2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy ne güzel ya topikte herkes tatile gidiyor ya da en azından tatil planları yapıyor. antalyalar, altınoluklar oohhh.. ben hiç cesaret edemiyorum ya.

şimid bu spiral işi benide düşündürüyor acab tekrar denesemmi diye
bugünde adet oldum gitmedimde
yarın gitsem bi sorsam hemen takalım derler iğneyi 40 yaşına kadar öneriyolar hapta yaz (marka)yiyimiş ama ...

ve biletimiz 1 temmuza alındı cokk mutluyummm..tazem gorusemiycez onun icinde cok uzgunum

süper geri dönecek misin belli oldu mu pervin))

yiğite de alsa mıydım aynısından karar veremedim. aslında güzel olurdu fakat hemencik büyüyor zaten. ve üstünü çok çabuk kirletiyor diye vazgeçtim. iyi mi yaptım bilmem.

foto harika bende yaptırdım ama babasına değil oğluna. eşim anneler gününde kılını kıpırdatmadığı için içimden gelmedi ona yaptırmak. sadece oğluma yaptırdım hatıra kalsın ilk babalar günün'den diye.

esra devam edeceksen o doktora o zaman oraya taktır canım tekrar git gel olmaz tabi hep başkasına yaptırıp akıl danışıyomuşsun gibi.

doğum günün kutlu olsun
tşk ederimmm:)
nur gecmis olsun mustiye ama 38.7 cok asiri yuksek bi ates degil o yuzden paracetamol 4 saat ibuprefen 6 saat arayla veriir.hatta 39 alti ateste paracetamol icerikli kullanmak daha iyidir..
dediğin gibi çok yüksek deildide yüzü yanıodu yani yanakları bianda kızarınca dedim heralde artacak birde avuç içleri yanıodu ama dedim ya ateşten çok sürekli inilio bi türlü uykuya dalamıodu şimdide öle ben hiç alışkın deilim mustinin bu haline
çok güsel olmuş canım yaa

ya sibel sen simdi ikinci bebek duunuyorsun ya bu durumda bence dr un onerisine kulak ver amabenim anlamadıgım hap yumurtlamayı durduruyor hap kullanmak yumurtalam sorunu olan içindaha sakıncalı mantiken ve bebekyapmaya ugrasırkenki arastırmalarım okuduklarımdan bunu fikir olarak yurutuyorum .
ama israrla dr hap demis anlamadım
ama dr un dedigine sadık kalıp ibirkaç sene sonra ikinciyi yaparsın sonra ne istersen onu uygularsın bence riske atma dogurganlık olayını dr unu dinle yada baska birdr a danıs

aaa insalah 17 dir 16 sında birlikte bulusuruz.

gagın gagın nedemek acaba ben mustinin bu haline hiç alışkın değilim sürekli gagın gagın dio ağlarken nedemekse yavrum kucağınıza alın die alıo ki musti kucağı hiç sevmez kucağımıza alıoz ondanda memnun olmuo sadece ağlıo ilaçta verdim 12 uyandı şimdi tekrar uyudu hali hiç yok yavrumun gökhanda evdeydi oda soruo babam ne oldu nie ağlıon dio gözümüze baka baka gagın gagın dioo üff keşke anlıyabilsek ne dediklerini

az once dogum yaptıgım hastaneyi arayıp hormonlu spiral yani mirena takılması vs hersey içinde fiyatını sordum
425 tl dedi çok sasırdım.

bu hastane develetiin bir gomlek ustu seklinde bir hastane fiyatlarıda aynen oyle en ucuz ozel hastanalerden cevremdeki.

ornegin doguma 1500 tl verdim. mirena 425 e takılıyor
oysa acıbademde dogum 10 000 tl mirena 720 ye takılıyor
bu orana bakılırsa aynı onanda fiyat farkı yok bu olay sanırım yuksek fiyatlı bir olay bu hastanede bu rakam ise daha ucuzunu bulamam. minimum 425 i gozden çıkarcam yada çıkarmıycam.

ama pahalı diyorsunuz ya simdi dusunuyorum 5 yıl takılı kalsa. yılık 144 tl onuda aya bolersek aylık 12 tl korunma için para odemis olucam. kondom ile korunsak daha pahalıya patlar.

sagol cnm..

harika ya nasıl güzel anlatmışsın..bugünün bereketi rahmeti tüm güzel isteklerin yerine gelmesine vesile olsun inşallah..:Saruboceq:
amin..insallah..

benim adetler tamamen kesildi ve hic bi rahatsizlik vermiyor, super rahatim ne sisilik ne bisi...soylemisti 6 aya kesilir diye..

canim aklinda olsun hemen ilik dus aldir ilac vermeden belki gerek bile kalmaz ilaca ciddi etkili atese, biraz suda oynasin hatta..su alevini aliyor..

canim aklinda olsun hemen ilik dus aldir ilac vermeden belki gerek bile kalmaz ilaca ciddi etkili atese, biraz suda oynasin hatta..su alevini aliyor..
haklısın aslında uyuyana kadar bişi yoktu uyudu inilemeye başladı sonra yatırıodum baktım ateşi var bian hani kaldırıp yıkamak aklıma gelmedi bende şimdi öle düşünüorum bi duş aldırıyım hem sıkıntısı gider ham ateşi düşerr nurdancım çok saol cnm

nur geçmiş olsun musti ye diştendir herhalde canım ya kıyamam.

nurdan öydek nasıl oldu düştü mü ateşi.

esra neredeyse yarı yarıya fark var canım, 400 lük olanı yaptır vazgeçtim ben :) kendi doktorunda hatırlamaz belki sorup sormadığını.

