zahmetten kurtardım öyle bak olaya :)))

Herkese Selam, nasılsınız kızlar? Nurdancım çok geçmiş olsun. Biz de bir haftadır hastalıktan kırılıyoruz. Önce babanne hastaydı. Kuru öksürükle başladı, ardından yüksek ateş, burun tıkanması, tabi bu arada bolca Didarı öpüp kokladığı için çocuğuma da geçti. 40 dereceye çıktı ateş, doktora gittik. KROP denen bir hastalıkmış. Gribal bir sendrom. Balgam söktürücü, ateş düşürücü ve gribe karşı bir ilaç verdi. Kuzumun ciğerleri hırıl hırıl ama ateşimiz düştü çok şükür, neşesi de yerine geldi. İştah gitti. Bu krop virüsü hakkında internette doğru dürüst bir bilgi yok. Sulardan çok geçermiş. Dikkat edin kızlar, şu aralar salgın var dedi doktor.

bence de guzel bır kuzey plakası olurmus ondan..

estagfurullahh.. nıye gereksız olsun.. herkesın kendıne has ozellıklerı var ıste.. senın de ayrıntıcılık gıbı bı ozellıgın var.

cok gecmıs olsun.. sanırm bılmıyordun aynı aynda ıkı ılacı almaman gerektıgını.. ben demır hapı kullanıyordum, kestım mesela..

Allah korumus senı Sıbel..

Gulız..

Lınkı rıca etsem bacım.. dun Burcu da gordu.. bı salıncak maceramız yarım saatten asagı ınmıyor.. eve alayım da doysun adam.. yoksa parklarda köklenecgızz..

Belmacım cok gecmıs olsun..

EVRıM sagol kuzum bilmiyordum ama benim doğum kontrol hapımıda içmem lazım peki nasıl olacak ya... demekki en az 3 saat beklicem artık...

DıDAR geçmiş olsun canım... rabbime emanetler artık...

DERYAAA gitme gelll.. birşeyler sorcam sana... sende hapa başladın dimi.... nasıl içiyorsun kaç saat arayla

birde

bu nazar için ayetel kürsinin 7. ayetini kaç kere okuyorsun ve ayetel kürsiyi birer keremi okuyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…