ve biletimiz 1 temmuza alındı cokk mutluyummm..tazem gorusemiycez onun icinde cok uzgunum
yiğite de alsa mıydım aynısından karar veremedim. aslında güzel olurdu fakat hemencik büyüyor zaten. ve üstünü çok çabuk kirletiyor diye vazgeçtim. iyi mi yaptım bilmem.
tşk ederimmm:)doğum günün kutlu olsun
dediğin gibi çok yüksek deildide yüzü yanıodu yani yanakları bianda kızarınca dedim heralde artacak birde avuç içleri yanıodu ama dedim ya ateşten çok sürekli inilio bi türlü uykuya dalamıodu şimdide öle ben hiç alışkın deilim mustinin bu halinenur gecmis olsun mustiye ama 38.7 cok asiri yuksek bi ates degil o yuzden paracetamol 4 saat ibuprefen 6 saat arayla veriir.hatta 39 alti ateste paracetamol icerikli kullanmak daha iyidir..
çok güsel olmuş canım yaa
güzel soru niye bana takılmıyor:uhm:
canım dr. um ısrarla hap diyor... hamilelik öncesi adetlerim düzensiz olduğu için ve yumurtlama sorunum vardı ya o yüzden hap kullan diye ısrar etti..... hapın sana faydası var hem korunuyorsun hem adetini düzenliyor ama spiralin böyle bi etkisi yok senin için sadece koruma olacak dedi.... sonra netten araştırdım birkaç kişinin daha başına gelmiş dış gebelik geçirenlere spiral takılmıyormuş tüpümün teki tıkalı acaba ondanmı bilmiyorum bu ay gidersem dr. a yeniden bu konuda ısrar edip fikrini alıcamyerimseniben
deryacım aminnn cok içtensin tsklerr
esrako iisim vermedi ama acıbiber vs dedi..ben 25-30 temmuz ist olacagım. 1-15 temmuz adapazarı-silivri arası. 15inde emrah gelio antalyaya gidicez ama 15mi 17mi bilmiorum 17 olursa super olur ozaman gorusuruz burcuyla bakalım.25 antalyadan donus 30 bakuye donus
sagol cnm..bence bu konu kendi kızı ve gelin arasındaki farktır çünkü ne olursa olsun asla gelin olmaktan kurtulamıyorsun
senin içinde kalmasın mutlaka yap önce kendi gönlün olsun
tpikte en zor durumda olan sensin galiba çünkü Teo çok sık hasta oluyor
senin hayallerin için dua edicem gerçek olsun hepsi
amin..insallah..harika ya nasıl güzel anlatmışsın..bugünün bereketi rahmeti tüm güzel isteklerin yerine gelmesine vesile olsun inşallah..:Saruboceq:
benim adetler tamamen kesildi ve hic bi rahatsizlik vermiyor, super rahatim ne sisilik ne bisi...soylemisti 6 aya kesilir diye..niye takılmıyor sana spiral ??
evet canım hormonlu olan mirena iste
ya dr un onerisi degil benim istegim bu sordum ne yapmalı ne onerirsiniz diye eskiden napardınf alandedi spiral normal ama dedim vs hormonlu istiyorum dedim sorularsordu yanıtlarını verdim takabiliriz nsıl istersen dedi adam oyle uç kagıtcı birtip degil ihtiyacıda yok zaten hastane nin bir suru hastası var sonuçta. ben istioyrum adetler çok uzun oluyor benim bakır spiral olunca 8-9 gun fenalık geliyor hele yazın.
devlet hast vs gitmedim hiç gitmek istemiyorum o nedenle . hele kadın dogum muaynesi zaten rahatsızlık verici bir islem kaba saba mumalelere maruz kalmak istemem.
canim aklinda olsun hemen ilik dus aldir ilac vermeden belki gerek bile kalmaz ilaca ciddi etkili atese, biraz suda oynasin hatta..su alevini aliyor..[ dediğin gibi çok yüksek deildide yüzü yanıodu yani yanakları bianda kızarınca dedim heralde artacak birde avuç içleri yanıodu ama dedim ya ateşten çok sürekli inilio bi türlü uykuya dalamıodu şimdide öle ben hiç alışkın deilim mustinin bu haline
[][/FONT]
haklısın aslında uyuyana kadar bişi yoktu uyudu inilemeye başladı sonra yatırıodum baktım ateşi var bian hani kaldırıp yıkamak aklıma gelmedi bende şimdi öle düşünüorum bi duş aldırıyım hem sıkıntısı gider ham ateşi düşerr nurdancım çok saol cnmcanim aklinda olsun hemen ilik dus aldir ilac vermeden belki gerek bile kalmaz ilaca ciddi etkili atese, biraz suda oynasin hatta..su alevini aliyor..
gülizim diştenmiş dr öle dedi ağlamasında yeter gözlerinde yaşlar aktıkça ben kötü oluomnur geçmiş olsun musti ye diştendir herhalde canım ya kıyamam.
