2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim seni ne güzel birşey kalmamış.....kaydirigubbakcemile5

derya bu lessie nasıl birşey ya... ayrobik falanmı çalıştırıyor nasıl hareketler yaptırıyor biraz açarmısın vaktim yok ama belkim bende yaparım kusur kalmayım dimi

bu akşamdan itibaren korsemide giymeye başlıyorum gün içinde 2 saat:lepi:

Nur geçmiş olsun Mustiye umarım bir an önce atlatır hastalığını....
Sibel çok özendim sana ya 2 kilo demek Artık 60 li rakamları görmek istiyorum ben ya
Meltem hem adetliyken gelmen zaman kaybı iyi yapmışsın ertelemeyi :1rolleyes: Benimde ilk adetim yataklara geçti ki bende çok az olurdum geçen ay ilkini oldum fazlaydı oldukça...
Atamalar konusunu hoplamışım hepinizin adına sevindim ne güzel ev taşıma olayı zor olsada değişik illerde yaşamak zevkli olmalı ayrıca gittiğiniz yerde umarım çok mutlu olursunuz iş ortamı v.s. gönlünüze göre olur...
Elif sende iyi kilo vermişsin tebriklerimi sunuyorum... zemuszemus
Hepinize iyi kandiller...
ıltifatlarınız için teşekkürler.. Ben denize girdiğimde su seviyesi yükseliyordu denizi bile taşırdım sakladım fotoda kendimi o yüzden laelaelaelaelae

benim doğum öncesi kilom 65 ile hamile kaldım.... 9 kilo aldım toplam.... zaten hapa başlamadan önce 65 idim tam doğum öncesi kilomdaydım ama ben hamile kalmadan da kilomdan memnun değildim şimdi bakalım ideal kiloma doğru ilerliyoum inşallah yüzümü karar çıkarmaz.... 58'e az kaldı :)))))))

inşallah canım gidecek kilolar bir şekilde hep destek tam destek:enbuyukkk:

bayıldım deniz sefanızada ya... nekadar şanssız hissettim kendimi deniz niye yok burda anca seneye görcez nasipse:a015:

iste sibel ben çok kilo vermiyim diye deli gibi yiyorum az veriyorum ama bu kadar yemege yine veriyorum.))

tabi isin sakası istahım oldugundan deli gibi yiyorum ilac içtigim hade diyet yapmamak buyuk aptallık çok iyi yapıyorsun sen ya ne guzel 2,5 kilo

ozlem bende 3 yıldır nerdeyse gormedigim rakamları yani 60 lı rakamları gormek için can atıyorum tef calacam o gun geldiginde sanırım kısa insallah

dun aksam kontrole gittim. kadındogumucuya
hormonlu spiral yani minera takma islemi spirali vs toplam 720 tl ohaa oldum kaldım. daha ucuzyapan hastaneler vardır ama bu daimi dr um artık bir suru dra gitmek istemiyorum kaarsızım dusuneyim ben en iyisi adet olana kadar kararımı vereeyim odum kopuyor hamile kalacagım falan diye

arkadaşalrım öyle aman aman bir kilo vermedim.eskiden çok kolay verirdim.Artık veremiyorum.şu yediklerimi de kıssam hiç birşey yememem gerekiyor.Allah yardımcımız olsun.ağır,aksak yapacaz birşeyler.

inşallah canım gidecek kilolar bir şekilde hep destek tam destek:enbuyukkk:

bayıldım deniz sefanızada ya... nekadar şanssız hissettim kendimi deniz niye yok burda anca seneye görcez nasipse:a015:

belki bir haftasonu kaçamağı yaparsınız cnm ya belli mi olur??
ozlem bende 3 yıldır nerdeyse gormedigim rakamları yani 60 lı rakamları gormek için can atıyorum tef calacam o gun geldiginde sanırım kısa insallah

Benimde az kaldı 73 üm şuan.. birkaç gün daha bu tempoda gideceğim sonra bir detoks yapabilirim Geçen defa sırf ayran içmiştim neredeyse aptallık yapıp herkes 4 ben 1 er kaşık koymuştum :sinifsinif: Çok zor o da yaaa eyvahedigeldismile
arkadaşalrım öyle aman aman bir kilo vermedim.eskiden çok kolay verirdim.Artık veremiyorum.şu yediklerimi de kıssam hiç birşey yememem gerekiyor.Allah yardımcımız olsun.ağır,aksak yapacaz birşeyler.

