nasılmışki ben görmedim..evrim sizin tarzınızda yıkandık dısardan gelince..cok eglenceli oldu hemde kolay daha rahatmıs saol bebeemm
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3su halkalar varya gecirilen onlardan buldum sonunda aldım aldı koluna taktı bilezik gibi :) kız işte
kaydirigubbakcemile5:lepi:evrimim cok guzel gidio terleyince işe yarıo terlemeyince bişi yok..misal callan beni basta cok terletiodu sonra alıstı vucut tın..bende hareketleri agırlastırdım senin gibiyim masallah...cok guzel gidio cocukların yasgunune kadar toparlıycass canım..markette mumdan hepsi var 1 yok..dedim gelince bana hepsini ayırın :))
maşalah maşallah..1 ya sonra tığ gibisin..Feyfim,bıras tekmıl vereyım sana :) .. oram buram agrıyor annem.. demek kı yapılan spor ıse yarıyor.. her gun parmak aralarıma kadar terlıyorum bır saat.. twıstte sayıyı 1000 e cıkarttım.. bır de Burcu mun gosterdıgı ıkı hareket var su sımıtlerı erıtmek ıcın onları da eklıyorum.. bır kac sımıt erıtme hareketı daa..
Bakalım, sonumusss hayrolaaa ınsallahhh
tipik almanya..buralar ısındı ..offf sonunda oturabildim..cok sükür oglum bugün daha iyiydi ve anaokuluna gönderdim.. Hayat ta uyuyor ama benim coookkk isim var..yarin kahvaltiya arkadaslar gelecek..insallah Hayat uslu durur..su siralar sizdeki sorunlarin hepsi bizde de var..kurcalamadigi yer kalmadi..birde siralamaya calisiyor ve düsüp düsüp duruyor..
Havalar desen acayip soguk ve yagmurlu..:1no2:
otur ne yapacan sabhtan beri bi otru kalak iş bitmiyor halada yemek koyacağım mutfağı toparlayacaım ama işin aslı bu gün hem keyfim yok hemde halim..ya güya işe başladım, nasıl işse maaşallah bütün gün oturuyorum olmayan popom düzleşti iyice, eşim işe başla da dinlen acık demişti haklıymış. küçük bi yer olunca işte olmuyormuş çok sevdim ben bu işi. habire araştırıyorum internette bişeyler. ayca linki veriyorum bakın bakalım bi işe yarar mı ona göre sipariş vereyim bende.
araştırmak isteyipte vakit bulamadığınız şeyler varsa haber verin bacılar. sizin içinde araştırayım :)))
SENTİ TOYS TR678 AKÜLÜ ATV **KARGO BEDAVA**, #28184686 Gittigidiyor.com
bi kaç kare çağan ilke yaptım sizee..
koca ayakk ilkee
ekşi suratlıı erik yiyen ilkee
buda ponponlu ilkee
evrimim cok guzel gidio terleyince işe yarıo terlemeyince bişi yok..misal callan beni basta cok terletiodu sonra alıstı vucut tın..bende hareketleri agırlastırdım senin gibiyim masallah...cok guzel gidio cocukların yasgunune kadar toparlıycass canım..markette mumdan hepsi var 1 yok..dedim gelince bana hepsini ayırın :))
su halkalar varya gecirilen onlardan buldum sonunda aldım aldı koluna taktı bilezik gibi :) kız işte
evrim sizin tarzınızda yıkandık dısardan gelince..cok eglenceli oldu hemde kolay daha rahatmıs saol bebeemm
Evrim, tavana askı konusunda dede haklı aslında..Bende çok düşündüm...Bizim tavan betonarme ve sağlamcı babamız ben takarım hiçbişiycik olmaz dedi ama zaten hergün dışarda sallanıyor evde eminim sıkılıp binmez diye almadım..Hatta son ahtım Rüzgara bir daha oyuncak almayacağım..Hiçbişey almayacağım hatta...Yok yazık paralara yani..
montessori eğitimi mail grubuna üye oldum... geçen yıldan beri olacam olacam bugün fırsat buldum...araştırmaya çok fırsatım olmadı ama çok eğitici aktiviteler var..Büyüyoruz ve ihtiyacımız olacak...
güle güle giy canım. eminim yakışmıştır ama foto da koysan pek güzel olur..kendime ince sifon abiye bluz aldım askılı daralmısım cok guzel oldu oyle omuzlarım bıngıl bıngıl olmadı:) mutluyummm..bide yine en topuklusundan ayakkabı:) gozum kaydı giycemden deil ya beli denk gelirse giyerim dugunde bayramda:))
aynen.. hele mutfak çekmeceleri hit yani. girer girmez soluğu orda alıyor. içindekiler alıp alıp dışarı atıyor..cekmeceler acılsın içindekiler sacılsın agzı acık bisey varsaa halıya bosaltılsın damacanalar dovulsun cekmeceler acılmadan kapakları ac kapa yapılıp birbirne carpsın sonra yuze bakılıp gulunsun:)parmgını sıksıtırmadıktan sonra kızmıyorum cekmecelere..acıyorum sonuna kadar gorsun ne arıosa :))pirize parmak sokulmaya calısılsın..daha ne olsun kucgımdayken bile elinin yetistigi heryeri cekiştirir..yatakta ne varsa boyunun yettiği hepsi yerde..
