2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim sizin tarzınızda yıkandık dısardan gelince..cok eglenceli oldu hemde kolay daha rahatmıs saol bebeemm
nasılmışki ben görmedim..
ben kendi banyo küvetinde yıkıyorum akıllı akıllı oturuyor çokda zevkli oluyor hep yanlız yıkıyorum ben şarkılar söyleyerek üstünüde yine kucağımda giydiriyorum..
su halkalar varya gecirilen onlardan buldum sonunda aldım aldı koluna taktı bilezik gibi :) kız işte
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5:lepi:
maşalah maşallah..1 ya sonra tığ gibisin..
tipik almanya..buralar ısındı ..
otur ne yapacan sabhtan beri bi otru kalak iş bitmiyor halada yemek koyacağım mutfağı toparlayacaım ama işin aslı bu gün hem keyfim yok hemde halim..
bi kaç kare çağan ilke yaptım sizee..

koca ayakk ilkee

ekşi suratlıı erik yiyen ilkee

buda ponponlu ilkee

maşallah ilke beye ..
eline elma dışında birde salatalık böyle küçük meyve hiç vermedim..CADIARZU

yavrum.. kuzum.. takılmıstım ben sana olesıne.. var bebegım burada da o mumlardan, kıyamam sana, zaten oraya da buradan gıdıodur.. canım benım, luffen ugrasma kuzum.. yerim ben seni yaa :)

valla ınsallah dedıgın gıbı olur Pervınım.. su 52 yı gorucem, gormeden bu meseleyi kapatmayacagım bı daa.. belkı uzun surecek, belkı sansıma hızlı olur bılemem ama gormeden bırakmayacagım.

su halkalar varya gecirilen onlardan buldum sonunda aldım aldı koluna taktı bilezik gibi :) kız işte

hakıkaten kız ıste.. :)) bız de bırbırıne vurmaya yarıyor.

evrim sizin tarzınızda yıkandık dısardan gelince..cok eglenceli oldu hemde kolay daha rahatmıs saol bebeemm

olumunekankayizsmile

nıe ahtın var???

nedır bu, acıklar mısın??

ne tığı kuzumm yaaaa...

Yok Deryam.. ben de ınanılmaz bır ınatla gıtmıyor kılo.. ılk kez hayatımda bole bısı ıle karsılasıyorum.. yıne de ınatla bırakmıorum..

ece ve ilkenin fotolar pek tatlı maşallah kuzulara..
bugün yiğit paşamın saçları kestirelim diye karar vermiştik.kestirmek derken yani iyice kısa değil ama hani şöyle bi toparlatalım demiştik. her ne kadar kıyamasam da.. ardından da banyo yaptıracaktık. ama sular gitti. öyle olunca ikisi de yarına kaldı. bakalım nasıl olacak oğluşum saçlar kesilince. bu arada babası götürecek erkek kuaförüne. ben götüreyim benim kuaföre dedim. erkek adam bayan kuaförüne gitmezmiş :) o da erkek aslında ama neyse..

güle güle giy canım. eminim yakışmıştır ama foto da koysan pek güzel olur..
aynen.. hele mutfak çekmeceleri hit yani. girer girmez soluğu orda alıyor. içindekiler alıp alıp dışarı atıyor..
slm
özlem altınoluk a geliyorum kısmetse 26 haziranda oradayım görüşürüz 1 hafta kalacağım

bu arada ilke nin erik yiyen halini çok beğendim
ooo tatile mi ne güzel. iyi tatiller şimdiden meltem.

slm
özlem altınoluk a geliyorum kısmetse 26 haziranda oradayım görüşürüz 1 hafta kalacağım

bu arada ilke nin erik yiyen halini çok beğendim

ilke çok tatlı massallahh bizimkine erik versem direk ogurur k esin :))

aspirin masallah oglusun cok tatlı

ayça bende bakmıştım bir ara bloglara. hangisine üye oldun

bu arada ilke çok tatlı eriğin hepsini ağzına atmaya çalışmıyor mu eda?

