özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..
az once tam bir sinir harbi yasadim...kayinvalide tibet ben ve dayisi oturuyorduk..teonun dogumgununden konu acildi, ne zaman yapalim tibet gitmeden dugunden once falan, dedim peki dis bugdayini ne zaman yapalim, dedigi cumle hanfendinin" bunu da icat cikama zaten hediye alincak bisuru, bu telasenin icinde"..
kendi kizi 1 sene sonra evlendigi halde icinde kalmasin diye hem dugun hem kina gecesini icat cikariyor, benim 1 tane oglum var dis bugdayi icat oluyor, astim suratimi oturuyorum, sirf yarin gidicek diye agzimi acmiyorum acarsam kendimi tutamam cunku...soylenicek laf mi bu, birde kizina kayinvalidesi laf soyledimi bana dedikodusunu yapiyor...ne manyaklik, kendisi ayni seyi bana yapiyor..
Nurrr naptın verdin mi ilaç...İnşallah geçer Musticiğin ağrısı sızısı..
Ben de yatıyorum..Herkese uzun uykular...
Bir gün gelecek koynumuzda uyusalar isteyeceğiz ama onlar "aman anne!!!" diyecekler... Büüyünce de elin kızlarıyla yatacaklar iyi mi...İşte o zaman gel de kötü kaynana olma...Ulen Rüzgar harcarım seni ha...Benden çok kimseyi sevemezsin sen...Çünkü ben senden çok kimseyi sevemem artık..İliklerime kadar aşkla doluyum sana...Gidip koklayayım onu da yatayım bari...
Noldu bana bu akşam...Tamaaaaaaam gidiyorum...
buarada herkesin kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin
güle güle giy canım. eminim yakışmıştır ama foto da koysan pek güzel olur..
aynen.. hele mutfak çekmeceleri hit yani. girer girmez soluğu orda alıyor. içindekiler alıp alıp dışarı atıyor..
ooo tatile mi ne güzel. iyi tatiller şimdiden meltem.
çok güzelSlm a.s.
Yakın geçmişten geldim :))
Nurrr nice mutlu yıllara cnm herşey dilediğince olsun :1hug: opuyorumnanaktan
Evrim eşininde bütün bir ömrü mutlulukla dolsun zaten senin gibi bir eşi ve Kuzy gibi yaramaz ama tatlı bir oğlu varken aksi düşünülemez opuyorumnanaktan Spor konusundaki azminide ayrıca takdir ediyorum... Ve Burcuyu ve seni kıskanıyorum aktivitelerinizi yediklerinizi içtiklerinizi ohaoldumsmile
Nurdan artık ne yazsam bilemiyorum bende herkes gibi sadece hayatındaki tüm olumsuzlukların ortadan kalkmasını dilemekten başka elimden birşey gelmez...
Pervin sana çuval giysen yakışır hakettin tabii azimlisin çünkü... çıtır gez sen:)) ben zamanında yediklerimi hamal gibi taşıyorum şimdi vücudumda kötü hatta berbat görüntüde ayrı bir dert tabii :çok üzgünüm:
Miniğim gelmiş hoşgelmiş...:))
Meltem hani 19 unda gelecektin yanlış mı hatırlıyorum?? Gelirsen beklerim... :)
Bu ara hiç vaktim olmuyor sabah kalk kahvaltı falan denize gidiyoruz sonra dön duş yemek 9 da muhallebi vakti 10 da uyutma faslı sonra 10:30 gibi yürüyüş dön duş al falan sonra enerji kalmıyor... Giremiyorum yaz saati uygulamam başladı... :içelim:
Özde de bütün bebekler gibi çok hiperaktif ya durduramıyorum... Allahtan denize gidiyoruzda enerjisini boşaltıyor orada.... Suya bayıldı.... :))
harikasız
Deniz sefamız...
ii kandiller herkesee
ACAİ günlüğüm 7 günde 2,5 kilo verdim.... eşim diyor bırak olmazsa ben korkuyorum bu kadar kilo kaybı normal değil diyor.... ciddi anlamda epey göbeğim indi epey farkediliyor 2,5 kilo bile.... bence mutluyum 1 kutu bitene kadar devam edeceğim kaç kilo veririm bilinmez ama bu kadarı bile yetti bana....
