2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURDANIM boşver kayınvalideni patavatsızlık etmiş işte böyle olur insanların bazen ağzından laf çıkıyor düşünmeden konuştukları için nereye gideceklerini bilemiyorlar.... bi güzel yap diş buğdayını, doğumgününü hatta ne istiyorsan... çok sıkıntı çektin birazda gülüp eğlenmek stres atmak seninde hakkın... herşey helal canım sana.....

nedne yarıda bırakıosun.. senın bunyende kendını gostermıs ıste.. ben de gostermedı mesela.. derya da gosterdı... bence bıtır derım.

ahhh ahh EVRıMıM sahilde benim yerimede yürü... çok özledim denizi çok seviyorum ben denizi ya....keşke burdada olsa hergün giderdim... karşıdan izlemek denize bakmak bile bütün derdimi mutsuzluğmu herşeyimi alıyor sakinleştiriyor beni.........

ESRAKO bence canım o spiral o fiyata çok pahalı mutlaka dr. un ve hastanen iyi biliyoruz ama o kadar fiyat farkınada gerek yok diye düşünüyorum çünkü herkes aynı işlemi ve aynı aleti kullandıktan sonra daha ucuza yapan yerlerde bulabilirsin... bi araştır derim ben yinede sen bilirsin.....

evrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi

utu yaptım sonunda ama piştim iice terledim..acaba su karnımı baglıom ya posetle terlio filan ise yarıomudur..spor sonrası cıkarıorum siliorum dahada ev silip supurmuyceksem takmıyorum ..mezurem yokki olceyim olculerimi

ESRA yuh ya cok pahali ben mirenaya burda 140 euro verdim nomal 40 euro idi..takim parasi icinde dgil amazaten kontrol siraisnda gittigim icin doktorun sadece vizite ucretini verdim okadar..yani 270-280 tl eder takim parasi 500 mu istiyor yuh yani hadi 80-100 istesin muayene ucreti..

evrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi

herkesin bi kaçma planı var ne güzel.. demek torunlar evlatlar gelecek o kadar içten ve güzel anlatmışsınki pervinimsanki şuan onu yaşıyormuşsun gibime geldi... inşallah o güzel günleride görürüz....

utu yaptım sonunda ama piştim iice terledim..acaba su karnımı baglıom ya posetle terlio filan ise yarıomudur..spor sonrası cıkarıorum siliorum dahada ev silip supurmuyceksem takmıyorum ..mezurem yokki olceyim olculerimi

aman bana ütü deme evde bi dünya ütü var hazır yapmışken benimkileride yaparmısın pervinimi:kedi:
bence yarıyodur yaramaz olurmu daha ne olsunki... spor artı göbek bağlıyorsun bence çift etki ediyordurhihoyyyt

ben de istiyorum daglara deniz kiyilarina kacmak, asil bazen gorumcemede ozenmiyor degilim yerlestiler didime esinin isnden dolayi hatun villada oturuyor havuzlu odedigi kira 400-500tl(yilda 8-9 ay yaz..gerci oda hayatindan memnun degil, ne tezat dimi herkes birilerine ozeniyor elindekinin degerini bilmiyor, gerci benim elimde deger bilcek bisi yok, en kotusu bu ndan iyidir..

Evrim mesajin hala aklimda ama bi firsat olmadi yavrum ya, ilk firsatta geri doncem ben sana..

Bir sürü alıntım elektirk kesilde ve gitti.
PERVİN geliş tarihin beli olmuş hayırlı olsun..ecemizde diş çıkartacak galiba..
EVRİM krom etki etmiş sende işe yarar merak etme..ama spor süper oluyor..sahilde yürümek senlen nede güzle olurdu..
NURDAN yavrunla ilgili ne içinden geçiyorsa yap gönlüne düşmüş yapmazasan içinde kalır başkalrı için ertelem hiç bir şeyi ki hoş sen mutlaka yaparsın..dişinize hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyourm tekrar hayırlı olsun...
SİBEL acai bırakmayı düşünüyorsun galiba için rahat değilse içme...

yaparım yapmammı:) yeterki ece ortalıkta olmasın bana donup donup o ordek dudaklarını buzmesin uuuuuu uuu die:)

:çok üzgünüm::teselli:

deryacım cıkarsın artıkta biseyler vereyim eline yesin..kırt kırt..en cokta makarna hayalim var..oturtup eline 1 tas makarna verip sofrabezini serip onu izlemek..

