arkadaşlar
balık yağı kullanmaya başlayan var mı? Alperen cok keyifle yemiyor balık yağına başlamak iyi bir fikir mi?
Belma çok geçmiş olsun, ben hala herşeyine kullacağım suyu cam şişede alıyorum onu da kaynatıyorum. çeşme suyundan uzak tutmak lazım cocukları.
aman dikkat canım.bence bı danış ole kullan.vücud sana sinyal vermıs gıbıgünaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
ne dıosunn,gecmıs olsun Yusufa.ben o halde görsem bayılabılırdım belkı.Allah a emanet yavrularımızakşam akşam yusuf düşmüş düşmüş diyorum sadece iki dk lığına kızıma bakmak için balkona çıktım veee içeri girmemle yusufun çığlığını duymam bir oldu ..o oturma odasındaydı ben mutfak balkonunda hemen koştum ama nasıl ağlıyor ve manzara feciydi ağzı burnu kan içinde nasıl düştü nereye vurdu anlamadım yıkadım ama bay kan aktı ..sakinleşince bakabildim üst dişleri alt dudağını alt dişleride içten dudağını kesmiş..geldiğimde elinde etrafında hiç birşey yoktu sadece yerde ağlıyordu..kanı halıya bile damladı o derce kötü olmuş üstüm başım yusufun birde beyaz tişört giydirmişdim aklım yerinden oyandı resmen..ALLAH'ım yavrularım önce sana emanet.. ..ilk defa bu kadar korktum ..ama nazar bir girdimi zor çıkmıyor..dün hava aldırmaya dışarı çıkarttım koruma yapmayı unutmuşum binada bi bayanında 7 aylık kızı var yusuf'u bi gördü aaaa kocaman olmuş nekadar iri boyuna bak manyak hiç maşallah demiyor kızıda kucağında biraz minyon yavrum ya ama o kız çocuğu bizimki erkek baştan koca kafa iri duruyor..neyse iki gündür oku oku geçmediki dün bile ev içinde yarım saat içinde 4 kere düştü yavrum..1 damla kan 70 göz götürür bunlan geçmiş olsun..
yavrum ben istanbula 3.5 saat uzaklıktayım.hemde hareme olan uzaklıgım bu.kaldıkı istanbula sadece 8-10 kez gelmıslıgım var.oda bellı baslı yerlere.ne gelsem sızı bulabılırım ne bulsam gerı dönebılırım .Şevvalle gunu birlik gitgel 7 saat yol + istanbul trafiği kabus olur bize.ama sizi tanımayı nekadar cok istedıgımi tahmın dahi edemezsın valla.yannıs bı istanbul planımız var eşimin kuzenıne kalmaya geliıcez.eger gelırsem ilk sizi arıycam zaten.kurtulamazssınız bendenaklinialirimsmilefatmacım gözünaydın canım sen sonuçtan mutluysan gerisi boş
marmara bölgesie ne gelmene ayrıca sevindim
miniş,güliz,seda ve belma yakın olmalarına rağmen buluşmaya gelmediler hiç ama sen belki gelirsin utandırırsın onlarııır
ohh cok sevınbdım.aadapazarını cok severım.bıze 1.5-2 saat uzaklıkta.inş bıgun tanısma fırsatımız olursakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
ben sdormustum,kılo boy gelısım ıyı oldugu için önermıyorum demıstı.doktoruna danısmadan kullanma bencearkadaşlar
balık yağı kullanmaya başlayan var mı? Alperen cok keyifle yemiyor balık yağına başlamak iyi bir fikir mi?
evet canım cok dengesız dısarı cıkarken hava cok sıcak oluyor.ama bızım burası karadenız herdaim eser.yanıma yedek mutlaka bıseler alıtyorum,terlerse degısıtyorum üşürse gıydırıyorum vs vs vs.neysekı cok aşırı hasta degıl.ama ilerlemesınden krokuyorum.öle işte.cok özlemısım yavv siziMİNİKİM hoşgeldin gerçekten şükür kavuşturana.... geçmiş olsun tatlım ya havalar sıcak sözde ama çok dengesiz bisıcak bi serin çocuklar çabuk etkileniyorlar.... biran önce atlatır inşallah....
