2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cekmeceler acılsın içindekiler sacılsın agzı acık bisey varsaa halıya bosaltılsın damacanalar dovulsun cekmeceler acılmadan kapakları ac kapa yapılıp birbirne carpsın sonra yuze bakılıp gulunsun:)parmgını sıksıtırmadıktan sonra kızmıyorum cekmecelere..acıyorum sonuna kadar gorsun ne arıosa :))pirize parmak sokulmaya calısılsın..daha ne olsun kucgımdayken bile elinin yetistigi heryeri cekiştirir..yatakta ne varsa boyunun yettiği hepsi yerde..

ya güya işe başladım, nasıl işse maaşallah bütün gün oturuyorum olmayan popom düzleşti iyice, eşim işe başla da dinlen acık demişti haklıymış. küçük bi yer olunca işte olmuyormuş çok sevdim ben bu işi. habire araştırıyorum internette bişeyler. ayca linki veriyorum bakın bakalım bi işe yarar mı ona göre sipariş vereyim bende.

araştırmak isteyipte vakit bulamadığınız şeyler varsa haber verin bacılar. sizin içinde araştırayım :)))

SENTİ TOYS TR678 AKÜLÜ ATV **KARGO BEDAVA**, #28184686 Gittigidiyor.com

offf sonunda oturabildim..cok sükür oglum bugün daha iyiydi ve anaokuluna gönderdim.. Hayat ta uyuyor ama benim coookkk isim var..yarin kahvaltiya arkadaslar gelecek..insallah Hayat uslu durur..su siralar sizdeki sorunlarin hepsi bizde de var..kurcalamadigi yer kalmadi..birde siralamaya calisiyor ve düsüp düsüp duruyor..
Havalar desen acayip soguk ve yagmurlu..:1no2:

evo yazmıştım ama cıkmadı mı acaba? baya hızlı rüzgar yapıyor yani ama dışarıdaki salıncaklar gibi de cok uçmuyor akşama videoya cekeyim yarın ekliyeyim olur mu? daha iyi anlarsın.

cıkmadı bacım.. noluşunu da gormus oluruz hem boylece.. cok sevınırım.

sofra bezını gecır ustune.. o bıle sen de anlam kazanır..

ama ben demistim kucuklerken bi gun hepsi teo olucak diye:))

demıstın.. hatırlıorummm kaydirigubbakcemile3 mafoldumben

güzle ecoş maşalha sana..bisiklete alışınca inmek istemez..
EVRİM eşinin yeni yaşı kutlu olsun bri ömür hep beraber mutluluk ve bolluk içinde yaşayın..

Deryacım senın nezdınde tüm arkadaslarıma cok tesekkur ederım.. Allah razı olsun, cemil cumlemıze ınsallah.

Anlasılmıstır durum :))

Onu babam onermedı.. tavandan delme sakatlık cıkarabılır dedı.. olmadık bı sekılde cıkabılır dedı.. olmaz dedı.. ondan vazgectım yoksa onu alacaktım..

bi önde fazlalalgı eksık masallahhh :)) bızımkısının çüksüz verısyonuymuş bu

neresı orası.. gelem, ben de yerleşem.. burası su an 40 dereceee bacımmmmm kafamçokkarıştı

Evde ıkı klıma calısıyor.. eh ıste anca ıyıyızz.. Kuzey klımanın altında yatıyor ki uyuyabılıyor cocuk.. sukret, sus...

Feyfim,bıras tekmıl vereyım sana :) .. oram buram agrıyor annem.. demek kı yapılan spor ıse yarıyor.. her gun parmak aralarıma kadar terlıyorum bır saat.. twıstte sayıyı 1000 e cıkarttım.. bır de Burcu mun gosterdıgı ıkı hareket var su sımıtlerı erıtmek ıcın onları da eklıyorum.. bır kac sımıt erıtme hareketı daa..

