günaydın..bu sabah itibariyle 62 kiloyum doğum öncesi kilomdayım yani..sıra hedef kiloya inmeye geldi..leslie ve start ip up çok etkili vücut hemen tepki verdi..kıştan beri koşu bandında yürüyeceğim diye başka bişe bakmadığıma çok kızdım ..ama zararın neresinden dönsen kardır derlerya ..şimdi kuzcuklara kahvaltı yaptırcağaım..
sibel gece ne yaptın nasıl odu ..
Nur geçmiş olsun Mustiye umarım bir an önce atlatır hastalığını....
Sibel çok özendim sana ya 2 kilo demekArtık 60 li rakamları görmek istiyorum ben ya
Meltem hem adetliyken gelmen zaman kaybı iyi yapmışsın ertelemeyi :1rolleyes: Benimde ilk adetim yataklara geçti ki bende çok az olurdum geçen ay ilkini oldum fazlaydı oldukça...
Atamalar konusunu hoplamışım hepinizin adına sevindim ne güzel ev taşıma olayı zor olsada değişik illerde yaşamak zevkli olmalı ayrıca gittiğiniz yerde umarım çok mutlu olursunuz iş ortamı v.s. gönlünüze göre olur...
Elif sende iyi kilo vermişsin tebriklerimi sunuyorum... zemuszemus
Hepinize iyi kandiller...
İltifatlarınız için teşekkürler.. Ben denize girdiğimde su seviyesi yükseliyordu denizi bile taşırdım sakladım fotoda kendimi o yüzden laelaelaelaelae
inşallah canım gidecek kilolar bir şekilde hep destek tam destek:enbuyukkk:
bayıldım deniz sefanızada ya... nekadar şanssız hissettim kendimi deniz niye yok burda anca seneye görcez nasipse:a015:
ozlem bende 3 yıldır nerdeyse gormedigim rakamları yani 60 lı rakamları gormek için can atıyorum tef calacam o gun geldiginde sanırım kısa insallah
arkadaşalrım öyle aman aman bir kilo vermedim.eskiden çok kolay verirdim.Artık veremiyorum.şu yediklerimi de kıssam hiç birşey yememem gerekiyor.Allah yardımcımız olsun.ağır,aksak yapacaz birşeyler.
hep beraber ince zarif anneler olacağız...:lepi:benim doğum öncesi kilom 65 ile hamile kaldım.... 9 kilo aldım toplam.... zaten hapa başlamadan önce 65 idim tam doğum öncesi kilomdaydım ama ben hamile kalmadan da kilomdan memnun değildim şimdi bakalım ideal kiloma doğru ilerliyoum inşallah yüzümü karar çıkarmaz.... 58'e az kaldı :)))))))
şu ana kadar bşişey yoksa olamz artık korkma sadece saat aralığına riayet et yeter..canım gece uyuyakalmışım selini uyuturken ben uyumuşum:)))) o yüzden gece içemedim sabah içtim 5,5 da acaiyide 8,30 da içtim şuan için birşey yok.... bakalım gece yeniden içicem bugün için olanı durumum ne olur bilinmez:bbo:
leslie gadını step yaptırıyor...özellikle 3 mil rahat yapılır .. kaydirigubbakcemile2tebrik ederim seni ne güzel birşey kalmamış.....kaydirigubbakcemile5
derya bu lessie nasıl birşey ya... ayrobik falanmı çalıştırıyor nasıl hareketler yaptırıyor biraz açarmısın vaktim yok ama belkim bende yaparım kusur kalmayım dimi
bu akşamdan itibaren korsemide giymeye başlıyorum gün içinde 2 saat:lepi:
hap sadece iştahı engellediki buna ihtiyacım vardı..anlıyorum tabiki bilinmez şuan için zararı ve faydası ne yapalım başladık bir kere ama.... yani bu kilo kaybı sadece hapla olmadı yani hani normal yememe devam edip sadece hap içtim zayıfladım olmadıyani..... bende yememe içmeme dikkat ediyorum.... normal yediğimin yarısını yemeye çalışıyorum ki öyle de yapıorum.... ara öğün mutlaka yanımda getiriyorum meyve yiyorum... kızartma, hamur işi ve tatlı yemiyorum ben elimden geldiğince bunları yapıyorum + hapda kullanınca 2,5 kilo gitti.....
