2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belma çok geçmiş olsun, ben hala herşeyine kullacağım suyu cam şişede alıyorum onu da kaynatıyorum. çeşme suyundan uzak tutmak lazım cocukları.

günaydınnn.geldım burdayım artık.şükür kavusturana :))) yakın gecmıse bı göz atıp gelıyım.
bizde durumlar kısmen ıyı.kısmen dıyorum cunku fena haldfe gezmeye alıstı,evde durmuyo,uyumak bılmıyo.ya emerek uyuycak yada arabasında gezınırkenakannehir ve hasta gıbıyız,havamı carptı anlamadım,öksürük ve balgam var.bu sıcakta nerden geldı anlam veremedım.doktora gıdıcez bakalım ne dıycek.öksürük özellıkle sabahları oluyo.sanırım gece genzi akıyo.neyse onun dısında iyiyiz cok şükür.herkezde ıyıdır umarım

arkadaşlar
balık yağı kullanmaya başlayan var mı? Alperen cok keyifle yemiyor balık yağına başlamak iyi bir fikir mi?

MıNıKıM hoşgeldin gerçekten şükür kavuşturana.... geçmiş olsun tatlım ya havalar sıcak sözde ama çok dengesiz bisıcak bi serin çocuklar çabuk etkileniyorlar.... biran önce atlatır inşallah....

Belma çok geçmiş olsun, ben hala herşeyine kullacağım suyu cam şişede alıyorum onu da kaynatıyorum. çeşme suyundan uzak tutmak lazım cocukları.

Haklısın canım ama bize babanneden geçti. Çeşme suyu hiçbir şeyde kullanmıyorum. Cam şişede iyi su aradım onu da bulamadım. Bizim sudan kapabileceğimiz tek riskli yer banyo yaparken, ağzına gelen suyu yutması olur.

Milkshake sana da çok geçmiş olsun gülüm. Ucuz atlatmışsın.

günaydınlarrr... kızlar artık izmirdeyim 2 ay boyunca. şükür anne ve babama kavuştumm. biraz tatil yaparım annem bebişe bakarken biraz da eş dost görürüm.karanın isilik sorunu var . yarın doktora gideceiz. inşallah onlar isiliktir. yani anlayamadık. göğsü ve sırtında kırmızı noktacıklar var. bazen kollarında da çıkıyor ve boynu. çok sıkıldım. aslında bu yüzden erken geldim izmire doktora gidelim diye. havalar sıcak ama günde 3 kere suyun altındayız. sabun da sürmüyorum. çoğalıyor azalıyor ama yok olmuyor ((((((

aman dikkat canım.bence bı danış ole kullan.vücud sana sinyal vermıs gıbı
ne dıosunn,gecmıs olsun Yusufa.ben o halde görsem bayılabılırdım belkı.Allah a emanet yavrularımız
yavrum ben istanbula 3.5 saat uzaklıktayım.hemde hareme olan uzaklıgım bu.kaldıkı istanbula sadece 8-10 kez gelmıslıgım var.oda bellı baslı yerlere.ne gelsem sızı bulabılırım ne bulsam gerı dönebılırım .Şevvalle gunu birlik gitgel 7 saat yol + istanbul trafiği kabus olur bize.ama sizi tanımayı nekadar cok istedıgımi tahmın dahi edemezsın valla.yannıs bı istanbul planımız var eşimin kuzenıne kalmaya geliıcez.eger gelırsem ilk sizi arıycam zaten.kurtulamazssınız bendenaklinialirimsmile
sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
ohh cok sevınbdım.aadapazarını cok severım.bıze 1.5-2 saat uzaklıkta.inş bıgun tanısma fırsatımız olur

herkese gunaydın.yetiştirip giremiyorum sabah 6-7 gibi uyanıyoruz 11 gibi öğle uykusuna yataınca yemekti evi toplamak derken uyanıyoruz yemeğimizi yiyoruz 2 saat dışarda gezip eve geliyoruz derken 8 gibiuyuyoruz aşırı yoruluyorum dinlenmeye vakit bulamıyorum kaldıkı nerde kk ya gireceğim de yazacağım.bunu bıle yarım saatte yazdım.hayranım size bu konuda.hamılelıkten dıyeceğim ama oturmaya bıle fırsatım olmuyor.

Nurdancım cok gecmıs olsun alıntılardan gördüm,hastalık yakalamıs sızı yıne.inş. atlatır bıan önce.

