berke okula gitmiyor ama velilerle yazıstıgımız mail grubu var ordan aldıgım habere gore çocugun biri tenefuste su damacanaları varya bos plastik onlarla oynamıs hizmetli gorevli kizmis ellemeyin diye baska bir grup çocuk sonra geliyor yine oynuyor çocuklardan birini hizmetli sacını çekip kafasını ileri geri sallamıs yanagını sıkmıs birde. çocuk ailesine soylememis baska veliden duydu aile falan baska çocuk evde anlatmıs olay oldu aile ozur dileyin demis okul muduru adamı savunmus ozur diletmemis aile simdi mahkemeye veriyor
asıl bombayı dinleyin nasılbir ruh hastası ogretmenden kurtuluyoruz bu sene.
bunun karsılıgında ogretmen çocuklara yani sinifa su alımı yapmıyormus ceza olsun diy e yanıyorlar valla susuz lar ama almıycam demis sınıf annesine. sokk oldumm berke okulda olsa sayet bugun acıp neler derdim ama okulda degil berke acıp ne diye saldırayım simdi . allahım yaa yazık degilmi çocuklara ne bicim ogretemn ne bicim insan su ile insan terbiye edilirmi yaaa
evrim peki kuzey'de de var mı merak ediyorum ya da diğer küçük adamlarda. Alperen cok sert hareket ediyor mesela bir arabası ile oynarken bile savaşıyor. sürekli vuruyor parkeye oyuncağı ya da yere atıyor böyle bi şiddet eğilimi var gibi, birde hep çok hızlı mesela bir çekmeceye uzanıyor açmak için ama ileride bir çekmece daha yaylanıyor durduğu yerde hangisini açsam ki nerelere yetişsemki diye el bi oraya bi oraya kararsız tavşanlar gibi.hep hareket halinde hep bişeylerle meşgul olacak ama başka şeyleri kaçırıyomuş gibi de huzursuz. hep çok işi var gibi. kucağıma alıyorum parmak havada istediği yere gidiyoruz zararlı bişeyse uzaklaştırıyorum kucağımda sinirden tepiniyor. unutmuyor cıyak cıyak bağırıyor. inatlaşma sizlerde de var mı? artık birey olduğunun farkında mı acaba ben ne istersem yapılacak diye mi düşünüyor. mesela ben eve gidene kadar annemle cok iyi anlaşıyolarmış ama ben gidip kucağıma aldığımda anneme resmen söylenmeye başlıyor kadın yaklaşınca yüzünü tırmalıyor. kadının yüzü çizik içinde. o da yazık cocuk gibi üzülüyo. çok hırçın.
cok tanidik geldi, neden acaba??Kuzey ın bebekken aldıgımız bı muzıklı gece lambası var, yuvarlak, kure gıbı bısı...
Onun dugmelerı var, bu ara yatagında debelendıgınde gıdıoo alt acmanın ustundekı dugmelere basıp muzıgı acıp debelenmeye devam edıyor, muzık bıttı mı tekrar kalkıp acıyor, tekrar yatıyor :)) nerede muzırlık orada Kuzy..
Aksam da Doruk ıle Kuzey arasındakı farkları anlatsamm bı sıze..
Doruk annesı ne verırse yıyor/ Kuzey e ıkı lokma yedırmek ıcın hepımız şebelek olduk..
Bı cay ıcelım dedık, yemek yedıgımız yerde;
Doruk dıngın dıngın arabasında oturuyor/ Kuzey çığır çığır.. Onur aldı artık adamcagız kucagına, Ozy aksam sırketın yemegındeydı.
Burcu Doruk u salladı salıncakta ıkı dakıka, kaldırdı kaydıraga goturdu falan / Kuzey ı bı koyduk salıncaga kaldırabılene askolsun,hadı oglum dıyoruss cıyak cıyakk yapısıoo salıncaga
Ozsut te oturuyoruss.. bı musade etmedı dondurmalarımız yıyelım.. arabasından masaya yetısıp dagıtmaya calısıoo.. Doruk oleee Kuzey e bakıoo.. ne gecırıoo acaba ıcınden merak edıyordum Kuzey e bakarak.. yıne Onur aldı kucagınaa.. bız ıkı lokma yıyebıldık.
