2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeste durum aynı ozaman:bbo: aktif, yaramaz, haşarı ağustos bebekleri:lepi::enbuyukkk:

nice guzel yıllar diliyorum ozy'ye..Allah onu senin yastıgından kuzyninde basından eksik etmesin..mutlulugunuz artsın eksilmesin canım

off kıyamam ya.. nurdan siz bilirsiniz ama bir kurban filan kkestirin, trde sizin adınıza kessinler bi sadaka bi kuran ne bilim ii gelecektir.gozunuz hastalıktan acılmadı var bi musibet basınızda. defi icin biseyler yapsanız guzel olur

eceden enstanteler okudum sanki...cıglık cıglıga barıp masa dagıtmalar, bi dondurma yemeye musade etmemeler, ne versem ogurmeler, hınzırlık,arabada oturmama illa kucaga gelip etrafı kurcalama...

bide elimde magnum gormesin mızıklıo oda yiycekmis cikolatadan yalatıorum:) ya yok boyle bisey resmen tanıo sevio tadını..hamileyken hergun yedim cocuk deli oluyo dondurma erik kiraza..

ayy oyle deme cok tatlı alperen...benim kızım gibi akca pakca cok sevimli..

PERVİN ve TAZE BURCU dediklerinizi aynen uyguladım ve neredeyse 1 kilo verdim teşekkür ederim.bu şekilde gidersem baya hızlı toparlayacağım inşallah..

cok guzel cok sevindim canım ha gayret

evet kesinlikle oyle.. ins bu sferde oyle olmaz canım

kendime ince sifon abiye bluz aldım askılı daralmısım cok guzel oldu oyle omuzlarım bıngıl bıngıl olmadı:) mutluyummm..bide yine en topuklusundan ayakkabı:) gozum kaydı giycemden deil ya beli denk gelirse giyerim dugunde bayramda:))

benim kızımda ayaklandı sürekli yürümek istiyor.tükendik artık.ev gezmelerinde bile yürüt beni modunda.hiç uyumuyor.çarşıya çıksak rezil ediyor.çok zordayım ben çok...

eminim çok yakışmıştır canım.. güle güle giy... ne giysen yakışır sana... artık resim eklersin bi giydiğinde..... olumunekankayizsmile

önce geçmiş olsun bu diş olayı fenaa oluyoo..

sonra doğum günün kutlu olsun.. ailenle sevdiklerinle beraberr musmutlu yaşa inşallah yeni yaşının tadını çıkarr ohh 23.. süpper..

seninde kocanın doğum günü kutlu olsun evrimm... ailecek mutluu uzuuunn yaşayın inşallah...

ecos tan secmeler :)

abisinin toplarına bayılıyor :)

bu da yeni bisikletiyle ece pek ilgisini çekmedi ama.

boyları uzuyo heraldee zayıflamış gibi görünüyo bebişlerin hemen hepsi.. ama hala pek çok şekerlerr...

GELGİT ikinci evladında erkekmiş hayırlı bir evlat olsun inşallah..
ELİF gözün aydın tayin belli olmuş bakıcı sorununda..
ÇOK şükür tek tek sıkıntıda olan arkadaşlar rahata eriyor .Sorunlar çözülüyor ....

sibelcim saliha sagolun..ama hala gobegim sarkık:)

amma yaptın tatlım ya seninkiler sarkıksa bizimkiler ne olur acep onu tartışmak lazım lülülülülülü.. ki iyi bile yol katettin sen kolay değil ordan bi canlı dünyaya geldi şuan için okadar olacak ki seninkinde pek birşey kalmadı senin bu sporuna bu azmine göbekmi dayanır beeesüprizzzzz

PERVıN çok yakışmıştır eminim bi foto koyarsın yeni bluzunla ama yaka kuşunda üzerinde olsun lütfen.

ecoş cok tatlı ya maaşallah ona, bisikletten hoşlanmamış evet. bende vazgeçtim esra. bi tane akülü motor gördüm bugün 189 dan 99 a düşmüş onu alsam sever mi acaba. aktivite sıkıntısı bitirdi bizi.

güzle ecoş maşalha sana..bisiklete alışınca inmek istemez..
EVRİM eşinin yeni yaşı kutlu olsun bri ömür hep beraber mutluluk ve bolluk içinde yaşayın..

ben cvp vereyim mi..güliz yazmış gerçi ama..

biz 3 aylık mıydı neydi almıştık. Çok hayat kurtardığı anlar olmuştur. Şu anda yüzüne bakmıyor. Kuzy park salıncaklarına alışmışsa bu onu kesmez.. Bide bizimkimi öyle bilmiyorum; salıncağın ana konstrüksiyon demiriyle, salıncağın demiri birbirine çok yakın..Sallanırken ellerini kollamaktan bir hal olurdum hep. Yani kollarını iki yana açtığında elini sıkıştırabilir kırabilir bile...ıyi tarafı eğer severse içinde uyuyabilir.. Ya da ilk kez binen biçocuk sevebilir tabi bilemiyorum...Bizimki en fazla 2-3 dk. duruyor...

Tavana askılı salıncaklar olabilir.. Pilsan marka vardı çok uygundu fiyatı Migroslarda.. Onda parktakiler gibi uçabilir Kuzy..

Son düzenleme:

nerde nerde nerde...bu arada aktivite sitesi adı sen mi vermiştin.. Çok saol yaa..

bi kaç kare çağan ilke yaptım sizee..

koca ayakk ilkee

ekşi suratlıı erik yiyen ilkee

buda ponponlu ilkee

Son düzenleme:
rica ederim ayça cım. oyalansınlar yeter ki. dediğin tavana aslına iyi bişey aslında ama evin tavanını ya da kapının üzerini delmek gerek. bende önce onlara baktım ama elalemin evini delmek istemedim. kaskı takıyomusun naptın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…