2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy oy Özlem ne şanslısın yaaaa..Valla feci kıskandım...Çok tatlısınız...kafamı nerelere vuram..Senin neyine Ayvalığı bırakıp Allahın ıstanbuluna hemde Beylikdüzü tarafına gelmek...Off offf

Archi*SUGAR

link vermekten atılıcam herhalde...

bu sitede benim favorilerimden biri. Kızı büyüdü gerçi ama geçmişe doğru bakarsanız yaptıkları güzel aktiviteler var...Önümüz kış.. Evde nasıl eğiticez sıpalarımızı demi..

Ayy kışın pıtır pıtır yürüyecekler evde değil mi...

ozlem cok ozendim size ne guzel, buarada bebek simidine bayildim boyle bisey ariyordum bende..ne kadar suda biraktin ozdeyi??usudu mu?

az once tam bir sinir harbi yasadim...kayinvalide tibet ben ve dayisi oturuyorduk..teonun dogumgununden konu acildi, ne zaman yapalim tibet gitmeden dugunden once falan, dedim peki dis bugdayini ne zaman yapalim, dedigi cumle hanfendinin" bunu da icat cikama zaten hediye alincak bisuru, bu telasenin icinde"..
kendi kizi 1 sene sonra evlendigi halde icinde kalmasin diye hem dugun hem kina gecesini icat cikariyor, benim 1 tane oglum var dis bugdayi icat oluyor, astim suratimi oturuyorum, sirf yarin gidicek diye agzimi acmiyorum acarsam kendimi tutamam cunku...soylenicek laf mi bu, birde kizina kayinvalidesi laf soyledimi bana dedikodusunu yapiyor...ne manyaklik, kendisi ayni seyi bana yapiyor..

nur ben söylemeyi unuttum mu canım yoksaaa
doğum günün kutlu olsun. geç oldu ama ...
nice mutlu yıllara evlatlarınla, eşinle..

Çingeneee Hesra napıyosun..Yahoo ve gece nöbetleri devam ediyor mu?? Ben artık bu konuda kafa patlatmaktan bir hal oldum..Rüzgardan çıkarımlarımı yazayım mı sana belki işine yarar..Belki çoğu sizde de aynıdır bilemiyorum tabi...

1. Saat rutinine inanılmaz sadık kalmamız gerek..Saati geçirdikçe uykuya dalması güçleşiyor
2. Gündüz ne kadar iyi ve çok uyursa, gece de o kadar daha iyi uyuyor...
3. Eğer aşırı yorulduysa aşırı uykusuzsa (mesela gündüz 7-8 saat uyumadan durduysa) kesinlikle hemen uyuyamıyor, resmen savaş veriyoruz...ve gece de zırt bırt kalkıyor.. aaa çok yoruldu gece iyi uyur teorisi bizde geçersiz...
4. En önemlisi gündüz ne kadar güzel meme emerse, gece daha güzel uyuyor..Çok yemek yemek değil..Mutlaka süt...
5. Bir süre gece yanıma aldım. Uyandığında yanımda olduğunu anlayıp kıpraşa kıpraşa kendi uyudu birkaç kez..Güvenini kazandım sanırım..Şimdi sabaha kadar beşiğinde yatıyor..Önceden gece sabaha doğru asla beşiğinde uyumazdı.. Sen yanında yattın mı hiç?? Bir süre yatabilirsin..Alışmıyorlar korkma...
6. Tesadüf mü bilmiyorum ama şu primanın yeni çıkan bezlerini kullandıktan sonra daha güzel uyuyor..
7. Üstünü örtmediğimde daha güzel uyuyor:)))
8. Çok sık uyandığında hep meme vermiyorum. Tok olduğuna inanıyorsam kucağımda sallıyorum, biraz direniyor sonra uyuyor..Bel fıtık, sinirler perişan oluyor o ayrı...

Gece olayımız epey düzeldi...Şimdilerde gündüz beşiğine alıştırmaya çalışıyorum..Yanında yatmazsam uyumuyor...Daha doğrusu uyuyor ama uykuyu devam ettiremiyor..

ben erigi eline vermiorum cunku hop die o kus agzına sokuyo orda kalıo bu sefer yanaklarına bastırıorum cıksın die, erik cıkıo ama canı acıo aglıo:))
öle bişe basıma gelse cok korkarım sanırımeyvahedigeldismile her buldugunu agzına atıyor çünkü.bız erıklerı parcaları bölüp meyve emzıgıne koyup verıyorum öle yıyor sevıyo
evrim sizin tarzınızda yıkandık dısardan gelince..cok eglenceli oldu hemde kolay daha rahatmıs saol bebeemm
o tarz nası,bı de hele.ben hala küvetınde yıkıyorum.bıraz dolduruyorum oynuyo sonra yıkayıp cıkarıyorum
ayneeen.hep dıorum bıdaha bıse almıycam dıe,ama yıne görünce dayanamıyorumohaoldumsmile nerde oynanmıycak sey varsa onla oynuyo.oyuncaklar dolap beklıyuo

