2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcum
yeni yaşın sana sağlıklı güzel bir evlat versin iki evladına uzun ömürler versin
sana kilo versin
mümkünse bendeki iştahıda alıp sana versin
gökhanla kavgasız huzurlu günler versin
doğum günün kutlu olsunn canım..

gecmıs olsun canım,diş falanmı cıkarıyorkı? ben gecen verdım ılk defa,dişi patlamak üzereydı kac gun patlamadı durmadan aglayarak uyanıyo dıe bı cay kasıgı vermıstım rahat uyumustu.ama senın durum ne bılmecem canım

aynısı Ayçacım ya.emerken debelenmekten ter içinde kalıyo.bende tek cıtcıtlı badıyle yatırıyom havanın durumuna göre altına bı alt pijama.bazen gecelerı degıstırıyom cok terlıyo.uyku düzenımız cok güzeldi 1 aydır.8-8.5 arası uykusu gelıyodu ve kacda yatarsa yatsın 7-7.5 arası uyanıyodu sabah.gecede eskısı kadar sık uyanmıyo.3 kez bazen nadıren 5 kez.bende her uyanmaya emzırmıyorum artık,ama tek sorunumuz artıık emerek uyumak istiyo.helekı ayakta asla sallanmıyo artık

özlem sen kadan gıcık kadınsın yahuuu
bizim sıcaktan totomuzdan terler akıyor resmen sende tutmuş deniz sefalıı foto koymuşsunnn
çıldırıcemmmmmm
acaba yahoda severmi denizi muhtemelen korkacak ama bakalım
ayrıcana hani kocana hıyar alacaktın niye tişört yaptırdınkineeee

birde bizim gündüz uykuları cok azaldı.şu cok sürtmeye basladıgımız zamandan berı herseyimiz şaştı.gece uykusu ortalama 9 saat,gündüzde 2 kere uyuyo artık biri bı saat diğeri 1.5 saat.bazen şansım varsa 2. uykusu 2 saat.toplamda 12.5 veya 13 saat az degılmı daha 10 aylık bebek için

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
minik_kelebek, gypsyesra+, telkirma+

herkezler kacmıs,gece kuşları siz yatmıycakmısınız. sabah 7.5 da uyandım gözlerim kaymaya basladı

of ayçam saat başı kalkıyorrrr

sıkı sıkı sarılıp mı uyuyor...yavrum benim seni çok seviyor ve özlüyor demek...güvenini kazanamadım diye düşünme o iç dünyasında öyle düşünüyor..sana bağlı demek ki...saat başı uyanıyorsa her uyku döngüsünde kalkıyor demek..kendi kendine dalmayı başaramıyor...ben de çok uzun süre yaşadım saat başlarını..düzelecekler sabır ya sabır...ne kaldı şunun şurasında bak 1 yaşında olacaklar neredeyse..

bugün mongol bir oğlan çocuğu gördüm..annesi neler yaşadı yaşıyor diye düşündüm..şükür sağlıklılar ve çok tatlılar..ben hemen hergün böyle motive oluyorum yoksa sıyırmamak işten değil...napalım piyango bize böyle vurdu...

aklımdayken senin şu kitabından bize tiyolar versene arada ya...akıllı bebekler akademisi miydi adı unuttum..

13 saat çok ideal Miniş..günde 13-14 saat uyuyorlarmış..

bu kadar olur kalp kalbe karşıymış..bak benzer şeyler sormuşuz..

hııı
akıllı bebekler akademisi
elçin-semih summak yazarları
akıllıbebeklerakademisi.com

ayçam çok teferruatlı bir kitap bence o kitaptan temin etmelisin,montessori ile örtüşüyor bazı fikirler

Nurrr naptın verdin mi ilaç...ınşallah geçer Musticiğin ağrısı sızısı..

Ben de yatıyorum..Herkese uzun uykular...

Bir gün gelecek koynumuzda uyusalar isteyeceğiz ama onlar "aman anne!!!" diyecekler... Büüyünce de elin kızlarıyla yatacaklar iyi mi...ışte o zaman gel de kötü kaynana olma...Ulen Rüzgar harcarım seni ha...Benden çok kimseyi sevemezsin sen...Çünkü ben senden çok kimseyi sevemem artık..ıliklerime kadar aşkla doluyum sana...Gidip koklayayım onu da yatayım bari...

Noldu bana bu akşam...Tamaaaaaaam gidiyorum...

hııı
akıllı bebekler akademisi
elçin-semih summak yazarları
akıllıbebeklerakademisi.com

ayçam çok teferruatlı bir kitap bence o kitaptan temin etmelisin,montessori ile örtüşüyor bazı fikirler

alayım ama ne zaman okurum bilinmez...beleşe konayım dedim di :hulya: ...Öptüm seni.. Muck...

Ayçacım gel her zaman beklerim kapım açık Ayvalıkta yaparız istersen misafirim ol :)) Börekler açacak kadar yetenekli değilim ama ona göre :))
Nurdan suya resmen bayıldı ben çıkarmasam çıkmayacak... Yarım saat falan duruyoruz su çok sıcak ve çarşaf gibiydi bugün bıraksam simidinde uyuyacak çok sevdi onu.. ıstanbulda e bebekten almıştım simidi ama aynısı burada daha ucuz çarşıda satılıyor hep böyle aldığım şeyleri sonradan sorarım kazıklandım mı diye sempatiksalakcinni Ayrıca bugün bana kolluk almayı bile düşündürdü simite tutunup çırpınıyor... Kolluk alıp deneyeceğim sanırım yürümeden yüzmeyi öğrenmesi mucize olabilir guclubacismile Ayrıca kayganana yuh diyorum başkada birşey demiyorum.. Tibet bu patavatsızlıklarına ne diyor çok merak ediyorum... Ama böyle bir durumda oğlum üzülmesin falan yok insanın üstüne üstüne gelip illa bir olay çıkarmak için zemin yaratıyorlar ama en iyisini yapmışsın yarın kurtuluyorsun nasıl olsa....
Esra umarım Yahoda denizi sever... Bugün annemle babama bırakıpgittim arkamızdan bizi gösterip bu buu deyip durmuş babam getirdi soktuk nasıl kahkaha atıyor ben yüzmeyi çok severim kızımla bu konuda anlaşıyor olmamız beni çok mutlu etti umarım değişmez bu huyu :))) Ayrıca kocama hıyarı yine alacağım önce hıyarı vereceğim ki o an yüz ifadesini çok merak ediyorum:)))... Sonra hediyeyi vereceğim nasıl bir hıyarlık yaptığını anlasın diye alsanaalsanasmile .. Ama ne kadar başarılı olurum o da bilinmez.... :bbo:
Hepiniz çok sağolun güzel iltifatlarınız için Esram az kaldı sende Yahoyla kızgın kumlardan serin sulara atlayacaksın... :))
Nur cnm çok geçmiş olsun Mustiye.. Her diş çıkarma evresinde anamız ağlayacak sanırım :bbo: Her ikimiz içinde zor bir süreç bir an önce ağrısız sızısız çıksada rahatlasak...
Miniğim ve Fatma sağolun... Minik sahalara hızlı dönüşünden dolayı kutlarım seni bir daha ayrılmak yok lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…