benim hem tatlı hem iştahım gitti ya resmen bir iki kaşık birşey yesem mideme taş oturmuş sanki dağları yemişim gibi tok hissediyorum kendimi... şurda 2 hafta sonra hapım bitiyor bir daha bende başlamayı düşünmüyorum... bu bana yetti hatta belki bırakabilirim bilmiyorum kafam çok karışıkkafamçokkarıştı
nedne yarıda bırakıosun.. senın bunyende kendını gostermıs ıste.. ben de gostermedı mesela.. derya da gosterdı... bence bıtır derım.
evrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi
utu yaptım sonunda ama piştim iice terledim..acaba su karnımı baglıom ya posetle terlio filan ise yarıomudur..spor sonrası cıkarıorum siliorum dahada ev silip supurmuyceksem takmıyorum ..mezurem yokki olceyim olculerimi
herkesin bi kaçma planı var ne güzel.. demek torunlar evlatlar gelecek o kadar içten ve güzel anlatmışsınki pervinimsanki şuan onu yaşıyormuşsun gibime geldi... inşallah o güzel günleride görürüz....
aman bana ütü deme evde bi dünya ütü var hazır yapmışken benimkileride yaparmısın pervinimi:kedi:
bence yarıyodur yaramaz olurmu daha ne olsunki... spor artı göbek bağlıyorsun bence çift etki ediyordurhihoyyyt
ben de istiyorum daglara deniz kiyilarina kacmak, asil bazen gorumcemede ozenmiyor degilim yerlestiler didime esinin isnden dolayi hatun villada oturuyor havuzlu odedigi kira 400-500tl(yilda 8-9 ay yaz..gerci oda hayatindan memnun degil, ne tezat dimi herkes birilerine ozeniyor elindekinin degerini bilmiyor, gerci benim elimde deger bilcek bisi yok, en kotusu bu ndan iyidir..
Bir sürü alıntım elektirk kesilde ve gitti.
PERVİN geliş tarihin beli olmuş hayırlı olsun..ecemizde diş çıkartacak galiba..
EVRİM krom etki etmiş sende işe yarar merak etme..ama spor süper oluyor..sahilde yürümek senlen nede güzle olurdu..
NURDAN yavrunla ilgili ne içinden geçiyorsa yap gönlüne düşmüş yapmazasan içinde kalır başkalrı için ertelem hiç bir şeyi ki hoş sen mutlaka yaparsın..dişinize hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyourm tekrar hayırlı olsun...
SİBEL acai bırakmayı düşünüyorsun galiba için rahat değilse içme...
GULIZ evet dugune gidicez ama icimden hic gelmiyor acikcasi, dunden beri anladi o suratimdan kedi gibi donuyor etrafimda, yuzune bile bakmadim, sabah yarim agiz iyi yolculuklar dedim okadar,agzimi acsam cok sey soylerdim oysa, gider ayak kusluk olmasin..
tabiki ben bildigimi okuycam ona bagli degilim, yazlikta annemlerle yengemlerle yaparim, ama o lafi beni kirdi, kendi kizi nasil heves ediyorsa bende ediyorum salak..
ki su 1 aydir ne guzel bi bag yakalamistik, 1 cumleyle herseyi yerlebir etti...
Pervinim,tarihin hayırlı ugurlu olsun..
Bugun Fatoş a geldık, sporumu yapamadım, amma kendimi kotu hıssedıyorum yaaa..
Aksama sahıle ınıp yuruyecegım hızlı tempo..
İzmir su an cehennem.. dun Ozy 48 dereceyı gormus arabanın ıcınde.. sıze anlatamam sıcagın derecesını.. berbat.
Ozlem sana gıpta ettıgım kadar su topıkte kımseyı etmıyorum.Varsın kışın da dingin olsun tam benım yerım senın o yasadıgın yer, Allah ömur versın Kuzey kendını kurtarır kurtarmaz kacıcam Ozy ıle ole bı yere.. Rabbım nasıp etsın ınsallah.
süper bir hayal belli mi olur belki gerçekleşirevrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi
utu yaptım sonunda ama piştim iice terledim..acaba su karnımı baglıom ya posetle terlio filan ise yarıomudur..spor sonrası cıkarıorum siliorum dahada ev silip supurmuyceksem takmıyorum ..mezurem yokki olceyim olculerimi
ben de istiyorum daglara deniz kiyilarina kacmak, asil bazen gorumcemede ozenmiyor degilim yerlestiler didime esinin isnden dolayi hatun villada oturuyor havuzlu odedigi kira 400-500tl(yilda 8-9 ay yaz..gerci oda hayatindan memnun degil, ne tezat dimi herkes birilerine ozeniyor elindekinin degerini bilmiyor, gerci benim elimde deger bilcek bisi yok, en kotusu bu ndan iyidir..
Bir sürü alıntım elektirk kesilde ve gitti.
PERVİN geliş tarihin beli olmuş hayırlı olsun..ecemizde diş çıkartacak galiba..
EVRİM krom etki etmiş sende işe yarar merak etme..ama spor süper oluyor..sahilde yürümek senlen nede güzle olurdu..
NURDAN yavrunla ilgili ne içinden geçiyorsa yap gönlüne düşmüş yapmazasan içinde kalır başkalrı için ertelem hiç bir şeyi ki hoş sen mutlaka yaparsın..dişinize hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyourm tekrar hayırlı olsun...
SİBEL acai bırakmayı düşünüyorsun galiba için rahat değilse içme...
yaparım yapmammı:) yeterki ece ortalıkta olmasın bana donup donup o ordek dudaklarını buzmesin uuuuuu uuu die:)
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3devam edıyorum.. ama bır daha almayacagım, tatlı ıhttıyacını artık hıc hıssetmıyorum, sanırım bana kazancı oldu..
kafamçokkarıştıCADIARZUEVRİMMM acai kullanmaya devam ediyormusun????1 kutu bitene kadar kullanacakmısın.... bırakırsan haber ver emi...
işe yarıyordur ..bişey sürüp sarıyorsan daha çok işe yarar.yok sürmüyorsan silince sür gözenekler açıkken oda işe yarar..utu yaptım sonunda ama piştim iice terledim..acaba su karnımı baglıom ya posetle terlio filan ise yarıomudur..spor sonrası cıkarıorum siliorum dahada ev silip supurmuyceksem takmıyorum ..mezurem yokki olceyim olculerimi
evrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?