2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.

hadi gozunuz aydın da niye bakıcı prob yok orda onu anlamadım ?

ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk

dgoum gunun kutlu olsunnc anımm

ama senin dogumgunun olduunu nerden bilemim diger arkadasları hep face den goruyoruz

herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.

aramızda artık 4 saat var, ne güzel.. gözün aydın..

hayırlısı olsun.. demek bır erkek daha.. sırtın yere gelmez artık bacım :)) ole derler ya eskıler :) herseyın hayırlısı olsun.

Nurcum,

23. yaşın kutlu olsun tatlım.. (ne guzel bır rakamddırr allaammm )

Bugun Ozy nın de dogum gunu.. esımle aynı tarıh dogumlusun demek kı..

Diş te sana ıyıce sarpasardı.. umarım daha fazla problem cıkarmadan bıter bu da.

Sevdıklerınle uzun bır omur dılıyorum sana canım arkadasım..

Kuzey 5 gundur yıne hıc bır sey yemıyor.. aptamıl conformıl ı ıle yasıyor.. agzına salatalıktan baska bısı almıyor..

Evde bırısı rejım yapıyor ama kim...

Sütü ıcıyor dıye bıraz daha rahatım.. bakalım ne kadar surecek..

oyle mi diyorsun yani benim mutsuzlugumda cekiyormudur tum negatiflikleri(su 9. ayeti bende yapayim..

cok gecmis olsun canim..
oo gozun aydin super...izmire gelirsin artik:))

NUR dogum gunun kutlu olsun cnm..

Nurdan,

Tıbet nası??

Teo nası??

Sen nasılsın??

iyi degilim evrim hic degilim moral olarak, sabah 39 derece atesle teoyu krese biraktim, zorunda kaldim cunku kayinvalideninde tibetinde hastanede kontrolleri vardi,saat 2 gibi alicaklarben izin alamiyorum, bu manyak sef yine sapitti, bu hafta isten ayrilmak istedigimi yerime birini bulmasini soyliycem, ama doktorayi napicam bilmiyorum..uzun uzun dusundum bu kadar stress bana fazla, agustosta tatil sonu geri donup isleri halledip eylulde trye temelli gelmek istiyorum...

dun pediatr imkaniniz varsa bu cocugu kresten alip bakici tutun dedi, bu kadar hastalik normal degil kres yaramadi bu cocuga dedi, perisen oluyor yavrum burda, ben agustosta onu trde birakip ardindan tekrar ben geleyim dedim ama asilari var o yuzden onunda gelmesi gerekmis...neyse bi yolunu bulucaz ama ISTEN AYRILMAK ISTIYORUM..birde is stresine dayanamiycam burda..
off cko dolmusum(Tibet hala halsiz..

Kuzey ın bebekken aldıgımız bı muzıklı gece lambası var, yuvarlak, kure gıbı bısı...

Onun dugmelerı var, bu ara yatagında debelendıgınde gıdıoo alt acmanın ustundekı dugmelere basıp muzıgı acıp debelenmeye devam edıyor, muzık bıttı mı tekrar kalkıp acıyor, tekrar yatıyor :)) nerede muzırlık orada Kuzy..

Aksam da Doruk ıle Kuzey arasındakı farkları anlatsamm bı sıze..

Doruk annesı ne verırse yıyor/ Kuzey e ıkı lokma yedırmek ıcın hepımız şebelek olduk..

Bı cay ıcelım dedık, yemek yedıgımız yerde;

Doruk dıngın dıngın arabasında oturuyor/ Kuzey çığır çığır.. Onur aldı artık adamcagız kucagına, Ozy aksam sırketın yemegındeydı.

Burcu Doruk u salladı salıncakta ıkı dakıka, kaldırdı kaydıraga goturdu falan / Kuzey ı bı koyduk salıncaga kaldırabılene askolsun,hadı oglum dıyoruss cıyak cıyakk yapısıoo salıncaga

Ozsut te oturuyoruss.. bı musade etmedı dondurmalarımız yıyelım.. arabasından masaya yetısıp dagıtmaya calısıoo.. Doruk oleee Kuzey e bakıoo.. ne gecırıoo acaba ıcınden merak edıyordum Kuzey e bakarak.. yıne Onur aldı kucagınaa.. bız ıkı lokma yıyebıldık.