evet afyondan kaldığın yerden devam edersin ki zaten koşturma içinde olacaksın taşınma telaşı yerleşme telaşı vs... o yüzden birşey yapmadan bile gider birkaç kilokaydirigubbakcemile5
yan etki bilemiyorum 1. kutu bitti bende 3 gündür 2. kutuya başladım..ACAİ günlüğüm 7 günde 2,5 kilo verdim.... eşim diyor bırak olmazsa ben korkuyorum bu kadar kilo kaybı normal değil diyor.... ciddi anlamda epey göbeğim indi epey farkediliyor 2,5 kilo bile.... bence mutluyum 1 kutu bitene kadar devam edeceğim kaç kilo veririm bilinmez ama bu kadarı bile yetti bana....
ii kandiller herkesee
buarada herkesin kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin
Montessori Egitimi[/URL]
yukardaki adresten çok yararlanabilirsin...
az once tam bir sinir harbi yasadim...kayinvalide tibet ben ve dayisi oturuyorduk..teonun dogumgununden konu acildi, ne zaman yapalim tibet gitmeden dugunden once falan, dedim peki dis bugdayini ne zaman yapalim, dedigi cumle hanfendinin" bunu da icat cikama zaten hediye alincak bisuru, bu telasenin icinde"..
kendi kizi 1 sene sonra evlendigi halde icinde kalmasin diye hem dugun hem kina gecesini icat cikariyor, benim 1 tane oglum var dis bugdayi icat oluyor, astim suratimi oturuyorum, sirf yarin gidicek diye agzimi acmiyorum acarsam kendimi tutamam cunku...soylenicek laf mi bu, birde kizina kayinvalidesi laf soyledimi bana dedikodusunu yapiyor...ne manyaklik, kendisi ayni seyi bana yapiyor..
Deniz sefamız...
özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..
dun aksam kontrole gittim. kadındogumucuya
hormonlu spiral yani minera takma islemi spirali vs toplam 720 tl ohaa oldum kaldım. daha ucuzyapan hastaneler vardır ama bu daimi dr um artık bir suru dra gitmek istemiyorum kaarsızım dusuneyim ben en iyisi adet olana kadar kararımı vereeyim odum kopuyor hamile kalacagım falan diye
kıyamam...keşke ver ya da verme diye bişey diyebilsem... Nurdan cevap yazar sana biraz bekle bakalım...
"Paracetamol 4 saat ara ile,ibobrufen 6 saat ara ile verilebilir"
Nurrr bir dr. böyle cevap vermiş pediatri portalı sitesinde.. Sen hangi ilacı vermiştin..Mesela Calpol verdiysen paracetamol içerikli o..4 saat sonra yine verebilirsin anladığım kadarıyla...
gecmıs olsun canım,diş falanmı cıkarıyorkı? ben gecen verdım ılk defa,dişi patlamak üzereydı kac gun patlamadı durmadan aglayarak uyanıyo dıe bı cay kasıgı vermıstım rahat uyumustu.ama senın durum ne bılmecem canım
ESRA canımsın ne güsel ii dilek özellikle kilo ve gökhan konusundaa ki dileğin beni çok mutlu etti bajımmm çok saolll canım benimnurcum
yeni yaşın sana sağlıklı güzel bir evlat versin iki evladına uzun ömürler versin
sana kilo versin
mümkünse bendeki iştahıda alıp sana versin
gökhanla kavgasız huzurlu günler versin
doğum günün kutlu olsunn canım..
Nurrr naptın verdin mi ilaç...İnşallah geçer Musticiğin ağrısı sızısı..
NUR canım geçmiş olsun....dişlerden olabilir belki ateşi.. geçer inşallah bugün.. geçmezse olmazsa bi dr. a giin bogaz enfeksiyonuda olabilir bizim başımıza geldiği için söylüyorum...
nur gecmiş olsun mustiye
Nur cnm çok geçmiş olsun Mustiye.. Her diş çıkarma evresinde anamız ağlayacak sanırım :bbo: Her ikimiz içinde zor bir süreç bir an önce ağrısız sızısız çıksada rahatlasak...
Miniğim ve Fatma sağolun... Minik sahalara hızlı dönüşünden dolayı kutlarım seni bir daha ayrılmak yoklmaz:
canım nedir derdi agrısı sızısı anlamadım ben ama calpol vereceksen saedce 6 saatte bir vermelisin calpol pedifen gibi farkıl etken madde içeren ilac verirsen 4 saatte bir donusumlu verebilirsin kural budur
ı
tşk ederim arkadaşlar dişten oldu sanırım üsten 2 dişimizde hazırlanmış çıkmaya hazır beklio yaa gerçekten bu üst dişler mahvetti mustiyi altlarda anlamadık bile bide baktık ki çıkmışNur geçmiş olsun Mustiye umarım bir an önce atlatır hastalığını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?