Canım sporla sıkılaşmışsındır iyice haliyle olduğundan daha zayıf görünüyorsundur eminim off önümde kat kat bir göbek var ya :gitme:

hep beraber ince zarif anneler olacağız...:lepi:
şu ana kadar bşişey yoksa olamz artık korkma sadece saat aralığına riayet et yeter..
leslie gadını step yaptırıyor...özellikle 3 mil rahat yapılır .. kaydirigubbakcemile2
sort sıkılaşmaya ve incelmeye gerçekten yarıyor..ama sabır gerektiriyor..yerimseniben

Derya ne kadar güzel benim hamile kaldığım kiloda kurtarmaz ama ilk hedefim o şimdilik kaydirigubbakcemile2
Sizin şu duyduğum callan slim gibi terimler kafamın içinde dönüp duruyor limiti aşmayalım diye indiremiyorumda kaydirigubbakcemile3 çünkü slim denilen şu şey 6 falan diyorsunuz 6 böümden oluşsa ee daha birçok şey var çok merak ediyorum aslında ama ben bir mekikle falan bile uğraşamazken bunlarda hiç şansım yok değil mi? sempatiksalakcinni Ayrıca benide birilerinin gazlaması lazım banada bir koç lazım :sinifsinif: 70 li grupları ziyarete gittim çok sıkıcı :gitme:

hap sadece iştahı engellediki buna ihtiyacım vardı..
yoksa uzun zamndır düzneli besleniyorum..yanınmda sporda ekledm okadar...
yan etki bilemiyorum 1. kutu bitti bende 3 gündür 2. kutuya başladım..
ii kandiller herkesee

buarada herkesin kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin

İYİ KANDİLLER...

AYÇA Akıllı Bebekler Akademisi montessori ile pek örtüşmüyor bence. aktivite linki yollamıştım kitapta da aynen o aktiviteler var, esra beğenmiş ama ben cok severek okumadım. yani yıllardır bebeklerle oynanan oyunlar mevcut zaten bildiğimiz şeyler. ben beklentimi cok yüksek tutmuşum sanırım ne beklediysem artık severek okumadım. 1 yaşa kadar aktivitelere baktım gerisini de okumadım zaten.

ESRACIK yahoo güven sorunu yaşamıyor bence hep yanında ol istiyor hala cok sık meme emdiği için seninle bütün olarak görüyo kendini bence. baby biraz azaltmalısın meme işini artık yoksa ilkokula kadar emecek bu cocuk seni. devam sütü biberon falan kesmiyor mu yahocuğu? İnşallah en kısa sürede çözüme kavuşurda rahat edersiniz. emdiği sürece diğer gıdaları yemek istemeyecek dolayısı ile aç kalacak süt onu doyurmayacak az uyuyacak sık ağlayacak.

Montessori Egitimi[/URL]

yukardaki adresten çok yararlanabilirsin...

google'ın sahipleri falan bu eğitimle büyümüşler. ilkokul öncesi başlayan okul aslında. son yıllarda zeki çocuklar yetiştirmede başarısı kanıtlanmış başka ülkelerde de okulları açılmış bir sürü aktivite var ama evde sürekliliğini sürdürmek zor gibi geldi bana. yapılan şeyler cok el becerisi istiyor çünkü. hepsini yapamasakta bir kısmını yapabiliriz belki.

ben o kadından herşey beklerim ve ne yapsa şaşırmam artık. süslenip püslenip facelerde torunuyla resimler koydurmayı biliyor hediye mi almak zor gelmiş. sen bu düğüne katılacak mısın o tarihlerde orda msın?

Deniz sefamız...

