2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
sonunda okullar yarın kapanıyor yuppyy :) düşünmek bile güzel. gerçi ay sonuna kadar seminerler devam oma olsun. çok özledim annemleri. gitmeyi öyle istiyorum ki..
bu arada yiğit paşam ilk saç traşını berberde oldu bugün :) çok ağlamış ama babası, bi arkadaşımız, bir de çırak zor tutmuşlar. adam daha düzeltecekmiş ama eşim yeter artık bu kadar olsun demiş. kıyamamış.. çok yakışmış ama düşündüğümden biraz daha kısa olmuş. neyse bakalım uzar artık napalım..

çok hızlı sanki. inş bi zararı olmaz sağlık açısından..
bence de fiyat çok yüksek. ben burda devlet hastanesine taktırdım normal olandan. ne kadar kestiler maaştan hiç bilmiyorum. dikkat etmedim. yozgattaki doktora gittim işte kontrole. dedim ne çeşit takmış. bakır dedi dedim. o da zaten iki çeşit var bakır ve hormonlu. o sana muhtemelen hormonlu olanı övmüştür ama hiç gerek yok bence dedi. yok dedim hormonluyu 35 yaş üstüne önerilyoruz diye takmadı dedim. inş bi sorun çıkmaz.. sizleri okudukça kendimden de şüphelenir oldum..

]

deryacım cıkarsın artıkta biseyler vereyim eline yesin..kırt kırt..en cokta makarna hayalim var..oturtup eline 1 tas makarna verip sofrabezini serip onu izlemek..
yaknda bu dediğini uygularsın canım benm..Şeniz

:Saruboceq::Saruboceq:hakkında böyle yaşamak hayırlıysa olsun ozaman..

dün eşime babalar günü için tish-o dana bi sipariş verdim. üzerine koyacağım yazılı resimi kendim hazırladım photoshop ile. bakalım beğenecek misiniz.. ekliyorum. umarım babalar gününden önce elimde olur. eşim geldiğinde işim bitmemişti. bilgisayarı kaçırmak zorunda kaldım tamamlamak için. özel gelme filan dedim ama bildi galiba yaa o da bilgisayarcı olunca anlamamasına imkan yok napim..

ve biletimiz 1 temmuza alındı cokk mutluyummm..tazem gorusemiycez onun icinde cok uzgunum
niye gorusemeyeceksiniz burcu ile ? hangi tarihlerde ist da olcaksın sen ?

bizim haplardanmı bahsediyorsun acai den yani
ya mutlaka zararlı birseyler vardır ben hayvang ibi yiyerek kilo almıyorum mesela su an . ama kısa sure kullanırımd iye devam ediyorum herzanrarlı sey daimi uzun sure olursa zaarr verir diye mantık yurutuyorum

nurdan 160 tl mi neymis mirena fiyatı dr fiyatı 400 civarı falan sanırım
iki muayne + malzeme alıyor burdaki dr lar bu islemlere
acıbadem hast muayneleride malum çok yuksek.
bakayım arastırcam ozel sigorta ya geçirebilceğim bir yer dr bulmayı dusunuyorum muayneni olursa onu takar baska islem yaptım gosterir ilk sprilai bu sekil taktırıp parasını almıstım ozel sigortadan yara yaktık falan yazıyor mesela fatura kesiyor 500 tl alıyorsun yuzde 80 ini

tişörtüde beyaz seçtim zaten. arka planı o yüzden temizledim. sadece baba oğul gözüksünler diye. hediye paketi de istedim.

bu arada yazıyı da resmin altına ekleyince photoshop ile ordan eklemeye gerek kalmıyor. yani tek resim eklemiş oluyorsun orda. su yüzden fiyatı da 26 tl oluyor. kargo+ hediye paketi=31,5

banada uçuk geldi..
araştır bakalım..

yiğite de alsa mıydım aynısından karar veremedim. aslında güzel olurdu fakat hemencik büyüyor zaten. ve üstünü çok çabuk kirletiyor diye vazgeçtim. iyi mi yaptım bilmem.

niye takılmıyor sana spiral ??

evet canım hormonlu olan mirena iste
ya dr un onerisi degil benim istegim bu sordum ne yapmalı ne onerirsiniz diye eskiden napardınf alandedi spiral normal ama dedim vs hormonlu istiyorum dedim sorularsordu yanıtlarını verdim takabiliriz nsıl istersen dedi adam oyle uç kagıtcı birtip degil ihtiyacıda yok zaten hastane nin bir suru hastası var sonuçta. ben istioyrum adetler çok uzun oluyor benim bakır spiral olunca 8-9 gun fenalık geliyor hele yazın.

devlet hast vs gitmedim hiç gitmek istemiyorum o nedenle . hele kadın dogum muaynesi zaten rahatsızlık verici bir islem kaba saba mumalelere maruz kalmak istemem.

super olmus bence tasarım

bu arada yazıyı da resmin altına ekleyince photoshop ile ordan eklemeye gerek kalmıyor. yani tek resim eklemiş oluyorsun orda. su yüzden fiyatı da 26 tl oluyor. kargo+ hediye paketi=31,5

çok zekisin fatma yaa tebrik ediyorum valla super fikirben yaptırdıgım sene dusunebilseydim senin gibi yazı falan eklerdim .

niye takılmıyor sana spiral ??

güzel soru niye bana takılmıyor:uhm:
canım dr. um ısrarla hap diyor... hamilelik öncesi adetlerim düzensiz olduğu için ve yumurtlama sorunum vardı ya o yüzden hap kullan diye ısrar etti..... hapın sana faydası var hem korunuyorsun hem adetini düzenliyor ama spiralin böyle bi etkisi yok senin için sadece koruma olacak dedi.... sonra netten araştırdım birkaç kişinin daha başına gelmiş dış gebelik geçirenlere spiral takılmıyormuş tüpümün teki tıkalı acaba ondanmı bilmiyorum bu ay gidersem dr. a yeniden bu konuda ısrar edip fikrini alıcamyerimseniben

anladım esracım. zaten kullanmıştın sen normal. biraz araştır bakalım tabi beş yıl dediğin gibi sonuçta riske atılacak bişi değil. ben burda mecburen gittim devlete. kütahyada olsam ben de kendi doktoruma giderdim. ama şimdilik pişman değilim gibi bakalım. kadın çok iyi davrandı devlette de. zaten pek hastası da yoktu. ferah bi zamanda yani.

tasarımı bilerek yalın yaptım. çok fazla şey koymak istemedim. ne biliyim çerçeve, ışık ya da puzzle gibi efektler geldi aslında aklıma ama direk fotoya odaklanılsın istedim.resmin de orjinalini hiç bozmadım zaten. doğru mu düşündüm bilmem artık.

Neden sorunun varken ve düzelmesi için bir şey önerilmişken sana yararı olmayacak bir şey için ısrar edeceksin anlamadım..

deryacım aminnn cok içtensin tsklerr

esrako iisim vermedi ama acıbiber vs dedi..ben 25-30 temmuz ist olacagım. 1-15 temmuz adapazarı-silivri arası. 15inde emrah gelio antalyaya gidicez ama 15mi 17mi bilmiorum 17 olursa super olur ozaman gorusuruz burcuyla bakalım.25 antalyadan donus 30 bakuye donus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…