canım benim ilk adetim yatağa yorgana geçecekkadar çok oldu.... normalda az ve kısa sürerdi ama ilk adetim epeyce sürdü ve çok yoğundu.....
Meltem hem adetliyken gelmen zaman kaybı iyi yapmışsın ertelemeyi :1rolleyes: Benimde ilk adetim yataklara geçti ki bende çok az olurdum geçen ay ilkini oldum fazlaydı oldukça...
Hepinize iyi kandiller...
İltifatlarınız için teşekkürler.. Ben denize girdiğimde su seviyesi yükseliyordu denizi bile taşırdım sakladım fotoda kendimi o yüzden laelaelaelaelae
dun aksam kontrole gittim. kadındogumucuya
hormonlu spiral yani minera takma islemi spirali vs toplam 720 tl ohaa oldum kaldım. daha ucuzyapan hastaneler vardır ama bu daimi dr um artık bir suru dra gitmek istemiyorum kaarsızım dusuneyim ben en iyisi adet olana kadar kararımı vereeyim odum kopuyor hamile kalacagım falan diye
Derya ne kadar güzel benim hamile kaldığım kiloda kurtarmaz ama ilk hedefim o şimdilik kaydirigubbakcemile2
Sizin şu duyduğum callan slim gibi terimler kafamın içinde dönüp duruyor limiti aşmayalım diye indiremiyorumda kaydirigubbakcemile3 çünkü slim denilen şu şey 6 falan diyorsunuz 6 böümden oluşsa ee daha birçok şey var çok merak ediyorum aslında ama ben bir mekikle falan bile uğraşamazken bunlarda hiç şansım yok değil mi? sempatiksalakcinni Ayrıca benide birilerinin gazlaması lazım banada bir koç lazım :sinifsinif: 70 li grupları ziyarete gittim çok sıkıcı :gitme:
Güliz Mudanyada denize girilebiliyor mu?? Hayallerin gerçek olacak işte ne güzel :)) Umarım mikrop kapmaz... Aslında buranın yazından başka kışı hiç işe yaramaz yazında hergün gitmek bir zaman sonra bayıyor...
doğum günün kutlu olsunESRA canımsın ne güsel ii dilek özellikle kilo ve gökhan konusundaa ki dileğin beni çok mutlu etti bajımmm çok saolll canım benim
tşk ederim arkadaşlar dişten oldu sanırım üsten 2 dişimizde hazırlanmış çıkmaya hazır beklio yaa gerçekten bu üst dişler mahvetti mustiyi altlarda anlamadık bile bide baktık ki çıkmış
esrakommm minoset vermiştim gece 1 de ateşi 38.7 olunca calpol verdim sabah öleçtüm 37.7 olmuş 10 verdim bi yarım ölçek calpol şimdi uyuyorr..
günaydın..bu sabah itibariyle 62 kiloyum doğum öncesi kilomdayım yani..sıra hedef kiloya inmeye geldi..leslie ve start ip up çok etkili vücut hemen tepki verdi..kıştan beri koşu bandında yürüyeceğim diye başka bişe bakmadığıma çok kızdım ..ama zararın neresinden dönsen kardır derlerya ..şimdi kuzcuklara kahvaltı yaptırcağaım..
Derya ne kadar güzel benim hamile kaldığım kiloda kurtarmaz ama ilk hedefim o şimdilik kaydirigubbakcemile2
Sizin şu duyduğum callan slim gibi terimler kafamın içinde dönüp duruyor limiti aşmayalım diye indiremiyorumda kaydirigubbakcemile3 çünkü slim denilen şu şey 6 falan diyorsunuz 6 böümden oluşsa ee daha birçok şey var çok merak ediyorum aslında ama ben bir mekikle falan bile uğraşamazken bunlarda hiç şansım yok değil mi? sempatiksalakcinni Ayrıca benide birilerinin gazlaması lazım banada bir koç lazım :sinifsinif: 70 li grupları ziyarete gittim çok sıkıcı :gitme:
Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun
GULIZ evet dugune gidicez ama icimden hic gelmiyor acikcasi, dunden beri anladi o suratimdan kedi gibi donuyor etrafimda, yuzune bile bakmadim, sabah yarim agiz iyi yolculuklar dedim okadar,agzimi acsam cok sey soylerdim oysa, gider ayak kusluk olmasin..
tabiki ben bildigimi okuycam ona bagli degilim, yazlikta annemlerle yengemlerle yaparim, ama o lafi beni kirdi, kendi kizi nasil heves ediyorsa bende ediyorum salak..
ki su 1 aydir ne guzel bi bag yakalamistik, 1 cumleyle herseyi yerlebir etti...
bu kız bugun yıdı bitirdi beni..ne yemek yedim ne isguc yaptım anca spor zarzor mızıklaya mızıklaya.. saat 2 oldu ev yasanmıslık otesi+utuler var..poff hicmi bitmez ev işi ya
hiçte takma cocugunla ilgili ne hevesin varsa yap işte nekadar bagda yakalasan eller sonucta..
off alıntı yapmadan yazdıklarım gitti nasıl oldu anlamadım çok uykum var bugün.
evrim videoyu çektim ama makinenin kablosu annemlerde kalmış, yarın akiam yükleyeceğim. şimdilik keyifle takılıyor ama ayçanın dediği gibi akşam babasına bakmak isterken kafayı tosladı iki kere demirler acık yakın gerçekten. biraz daha gözlemliyeyim hemen alma bakalım.
EVRİMMM acai kullanmaya devam ediyormusun????1 kutu bitene kadar kullanacakmısın.... bırakırsan haber ver emi...
devam edıyorum.. ama bır daha almayacagım, tatlı ıhttıyacını artık hıc hıssetmıyorum, sanırım bana kazancı oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?