Yanı bılmıyorum.. Kuzey 5 cocuga yetısır vazıyette buyuyor.. Allah yardımcım ola :)
ahaaa bizde var ayni...evrim peki kuzey'de de var mı merak ediyorum ya da diğer küçük adamlarda. Alperen cok sert hareket ediyor mesela bir arabası ile oynarken bile savaşıyor. sürekli vuruyor parkeye oyuncağı ya da yere atıyor böyle bi şiddet eğilimi var gibi, birde hep çok hızlı mesela bir çekmeceye uzanıyor açmak için ama ileride bir çekmece daha yaylanıyor durduğu yerde hangisini açsam ki nerelere yetişsemki diye el bi oraya bi oraya kararsız tavşanlar gibi.hep hareket halinde hep bişeylerle meşgul olacak ama başka şeyleri kaçırıyomuş gibi de huzursuz. hep çok işi var gibi. kucağıma alıyorum parmak havada istediği yere gidiyoruz zararlı bişeyse uzaklaştırıyorum kucağımda sinirden tepiniyor. unutmuyor cıyak cıyak bağırıyor. inatlaşma sizlerde de var mı? artık birey olduğunun farkında mı acaba ben ne istersem yapılacak diye mi düşünüyor. mesela ben eve gidene kadar annemle cok iyi anlaşıyolarmış ama ben gidip kucağıma aldığımda anneme resmen söylenmeye başlıyor kadın yaklaşınca yüzünü tırmalıyor. kadının yüzü çizik içinde. o da yazık cocuk gibi üzülüyo. çok hırçın.
günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
yasin'in 7. ayetini ezberliyeyim bende derya o zaman. güllere üzülme kuzum hep olmuş dağılmak üzere olanları yoldum :)) kapıcıyı zahmetten kurtardım öyle bak olaya :)))
günaydınnn.geldım burdayım artık.şükür kavusturana :))) yakın gecmıse bı göz atıp gelıyım.
bizde durumlar kısmen ıyı.kısmen dıyorum cunku fena haldfe gezmeye alıstı,evde durmuyo,uyumak bılmıyo.ya emerek uyuycak yada arabasında gezınırkenakannehir ve hasta gıbıyız,havamı carptı anlamadım,öksürük ve balgam var.bu sıcakta nerden geldı anlam veremedım.doktora gıdıcez bakalım ne dıycek.öksürük özellıkle sabahları oluyo.sanırım gece genzi akıyo.neyse onun dısında iyiyiz cok şükür.herkezde ıyıdır umarım
ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe bakamadım şöle göz gezdire bildim..
teo ve tibete geçmiş olsun nurdanım allah sabır versin
burcum fasulyem doğum gününmüş girmediğim için giremedim doğum günün kutlu olsun onurlu sıpanla beraberrr canım..
yusufuma geçmiş olsunn
fatmaa hayırlı olsun canımm..
bu arada bugün benim doğum günümm 23 oldum:):) kisme kutlamamış yawff aşk olsunkaydirigubbakcemile3
gökhan harika bi msj atmış birazdan annemle anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk
hmm tamam canım saol. belki alabilirim bende bakalım..elif cok sevindim hadi gözünüz aydın, bakıcı sorunu nasıl omayacak anlamadım?
fatma dünden beri kullanıyoruz sevdi gibi ama daimi mi 3 günlük mü bilemiyorum. güzel sallanıyor dün uyumuş içinde çok şaşırdık :))
teşekkürler nurcum.ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe bakamadım şöle göz gezdire bildim..
teo ve tibete geçmiş olsun nurdanım allah sabır versin
burcum fasulyem doğum gününmüş girmediğim için giremedim doğum günün kutlu olsun onurlu sıpanla beraberrr canım..
yusufuma geçmiş olsunn
fatmaa hayırlı olsun canımm..
bu arada bugün benim doğum günümm 23 oldum:):) kisme kutlamamış yawff aşk olsunkaydirigubbakcemile3
gökhan harika bi msj atmış birazdan annemle anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk
teşekkürler canım.gözünüzaydın çok sevindim.. benimde memelekteim.. akrabamzı çoktur orda..
off nurdancım yaa ne desem artık inan çok üzülüyorum senin bu durumlarına..iyi degilim evrim hic degilim moral olarak, sabah 39 derece atesle teoyu krese biraktim, zorunda kaldim cunku kayinvalideninde tibetinde hastanede kontrolleri vardi,saat 2 gibi alicaklarben izin alamiyorum, bu manyak sef yine sapitti, bu hafta isten ayrilmak istedigimi yerime birini bulmasini soyliycem, ama doktorayi napicam bilmiyorum..uzun uzun dusundum bu kadar stress bana fazla, agustosta tatil sonu geri donup isleri halledip eylulde trye temelli gelmek istiyorum...
dun pediatr imkaniniz varsa bu cocugu kresten alip bakici tutun dedi, bu kadar hastalik normal degil kres yaramadi bu cocuga dedi, perisen oluyor yavrum burda, ben agustosta onu trde birakip ardindan tekrar ben geleyim dedim ama asilari var o yuzden onunda gelmesi gerekmis...neyse bi yolunu bulucaz ama ISTEN AYRILMAK ISTIYORUM..birde is stresine dayanamiycam burda..
off cko dolmusum(Tibet hala halsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?