herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
oyyy çok geçmiş olsun yaa. tahmin ediyorum. ben olsam aynen senin gibi paniklerdim bende. kan görmek off çok kötü yaa.. kıyamam ben ona, canım benim.. nazar yani demek ki. bol bol oku bebişine. ben de sinir oluyorum maşallah demeden seven insanlara. masum bunlar yani hemen deyiyor nazar işte. allah allah..akşam akşam yusuf düşmüş düşmüş diyorum sadece iki dk lığına kızıma bakmak için balkona çıktım veee içeri girmemle yusufun çığlığını duymam bir oldu ..o oturma odasındaydı ben mutfak balkonunda hemen koştum ama nasıl ağlıyor ve manzara feciydi ağzı burnu kan içinde nasıl düştü nereye vurdu anlamadım yıkadım ama bay kan aktı ..sakinleşince bakabildim üst dişleri alt dudağını alt dişleride içten dudağını kesmiş..geldiğimde elinde etrafında hiç birşey yoktu sadece yerde ağlıyordu..kanı halıya bile damladı o derce kötü olmuş üstüm başım yusufun birde beyaz tişört giydirmişdim aklım yerinden oyandı resmen..ALLAH'ım yavrularım önce sana emanet.. ..ilk defa bu kadar korktum ..ama nazar bir girdimi zor çıkmıyor..dün hava aldırmaya dışarı çıkarttım koruma yapmayı unutmuşum binada bi bayanında 7 aylık kızı var yusuf'u bi gördü aaaa kocaman olmuş nekadar iri boyuna bak manyak hiç maşallah demiyor kızıda kucağında biraz minyon yavrum ya ama o kız çocuğu bizimki erkek baştan koca kafa iri duruyor..neyse iki gündür oku oku geçmediki dün bile ev içinde yarım saat içinde 4 kere düştü yavrum..1 damla kan 70 göz götürür bunlan geçmiş olsun..
eşim bu ay sonu gibi gidecek canım görev başlatmaya. ama sanırım ağustosta taşınacağız benim okul belli olduktan sonra. haberleşiriz tabi.derya cok uzuldum..kıyaamam .aklın gitmiştir tabi kolaymı..muhakkak okumalı cıkalıyız dısarıya kimin nerden nazar edecegi belli olmuyo...cok gecmiş olsun
fatmacım nezaman gideceksiniz? haberlesiriz muhakkak
teşekkürler evrim.elif teşekkür ederim berat öpüyor seni
baby geçmiş olsun
fatma tayininiz hayırlı olsun mutlu olun orda inşallah
esracım biz 25 tercihimizi öyle bir doldurduk ki yani dedik eşimle hangisi gelirse gelsin üzülmeyeceğimizi biçimde dolduralım dedik. yani 25 i de istediğimiz yerlerdi. o yüzden sevindim. kütahyaya 3 saat filan ve en önemlisi direk git gel yapılabiliyor. buraya aktarma geliyorlardı ve 8 saatti. hem masraf hem yorgunluk.. öyle olunca çok görüşemiyorduk ailelerimizle. çevrede gezilecek yer yoktu filan. ama sakarya öyle değil çevresi çok güzel.hayır niye merak ettim 17 tercihi hiç sormuyorsunuz)
18, ye bukadar sevinmesine sasırdım
evet ya çok heyecan var gerçekten. yalnız şu taşınma işi gözümde çok büyüyor orası ayrı..Selamlar,
Türk Telekomdan kurtuldum çok mutluyum..Bir süre o yüzden giremedim, sonrasında da keyifsizlik ve vakitsizlikten..
Fatma çok sevindim, ne büyük heyecan vardır şimdi sende..Başka kim tayin bekliyor ki..
oo havuzlu villa filan ne güzel nurdancım. sefan olsun :)bugunde tibete sordugu soru honk oldum simdi tibet 29 haziranda trye gidiyor 2 temmmuzda teslim olucak, biz havuzlu villaya tasiniyoruz direk didme gelsen askere daha gec teslim olsan olmazmi havuza girerdin:2:honk oldum ya .
off ben çok iyi bilirim. burda tam üç gün gelmedi ya esra düşünebiliyor musun. mahvolduk..sular kesik çıldıracağımmmm
bu sıcakta bu terde 24 saat gelmeyecekmiş Allahım aklıma mukayet ol
teşekkürler esracım. evet sizlere yakınlaştım. çok istiyorum görüşmeyi, tanışmayı.. nasip olur inşallah.fatmacım gözünaydın canım sen sonuçtan mutluysan gerisi boş
marmara bölgesine gelmene ayrıca sevindim
miniş,güliz,seda ve belma yakın olmalarına rağmen buluşmaya gelmediler hiç ama sen belki gelirsin utandırırsın onlarııı
çok geçmiş olsun. ikisi birden ağır mı geldi ki?günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
güliz aldın mı sen bundan? nasıl beğendi mi yavru? memnun musun?BABYHOPE TENTELİ BEBEK SALINCAK EN UCUZ FİYAT, #27304739 Gittigidiyor.com
kuzeyime de al annesi uça uça sallansın evde. kırmızı lacivertini aldım daha güzel bu resimdeki renkten.
