2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..

canımmm az kaldı resmen..hadi hayırlı olsun

sen hic takmıyosun, oglunla ilgili icinde ne hevesin varsa hepsini yapıyosun..bitanecik bebegin o senin.gerekirse annenlerde yaparsın diş bugdayını

oooo siz elin oglunu alıp koynunda yatarken ii dimi oglancık anaları..bu işler boyle maalesef:)

günaydın ilk defa erkenden yazıorum dün akşam ateşi yok dediğim mustinin ateşi 38.7 oldu ama acyip yanakları kızardı ve yarım ölcek calpoll verdim sabahta bi ağıtla kalktı şimdi 37.7 öle keyifsiz dolanıo

Son düzenleme:
düsündüm taşındım geri çekilme planı yaptım bi kaç kere işe yaramıştı sesiz kalıp keyifsizce takılmak muztsuzmuz gibi yapmak gökhanın hiç hoşuna gitmez ve ozmn bişiler yapamaya çalısır valla koca bi yazıkı yozgatta yaz çok kısa sürer sap gibi evde geçirmek istemiorum acil bisiler yapmam lazım

buarada herkesin kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin

çipsi gece uyumadan ne yediriosun yahoya..acmı kalıo memeye saldırıo..bence gece zırt pırt dayadıkca işin dahada zorlasır..su gece mamalarından alsanda içirsen biberonla belki işe yarar

buarada herkesin kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin

NUR canım geçmiş olsun....dişlerden olabilir belki ateşi.. geçer inşallah bugün.. geçmezse olmazsa bi dr. a giin bogaz enfeksiyonuda olabilir bizim başımıza geldiği için söylüyorum...

aaaa bugün kandilmi... hiç haberim yoktu..... hepimizin kandili mübarek olsun ettiği dualar kabul olur inşallah.... :Saruboceq:

ACAı günlüğüm 7 günde 2,5 kilo verdim.... eşim diyor bırak olmazsa ben korkuyorum bu kadar kilo kaybı normal değil diyor.... ciddi anlamda epey göbeğim indi epey farkediliyor 2,5 kilo bile.... bence mutluyum 1 kutu bitene kadar devam edeceğim kaç kilo veririm bilinmez ama bu kadarı bile yetti bana....

sağol canım

çok güzel
babalar günü diye 1 hafta öteledim tatili

Deniz sefamız...
harikasız

ii kandiller herkesee

günaydın ve hayırlı kandiller

ne kadan hızlı vermişsin inşallah zararı dokunmaz

Deniz sefamız...
çok güzel yaaa.çok
özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..
maşallah yusuf'a
defolsun gitsin.deli oluyorum böyle şeylere.çünkü benim başımda var aynı model.çok iyi anlıyorum seni çoook.

ben sıkı sporla ve yarım yamalak diyetle 1.5 ayda 3 kilo verdim.bilmiyorum hangisi daha iyi.hem zaman hem enerji harcadım ev işlerim aksadı falan.ama ben haplardan hep korkarım.tayin çıktı diye bıraktım sporu.diyetteyim.gidince afyon'a yine başlayacağım spora

Özlem ben de Altınoluk a geleceğim diye çok mutluyum
bu arada dün adet olmaya başladım ama bir garip bir kaç damla ama arkası yok
doktora mı gitmem lazım herkesin nasıl oldu ilk adet???? yardım!!!!

4. ayda oldum.biraz fazlaydı ama normal,her zamanki gibi sayılırdı.

anlıyorum tabiki bilinmez şuan için zararı ve faydası ne yapalım başladık bir kere ama.... yani bu kilo kaybı sadece hapla olmadı yani hani normal yememe devam edip sadece hap içtim zayıfladım olmadıyani..... bende yememe içmeme dikkat ediyorum.... normal yediğimin yarısını yemeye çalışıyorum ki öyle de yapıorum.... ara öğün mutlaka yanımda getiriyorum meyve yiyorum... kızartma, hamur işi ve tatlı yemiyorum ben elimden geldiğince bunları yapıyorum + hapda kullanınca 2,5 kilo gitti.....

evet afyondan kaldığın yerden devam edersin ki zaten koşturma içinde olacaksın taşınma telaşı yerleşme telaşı vs... o yüzden birşey yapmadan bile gider birkaç kilokaydirigubbakcemile5

su halkalar varya gecirilen onlardan buldum sonunda aldım aldı koluna taktı bilezik gibi :) kız işte

ayyy ne guzel bulsam bende alırdımm bileklik berkenin vardı nazar boncuklu hiç çikarmazdık ipi kirlenmisti kolunda artık ece napar bilmem amakopmayacak birsey bulurum antalyadan belki

Deniz sefamız...

ayy çok keyifli gorunuyor ozde hanımm
bizde bu can simidinden aldık bakalım bizim kız sevecekmi iki gun sonra sularda olacagızzz çok mutluyum

hey allahım yaa ona neymisssss

canım nedir derdi agrısı sızısı anlamadım ben ama calpol vereceksen saedce 6 saatte bir vermelisin calpol pedifen gibi farkıl etken madde içeren ilac verirsen 4 saatte bir donusumlu verebilirsin kural budur

Biri bana sus artık desin...çenem ağrıdı konuşmaktan... :bbo:

ay sacmalama ozelmisiz ne iyi yaptın aycamm

çipsi gece uyumadan ne yediriosun yahoya..acmı kalıo memeye saldırıo..bence gece zırt pırt dayadıkca işin dahada zorlasır..su gece mamalarından alsanda içirsen biberonla belki işe yarar

ben diycektim simdi acıkıyomu ? ki

ama bencede yani her agladıgında meme dayamak geccici çozum esra uyanacaktır biliyor meme gelecek zorda olsa birkaç gunun feda edip uyanınca vermeme calısmaları yapmanı oneririm baska aklıma birsey gelmiyor allah yardımcın olsun valla saat bası uyanmak çok kotu ya dinlenemez insan
hadi bir donem ilk aylar falan hepimiz uyandık ama bu kadar zaman olmamalı

canım benim ilk adetim yatağa yorgana geçecekkadar çok oldu.... normalda az ve kısa sürerdi ama ilk adetim epeyce sürdü ve çok yoğundu.....

günaydın..bu sabah itibariyle 62 kiloyum doğum öncesi kilomdayım yani..sıra hedef kiloya inmeye geldi..leslie ve start ip up çok etkili vücut hemen tepki verdi..kıştan beri koşu bandında yürüyeceğim diye başka bişe bakmadığıma çok kızdım ..ama zararın neresinden dönsen kardır derlerya ..şimdi kuzcuklara kahvaltı yaptırcağaım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…