2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

foto yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler. beğenildi gibi :) inş eşim de beğenir..
nur bence ağlaması dişinin acısından. senden medet bekliyor ama ne yazık ki bazen biz de devasız kalıyoruz dertleine. anneliğin en zor anları işte o anlar..
çıkarmış olduğu sesler ayı itibari ile de olabilir.acısından olmayabilir yani. mesela yiğitte bir haftadır dıgıl dıgıl dıgıl diyor.. tabi o daha sevimli diyor :)

karni agrio olmasin
bana karni cagristirdi

NUR canım benim... sebebi ne olursa olsun bence bi dr. a götürmenizden yanayım..... çünkü ateş ne bilim birçok hastalığın belirtisi olabiliyorki ki dişten o kadar 38,7 ye çıkacak kadar yüksek ateş olmaz...

evrim gelmiş ama yusuf paşa uyandı gitmem gerek..
evet ne sohbetti ama nasılda okadar yol yürüdük anlamdım..mis gibi deniz kokusu ve sen-ben ..ay çok sevgili vari bir yazımı oldukine....sempatiksalakcinnidelikafadulden

benim kardesim sabahları uyanınca gagın gagın dierek milleti kaldırırmıs..kucak istio olmasın??

harika olmuş tasarım
keşke bende photo shop tan yazı ekleseydim hiç aklıma gelmedi ya
bende tişört siparişi verdim canım babam yazdırdım
arkadada yılın babası yazacak
kargoyla 40 tl

bu arada yazıyı da resmin altına ekleyince photoshop ile ordan eklemeye gerek kalmıyor. yani tek resim eklemiş oluyorsun orda. su yüzden fiyatı da 26 tl oluyor. kargo+ hediye paketi=31,5

bu arada ben yiğit i sana benzetiyorum

oy ne güzel ya topikte herkes tatile gidiyor ya da en azından tatil planları yapıyor. antalyalar, altınoluklar oohhh.. ben hiç cesaret edemiyorum ya.

ne farkedecekki ha yozgatta ha tatil yerinde bakmışsın

kucak istiyordur herhalde

süper bir hesap
doğum kontrol hapından ucuza gelir
ben hapı bıraktıktan sonra 14. ayda hamile kaldım onun için hap kullanmak istemiyorum ama spiralden de korkuyorum

sağol canım

parka gittik anakız yıkandık dinleniorus.:))

ohh maşallah

bende spirali çıkardıktan 15 ay sonra hamile kaldım meltem. çunku uzun yıllar kullandıgım spiral buyuk ihtimalle on eden oldu tek tupumu tıkadı yani hiç bir kadının uyguladıgı korunma yontemi dogurganlıga etkisiz degil.
en temizi erkegin korunması . o da tehlikeli

hepinize HAYIRLI KANDıLLER BU GECE DUALARIMIZDA OLALIM HEPıMıZ BıRBıRıMıZıN.

ben geldiim en son pazar gunu yazmıştım şimdi
teeee pazar gunu ögleden sonradan itibaren topla gel yapıcam.
hazır kimsecikler yokken:)

şu anda 1183 cü saydafadım pzargununun sayfası 1162 her sayfada 40 mj var
off ki off
hava sıcak ben hastayım hapşırık öksürük tıksırık
burun akıntısı bademcikler daha ekliymmi???

uçurtma şenliğindeki ana kız pammık olan resme bayıldım. bu ecoş varya çok şeker..
pervincim sende çok hoşsun beyaz yakışmış:)

yiğiti bana benzeten ilk kişisin sanırım meltem :) sevindim yani. ha tatil ha kütahya :) aklıma gelmiyor değil ama hem oralar çok sıcak. hasta edersem. havuza denize sokup mikrop kaptırırsam, vs. ona bakmaktan ben tatilden keyif alamazsam. yani bir sürü şey düşünüyorum. biraz fazla evhamlıyım böyle mi yazılıyordu tam bilemedim :) evfam da olabilir :)

tazeeeeeee fasulye kavurması hemde üstüne yumurta kırmak off annem süpper yapar.
aydıncım sevmediği için yapmıyorum.
ama aklıma düşürdün be gadınnncokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…