Bakalım, sonumusss hayrolaaa ınsallahhh

masallahh de.. nazar etme kaydirigubbakcemile3

bence bunun ıcın erken daa bacım..

slm
özlem altınoluk a geliyorum kısmetse 26 haziranda oradayım görüşürüz 1 hafta kalacağım

bu arada ilke nin erik yiyen halini çok beğendim

ama ben demistim kucuklerken bi gun hepsi teo olucak diye:))

alkisalkisalkis

evet bizede bir erkek evlat daha geliyor.

bilmiyordum..çok sevindim..

biri deniz mi dedi...
Hoşgeldin miniş...

off ki ne offf...

Haklısın canım ama bize babanneden geçti.

geçmişler olsun Belma ve Sibel

rüzgarda da 1 haftadır var..isilik...serin tutcaz başka yolu yok...

herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.

kaymak, özdilek Afyon haaa... Çok sevindim...Bakıcı nasıl geliyor sizinle anlayamadım ama dur iyice bakınayım anlarım elbet...

evrimim cok guzel gidio terleyince işe yarıo terlemeyince bişi yok..misal callan beni basta cok terletiodu sonra alıstı vucut tın..bende hareketleri agırlastırdım senin gibiyim masallah...cok guzel gidio cocukların yasgunune kadar toparlıycass canım..markette mumdan hepsi var 1 yok..dedim gelince bana hepsini ayırın :))

ben erigi eline vermiorum cunku hop die o kus agzına sokuyo orda kalıo bu sefer yanaklarına bastırıorum cıksın die, erik cıkıo ama canı acıo aglıo:))

ben 5 senede 4 ev değiştirdim, puzzle tablolarım vardı onları bile asmadım yazık elalemin evine çivi çakmayayım diye...pırıl pırıl içinde oturulmamış gibi bıraktım hep...neye yaradı ..koca bir hiç...ama ahtım var bu evi delik deşik edicem:))))...hem bu evimizin henüz evsahibi yok..satış firmasının onlarca evinden biri..

Kaskı çok az taktım, çünkü beyimiz çekip çıkarıyordu kafasından bide saçları çok terletiyor..ama o dengesini sağlayamadığı dönemlerde çok işime yaradı diyebilirim..yoksa kafayı sıyırcaktım...

Esrakonun Ecoşu faceden görmüştüm, ılkeye de maşallah..Erik veremem hüp diye yutar boğulur yaa...Köfte yaptım dün rüzgara, yarından itibaren balkonda mama sandalyesine koyup vercem eline, Yahoo gibi höpletecek mi acaba...

Meltem sende mi brütüs...selam ederim o güzel memlekete..benim için de doya doya yüz...

Evrim, tavana askı konusunda dede haklı aslında..Bende çok düşündüm...Bizim tavan betonarme ve sağlamcı babamız ben takarım hiçbişiycik olmaz dedi ama zaten hergün dışarda sallanıyor evde eminim sıkılıp binmez diye almadım..Hatta son ahtım Rüzgara bir daha oyuncak almayacağım..Hiçbişey almayacağım hatta...Yok yazık paralara yani..

montessori eğitimi mail grubuna üye oldum... geçen yıldan beri olacam olacam bugün fırsat buldum...araştırmaya çok fırsatım olmadı ama çok eğitici aktiviteler var..Büyüyoruz ve ihtiyacımız olacak...

ayça bende bakmıştım bir ara bloglara. hangisine üye oldun

bu arada ilke çok tatlı eriğin hepsini ağzına atmaya çalışmıyor mu eda?

PERVİN cicişini güle gile giy EVRİM demişya sora bezi bile anlam kazanır katılıyourm...
Çekmece dökmek ne bulsa önce eline alıp inceleyip hızla fırlatmak prize parmak sokam hatta gece lambasını çıkartıp geri prize takmaya çalışmak olmadı başnı çıkartıp lambayı ağzına almak..daha ablasının mini sandalyesinde oturmaya bayılıyor yeni keşfettik.birde ev içinde artık ablamızdan kalma yine pusete oturtturup heryere beraber gitmek..daha neler neler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…