çoook uzun süre baktım, bizi hayal ettim hatta gördüm :) serap görür gibi. annemlerin yazlığına gidicez hafta sonu BUrsaya çok yakın bir sahil ben o denizde büyüdüm ama pis tabi sizin orası gibi temiz değil, sokmayı cok istiyorum Alpereni tatil şansımız yok bu sene cünkü. ama mikrop kaparsa diye cook korkuyorum.

özlem ne güzel ana kız maşalah keyfe bak...
biz bugün 11. ayımızı doldurduk 1 yaşa geri sayım başladı maşallah..

çok heyecanlandım. zaman çok hızlı akıyor.

1 ay çalışan var o paraya esra cok bence. daha ucuza yaptırabilirsin sonuçta sprial takılacak ilk kez gittiğin doktor yapsa ne olur ki? bir kişi daha eklenir küçük esra'yı görenler listesine o kadar.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun

dün gece annem bizde kaldı, eşim bu akşam seyahatte olacak diye yollamadım, gündüz alperen banyo yapmamış dedi yıkayalım. dedim anne yıkanınca uykusu açılıyor uyumuyor olmaz bişey dedi peki dedim yıkadım. saat 9 falandı yıkadık uykusu geldi salla dedi o satte başladım yine dinleyerek alperen gece 3 te uyudu. uykusuzluktan cok sinirlerim bozuldu söylenip durdum kadına sonra da üzüldüm. Alperen uyumadıkça bağırmamak için zor tuttum kendimi. yıkanınca uyumuyor bu cocuk resmen 1 günlük uyku uyumuş gibi dinleniyor yıkanınca. sonra anem itiraf etti korkuyormuş yanlız başına yıkayamıyormuş napıcaz bilmiyorum.

Kandiliniz kutlu olsun, kandiller oldukça ramazan yaklaşıyor bu sıcaklarda cok zor oruç tutarım ben yaklaştıkça korkuyorum.

Güliz Mudanyada denize girilebiliyor mu?? Hayallerin gerçek olacak işte ne güzel :)) Umarım mikrop kapmaz... Aslında buranın yazından başka kışı hiç işe yaramaz yazında hergün gitmek bir zaman sonra bayıyor...

özlemcim giriliyor ama pis oluyo çoğu zaman yosunlu falan biz hep kayıkla açılıp öyle girerdik ama Alperenle açılamayız. bazı günler çok temiz görünüyor ama içerik pis diye düşünüyorum. sen hergün yüzersen fıstık gibi olursun kışın zor geçer katılıyorum sana ama o dinginlik huzur verir insana ya ne bilim ben orda yaşamayı cok isterdim.

kıyamam...keşke ver ya da verme diye bişey diyebilsem... Nurdan cevap yazar sana biraz bekle bakalım...

ESRA canımsın ne güsel ii dilek özellikle kilo ve gökhan konusundaa ki dileğin beni çok mutlu etti bajımmm çok saolll canım benim
Nurrr naptın verdin mi ilaç...İnşallah geçer Musticiğin ağrısı sızısı..

NUR canım geçmiş olsun....dişlerden olabilir belki ateşi.. geçer inşallah bugün.. geçmezse olmazsa bi dr. a giin bogaz enfeksiyonuda olabilir bizim başımıza geldiği için söylüyorum...

nur gecmiş olsun mustiye

canım nedir derdi agrısı sızısı anlamadım ben ama calpol vereceksen saedce 6 saatte bir vermelisin calpol pedifen gibi farkıl etken madde içeren ilac verirsen 4 saatte bir donusumlu verebilirsin kural budur
ı

Nur geçmiş olsun Mustiye umarım bir an önce atlatır hastalığını....
tşk ederim arkadaşlar dişten oldu sanırım üsten 2 dişimizde hazırlanmış çıkmaya hazır beklio yaa gerçekten bu üst dişler mahvetti mustiyi altlarda anlamadık bile bide baktık ki çıkmış
esrakommm minoset vermiştim gece 1 de ateşi 38.7 olunca calpol verdim sabah öleçtüm 37.7 olmuş 10 verdim bi yarım ölçek calpol şimdi uyuyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…