gecmıs olsun canım,diş falanmı cıkarıyorkı? ben gecen verdım ılk defa,dişi patlamak üzereydı kac gun patlamadı durmadan aglayarak uyanıyo dıe bı cay kasıgı vermıstım rahat uyumustu.ama senın durum ne bılmecem canımkızlar bana acil cvp telden giriorum musti ii deil akşam 7 ateş düşürücü agrı kesici verdim şimsi ayağımda uyuyor ama yine ağrısı başladı sanırım resmen inilio yine versem ilaçtan bişi olurmu
Minişim ben de örtüyorum. Ama o debelenip örtüyü üzerinden atmaktan uyanıyor:) O yüzden dedim..Gerçi bikaç gündür resmen çıplak yatırıyorum, gece uyandığında giydiriyorum..Çünkü akşam uykuya dalarken, emerken debelenmekten ter içinde kalıyor..
Sizin gece uykularınız nasıl oldu?Kaç saatte bir uyanıyor fıstık
minişim leptopunaaa kavuştunmu özledik senide birdaha verme kimselere leptopunu okiş
neyle ilgili ben çok kitap okudum
of ayçam saat başı kalkıyorrrr
birde bizim gündüz uykuları cok azaldı.şu cok sürtmeye basladıgımız zamandan berı herseyimiz şaştı.gece uykusu ortalama 9 saat,gündüzde 2 kere uyuyo artık biri bı saat diğeri 1.5 saat.bazen şansım varsa 2. uykusu 2 saat.toplamda 12.5 veya 13 saat az degılmı daha 10 aylık bebek için
bebişlerle ilgili.zekı cocuk yetstırmekmı ,valla hatuırlamıyorum bı tane yazardan istemıstın yoktu hanı hıc bıyerde,ondan sonra bı tane dahamı almıstın öle bı kıtap ne? yalnış hatırlıyor olabılırmıyım.yoo sen okuyodun efettt.
hııı
akıllı bebekler akademisi
elçin-semih summak yazarları
akıllıbebeklerakademisi.com
ayçam çok teferruatlı bir kitap bence o kitaptan temin etmelisin,montessori ile örtüşüyor bazı fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?