Yanı bılmıyorum.. Kuzey 5 cocuga yetısır vazıyette buyuyor.. Allah yardımcım ola :)

EVRıMıM allah kolaylık versin.. anlattıkların hiç yabancı gelmiyor malesef aynısı bizdede mevcut... dizimde sallıyorum artık uyudu diye beşiğine yatıyorum daha kafası yastğına dediği gibi sanki birşey batmışcasına fırlıyor sanki uyuyan o değil birden seviniyor korkuluklara tutunup alt açma yerinde olanları talan ediyor bazen gözlerime inanamıyorum hani bizler uyanınca bi böyle tuhaf oluyoruz hemen ayamayız duraklarız yatak için 1-2 dk. ama selin öyle değil beşiğine sanki uyumak için değil oynamak için yatıyor oyun parkı oldu orası onun için.... diğer şeyleri saymayayım dağıtma huzursuzluk çığırtkanlık rabbim kolaylık versin cümlemize...

NURDANIM inan sana okadar üzülüyorum ki inan duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum ne desem elimden ne gelir diye düşünüyorum.... kıyamıyoum ya sanada teoyada yazık yavrum çok fazla hastalık geçirdi dr. un dediği doğru bi yönden bi yönden şartlar malum kim bakacak nasıl olacak, iş ortamı bellii ayy yazarken ben bunaldım.... rabbim yar ve yardımcın olsun... inşallah biran önce gelsin şu temmuz ayı gelin buraya biraz enerji topla zaten sonrası hemen işlemlerini halledip döneecksin tatlım az sabır herşey güzel olacak... kıyamam sana ya canımsın......

senın ruh ve beden saglıgın yerınde olmadıktan sonra yemısım doktorayı yaaa...

bence oradakı ası burada da var,getırme cocugu bır daha oraya..

az kaldı,cok az kaldı, sık dişini.. bitti gibi düşün.

Nurdan once senın mutluguun.. gozunu seveyım.. ne yapacaksan buna gore yap.

çok geçmiş olsun.ilk defa duyuyorum.keşke daha dikkat etse babaannesi.
aaa çok sevindim hadi gözün aydın... hem eskişehire ailenede yakın.... çok çok iyi olmuş....:içelim:
iyi olur inşallah.
oyyy çok geçmiş olsun yaa. tahmin ediyorum. ben

hayırlı olsun. afyon.. bakıcı problemi olmaması çok güzel. afyon da fena değildir. memleketime yakın. bikaç kez görmüştüm.
sağol canım
bakıcımız da geliyor.çok mutluyum.
hadi gözünüzaydın.cok sevındım encokda Neva adına.yolculuk nezaman
temmuzun 15'i gibi
hadi gozunuz aydın da niye bakıcı prob yok orda onu anlamadım ?
yukarıda yazdım.
aramızda artık 4 saat var, ne güzel.. gözün aydın..
.
çok isterim görüşmek.ama kışın.dayanamam ben artık sıcaklara.burası 45 derece eriyorum
Kuzey ın bebekken aldıgımız bı muzıklı gece lambası var, yuvarlak, kure gıbı bısı...

neva da o zımbırtıyı açıp kapatıyor.uyandığını oradan anlıyorum,müzüği titreşimi açıyor.bitince bir daha.bu kadar hareketli olsaydı neva ne yapardım bilmiyorum.gerçi afacanlık da iyi.çok sevimli

nur doğüum günün kutlu olsun.

derya yusuf'a geçmiş olsun.neva da iki defa düştü.insanın aklı çıkıyor.birin de direk oturmuş ağlamadı.birinde kafayı verdu.yuvarlanıyor saniyesinde

ikinci resimde arka fonda gordugunuz oyuncagın adı alican :)
berke yaklasık 2 yasında falan vardı yokt u aldık ona arkadas olsun birlikte oynasın falan diye elinden dusurmezdi simdi sira ece de hasta o alicana yere yatırıyor onu ustune çıkıyor t epiniyor yuzune yuzunu koyuyor seviyor eliyle neler yapıyor bir gorseniz bazen deli gibissaldırıyo onu arkadasmı sanıyor ne :)) bazen gozunu parmaklamaya çalısıyor:)))

ESRAKO yerim ben bu eceyi ya ne kadar tatlı büyüdükçe güzelleşiyor.. bisikleti şimdi ilgisini çekmemiş olabilir ama biraz daha geçsin üstünden ineceğinisanmıyorum..... güle güle kulansın...

nurdan canım benim.senin için hep dua ediyorum bilesin.zor şeyler yaşadın yaşamaya da devam ediyorsun.sen iyi olacaksın ki teo da iyi olsun.ruh sağlığı bir kere bozuldu mu zor toparlanıyor,izi kalıyor,hortlayacak yer arıyor.dönersiniz inşallah hayırlısıyla.

alican çok temiz kullanılmışa benziyor esra.bisiklei sevmediği yüzünden belli.

evet bisikletin ustunde beni niye buraya koydunuz der gibi bakıyordu :)))

alican sapasaglamdı ece yuzunu yola yola yırttı bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…