günaydınlarrr... kızlar artık izmirdeyim 2 ay boyunca. şükür anne ve babama kavuştumm. biraz tatil yaparım annem bebişe bakarken biraz da eş dost görürüm.karanın isilik sorunu var . yarın doktora gideceiz. inşallah onlar isiliktir. yani anlayamadık. göğsü ve sırtında kırmızı noktacıklar var. bazen kollarında da çıkıyor ve boynu. çok sıkıldım. aslında bu yüzden erken geldim izmire doktora gidelim diye. havalar sıcak ama günde 3 kere suyun altındayız. sabun da sürmüyorum. çoğalıyor azalıyor ama yok olmuyor((((((
sibelcim ben yahoyla aylardır birlikte yıkanıyorum
ama son zamanlar yıkanma şeklimiz çok fazla boyut değiştirdi
nasılmı??bikere kucağımda zaten durmuyor arkadaş şöyleki
ben oturuyorum kendileri ayakta mememi emiyor bende başını yıkıyorum rahatça..
kafayı kaldırmış bir vaziyette emdiğinden kafasını arkaya doğru atmış oluyor yüzüne falan su gelmiyor yoksa bizimkide sevmiyor kafasının yıkanmasını
hatta mami diyorki çıplak olmasan sizi videoya almak süper olurdu komedisiniz der
yani yıkanmaya boyunca ayaktayız
aslında çok daha rahat oluyor öyle yıkama tüm vucudunu rahat rahat yıkıyorum ayakta
duşun borusuna falan tırmanmaya çalışıyor bazen sıyırıyorum ama çok zevkli oluyorr
hatta bazen mami ile yıkanıyor ama o zaman yalnız yıkayamıyor o babaya sarılıyor ben yıkıyorum
günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
arkadaşlar
GÜLİZİM canım acai zayıflama hapı günde 3 kez alınıyor... yani 1 kere alsak sorun yok zaten sabah acaiyi gecede doğum kontrol hapını içerim ama 3 kere olunca akşamda yemekten önce hapı içiyorum zaten artık eve git yemek yap derken geç oluyor haliyle doğum kontrol hapıyla arası az oluyor.... en az 3 saat olması gerekiyormuş bugün müşteki hizmetlerini aradım... ben akşam 1 saat arayla içince zehirlenmenin eşiğinden döndüm... .
FATMA GÖZÜN AYDIN, babamın memleketidir adapazarı, sakin bir yer ama hiç değilse yakın senin cevrene. hadi hayırlı olsun...
aspirin adın neydi senin ? ben hatırlayamadım kusura bakma, gazını almıyorum tatlım. direk boşaltıyorum kalıba
sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
günaydınlarrr... kızlar artık izmirdeyim 2 ay boyunca. şükür anne ve babama kavuştumm. biraz tatil yaparım annem bebişe bakarken biraz da eş dost görürüm.karanın isilik sorunu var . yarın doktora gideceiz. inşallah onlar isiliktir. yani anlayamadık. göğsü ve sırtında kırmızı noktacıklar var. bazen kollarında da çıkıyor ve boynu. çok sıkıldım. aslında bu yüzden erken geldim izmire doktora gidelim diye. havalar sıcak ama günde 3 kere suyun altındayız. sabun da sürmüyorum. çoğalıyor azalıyor ama yok olmuyor((((((
BABYHOPE TENTELı BEBEK SALINCAK EN UCUZ FıYAT, #27304739 Gittigidiyor.com
kuzeyime de al annesi uça uça sallansın evde. kırmızı lacivertini aldım daha güzel bu resimdeki renkten.
arkadaşlar
herkese gunaydın.yetiştirip giremiyorum sabah 6-7 gibi uyanıyoruz 11 gibi öğle uykusuna yataınca yemekti evi toplamak derken uyanıyoruz yemeğimizi yiyoruz 2 saat dışarda gezip eve geliyoruz derken 8 gibiuyuyoruz aşırı yoruluyorum dinlenmeye vakit bulamıyorum kaldıkı nerde kk ya gireceğim de yazacağım.bunu bıle yarım saatte yazdım.hayranım size bu konuda.hamılelıkten dıyeceğim ama oturmaya bıle fırsatım olmuyor.
ESRAKO canım doğum kontrol hapında yeni kutuya başladım acaide değil onda daha bugün 7. gün:)))
sanırım bütün haplarla arasında süre olması gerekiyor... çünkü EVRıMıMDE bende demir hapını bıraktım diye yazmış..... aman dikkat et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?