13 saat çok ideal Miniş..günde 13-14 saat uyuyorlarmış..
yanlıs yazmısım toplam 12 saat uyumus oluyor bazense 12.5 saat.ortalamanın bıraz altındayız galıba ama olsun bunada şükür
bu kadar olur kalp kalbe karşıymış..bak benzer şeyler sormuşuz..
olumunekankayizsmile
Minik sahalara hızlı dönüşünden dolayı kutlarım seni bir daha ayrılmak yok lmaz:
yok dahada gıtmem bıyere :))

süper kılo vermıssın ama ben oldum olası korkarım zayıflama haplarından.yosun hapı falan vardı bıazamanlar cok meshurdu ama kac kısıyı kötü etkıledı.sana herahngı bı yan tesırı olmadı galıba.cok iyi tebrık edıyorum bı kutuda rahat 6 kılo veren ozaman sen
Özlem ben de Altınoluk a geleceğim diye çok mutluyum
bu arada dün adet olmaya başladım ama bir garip bir kaç damla ama arkası yok
doktora mı gitmem lazım herkesin nasıl oldu ilk adet???? yardım!!!!
benım ılk adetım 6.ayda oldu, ılk gunu damla damlaydı sonrakı 5 gunse cok yogun gecmıstı.halada her adet olusumda yogun gecıyor.eskıden 2-3 gunu yogun olurdu dogumdan sonrakilerse 5-6 gunu yogun nerdeyse
süpersin Deryacım.bende hamılelık öncesı kılomdayım fakat enaz 10 kılo fazlam var.spora gıtmeden yapamıycam sanırım.+ sıkı bır dıyette lazım tabı
cok güzel olmus,keske bende böle bişi yaptırsaydım.hiç aklıma gelmedı.hala karar verememdım ne alsam dıe

Deniz sefamız...

ohh süpersinizz.. tadını çıkarın vallaa.. bizim daha 2 ay var gitmemizee..

amaann boşver takma kafana bi tane oğlun diş buğdayını da yap doğum gününüde yap isteyen gelsin istemeyenede uğurlar olsun.. senin niye içinde kalsın ki .. hiiçç üzme kendini ..

maşaallah İlkeye cok tatlı.erik yiyen halı favorim
çok teşekkür ederizzz..

ILKE bebege masallah buarada, bizimde ayaklar kocaman:))
teşekkür ederizzz

acıyomu demek istiyorki yavrum benim çok geçmiş olsun ..nur çok zorlanırsa doktora sor devit 3 ampül var tek doz 300.000 UI diş çıkartma zorluğunda ishal gibi durumlarda verilebiliyor ama doktoruna sor önce..

acı biber yada meksika biberi hapı dediği onu alıp kulanmayı aklımın ucundan bile geçirmedim acaida bildiğim ürünler var zencefil+yeşil çay+krom +Lcarnitin+dandelion +acai birtek acaiyi bilmiyordum ..

Son düzenleme:
acıyomu demek istiyorki yavrum benim çok geçmiş olsun ..nur çok zorlanırsa doktora sor devit 3 ampül var tek doz 300 UI diş çıkartma zorluğunda ishal gibi durumlarda verilebiliyor ama doktoruna sor önce..
..
anlamadım ki deryacım ilk defa üstüme düştü hep dibimde dınılıo neysem ben kacar onunla ilgileniyim dr ye soruyum bakıyımda

demam kusu..

evrimim bizimde var oyle kacma hayalimiz..altı dukkan ustu ev olcak:) emrah dukkanda durcak arkası bahce olcak bende bahce ekip biccem:) ece ve kardesleri ve torunlarım gelcekler bahcede oynuycaklar::))oyle yaslancaz işte ne hayal dimi

ece ve kardeslerı haaa akannehir

Allah gonlune gore versın ınsallah.. dukkanda ne ıs yapacaksınız ( cok Esrako gordum kendımı kaydirigubbakcemile3 )

o kadar da degıl,sen moralmen ıyı degılsın ondan ole dusunuosun.. yoksa degıldır.

Evrim mesajin hala aklimda ama bi firsat olmadi yavrum ya, ilk firsatta geri doncem ben sana..

gerek kalmadı kuzum.. bosver.

bıdır bıdır konusa konusa yolu bıtırırdık dı mı kuzu??

valla cok begendım... harıka olmus.

yiğite de alsa mıydım aynısından karar veremedim. aslında güzel olurdu fakat hemencik büyüyor zaten. ve üstünü çok çabuk kirletiyor diye vazgeçtim. iyi mi yaptım bilmem.

bence de ıyı yaptın.

neyı var Nur.. bellı bı agrısı var?? kıyamam, bı doktora nedne goturmuyorsunuz yavrum?? kulagı mı agrıoo,bı yerı agrıoo kesın,agrı kesıcı vere vere nereye kadar??

[

anlamadım ki deryacım ilk defa üstüme düştü hep dibimde dınılıo neysem ben kacar onunla ilgileniyim dr ye soruyum bakıyımda

diş diş aynısnı yusuf'a bir hafta bana yaptı dibime gelip birde başını dizime koyup ağlıyordu kucağımdan inmedi..yanlız yanında kim var sen fazla kucaklamsan..ama ne yapacaksın ki ya kuzum benim anne sevgisi ilgisi istiyor...başını ovala banyo çok iyi geliyor ..bol bol seveceksin nur başka yolu yok ve gece mutlaka ağrı kesici ateşi varsa geceyi beklemeden ver nasıl kullanacağını nurdanım dohturm yazmış zaten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…