herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk
herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
evet bizede bir erkek evlat daha geliyor isim hiç düşünmedik Yağızda karışan çok oldu inşallah bunda olmaz.sen yıne şanslısın 2 senedir böyle geçiyor benım 4 senedir muhakkak en az bir özel gunumuz hamıle geçiyor.umarım son olur.evlılık yıldonumumuz 19 maayıstı sırada eşimin doğum gunu var lohusalık dönemındede benım doğum gunum var.2011 in tüm özel günlerini doya doya yaşamak umuduyla diyorum artık ne diyeyim.
oyle mi diyorsun yani benim mutsuzlugumda cekiyormudur tum negatifliklerisağol canım..evet sizde çok nazar var birde ıardki mutsuzluğun enerjinizi çok düşürdüğü için tüm olumsuzluklara açıksınız...
kayınvalidn eğlencesinden geri kalmasın.
annen geliyormuş gözün aydın canım ..anne maneviyatı rahatlatır seni..
cok gecmis olsun canim..Herkese Selam, nasılsınız kızlar? Nurdancım çok geçmiş olsun. Biz de bir haftadır hastalıktan kırılıyoruz. Önce babanne hastaydı. Kuru öksürükle başladı, ardından yüksek ateş, burun tıkanması, tabi bu arada bolca Didarı öpüp kokladığı için çocuğuma da geçti. 40 dereceye çıktı ateş, doktora gittik. KROP denen bir hastalıkmış. Gribal bir sendrom. Balgam söktürücü, ateş düşürücü ve gribe karşı bir ilaç verdi. Kuzumun ciğerleri hırıl hırıl ama ateşimiz düştü çok şükür, neşesi de yerine geldi. İştah gitti. Bu krop virüsü hakkında internette doğru dürüst bir bilgi yok. Sulardan çok geçermiş. Dikkat edin kızlar, şu aralar salgın var dedi doktor.
oo gozun aydin super...izmire gelirsin artik:))herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
Nurdan,
Tıbet nası??
Teo nası??
Sen nasılsın??
iyi degilim evrim hic degilim moral olarak, sabah 39 derece atesle teoyu krese biraktim, zorunda kaldim cunku kayinvalideninde tibetinde hastanede kontrolleri vardi,saat 2 gibi alicaklarben izin alamiyorum, bu manyak sef yine sapitti, bu hafta isten ayrilmak istedigimi yerime birini bulmasini soyliycem, ama doktorayi napicam bilmiyorum..uzun uzun dusundum bu kadar stress bana fazla, agustosta tatil sonu geri donup isleri halledip eylulde trye temelli gelmek istiyorum...
dun pediatr imkaniniz varsa bu cocugu kresten alip bakici tutun dedi, bu kadar hastalik normal degil kres yaramadi bu cocuga dedi, perisen oluyor yavrum burda, ben agustosta onu trde birakip ardindan tekrar ben geleyim dedim ama asilari var o yuzden onunda gelmesi gerekmis...neyse bi yolunu bulucaz ama ISTEN AYRILMAK ISTIYORUM..birde is stresine dayanamiycam burda..
off cko dolmusum(Tibet hala halsiz..
çok geçmiş olsun.ilk defa duyuyorum.keşke daha dikkat etse babaannesi.Herkese Selam, nasılsınız kızlar? Nurdancım çok geçmiş olsun. Biz de bir haftadır hastalıktan kırılıyoruz. Önce babanne hastaydı. Kuru öksürükle başladı, ardından yüksek ateş, burun tıkanması, tabi bu arada bolca Didarı öpüp kokladığı için çocuğuma da geçti. 40 dereceye çıktı ateş, doktora gittik. KROP denen bir hastalıkmış. Gribal bir sendrom. Balgam söktürücü, ateş düşürücü ve gribe karşı bir ilaç verdi. Kuzumun ciğerleri hırıl hırıl ama ateşimiz düştü çok şükür, neşesi de yerine geldi. İştah gitti. Bu krop virüsü hakkında internette doğru dürüst bir bilgi yok. Sulardan çok geçermiş. Dikkat edin kızlar, şu aralar salgın var dedi doktor.
iyi olur inşallah.aaa çok sevindim hadi gözün aydın... hem eskişehire ailenede yakın.... çok çok iyi olmuş....:içelim:
sağol canımoyyy çok geçmiş olsun yaa. tahmin ediyorum. ben
hayırlı olsun. afyon.. bakıcı problemi olmaması çok güzel. afyon da fena değildir. memleketime yakın. bikaç kez görmüştüm.
bakıcımız da geliyor.çok mutluyum.elif cok sevindim hadi gözünüz aydın, bakıcı sorunu nasıl omayacak anlamadım?
fatma dünden beri kullanıyoruz sevdi gibi ama daimi mi 3 günlük mü bilemiyorum. güzel sallanıyor dün uyumuş içinde çok şaşırdık :))
temmuzun 15'i gibihadi gözünüzaydın.cok sevındım encokda Neva adına.yolculuk nezaman
yukarıda yazdım.hadi gozunuz aydın da niye bakıcı prob yok orda onu anlamadım ?
çok isterim görüşmek.ama kışın.dayanamam ben artık sıcaklara.burası 45 derece eriyorumaramızda artık 4 saat var, ne güzel.. gözün aydın..
.
Kuzey ın bebekken aldıgımız bı muzıklı gece lambası var, yuvarlak, kure gıbı bısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?