yiğit son günlerde çok fena kızlar ya. mama sandalyesine oturmak istemiyor. kucağıma sarılıyor oturtmak istediğim zaman. ağlıyor.. yemek zorla yediriyoruz. bi o yana bi bu yana sarkıyor yememek için. elleriyle kaşığa saldırıyor.. altını değiştirmek öyle zor ki. fırlayıp kalkıyor. yatırdığımız zaman ağlıyor. üzerini değiştirmek istemiyor. yine ağlıyor. burnu ağzını silmek zaten felaket.. her işimiz öyle zor ki..
Nurcum,
23. yaşın kutlu olsun tatlım.. (ne guzel bır rakamddırr allaammm)
Bugun Ozy nın de dogum gunu.. esımle aynı tarıh dogumlusun demek kı..
Diş te sana ıyıce sarpasardı.. umarım daha fazla problem cıkarmadan bıter bu da.
Sevdıklerınle uzun bır omur dılıyorum sana canım arkadasım..
iyi degilim evrim hic degilim moral olarak, sabah 39 derece atesle teoyu krese biraktim, zorunda kaldim cunku kayinvalideninde tibetinde hastanede kontrolleri vardi,saat 2 gibi alicaklarben izin alamiyorum, bu manyak sef yine sapitti, bu hafta isten ayrilmak istedigimi yerime birini bulmasini soyliycem, ama doktorayi napicam bilmiyorum..uzun uzun dusundum bu kadar stress bana fazla, agustosta tatil sonu geri donup isleri halledip eylulde trye temelli gelmek istiyorum...
dun pediatr imkaniniz varsa bu cocugu kresten alip bakici tutun dedi, bu kadar hastalik normal degil kres yaramadi bu cocuga dedi, perisen oluyor yavrum burda, ben agustosta onu trde birakip ardindan tekrar ben geleyim dedim ama asilari var o yuzden onunda gelmesi gerekmis...neyse bi yolunu bulucaz ama ISTEN AYRILMAK ISTIYORUM..birde is stresine dayanamiycam burda..
off cko dolmusum(Tibet hala halsiz..
Kuzey ın bebekken aldıgımız bı muzıklı gece lambası var, yuvarlak, kure gıbı bısı...
Onun dugmelerı var, bu ara yatagında debelendıgınde gıdıoo alt acmanın ustundekı dugmelere basıp muzıgı acıp debelenmeye devam edıyor, muzık bıttı mı tekrar kalkıp acıyor, tekrar yatıyor :)) nerede muzırlık orada Kuzy..
Aksam da Doruk ıle Kuzey arasındakı farkları anlatsamm bı sıze..
Doruk annesı ne verırse yıyor/ Kuzey e ıkı lokma yedırmek ıcın hepımız şebelek olduk..
Bı cay ıcelım dedık, yemek yedıgımız yerde;
Doruk dıngın dıngın arabasında oturuyor/ Kuzey çığır çığır.. Onur aldı artık adamcagız kucagına, Ozy aksam sırketın yemegındeydı.
Burcu Doruk u salladı salıncakta ıkı dakıka, kaldırdı kaydıraga goturdu falan / Kuzey ı bı koyduk salıncaga kaldırabılene askolsun,hadı oglum dıyoruss cıyak cıyakk yapısıoo salıncaga
Ozsut te oturuyoruss.. bı musade etmedı dondurmalarımız yıyelım.. arabasından masaya yetısıp dagıtmaya calısıoo.. Doruk oleee Kuzey e bakıoo.. ne gecırıoo acaba ıcınden merak edıyordum Kuzey e bakarak.. yıne Onur aldı kucagınaa.. bız ıkı lokma yıyebıldık.
Yanı bılmıyorum.. Kuzey 5 cocuga yetısır vazıyette buyuyor.. Allah yardımcım ola :)
şimdi yazdığımı okuduavatardaki yüze baktım ne masum sanki yerinden kıpırdamayan bi cocuk görüntüsü var dimi çok tezat geldi melek yüzlü sıpam gerçi o zaman hastaydı ama çok masum tipi ya. yaptıklarıyla hiç uyuşmuyor kimse inanmıyor zaten bize.