.
yanlıs yazmısım toplam 12 saat uyumus oluyor bazense 12.5 saat.ortalamanın bıraz altındayız galıba ama olsun bunada şükür13 saat çok ideal Miniş..günde 13-14 saat uyuyorlarmış..
olumunekankayizsmilebu kadar olur kalp kalbe karşıymış..bak benzer şeyler sormuşuz..
yok dahada gıtmem bıyere :))Minik sahalara hızlı dönüşünden dolayı kutlarım seni bir daha ayrılmak yoklmaz:
süper kılo vermıssın ama ben oldum olası korkarım zayıflama haplarından.yosun hapı falan vardı bıazamanlar cok meshurdu ama kac kısıyı kötü etkıledı.sana herahngı bı yan tesırı olmadı galıba.cok iyi tebrık edıyorum bı kutuda rahat 6 kılo veren ozaman senACAİ günlüğüm 7 günde 2,5 kilo verdim.... eşim diyor bırak olmazsa ben korkuyorum bu kadar kilo kaybı normal değil diyor.... ciddi anlamda epey göbeğim indi epey farkediliyor 2,5 kilo bile.... bence mutluyum 1 kutu bitene kadar devam edeceğim kaç kilo veririm bilinmez ama bu kadarı bile yetti bana....
benım ılk adetım 6.ayda oldu, ılk gunu damla damlaydı sonrakı 5 gunse cok yogun gecmıstı.halada her adet olusumda yogun gecıyor.eskıden 2-3 gunu yogun olurdu dogumdan sonrakilerse 5-6 gunu yogun nerdeyseÖzlem ben de Altınoluk a geleceğim diye çok mutluyum
bu arada dün adet olmaya başladım ama bir garip bir kaç damla ama arkası yok
doktora mı gitmem lazım herkesin nasıl oldu ilk adet???? yardım!!!!
süpersin Deryacım.bende hamılelık öncesı kılomdayım fakat enaz 10 kılo fazlam var.spora gıtmeden yapamıycam sanırım.+ sıkı bır dıyette lazım tabıgünaydın..bu sabah itibariyle 62 kiloyum doğum öncesi kilomdayım yani..sıra hedef kiloya inmeye geldi..leslie ve start ip up çok etkili vücut hemen tepki verdi..kıştan beri koşu bandında yürüyeceğim diye başka bişe bakmadığıma çok kızdım ..ama zararın neresinden dönsen kardır derlerya ..şimdi kuzcuklara kahvaltı yaptırcağaım..
cok güzel olmus,keske bende böle bişi yaptırsaydım.hiç aklıma gelmedı.hala karar verememdım ne alsam dıetasarımı bilerek yalın yaptım. çok fazla şey koymak istemedim. ne biliyim çerçeve, ışık ya da puzzle gibi efektler geldi aslında aklıma ama direk fotoya odaklanılsın istedim.resmin de orjinalini hiç bozmadım zaten. doğru mu düşündüm bilmem artık.
Deniz sefamız...
az once tam bir sinir harbi yasadim...kayinvalide tibet ben ve dayisi oturuyorduk..teonun dogumgununden konu acildi, ne zaman yapalim tibet gitmeden dugunden once falan, dedim peki dis bugdayini ne zaman yapalim, dedigi cumle hanfendinin" bunu da icat cikama zaten hediye alincak bisuru, bu telasenin icinde"..
kendi kizi 1 sene sonra evlendigi halde icinde kalmasin diye hem dugun hem kina gecesini icat cikariyor, benim 1 tane oglum var dis bugdayi icat oluyor, astim suratimi oturuyorum, sirf yarin gidicek diye agzimi acmiyorum acarsam kendimi tutamam cunku...soylenicek laf mi bu, birde kizina kayinvalidesi laf soyledimi bana dedikodusunu yapiyor...ne manyaklik, kendisi ayni seyi bana yapiyor..
