çok hızlı sanki. inş bi zararı olmaz sağlık açısından..ACAİ günlüğüm 7 günde 2,5 kilo verdim.... eşim diyor bırak olmazsa ben korkuyorum bu kadar kilo kaybı normal değil diyor.... ciddi anlamda epey göbeğim indi epey farkediliyor 2,5 kilo bile.... bence mutluyum 1 kutu bitene kadar devam edeceğim kaç kilo veririm bilinmez ama bu kadarı bile yetti bana....
bence de fiyat çok yüksek. ben burda devlet hastanesine taktırdım normal olandan. ne kadar kestiler maaştan hiç bilmiyorum. dikkat etmedim. yozgattaki doktora gittim işte kontrole. dedim ne çeşit takmış. bakır dedi dedim. o da zaten iki çeşit var bakır ve hormonlu. o sana muhtemelen hormonlu olanı övmüştür ama hiç gerek yok bence dedi. yok dedim hormonluyu 35 yaş üstüne önerilyoruz diye takmadı dedim. inş bi sorun çıkmaz.. sizleri okudukça kendimden de şüphelenir oldum..dun aksam kontrole gittim. kadındogumucuya
hormonlu spiral yani minera takma islemi spirali vs toplam 720 tl ohaa oldum kaldım. daha ucuzyapan hastaneler vardır ama bu daimi dr um artık bir suru dra gitmek istemiyorum kaarsızım dusuneyim ben en iyisi adet olana kadar kararımı vereeyim odum kopuyor hamile kalacagım falan diye
yaknda bu dediğini uygularsın canım benm..Şenizderyacım cıkarsın artıkta biseyler vereyim eline yesin..kırt kırt..en cokta makarna hayalim var..oturtup eline 1 tas makarna verip sofrabezini serip onu izlemek..
ben de istiyorum daglara deniz kiyilarina kacmak, asil bazen gorumcemede ozenmiyor degilim yerlestiler didime esinin isnden dolayi hatun villada oturuyor havuzlu odedigi kira 400-500tl(yilda 8-9 ay yaz..gerci oda hayatindan memnun degil, ne tezat dimi herkes birilerine ozeniyor elindekinin degerini bilmiyor, gerci benim elimde deger bilcek bisi yok, en kotusu bu ndan iyidir..
çok hızlı sanki. inş bi zararı olmaz sağlık açısından..
niye gorusemeyeceksiniz burcu ile ? hangi tarihlerde ist da olcaksın sen ?ve biletimiz 1 temmuza alındı cokk mutluyummm..tazem gorusemiycez onun icinde cok uzgunum
buarada bi uzman cıktı tvde dediki kisilerin kendilerine yaptıgı en buyuk zarar o tabletler..iclerinde labaratuarlarda gorulmeyen kimyasallar var, bizzat aldım amerikadaki cok buyuk lab larda incelettim raporlar elimde didi..bende trye gelince alacaktım vazgectimmm
ESRA yuh ya cok pahali ben mirenaya burda 140 euro verdim nomal 40 euro idi..takim parasi icinde dgil amazaten kontrol siraisnda gittigim icin doktorun sadece vizite ucretini verdim okadar..yani 270-280 tl eder takim parasi 500 mu istiyor yuh yani hadi 80-100 istesin muayene ucreti..
guliz allah iyiligini versin kuçuk esra yı gorenler listesi oyle kabarıkkı :)) bilimum dr lar hele hamile kalmaya çalısırken 7 dr gezdim biryıl içinde sonra bilimum ameliyatlar anal fistul ameliyatıda var içlerinde bilimim kuafor vs saymakla bitmez :))
mesele o degil. ben bu adama hamile iken gittim sonra dogum acıbadem hast çok pahalı diye adamda dogum yapmadım dogum sonrası kontrole yine buna gidyorum simdi spiral sorup konusup duruyorum gidip baska yerde taktırıp aylarsonra yine kontrole buna gitsem adam diycek bi geliyor bi gelmiyor yani rahatsız oluyorum ne bilim parasından dolayı baskayerlere kaçıp sonra adama donup dolasıp guvendigim için gelmeye
bu spiral mirena yani hormonlu olandan normaldeed yuksek fiyat ama 700 degil 400 falandır daha ucuz olamaz. ve spiral deyip geçme ipinin kisalından duzgun yerlestirilmesine onemli birsey ve 5 yıllık birsey ama insana rakam ucuk geliyor bilmiyoru kararsızım
niye banada spiral takılmıyor ya... sevmiyorum ben bu hap olayını... unutuyorum, sinirimi bozuyor..... böyle 3-4 sene daha hap kullanamamki ben.....
DR. olayı rafa kalktı bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum kadın doğum için hoş çok korkuyorum ama bizimkilerden bu hafta sonu köye gideceklermiş ordaki evi badana yaptıracaklarmış kayınvalide ve kayınpeder benim dr. işi taaa öbür haftaya kaldı.. ozamanda birşey çıkar daha sonrakine böyle böyle benim bu işte kalır........
evet canım hormonlu olan mirena isteçok hızlı sanki. inş bi zararı olmaz sağlık açısından..
bence de fiyat çok yüksek. ben burda devlet hastanesine taktırdım normal olandan. ne kadar kestiler maaştan hiç bilmiyorum. dikkat etmedim. yozgattaki doktora gittim işte kontrole. dedim ne çeşit takmış. bakır dedi dedim. o da zaten iki çeşit var bakır ve hormonlu. o sana muhtemelen hormonlu olanı övmüştür ama hiç gerek yok bence dedi. yok dedim hormonluyu 35 yaş üstüne önerilyoruz diye takmadı dedim. inş bi sorun çıkmaz.. sizleri okudukça kendimden de şüphelenir oldum..
bu arada yazıyı da resmin altına ekleyince photoshop ile ordan eklemeye gerek kalmıyor. yani tek resim eklemiş oluyorsun orda. su yüzden fiyatı da 26 tl oluyor. kargo+ hediye paketi=31,5
senağlamasenağlama:gitme:
niye takılmıyor sana spiral ??
güzel soru niye bana takılmıyor:uhm:
canım dr. um ısrarla hap diyor... hamilelik öncesi adetlerim düzensiz olduğu için ve yumurtlama sorunum vardı ya o yüzden hap kullan diye ısrar etti..... hapın sana faydası var hem korunuyorsun hem adetini düzenliyor ama spiralin böyle bi etkisi yok senin için sadece koruma olacak dedi.... sonra netten araştırdım birkaç kişinin daha başına gelmiş dış gebelik geçirenlere spiral takılmıyormuş tüpümün teki tıkalı acaba ondanmı bilmiyorum bu ay gidersem dr. a yeniden bu konuda ısrar edip fikrini alıcamyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?