maşallah ilke beye ..
eline elma dışında birde salatalık böyle küçük meyve hiç vermedim..CADIARZU

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruzz..

erik verirkende irilerinden veriyorum eline, ağzına tamamen aldığı oluyo bazılarını ama tekrar kendi çıkarıyor istediğinde.. sıkıntı olmadı hiç.. şimdilik.. inşallah olmazz.. daha çok dişi kaşındığından alt dişlerini batırıp suratını büzüştürüyo suyu gelince ağzına.. elmadan boğuluyodu ilke iki kez o yüzden elma vermiyorum..

bu arada montessori eğitimi ilk kez duydum. biraz araştırayım bakalım ben de.

akülü araba için erken değil mi kızlar? linktekinin fiyatı oldukça uygun geldi bana ama erken sanki. zaten salıncak konusunda da çok kararsız kaldım. almayacağım heralde. beğenmeme ihtimaline karşı hem masraf hem de yer kaplayacak çok. zaten taşınacağız. çok hareketliler ya bugünlerde emekleme yürüme derken. ona sıra gelse de birkaç dakika durur gibi geliyor bizim yiğit.

nur'cum 3 erkeğinle birlikte sana mutlu mutlu mutlu nice seneler diliyorum. 23 oldun demek 23 yaşında 2 cocuk annesi benim yaşıma geldiğinde ilkokula gidiyor olacak. cok şanslısın bence.

.

ayy Nur sen daha 23 mü oldun.ne güzel 2 cocugun var şimdiden.ben 24üm ve 2. cocugu cok istesemde yemıyor dötüm.

NUR dogum gunun kutlu olsun cnm..

hadi gozunuz aydın da niye bakıcı prob yok orda onu anlamadım ?

dgoum gunun kutlu olsunnc anımm

ama senin dogumgunun olduunu nerden bilemim diger arkadasları hep face den goruyoruz
hepinize ayrı ayrı tşk ediorum canlarımm
esracım bende diorum hep nasıl bilior die face hiç aklıma gelmedi hatta yatmadan önce telden girdim bi bakıyım benimkinide kutlayan oldumu die:):):) hani dedim kk nin bi özelliğimi var hatırlatan die amaa yanılmış canlarımmkaydirigubbakcemile3
NUR 23 yaş mı sempatiksalakcinnidelikafadulden
YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN TAZE ANNEMİZ.......Şeniza.s.

nur doğüum günün kutlu olsun.
tşk ederimmm deryam yawff bende büyüdüm bakkk:)) 21 de evlendim 22 ilk hamilelik 23 te 2ci hamilelik acaba 24 yaş günümü nasıl geçirsem hamilemi kalsam acabakaydirigubbakcemile3
ecos tan secmeler :)

abisinin toplarına bayılıyor :)

bu da yeni bisikletiyle ece pek ilgisini çekmedi ama.

nice nice yıllara canımm..esinle meleklerinle ailenle ins cokkkk guzel yıllar gecer

önce geçmiş olsun bu diş olayı fenaa oluyoo..

sonra doğum günün kutlu olsun.. ailenle sevdiklerinle beraberr musmutlu yaşa inşallah yeni yaşının tadını çıkarr ohh 23.. süpper..
hepinize tşk ederim arkadaşlarımda herkes ohh çekmiş acaba 23 yaşımı güselmi geçireceğimki 23 benim uğrlu rakamımdır yani uğurlu derken en çok sevdiğim sayıdır
bi kaç kare çağan ilke yaptım sizee..

koca ayakk ilkee

ekşi suratlıı erik yiyen ilkee

buda ponponlu ilkee

ecoşta ilkede çok datlular yaa tam yemelik bu sıpacıklarcokacimcoook

burdan ozy enişteye çok slm....doğum gününü kutluyorum rabbim sizi birbirinizden ayırmasın huzur sağlık aşk dolu bir yaşam diliorum..a.s.