Deniz sefamız...
cıık kıskandımm.cok güzelsınız maşşalah.sefanızda tam sefa yanı
hosgeldinnn cok ozledimmm.hemen sevvali ekle gorelim tatil sonrası hatununu
mendeee sisi ösledım.resım eklerım ama pc bende degıldı resımler falan yedek harddisc te.koçiş yüklesın eklerım hemenyerimseniben
yakışırr beybimee :))
ama ben demistim kucuklerken bi gun hepsi teo olucak diye:))
ama amaa nıe dedın.ben zabdedemıyorum artık Şevvalikaydirigubbakcemile
bi kaç kare çağan ilke yaptım sizee..

koca ayakk ilkee

maşaallah İlkeye cok tatlı.erik yiyen halı favorim

Esrako Ece cok tatlı.gercekten sevmemıs bisikletini

hediye falan almasın...ne demek o yaaa...bak ben taaa burdan sinir oldum..

1.2.3.4. ve 8. cümlene ayynen katuılıyorum.7.yede kısmen katılyıorum çünkü bende incecık küçük bişe örtüyorum sadece dizkapagından koltuk altına kadar.göbüşü üşümesin die :))

hasta o hasta

kızlar bana acil cvp telden giriorum musti ii deil akşam 7 ateş düşürücü agrı kesici verdim şimsi ayağımda uyuyor ama yine ağrısı başladı sanırım resmen inilio yine versem ilaçtan bişi olurmu

Minişim ben de örtüyorum. Ama o debelenip örtüyü üzerinden atmaktan uyanıyor:) O yüzden dedim..Gerçi bikaç gündür resmen çıplak yatırıyorum, gece uyandığında giydiriyorum..Çünkü akşam uykuya dalarken, emerken debelenmekten ter içinde kalıyor..

Sizin gece uykularınız nasıl oldu?Kaç saatte bir uyanıyor fıstık

ateşi var mı ölçtün mü?? Nurdan burda o söyler sana doğrusunu..Geçmiş olsun, panik olma..

Salihanehir ne zaman katıldı ben kaçırmışım..Birkaç mesajını gördüm..Hoşgeldin..Gizli takipçilerden misin yoksa.. Son zamanlarda Hanzalanın annesi, sonra Gizem ..çok sevdim ben şahsen ikisini de..

Hele bi deyiver bari beni nasıl bilirsin!!! Darılmam valla aklına ne gelirse söyleyebilirsin...

ayçam ateşi yok ama ağrısı var sanırım uyurken inilio ve kısa uyuyor

"Paracetamol 4 saat ara ile,ibobrufen 6 saat ara ile verilebilir"

Nurrr bir dr. böyle cevap vermiş pediatri portalı sitesinde.. Sen hangi ilacı vermiştin..Mesela Calpol verdiysen paracetamol içerikli o..4 saat sonra yine verebilirsin anladığım kadarıyla...

Son düzenleme:
of ayçam saat başı kalkıyorrrr
ben zaten yahonun yanında yatıyorum genel olarak bir aşağı bir yukarı yapıyorum bizim yatağın yanında yer yatağı var
ama yanında uyursam daha uzun uyuyor bende uyuyabilmek için yanında yatıyorum
her uyanmasında emzirmeme gibi bir şansım olmuyor kesinlikle sallanarak uyumuyor ortalığı yırtıyor çok denedim başarılı olamadım maalesef
uykusu iyice açıldı bütün gece zehir oldu bende pes ettim her uyanmada memeyi dayıyorum
birde boynuma sıkı sıkı sarılıp uyuyor boğacak resmen ben bu güveni veremedimmi nedir anlamadım
halbuki gık dediği an yanındayım asla ağlatmadım bu çocuk bana ve mememe yapışık resmen (
ancak dediğin gibi uyku düzeni şaştıysa moku yedik
gün içerisinde emzirme işi zaten zırtpırt kudurup kudurup gelip mememi kendi açıp emiyor ayakta iki fırt alıp geri gidiyor sonra tekrar geliyor
sıyıracağım anlayacağın az kaldı
ayrıcana seni ve yazılarını özlemişim öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…