2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.

aaa çok sevindim hadi gözün aydın... hem eskişehire ailenede yakın.... çok çok iyi olmuş....:içelim:

oyyy çok geçmiş olsun yaa. tahmin ediyorum. ben olsam aynen senin gibi paniklerdim bende. kan görmek off çok kötü yaa.. kıyamam ben ona, canım benim.. nazar yani demek ki. bol bol oku bebişine. ben de sinir oluyorum maşallah demeden seven insanlara. masum bunlar yani hemen deyiyor nazar işte. allah allah..
derya cok uzuldum..kıyaamam .aklın gitmiştir tabi kolaymı..muhakkak okumalı cıkalıyız dısarıya kimin nerden nazar edecegi belli olmuyo...cok gecmiş olsun

fatmacım nezaman gideceksiniz? haberlesiriz muhakkak
eşim bu ay sonu gibi gidecek canım görev başlatmaya. ama sanırım ağustosta taşınacağız benim okul belli olduktan sonra. haberleşiriz tabi.
elif teşekkür ederim berat öpüyor seni
baby geçmiş olsun
fatma tayininiz hayırlı olsun mutlu olun orda inşallah
teşekkürler evrim.
hayır niye merak ettim 17 tercihi hiç sormuyorsunuz )
18, ye bukadar sevinmesine sasırdım
esracım biz 25 tercihimizi öyle bir doldurduk ki yani dedik eşimle hangisi gelirse gelsin üzülmeyeceğimizi biçimde dolduralım dedik. yani 25 i de istediğimiz yerlerdi. o yüzden sevindim. kütahyaya 3 saat filan ve en önemlisi direk git gel yapılabiliyor. buraya aktarma geliyorlardı ve 8 saatti. hem masraf hem yorgunluk.. öyle olunca çok görüşemiyorduk ailelerimizle. çevrede gezilecek yer yoktu filan. ama sakarya öyle değil çevresi çok güzel.
Selamlar,
Türk Telekomdan kurtuldum çok mutluyum..Bir süre o yüzden giremedim, sonrasında da keyifsizlik ve vakitsizlikten..

Fatma çok sevindim, ne büyük heyecan vardır şimdi sende..Başka kim tayin bekliyor ki..
evet ya çok heyecan var gerçekten. yalnız şu taşınma işi gözümde çok büyüyor orası ayrı..
bugunde tibete sordugu soru honk oldum simdi tibet 29 haziranda trye gidiyor 2 temmmuzda teslim olucak, biz havuzlu villaya tasiniyoruz direk didme gelsen askere daha gec teslim olsan olmazmi havuza girerdin:2:honk oldum ya .
oo havuzlu villa filan ne güzel nurdancım. sefan olsun :)
sular kesik çıldıracağımmmm
bu sıcakta bu terde 24 saat gelmeyecekmiş Allahım aklıma mukayet ol
off ben çok iyi bilirim. burda tam üç gün gelmedi ya esra düşünebiliyor musun. mahvolduk..
teşekkürler esracım. evet sizlere yakınlaştım. çok istiyorum görüşmeyi, tanışmayı.. nasip olur inşallah.
çok geçmiş olsun. ikisi birden ağır mı geldi ki?
BABYHOPE TENTELİ BEBEK SALINCAK EN UCUZ FİYAT, #27304739 Gittigidiyor.com

kuzeyime de al annesi uça uça sallansın evde. kırmızı lacivertini aldım daha güzel bu resimdeki renkten.
güliz aldın mı sen bundan? nasıl beğendi mi yavru? memnun musun?
oh ne güzel kavuşmuşsun ailene. iyi tatiller. benim de az kaldı gün sayıyorum artık.. darısı başıma.
ohh cok sevınbdım.aadapazarını cok severım.bıze 1.5-2 saat uzaklıkta.inş bıgun tanısma fırsatımız olur
teşekkürler canım. inş tanışırız ya çok isterim..

herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
hayırlı olsun. afyon.. bakıcı problemi olmaması çok güzel. afyon da fena değildir. memleketime yakın. bikaç kez görmüştüm.

elif cok sevindim hadi gözünüz aydın, bakıcı sorunu nasıl omayacak anlamadım?

fatma dünden beri kullanıyoruz sevdi gibi ama daimi mi 3 günlük mü bilemiyorum. güzel sallanıyor dün uyumuş içinde çok şaşırdık :))

ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe bakamadım şöle göz gezdire bildim..
teo ve tibete geçmiş olsun nurdanım allah sabır versin
burcum fasulyem doğum gününmüş girmediğim için giremedim doğum günün kutlu olsun onurlu sıpanla beraberrr canım..
yusufuma geçmiş olsunn
fatmaa hayırlı olsun canımm..
bu arada bugün benim doğum günümm 23 oldum:):) kisme kutlamamış yawff aşk olsunkaydirigubbakcemile3
gökhan harika bi msj atmış birazdan annemle anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk

samsuna gitmeden önce salıncaklara bakmıştım neyse dedim vakit dar dönunce alırım artık.samsunda hafta sonları ve her fırsatta köye gittik oğlum temiz hava alsın doya doya dedim malum burda öyle bir ortam bulmak zor.gidincede salıncak yaptı dedesi oğluma aman Yarabbi mutluluğunu bir görsenız ağaçlar arasında gördüğü gökyuzu arada uçan kuşlar ve böcekleri takip etmesi yapraklara uzanmaya calışması derken hooop uyumuş bizim yaramaz.köye gittiğimiz gun de sabaha kadar 6 saat uyanmadan uyuyordu düşünün artık.birde annemler battanıye ile sallamaya alıştırdılar ne yapacağım dönunce diye düşünürken bir baktım babam almış ipi (sağlam ve kesilemeyecek cinste almış) gelmiş.aaaaaa dedim ne yapacağım dedi madem taşınmaktan vazgeçtin salonun arasındakı karşılıklı demirlerine salıncak yap bunda uyut yokse sen battaniyede sallayamazsın dedi.aman ne rahatlık anlatamam sadece uykusu gelince kullanıyoruz.şu aldığınız yada alacağımız salıncaklardann daha güzel ve çok çok daha ucuz.imkanınız varsa tavsiye ederim.önce yok falan dedim ama ne farkı var diye düşündüm alacağım salıncaktan farkı uyurken bizikinde bırakabiliyorum ama hazır salıncaklarda bu mumkun olmuyor.

bende sana bakınıyordum.önce doğum günün kutlu olsun.iki senedir doğum gununu hamile geçiriyorsun seneye bakalım ne olacak:ecrin_bebek::hulya:
merak ettim cinsiyet tahmini yaptımı doktorun yada gittinmi kontrole.

NUR cnım doğum günün kutlu olsun.. yeni yaşın bütün güzellikleri beraber getirsin..... en önemlisi yeni yaşın yeni bi evlat daha getiriyor sana..... eşinle evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah...

bende sana bakınıyordum.önce doğum günün kutlu olsun.iki senedir doğum gununu hamile geçiriyorsun seneye bakalım ne olacak:ecrin_bebek::hulya:
merak ettim cinsiyet tahmini yaptımı doktorun yada gittinmi kontrole.
saol canummm tşk ederim amann rabbim seneye ve dier seneleri esirgesin onu bırak canım evlilik yıldönümlerimizde böle geçio 2 senede 2 çocukkaydirigubbakcemile3 benden de bir erkek bebek daha gelio canumm zaten kız istemioduk arası yakın olunca mustiye arkdaş olsun die hep erkek geçirdik oda tuttu canım tek sorunumuz hala zayıflıorum kilo alamıorum sende durumlar nasıl? seninde erkekti demi isim düşündünüz mü?

canımsın saol sibelcimm tşk ederimm evet bu doğum günümde bir hedie daha var içimde çok şükür:)

evet bizede bir erkek evlat daha geliyor isim hiç düşünmedik Yağızda karışan çok oldu inşallah bunda olmaz.sen yıne şanslısın 2 senedir böyle geçiyor benım 4 senedir muhakkak en az bir özel gunumuz hamıle geçiyor.umarım son olur.evlılık yıldonumumuz 19 maayıstı sırada eşimin doğum gunu var lohusalık dönemındede benım doğum gunum var.2011 in tüm özel günlerini doya doya yaşamak umuduyla diyorum artık ne diyeyim.

inş canım 2011 herşey istediğin gibi olur ama kendine vakit ayır biraz buraya bile uğrayamıosun dinlennn ben anca buraya oturursam dinleniorum

bu arada dünürüm minnişim gelmiş nirelerdesin sen bajumm
ayy sorma,kuzendeydı pc.1 ay oldu uzak kaldım sızden.özledım valla olumunekankayizsmile neyse buralardayım inş.ama ben fazla gezenteyım yaz geldı evde durana aşkolsun :))

ayy kıyamam size yaa,inş 2011 ve daha uzun seneler hep güzel ve özel gecer tüm günlerınız

Nurcumm dogum günün kutlu olsun bebişlerinle eşinle cook ,mutlu ,saglıklı senelere inşolumunekankayizsmile

Burcum senındemı dogum gunundu.kutlu olsun,cok cok mutlu olun ailecek inş.saglıkda huzurda peşinizden gelsın ömür boyuncaolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
nur'cum 3 erkeğinle birlikte sana mutlu mutlu mutlu nice seneler diliyorum. 23 oldun demek 23 yaşında 2 cocuk annesi benim yaşıma geldiğinde ilkokula gidiyor olacak. cok şanslısın bence.

gelgit o dediğin salıncaktan babamda onların evine yaptı ama alperen elini kolunu bacaklarını yaya yaya yattığı için hiç hoşlanmadı.

neyse ben kaçarr. kızım uyandı öğle yemegını yedırıyım bıraz oyun sonra dısarı cıkarız 4den sonra.ama ama denıze gıdemıyorum.yannısca 1 kez gırebıldım.Şevval hanım öksürdüğü için denızı askıya aldık şimdilik

9.ayet yanlış tuş basmışım..
yasin'in 7. ayetini ezberliyeyim bende derya o zaman. güllere üzülme kuzum hep olmuş dağılmak üzere olanları yoldum :)) kapıcıyı zahmetten kurtardım öyle bak olaya :)))
9 .ayet ....

MİNİK gelmiş hoş gelmiş.........a.s..
AİDA didar'a geçmiş olsun ..
NUR 23 yaş mı sempatiksalakcinnidelikafadulden
YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN TAZE ANNEMİZ.......Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…