PERVİN ve TAZE BURCU dediklerinizi aynen uyguladım ve neredeyse 1 kilo verdim teşekkür ederim.bu şekilde gidersem baya hızlı toparlayacağım inşallah..
BABYBİM sagol canım.. bakalım deneyeceğim ama bu akşam saat arasına dikkat ederek içeceğim en az 3 saat bu gecede yien öyle olacaksam mecbur acaiyi bırakacağım.... sağlık daha önemli zayıflıktan......
kendime ince sifon abiye bluz aldım askılı daralmısım cok guzel oldu oyle omuzlarım bıngıl bıngıl olmadı:) mutluyummm..bide yine en topuklusundan ayakkabı:) gozum kaydı giycemden deil ya beli denk gelirse giyerim dugunde bayramda:))
kendime ince sifon abiye bluz aldım askılı daralmısım cok guzel oldu oyle omuzlarım bıngıl bıngıl olmadı:) mutluyummm..bide yine en topuklusundan ayakkabı:) gozum kaydı giycemden deil ya beli denk gelirse giyerim dugunde bayramda:))
ben geldimm kanal tedavsine gidiorum ve gelincede halim perişan olduğu için yatıorum yazamıorum geçmişe bakamadım şöle göz gezdire bildim..
teo ve tibete geçmiş olsun nurdanım allah sabır versin
burcum fasulyem doğum gününmüş girmediğim için giremedim doğum günün kutlu olsun onurlu sıpanla beraberrr canım..
yusufuma geçmiş olsunn
fatmaa hayırlı olsun canımm..
bu arada bugün benim doğum günümm 23 oldum:):) kisme kutlamamış yawff aşk olsunkaydirigubbakcemile3
gökhan harika bi msj atmış birazdan annemle anneannem gelecek akşamda akrabağlarla hepbirlikte çiftlik evine gideceğizz kutlama yapılacakk
Nurcum,
23. yaşın kutlu olsun tatlım.. (ne guzel bır rakamddırr allaammm)
Bugun Ozy nın de dogum gunu.. esımle aynı tarıh dogumlusun demek kı..
Diş te sana ıyıce sarpasardı.. umarım daha fazla problem cıkarmadan bıter bu da.
Sevdıklerınle uzun bır omur dılıyorum sana canım arkadasım..
herkeste durum aynı ozaman:bbo: aktif, yaramaz, haşarı ağustos bebekleri:lepi::enbuyukkk:
ama ben demistim kucuklerken bi gun hepsi teo olucak diye:))
sibelcim saliha sagolun..ama hala gobegim sarkık:)
ben cvp vereyim mi..güliz yazmış gerçi ama..ole ınatlasma yok ama; oraya saldırayım, buraya da saldırayım, o cekmeceyı acııımm bunu da acımm.. onların hepsı mevcuttur.. bızde elımız havada supermen gıbı gezıyoruz evın ıcınde.. ama yok hayır dedıgım zaman hemen ılgısını baska yone yonlendırıyor.. senı gordugu ıcın belkı de annenın senı ondan ayıracagını mı duusnuyor, ondan mı kadına tepkı verıyor, o da olabılır senı gorunce..
sana salıncak cok hızlı sallnıyor mu dıe sormustum yukarılarda ama sanırım gormedım kuzu? kuzey hızlı sallanılmazsa hoşlanmıyor adam yavastan..
PERVİN çok yakışmıştır eminim bi foto koyarsın yeni bluzunla ama yaka kuşunda üzerinde olsun lütfen.
ecoş cok tatlı ya maaşallah ona, bisikletten hoşlanmamış evet. bende vazgeçtim esra. bi tane akülü motor gördüm bugün 189 dan 99 a düşmüş onu alsam sever mi acaba. aktivite sıkıntısı bitirdi bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?