Belmacım sizede gecmıs ols-un sizde hastaymıssınız galıba.havalar ısındı herkez hastamı hala.Şevvalde öksürüyo balgam var.daha denıze bıle sokamadım kızımı.sadece ayaklarını sokabıldı

yusffa çok geçmiş olsun.
mumy hayırlı olsun tayininiz.
Teoya da çok çok geçmiş olsun yıne dayanıklıymış kı o kadar hastalığa direniyor yavrucak.herşey düzelecek az kaldı dönüyorsunuz artık biraz daha sabır.

arkadaşlar
balık yağı kullanmaya başlayan var mı? Alperen cok keyifle yemiyor balık yağına başlamak iyi bir fikir mi?
ben sdormustum,kılo boy gelısım ıyı oldugu için önermıyorum demıstı.doktoruna danısmadan kullanma bence
evet canım cok dengesız dısarı cıkarken hava cok sıcak oluyor.ama bızım burası karadenız herdaim eser.yanıma yedek mutlaka bıseler alıtyorum,terlerse degısıtyorum üşürse gıydırıyorum vs vs vs.neysekı cok aşırı hasta degıl.ama ilerlemesınden krokuyorum.öle işte.cok özlemısım yavv sizi

sanırım bizdekıde isilik oluyor.bazen ensesınde bazen kolunun dirsek içi kıvrımınbda.kırmızı pütürcükler.

ayyy gormek isterdim sizi oyle adas yaa:)) valla komedisiniz.)))
brde bir ara ozel mesajlarına bakıversen gunler oldu ses çıkmadı senden

allah allah neden oldu acaba ??

bu arada yeni kutuya geçtim ne demek ikinci kutuyamı basladın anlamdım ?

arkadaşlar

o bisiklet hiçoyalamıyo ece yi gulizcim bosuna alma yani soyle biz zaten ece evde oyalansın diye almadık ilerde park bahcede gezdiririz bisikletolarakda kullanırkuçukkende sokakalrda onla turlar bakıcı gezdirir onla diyerek aldık.

balık yagı ciddi bir vitamin. mutlaka dr a danısmalı sakın kafan agore alıp verme

baska herhangi bir ilaclada arada 3 saatmi olmalı dogum kontrol hapı ile mi sadec e sibel bunu sormusmuydun ?/

sabah uyuyakaldımm servisi kaçırdım araba ile ise geldim yollarda trafikte surundum geldim park yeri bulamadım sirketin orda dort dondum kendime kıza kızaaa gune çok gergin basladım. insallah arabayı koydugum yerden çekmezler... benzin kopru vs parası uzerine tam gun otapark parası odemek istemedim offf .

ESRAKO canım doğum kontrol hapında yeni kutuya başladım acaide değil onda daha bugün 7. gün:)))

sanırım bütün haplarla arasında süre olması gerekiyor... çünkü EVRıMıMDE bende demir hapını bıraktım diye yazmış..... aman dikkat et....

Eda canım benim adım.. teşekkür ederim..

sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..

alkisalkisalkis gözünüz aydın..

aaa geçmiş olsunn..birlikte aldığından olmuştur bence daha uzun aralıklarla al bari ilaçları.. bir saat az oldu belki tam emilmeden etkileşmiş olabilirler..

sıcaklardan olmuştur isilik tir bence sık yıkayınca geçer izmir iyice yaz olmuştur artık.. geçmiş olsun..

BABYHOPE TENTELı BEBEK SALINCAK EN UCUZ FıYAT, #27304739 Gittigidiyor.com

kuzeyime de al annesi uça uça sallansın evde. kırmızı lacivertini aldım daha güzel bu resimdeki renkten.

yavrum, bu hızlı sallanabılıor mu.. kuzey ole nazık sallanmayı sevmıoo, ılla havalara ucacak, ole narın nee neee yapılan sekılse hıc almıımm... adam kızıoo yavas salladım mı!!! kafamçokkarıştı

arkadaşlar

ben onu ıstahsız dıe arastırmıstım Gulız, cok da onerılmemıstı okudugum makalelerde.. cok guclu oldugu ıcın agır gelıyormus falan fılan.. o yuzden vazgecmıstım.

hoşgeldın..

normaldır.. ne de olsa sonucta hamılesın.. her sey daha agır cekım senın hayatında, bır de evı topluycam dıe kasma kendını..

valla bana dendı mı problem degıl alabılırısın, ben arasında zaman olmasına ragmen ıkısını bır almamın bana agır geldıgını hıssettım.. cok da ıyı hıssetmemıstım kendımı, ıkı gun denedım, baktım olacak gıbı degıl, bıraktım demır ı..

herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…