çok güzel yaaa.çok
Deniz sefamız...
maşallah yusuf'aözlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..
defolsun gitsin.deli oluyorum böyle şeylere.çünkü benim başımda var aynı model.çok iyi anlıyorum seni çoook.az once tam bir sinir harbi yasadim...kayinvalide tibet ben ve dayisi oturuyorduk..teonun dogumgununden konu acildi, ne zaman yapalim tibet gitmeden dugunden once falan, dedim peki dis bugdayini ne zaman yapalim, dedigi cumle hanfendinin" bunu da icat cikama zaten hediye alincak bisuru, bu telasenin icinde"..
kendi kizi 1 sene sonra evlendigi halde icinde kalmasin diye hem dugun hem kina gecesini icat cikariyor, benim 1 tane oglum var dis bugdayi icat oluyor, astim suratimi oturuyorum, sirf yarin gidicek diye agzimi acmiyorum acarsam kendimi tutamam cunku...soylenicek laf mi bu, birde kizina kayinvalidesi laf soyledimi bana dedikodusunu yapiyor...ne manyaklik, kendisi ayni seyi bana yapiyor..
ACAİ günlüğüm 7 günde 2,5 kilo verdim.... eşim diyor bırak olmazsa ben korkuyorum bu kadar kilo kaybı normal değil diyor.... ciddi anlamda epey göbeğim indi epey farkediliyor 2,5 kilo bile.... bence mutluyum 1 kutu bitene kadar devam edeceğim kaç kilo veririm bilinmez ama bu kadarı bile yetti bana....
Özlem ben de Altınoluk a geleceğim diye çok mutluyum
bu arada dün adet olmaya başladım ama bir garip bir kaç damla ama arkası yok
doktora mı gitmem lazım herkesin nasıl oldu ilk adet???? yardım!!!!
çok güzel yaaa.çok
maşallah yusuf'a
defolsun gitsin.deli oluyorum böyle şeylere.çünkü benim başımda var aynı model.çok iyi anlıyorum seni çoook.
ben sıkı sporla ve yarım yamalak diyetle 1.5 ayda 3 kilo verdim.bilmiyorum hangisi daha iyi.hem zaman hem enerji harcadım ev işlerim aksadı falan.ama ben haplardan hep korkarım.tayin çıktı diye bıraktım sporu.diyetteyim.gidince afyon'a yine başlayacağım spora
su halkalar varya gecirilen onlardan buldum sonunda aldım aldı koluna taktı bilezik gibi :) kız işte
Deniz sefamız...
az once tam bir sinir harbi yasadim...kayinvalide tibet ben ve dayisi oturuyorduk..teonun dogumgununden konu acildi, ne zaman yapalim tibet gitmeden dugunden once falan, dedim peki dis bugdayini ne zaman yapalim, dedigi cumle hanfendinin" bunu da icat cikama zaten hediye alincak bisuru, bu telasenin icinde"..
kızlar bana acil cvp telden giriorum musti ii deil akşam 7 ateş düşürücü agrı kesici verdim şimsi ayağımda uyuyor ama yine ağrısı başladı sanırım resmen inilio yine versem ilaçtan bişi olurmu
Biri bana sus artık desin...çenem ağrıdı konuşmaktan... :bbo:
çipsi gece uyumadan ne yediriosun yahoya..acmı kalıo memeye saldırıo..bence gece zırt pırt dayadıkca işin dahada zorlasır..su gece mamalarından alsanda içirsen biberonla belki işe yarar
Özlem ben de Altınoluk a geleceğim diye çok mutluyum
bu arada dün adet olmaya başladım ama bir garip bir kaç damla ama arkası yok
doktora mı gitmem lazım herkesin nasıl oldu ilk adet???? yardım!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?