bence bu konu kendi kızı ve gelin arasındaki farktır çünkü ne olursa olsun asla gelin olmaktan kurtulamıyorsun
senin içinde kalmasın mutlaka yap önce kendi gönlün olsun

aman yarabbi 48 derece akşamları bile sıcaktır izmir
Kuzey de bunalıyordur
kaçma konusunda Allah gönlüne göre versin

süper bir hayal belli mi olur belki gerçekleşir

sıcakta en zor iş ütü

topikte en zor durumda olan sensin galiba çünkü Teo çok sık hasta oluyor
senin hayallerin için dua edicem gerçek olsun hepsi

içim rahat ama eşim hergün birşey söylüyor sinirimi bozuyor..... önceki gece çok bulantım oldu dedim ya zehirleniyordum nerdeyse ona belli etmiyorum ama bi ortak arkadaşımız var ona söylemiş sibel zayıflama hapına başladı oda benim bi arkadaşım kullandı bağışıklık sistemi çöktü ve vefat etti demişakannehir şimdi gerçektende belli oluyor biraz göbem eridi tartıdada kilo verdiğimi görünce bağımlılık yapmasın sende şöylede böylede diyor canımı sıkıyor o yüzden:gitme: destek yerine köstek oluyor bana gamlı baykuş gibi moralimi bozuyor:mymeka:

yaparım yapmammı:) yeterki ece ortalıkta olmasın bana donup donup o ordek dudaklarını buzmesin uuuuuu uuu die:)

sağol tatlım... yerim ben o ecenin uuu yapan dudaklarını opuyorumnanaktandimi ya selinde horuz gibi ötüyor üüüüüü diyor oda... zaten onlar yüzünden koştururken işler kalıyor hoş ne yapalım sağlıkları yerinde olsun evlatlarımız yanımızda olsun işler kalsın dursun naniknanik

devam edıyorum.. ama bır daha almayacagım, tatlı ıhttıyacını artık hıc hıssetmıyorum, sanırım bana kazancı oldu..
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
EVRİMMM acai kullanmaya devam ediyormusun????1 kutu bitene kadar kullanacakmısın.... bırakırsan haber ver emi...
kafamçokkarıştıCADIARZU
işe yarıyordur ..bişey sürüp sarıyorsan daha çok işe yarar.yok sürmüyorsan silince sür gözenekler açıkken oda işe yarar..

harika ya nasıl güzel anlatmışsın..bugünün bereketi rahmeti tüm güzel isteklerin yerine gelmesine vesile olsun inşallah..:Saruboceq:

guliz allah iyiligini versin kuçuk esra yı gorenler listesi oyle kabarıkkı :)) bilimum dr lar hele hamile kalmaya çalısırken 7 dr gezdim biryıl içinde sonra bilimum ameliyatlar anal fistul ameliyatıda var içlerinde bilimim kuafor vs saymakla bitmez :))
mesele o degil. ben bu adama hamile iken gittim sonra dogum acıbadem hast çok pahalı diye adamda dogum yapmadım dogum sonrası kontrole yine buna gidyorum simdi spiral sorup konusup duruyorum gidip baska yerde taktırıp aylarsonra yine kontrole buna gitsem adam diycek bi geliyor bi gelmiyor yani rahatsız oluyorum ne bilim parasından dolayı baskayerlere kaçıp sonra adama donup dolasıp guvendigim için gelmeye
bu spiral mirena yani hormonlu olandan normaldeed yuksek fiyat ama 700 degil 400 falandır daha ucuz olamaz. ve spiral deyip geçme ipinin kisalından duzgun yerlestirilmesine onemli birsey ve 5 yıllık birsey ama insana rakam ucuk geliyor bilmiyoru kararsızım

niye banada spiral takılmıyor ya... sevmiyorum ben bu hap olayını... unutuyorum, sinirimi bozuyor..... böyle 3-4 sene daha hap kullanamamki ben.....

DR. olayı rafa kalktı bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum kadın doğum için hoş çok korkuyorum ama bizimkilerden bu hafta sonu köye gideceklermiş ordaki evi badana yaptıracaklarmış kayınvalide ve kayınpeder benim dr. işi taaa öbür haftaya kaldı.. ozamanda birşey çıkar daha sonrakine böyle böyle benim bu işte kalır........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…