evo yazmıştım ama cıkmadı mı acaba? baya hızlı rüzgar yapıyor yani ama dışarıdaki salıncaklar gibi de cok uçmuyor akşama videoya cekeyim yarın ekliyeyim olur mu? daha iyi anlarsın.
kendime ince sifon abiye bluz aldım askılı daralmısım cok guzel oldu oyle omuzlarım bıngıl bıngıl olmadı:) mutluyummm..bide yine en topuklusundan ayakkabı:) gozum kaydı giycemden deil ya beli denk gelirse giyerim dugunde bayramda:))
ama ben demistim kucuklerken bi gun hepsi teo olucak diye:))
güzle ecoş maşalha sana..bisiklete alışınca inmek istemez..
EVRİM eşinin yeni yaşı kutlu olsun bri ömür hep beraber mutluluk ve bolluk içinde yaşayın..
ben cvp vereyim mi..güliz yazmış gerçi ama..
biz 3 aylık mıydı neydi almıştık. Çok hayat kurtardığı anlar olmuştur. Şu anda yüzüne bakmıyor. Kuzy park salıncaklarına alışmışsa bu onu kesmez.. Bide bizimkimi öyle bilmiyorum; salıncağın ana konstrüksiyon demiriyle, salıncağın demiri birbirine çok yakın..Sallanırken ellerini kollamaktan bir hal olurdum hep. Yani kollarını iki yana açtığında elini sıkıştırabilir kırabilir bile...İyi tarafı eğer severse içinde uyuyabilir.. Ya da ilk kez binen biçocuk sevebilir tabi bilemiyorum...Bizimki en fazla 2-3 dk. duruyor...
Tavana askılı salıncaklar olabilir.. Pilsan marka vardı çok uygundu fiyatı Migroslarda.. Onda parktakiler gibi uçabilir Kuzy..
cekmeceler acılsın içindekiler sacılsın agzı acık bisey varsaa halıya bosaltılsın damacanalar dovulsun cekmeceler acılmadan kapakları ac kapa yapılıp birbirne carpsın sonra yuze bakılıp gulunsun:)parmgını sıksıtırmadıktan sonra kızmıyorum cekmecelere..acıyorum sonuna kadar gorsun ne arıosa :))pirize parmak sokulmaya calısılsın..daha ne olsun kucgımdayken bile elinin yetistigi heryeri cekiştirir..yatakta ne varsa boyunun yettiği hepsi yerde..
offf sonunda oturabildim..cok sükür oglum bugün daha iyiydi ve anaokuluna gönderdim.. Hayat ta uyuyor ama benim coookkk isim var..yarin kahvaltiya arkadaslar gelecek..insallah Hayat uslu durur..su siralar sizdeki sorunlarin hepsi bizde de var..kurcalamadigi yer kalmadi..birde siralamaya calisiyor ve düsüp düsüp duruyor..
Havalar desen acayip soguk ve yagmurlu..:1no2:
ya güya işe başladım, nasıl işse maaşallah bütün gün oturuyorum olmayan popom düzleşti iyice, eşim işe başla da dinlen acık demişti haklıymış. küçük bi yer olunca işte olmuyormuş çok sevdim ben bu işi. habire araştırıyorum internette bişeyler. ayca linki veriyorum bakın bakalım bi işe yarar mı ona göre sipariş vereyim bende.
araştırmak isteyipte vakit bulamadığınız şeyler varsa haber verin bacılar. sizin içinde araştırayım :)))
SENTİ TOYS TR678 AKÜLÜ ATV **KARGO BEDAVA**, #28184686 Gittigidiyor.com
ama ben demistim kucuklerken bi gun hepsi teo olucak diye:))
evet bizede bir erkek evlat daha geliyor.
neyse ben kaçarr. kızım uyandı öğle yemegını yedırıyım bıraz oyun sonra dısarı cıkarız 4den sonra.ama ama denıze gıdemıyorum.yannısca 1 kez gırebıldım.Şevval hanım öksürdüğü için denızı askıya aldık şimdilik
Kuzey ın bebekken aldıgımız bı muzıklı gece lambası var, yuvarlak, kure gıbı bısı...
Onun dugmelerı var, bu ara yatagında debelendıgınde gıdıoo alt acmanın ustundekı dugmelere basıp muzıgı acıp debelenmeye devam edıyor, muzık bıttı mı tekrar kalkıp acıyor, tekrar yatıyor :)) nerede muzırlık orada Kuzy..
Aksam da Doruk ıle Kuzey arasındakı farkları anlatsamm bı sıze..
...
Yanı bılmıyorum.. Kuzey 5 cocuga yetısır vazıyette buyuyor.. Allah yardımcım ola :)
günaydın... kötü bi gece geçirdim ölüyorum sandım... .hatta zehirlendim sandım....
akşam yemekten önce acai içtim.... aradan 1 saat sonra falan doğum kontrol hapımı içip yattım yeni kutuya daha dün ilk defa başladım daha önce acaiyle içmemiştim... yatmamdan 2 saat geçmeden şiddetli bi mide bulantısı istifra ettim hop biraz geçti yattım yeniden bu şekilde 3 kere istisra ettim en sonunda szıp kalmışım... anlamadım ilk defa oldu böyle birşey.... acaiyle doğum kontrol hapı karışınca mı oldu bilemedim hala biraz midem bulanıyor....
Haklısın canım ama bize babanneden geçti.
günaydınlarrr... kızlar artık izmirdeyim 2 ay boyunca. şükür anne ve babama kavuştumm. biraz tatil yaparım annem bebişe bakarken biraz da eş dost görürüm.karanın isilik sorunu var . yarın doktora gideceiz. inşallah onlar isiliktir. yani anlayamadık. göğsü ve sırtında kırmızı noktacıklar var. bazen kollarında da çıkıyor ve boynu. çok sıkıldım. aslında bu yüzden erken geldim izmire doktora gidelim diye. havalar sıcak ama günde 3 kere suyun altındayız. sabun da sürmüyorum. çoğalıyor azalıyor ama yok olmuyor((((((
herkese merhaba.artık size Afyon'dan sesleneceğim.tayinimiz çıkmış.Anadolu lisesindeyim artık.bakıcı problemimiz de olmayacak inşallah.3 yıl sonra artık bakalım istediğimiz yerlere gideriz.
rica ederim ayça cım. oyalansınlar yeter ki. dediğin tavana aslına iyi bişey aslında ama evin tavanını ya da kapının üzerini delmek gerek. bende önce onlara baktım ama elalemin evini delmek istemedim. kaskı takıyomusun naptın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?