çok teşekkür ederizzz..maşaallah İlkeye cok tatlı.erik yiyen halı favorim
teşekkür ederizzzILKE bebege masallah buarada, bizimde ayaklar kocaman:))
acıyomu demek istiyorki yavrum benim çok geçmiş olsun ..nur çok zorlanırsa doktora sor devit 3 ampül var tek doz 300.000 UI diş çıkartma zorluğunda ishal gibi durumlarda verilebiliyor ama doktoruna sor önce..gagın gagın nedemek acaba ben mustinin bu haline hiç alışkın değilim sürekli gagın gagın dio ağlarken nedemekse yavrum kucağınıza alın die alıo ki musti kucağı hiç sevmez kucağımıza alıoz ondanda memnun olmuo sadece ağlıo ilaçta verdim 12 uyandı şimdi tekrar uyudu hali hiç yok yavrumun gökhanda evdeydi oda soruo babam ne oldu nie ağlıon dio gözümüze baka baka gagın gagın dioo üff keşke anlıyabilsek ne dediklerini
deryacım aminnn cok içtensin tsklerr
esrako iisim vermedi ama acıbiber vs dedi..ben 25-30 temmuz ist olacagım. 1-15 temmuz adapazarı-silivri arası. 15inde emrah gelio antalyaya gidicez ama 15mi 17mi bilmiorum 17 olursa super olur ozaman gorusuruz burcuyla bakalım.25 antalyadan donus 30 bakuye donus
ateş yokta sadece ağlıo anlamadımki ne kucakta ne yerde duruo 11 ayda ilk defa yapıo böle değişiklik olsun die banyoya gidioz banyo yaptırıyım belki keyiflenirşimdi geçtimi nurr ateşii..
anlamadım ki deryacım ilk defa üstüme düştü hep dibimde dınılıo neysem ben kacar onunla ilgileniyim dr ye soruyum bakıyımdaacıyomu demek istiyorki yavrum benim çok geçmiş olsun ..nur çok zorlanırsa doktora sor devit 3 ampül var tek doz 300 UI diş çıkartma zorluğunda ishal gibi durumlarda verilebiliyor ama doktoruna sor önce..
..
ahhh ahh EVRİMİM sahilde benim yerimede yürü... çok özledim denizi çok seviyorum ben denizi ya....keşke burdada olsa hergün giderdim... karşıdan izlemek denize bakmak bile bütün derdimi mutsuzluğmu herşeyimi alıyor sakinleştiriyor beni.........
evrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi
ben de istiyorum daglara deniz kiyilarina kacmak, asil bazen gorumcemede ozenmiyor degilim yerlestiler didime esinin isnden dolayi hatun villada oturuyor havuzlu odedigi kira 400-500tl(yilda 8-9 ay yaz..gerci oda hayatindan memnun degil, ne tezat dimi herkes birilerine ozeniyor elindekinin degerini bilmiyor, gerci benim elimde deger bilcek bisi yok, en kotusu bu ndan iyidir..
Evrim mesajin hala aklimda ama bi firsat olmadi yavrum ya, ilk firsatta geri doncem ben sana..
Bir sürü alıntım elektirk kesilde ve gitti.
PERVİN geliş tarihin beli olmuş hayırlı olsun..ecemizde diş çıkartacak galiba..
EVRİM krom etki etmiş sende işe yarar merak etme..ama spor süper oluyor..sahilde yürümek senlen nede güzle olurdu..
NURDAN yavrunla ilgili ne içinden geçiyorsa yap gönlüne düşmüş yapmazasan içinde kalır başkalrı için ertelem hiç bir şeyi ki hoş sen mutlaka yaparsın..dişinize hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyourm tekrar hayırlı olsun...
SİBEL acai bırakmayı düşünüyorsun galiba için rahat değilse içme...
yiğite de alsa mıydım aynısından karar veremedim. aslında güzel olurdu fakat hemencik büyüyor zaten. ve üstünü çok çabuk kirletiyor diye vazgeçtim. iyi mi yaptım bilmem.
gagın gagın nedemek acaba ben mustinin bu haline hiç alışkın değilim sürekli gagın gagın dio ağlarken nedemekse yavrum kucağınıza alın die alıo ki musti kucağı hiç sevmez kucağımıza alıoz ondanda memnun olmuo sadece ağlıo ilaçta verdim 12 uyandı şimdi tekrar uyudu hali hiç yok yavrumun gökhanda evdeydi oda soruo babam ne oldu nie ağlıon dio gözümüze baka baka gagın gagın dioo üff keşke anlıyabilsek ne dediklerini
anlamadım ki deryacım ilk defa üstüme düştü hep dibimde dınılıo neysem ben kacar onunla ilgileniyim dr ye soruyum bakıyımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?