2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeslere günaydın. Ya bu 3 haftadır hiç vaktim yok topiğe girmeye.Konularada yabancı gibi oluyorum. Benden haberler vereyim. Bu sabah itibariyle 70.1 oldum. Çok mutluyum şu 70 li rakamlardan kurtulacağım için. Ama ticker ı nasıl değiştireceğimi unuttum. Ev dandini. Hala bitmedi şu temizlik ve yığınla çamaşır ütü... Hanzala da bu aralar huy değiştirdi. Görünürde diş falanda yyok diğerleri uzmaya devam ediyor acaba onlarda rahasızlık verirmi merak ediyorum. Birde hep yerlerde olduğu için üşüttü galiba ishal oldu. Evde yapabileceğim birşeyler varmı?

Bu arada başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkürler. Aklıma geldikçe içim sızlıyor. Ama kimse Allah'tan daha merhametli olamaz herhalde. Böyle üzülüyoruz ama Rabbim hep onların yanında tabi.

canım benim ilk adetim yatağa yorgana geçecekkadar çok oldu.... normalda az ve kısa sürerdi ama ilk adetim epeyce sürdü ve çok yoğundu.....

dün bir damla vardı bugün hiçbirşey yok
vücut süt vermek ve adet olmak arasında kaldı sanırım

demek seninde çoktu sanırım doktora ziyaret etmem şart olacak

bende korkuyorum hamile kalmaktan
720 de iyi para hani

ben 61 kiloyum ama göbüş var
sana destek olabilir miyim acaba??

sürekli altınoluk bile sıkıcı olur çok haklsın eskiden 1-2 ay kalırdım üniversitede okurken
hatta ben edremit belediyesinde falan staj yaptım 1998 yılında

doğum günün kutlu olsun

nur gecmis olsun mustiye ama 38.7 cok asiri yuksek bi ates degil o yuzden paracetamol 4 saat ibuprefen 6 saat arayla veriir.hatta 39 alti ateste paracetamol icerikli kullanmak daha iyidir..

GULIZ evet dugune gidicez ama icimden hic gelmiyor acikcasi, dunden beri anladi o suratimdan kedi gibi donuyor etrafimda, yuzune bile bakmadim, sabah yarim agiz iyi yolculuklar dedim okadar,agzimi acsam cok sey soylerdim oysa, gider ayak kusluk olmasin..
tabiki ben bildigimi okuycam ona bagli degilim, yazlikta annemlerle yengemlerle yaparim, ama o lafi beni kirdi, kendi kizi nasil heves ediyorsa bende ediyorum salak..
ki su 1 aydir ne guzel bi bag yakalamistik, 1 cumleyle herseyi yerlebir etti...

ohh supersin canım..su start it up beni mafedio ceneme kadar terliorum resmen

sen bizim topige gel 50-59culara

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun

cok naziksin canım

bu hafta kilom 58e oturdu inmioda cıkmıoda..direnio resmen..kısmet gelecek haftaya.trye gidene kadar 56-55 olsam die cabalıyorum ama nerdee

buarada bi uzman cıktı tvde dediki kisilerin kendilerine yaptıgı en buyuk zarar o tabletler..iclerinde labaratuarlarda gorulmeyen kimyasallar var, bizzat aldım amerikadaki cok buyuk lab larda incelettim raporlar elimde didi..bende trye gelince alacaktım vazgectimmm

bu kız bugun yıdı bitirdi beni..ne yemek yedim ne isguc yaptım anca spor zarzor mızıklaya mızıklaya.. saat 2 oldu ev yasanmıslık otesi+utuler var..poff hicmi bitmez ev işi ya

hiçte takma cocugunla ilgili ne hevesin varsa yap işte nekadar bagda yakalasan eller sonucta..

bu kız bugun yıdı bitirdi beni..ne yemek yedim ne isguc yaptım anca spor zarzor mızıklaya mızıklaya.. saat 2 oldu ev yasanmıslık otesi+utuler var..poff hicmi bitmez ev işi ya

Bitmez Canım bitmez. Kaç gündür evde değilim. Ama evde sanki birileri yaşamış. Darmadağın. Nasıl kirlenir bu ev böyle yaaaaa....

off alıntı yapmadan yazdıklarım gitti nasıl oldu anlamadım çok uykum var bugün.

evrim videoyu çektim ama makinenin kablosu annemlerde kalmış, yarın akiam yükleyeceğim. şimdilik keyifle takılıyor ama ayçanın dediği gibi akşam babasına bakmak isterken kafayı tosladı iki kere demirler acık yakın gerçekten. biraz daha gözlemliyeyim hemen alma bakalım.

Tamam tatlım,tesekkur ederım..

EVRıMMM acai kullanmaya devam ediyormusun????1 kutu bitene kadar kullanacakmısın.... bırakırsan haber ver emi...

Pervinim,tarihin hayırlı ugurlu olsun..

Bugun Fatoş a geldık, sporumu yapamadım, amma kendimi kotu hıssedıyorum yaaa..

Aksama sahıle ınıp yuruyecegım hızlı tempo..

ızmir su an cehennem.. dun Ozy 48 dereceyı gormus arabanın ıcınde.. sıze anlatamam sıcagın derecesını.. berbat.

Ozlem sana gıpta ettıgım kadar su topıkte kımseyı etmıyorum.Varsın kışın da dingin olsun tam benım yerım senın o yasadıgın yer, Allah ömur versın Kuzey kendını kurtarır kurtarmaz kacıcam Ozy ıle ole bı yere.. Rabbım nasıp etsın ınsallah.

devam edıyorum.. ama bır daha almayacagım, tatlı ıhttıyacını artık hıc hıssetmıyorum, sanırım bana kazancı oldu..

benim hem tatlı hem iştahım gitti ya resmen bir iki kaşık birşey yesem mideme taş oturmuş sanki dağları yemişim gibi tok hissediyorum kendimi... şurda 2 hafta sonra hapım bitiyor bir daha bende başlamayı düşünmüyorum... bu bana yetti hatta belki bırakabilirim bilmiyorum kafam çok karışıkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…