EVRıMıM sorma haftaya salı kanal tedavim bitio sonra ortodontiyee sürekli bi doğumda 1 ay gitmicem dişlerime kemik renginde tel taktıracağım canım yanii daha 3 dolgum ve tel sorunum varr ne yapacağım bilmiorum bide özele gittim bukadar uzuyacağını bilmiodum otur para kalk paraa gökhanı batıracağımkaydirigubbakcemile3

Slm a.s.
Yakın geçmişten geldim :))
Nurrr nice mutlu yıllara cnm herşey dilediğince olsun :1hug: opuyorumnanaktan
Evrim eşininde bütün bir ömrü mutlulukla dolsun zaten senin gibi bir eşi ve Kuzy gibi yaramaz ama tatlı bir oğlu varken aksi düşünülemez opuyorumnanaktan Spor konusundaki azminide ayrıca takdir ediyorum... Ve Burcuyu ve seni kıskanıyorum aktivitelerinizi yediklerinizi içtiklerinizi ohaoldumsmile
Nurdan artık ne yazsam bilemiyorum bende herkes gibi sadece hayatındaki tüm olumsuzlukların ortadan kalkmasını dilemekten başka elimden birşey gelmez...
Pervin sana çuval giysen yakışır hakettin tabii azimlisin çünkü... çıtır gez sen:)) ben zamanında yediklerimi hamal gibi taşıyorum şimdi vücudumda kötü hatta berbat görüntüde ayrı bir dert tabii :çok üzgünüm:

Miniğim gelmiş hoşgelmiş...:))
Meltem hani 19 unda gelecektin yanlış mı hatırlıyorum?? Gelirsen beklerim... :)
Bu ara hiç vaktim olmuyor sabah kalk kahvaltı falan denize gidiyoruz sonra dön duş yemek 9 da muhallebi vakti 10 da uyutma faslı sonra 10:30 gibi yürüyüş dön duş al falan sonra enerji kalmıyor... Giremiyorum yaz saati uygulamam başladı... :içelim:

Özde de bütün bebekler gibi çok hiperaktif ya durduramıyorum... Allahtan denize gidiyoruzda enerjisini boşaltıyor orada.... Suya bayıldı.... :))

ozlem masallah sefanıza..cok tatlısınız

:kedi: teşekkür ederiz o sizin tatlılığınız opuyorumnanaktan
Güliz bu arada senin işini çok beğendim bende bu işten istiyorum
Bende annemlerdeyim az sonra mamalar yiyeceğiz sositososito delikafadulden yürüyüşte kaldı nasıl ama hem yürüme hem yemek ye! Ama bugün iyi yüzdüm yüzüm kapkara oldu ya :1ninca:
Bende tişört fikrinizi çaldım bende yaptırdım siyah ben beğendim umarım Denizde beğenir Özdeninki büyük oldu ama olsun seneye giyer... :hulya:

özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..

özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..

Sağol cnm opuyorumnanaktan Maşallah Yusuf paşama topiğin ağır ABİSİ
Bundan sonrada doğum günü hazırlıklarını konuşacağız artık organizasyonda orjinal fikirler falan ayy ne kadan güzelll zemuszemus

nıe ahtın var???

nedır bu, acıklar mısın??

yaw en son aldığım oyuncakla da ilgilenmeyince artık sana hiçbişey almıycam yeminle çocuk dedim... Zararlı diye yürüteç almamıştım.. artık dayanamayıp hoppala aldım belki oyalanır diye.. yani düşün yürüteçten daha fena.. yok ilgilenmiyor.. en son çok güzel bir top aldım ona..eve gelince fırlattı attı...bensiz hiçbişey yapmıyor..

metoda gelince...Yıllar önce İtalyada bir kadın tarafından geliştirilen bir metod.. Kendine özgüveni olan, bağımsız, yaratıcı çocuklar yetiştirebilmek adına...Derinlemesine bilmiyorum ama bloglarda çok favori..Güzel aktiviteler var.. Veletler biraz daha büyüdükçe yapabileceğimiz şeyler..Şu an için de var aslında..

Montessori Egitimi

yukardaki adresten çok yararlanabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…