ooo tatile mi ne güzel. iyi tatiller şimdiden meltem.slm
özlem altınoluk a geliyorum kısmetse 26 haziranda oradayım görüşürüz 1 hafta kalacağım
bu arada ilke nin erik yiyen halini çok beğendim
slm
özlem altınoluk a geliyorum kısmetse 26 haziranda oradayım görüşürüz 1 hafta kalacağım
bu arada ilke nin erik yiyen halini çok beğendim
ilke çok tatlı massallahh bizimkine erik versem direk ogurur k esin :))
aspirin masallah oglusun cok tatlı
Esrakonun Ecoşu faceden görmüştüm, İlkeye de maşallah..Erik veremem hüp diye yutar boğulur yaa...Köfte yaptım dün rüzgara, yarından itibaren balkonda mama sandalyesine koyup vercem eline, Yahoo gibi höpletecek mi acaba...
Meltem sende mi brütüs...selam ederim o güzel memlekete..benim için de doya doya yüz...
ayça bende bakmıştım bir ara bloglara. hangisine üye oldun
bu arada ilke çok tatlı eriğin hepsini ağzına atmaya çalışmıyor mu eda?
maşallah ilke beye ..
eline elma dışında birde salatalık böyle küçük meyve hiç vermedim..CADIARZU
ayy sorma,kuzendeydı pc.1 ay oldu uzak kaldım sızden.özledım valla olumunekankayizsmile neyse buralardayım inş.ama ben fazla gezenteyım yaz geldı evde durana aşkolsun :))
ayy kıyamam size yaa,inş 2011 ve daha uzun seneler hep güzel ve özel gecer tüm günlerınız
Nurcumm dogum günün kutlu olsun bebişlerinle eşinle cook ,mutlu ,saglıklı senelere inşolumunekankayizsmile
Burcum senındemı dogum gunundu.kutlu olsun,cok cok mutlu olun ailecek inş.saglıkda huzurda peşinizden gelsın ömür boyuncaolumunekankayizsmile
nur'cum 3 erkeğinle birlikte sana mutlu mutlu mutlu nice seneler diliyorum. 23 oldun demek 23 yaşında 2 cocuk annesi benim yaşıma geldiğinde ilkokula gidiyor olacak. cok şanslısın bence.
.
ayy Nur sen daha 23 mü oldun.ne güzel 2 cocugun var şimdiden.ben 24üm ve 2. cocugu cok istesemde yemıyor dötüm.
NUR dogum gunun kutlu olsun cnm..
Nurcum,
23. yaşın kutlu olsun tatlım.. (ne guzel bır rakamddırr allaammm)
Bugun Ozy nın de dogum gunu.. esımle aynı tarıh dogumlusun demek kı..
Diş te sana ıyıce sarpasardı.. umarım daha fazla problem cıkarmadan bıter bu da.
Sevdıklerınle uzun bır omur dılıyorum sana canım arkadasım..
hepinize ayrı ayrı tşk ediorum canlarımmhadi gozunuz aydın da niye bakıcı prob yok orda onu anlamadım ?
dgoum gunun kutlu olsunnc anımm
ama senin dogumgunun olduunu nerden bilemim diger arkadasları hep face den goruyoruz
NUR 23 yaş mı sempatiksalakcinnidelikafadulden
YENİ YAŞIN HAYIRLI OLSUN TAZE ANNEMİZ.......Şeniza.s.
tşk ederimmm deryam yawff bende büyüdüm bakkk:)) 21 de evlendim 22 ilk hamilelik 23 te 2ci hamilelik acaba 24 yaş günümü nasıl geçirsem hamilemi kalsam acabakaydirigubbakcemile3nur doğüum günün kutlu olsun.
nice nice yıllara canımm..esinle meleklerinle ailenle ins cokkkk guzel yıllar gecer
hepinize tşk ederim arkadaşlarımda herkes ohh çekmiş acaba 23 yaşımı güselmi geçireceğimki 23 benim uğrlu rakamımdır yani uğurlu derken en çok sevdiğim sayıdırönce geçmiş olsun bu diş olayı fenaa oluyoo..
sonra doğum günün kutlu olsun.. ailenle sevdiklerinle beraberr musmutlu yaşa inşallahyeni yaşının tadını çıkarr ohh 23.. süpper..
ecoşta ilkede çok datlular yaa tam yemelik bu sıpacıklarcokacimcoookbi kaç kare çağan ilke yaptım sizee..
koca ayakk ilkee
ekşi suratlıı erik yiyen ilkee
buda ponponlu ilkee
hakıkaten kız ıste.. :)) bız de bırbırıne vurmaya yarıyor.
ozlem masallah sefanıza..cok tatlısınız
özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..
ayça bende bakmıştım bir ara bloglara. hangisine üye oldun
?
nıe ahtın var???
nedır bu, acıklar mısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?