oh ne güzel kavuşmuşsun ailene. iyi tatiller. benim de az kaldı gün sayıyorum artık.. darısı başıma.günaydınlarrr... kızlar artık izmirdeyim 2 ay boyunca. şükür anne ve babama kavuştumm. biraz tatil yaparım annem bebişe bakarken biraz da eş dost görürüm.karanın isilik sorunu var . yarın doktora gideceiz. inşallah onlar isiliktir. yani anlayamadık. göğsü ve sırtında kırmızı noktacıklar var. bazen kollarında da çıkıyor ve boynu. çok sıkıldım. aslında bu yüzden erken geldim izmire doktora gidelim diye. havalar sıcak ama günde 3 kere suyun altındayız. sabun da sürmüyorum. çoğalıyor azalıyor ama yok olmuyor((((((
teşekkürler canım. inş tanışırız ya çok isterim..ohh cok sevınbdım.aadapazarını cok severım.bıze 1.5-2 saat uzaklıkta.inş bıgun tanısma fırsatımız olur
hayırlı olsun. afyon.. bakıcı problemi olmaması çok güzel. afyon da fena değildir. memleketime yakın. bikaç kez görmüştüm.herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe bakamadım şöle göz gezdire bildim..
teo ve tibete geçmiş olsun nurdanım allah sabır versin
burcum fasulyem doğum gününmüş girmediğim için giremedim doğum günün kutlu olsun onurlu sıpanla beraberrr canım..
yusufuma geçmiş olsunn
fatmaa hayırlı olsun canımm..
bu arada bugün benim doğum günümm 23 oldum:):) kisme kutlamamış yawff aşk olsunkaydirigubbakcemile3
gökhan harika bi msj atmış birazdan annemle anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk
saol canummm tşk ederim amann rabbim seneye ve dier seneleri esirgesin onu bırak canım evlilik yıldönümlerimizde böle geçio 2 senede 2 çocukkaydirigubbakcemile3 benden de bir erkek bebek daha gelio canumm zaten kız istemioduk arası yakın olunca mustiye arkdaş olsun die hep erkek geçirdik oda tuttu canım tek sorunumuz hala zayıflıorum kilo alamıorum sende durumlar nasıl? seninde erkekti demi isim düşündünüz mü?bende sana bakınıyordum.önce doğum günün kutlu olsun.iki senedir doğum gununu hamile geçiriyorsun seneye bakalım ne olacak:ecrin_bebek::hulya:
merak ettim cinsiyet tahmini yaptımı doktorun yada gittinmi kontrole.
canımsın saol sibelcimm tşk ederimm evet bu doğum günümde bir hedie daha var içimde çok şükür:)NUR cnım doğum günün kutlu olsun.. yeni yaşın bütün güzellikleri beraber getirsin..... en önemlisi yeni yaşın yeni bi evlat daha getiriyor sana..... eşinle evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah...
inş canım 2011 herşey istediğin gibi olur ama kendine vakit ayır biraz buraya bile uğrayamıosun dinlennn ben anca buraya oturursam dinleniorumevet bizede bir erkek evlat daha geliyor isim hiç düşünmedik Yağızda karışan çok oldu inşallah bunda olmaz.sen yıne şanslısın 2 senedir böyle geçiyor benım 4 senedir muhakkak en az bir özel gunumuz hamıle geçiyor.umarım son olur.evlılık yıldonumumuz 19 maayıstı sırada eşimin doğum gunu var lohusalık dönemındede benım doğum gunum var.2011 in tüm özel günlerini doya doya yaşamak umuduyla diyorum artık ne diyeyim.
ayy sorma,kuzendeydı pc.1 ay oldu uzak kaldım sızden.özledım valla olumunekankayizsmile neyse buralardayım inş.ama ben fazla gezenteyım yaz geldı evde durana aşkolsun :))bu arada dünürüm minnişim gelmiş nirelerdesin sen bajumm
evet bizede bir erkek evlat daha geliyor isim hiç düşünmedik Yağızda karışan çok oldu inşallah bunda olmaz.sen yıne şanslısın 2 senedir böyle geçiyor benım 4 senedir muhakkak en az bir özel gunumuz hamıle geçiyor.umarım son olur.evlılık yıldonumumuz 19 maayıstı sırada eşimin doğum gunu var lohusalık dönemındede benım doğum gunum var.2011 in tüm özel günlerini doya doya yaşamak umuduyla diyorum artık ne diyeyim.
sakarya (adapazarı) merkez kızlar yuppyyy :) !!! 18. tercih..
9.ayet yanlış tuş basmışım..EVRİM sagol kuzum bilmiyordum ama benim doğum kontrol hapımıda içmem lazım peki nasıl olacak ya... demekki en az 3 saat beklicem artık...
DİDAR geçmiş olsun canım... rabbime emanetler artık...
DERYAAA gitme gelll.. birşeyler sorcam sana... sende hapa başladın dimi.... nasıl içiyorsun kaç saat arayla
birde
bu nazar için ayetel kürsinin 7. ayetini kaç kere okuyorsun ve ayetel kürsiyi birer keremi okuyorsun....
9 .ayet ....yasin'in 7. ayetini ezberliyeyim bende derya o zaman. güllere üzülme kuzum hep olmuş dağılmak üzere olanları yoldum :)) kapıcıyı zahmetten kurtardım öyle bak olaya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?