derya özele bak. olarmı???
gagın gagın nedemek acaba ben mustinin bu haline hiç alışkın değilim sürekli gagın gagın dio ağlarken nedemekse yavrum kucağınıza alın die alıo ki musti kucağı hiç sevmez kucağımıza alıoz ondanda memnun olmuo sadece ağlıo ilaçta verdim 12 uyandı şimdi tekrar uyudu hali hiç yok yavrumun gökhanda evdeydi oda soruo babam ne oldu nie ağlıon dio gözümüze baka baka gagın gagın dioo üff keşke anlıyabilsek ne dediklerini
gagın gagın nedemek acaba ben mustinin bu haline hiç alışkın değilim sürekli gagın gagın dio ağlarken nedemekse yavrum kucağınıza alın die alıo ki musti kucağı hiç sevmez kucağımıza alıoz ondanda memnun olmuo sadece ağlıo ilaçta verdim 12 uyandı şimdi tekrar uyudu hali hiç yok yavrumun gökhanda evdeydi oda soruo babam ne oldu nie ağlıon dio gözümüze baka baka gagın gagın dioo üff keşke anlıyabilsek ne dediklerini
bu arada yazıyı da resmin altına ekleyince photoshop ile ordan eklemeye gerek kalmıyor. yani tek resim eklemiş oluyorsun orda. su yüzden fiyatı da 26 tl oluyor. kargo+ hediye paketi=31,5
oy ne güzel ya topikte herkes tatile gidiyor ya da en azından tatil planları yapıyor. antalyalar, altınoluklar oohhh.. ben hiç cesaret edemiyorum ya.
az once dogum yaptıgım hastaneyi arayıp hormonlu spiral yani mirena takılması vs hersey içinde fiyatını sordum
425 tl dedi çok sasırdım.
bu hastane develetiin bir gomlek ustu seklinde bir hastane fiyatlarıda aynen oyle en ucuz ozel hastanalerden cevremdeki.
ornegin doguma 1500 tl verdim. mirena 425 e takılıyor
oysa acıbademde dogum 10 000 tl mirena 720 ye takılıyor
bu orana bakılırsa aynı onanda fiyat farkı yok bu olay sanırım yuksek fiyatlı bir olay bu hastanede bu rakam ise daha ucuzunu bulamam. minimum 425 i gozden çıkarcam yada çıkarmıycam.
ama pahalı diyorsunuz ya simdi dusunuyorum 5 yıl takılı kalsa. yılık 144 tl onuda aya bolersek aylık 12 tl korunma için para odemis olucam. kondom ile korunsak daha pahalıya patlar.
yanlıs yazmısım toplam 12 saat uyumus oluyor bazense 12.5 saat.ortalamanın bıraz altındayız galıba ama olsun bunada şükür
olumunekankayizsmile
yok dahada gıtmem bıyere :))
süper kılo vermıssın ama ben oldum olası korkarım zayıflama haplarından.yosun hapı falan vardı bıazamanlar cok meshurdu ama kac kısıyı kötü etkıledı.sana herahngı bı yan tesırı olmadı galıba.cok iyi tebrık edıyorum bı kutuda rahat 6 kılo veren ozaman sen
benım ılk adetım 6.ayda oldu, ılk gunu damla damlaydı sonrakı 5 gunse cok yogun gecmıstı.halada her adet olusumda yogun gecıyor.eskıden 2-3 gunu yogun olurdu dogumdan sonrakilerse 5-6 gunu yogun nerdeyse
süpersin Deryacım.bende hamılelık öncesı kılomdayım fakat enaz 10 kılo fazlam var.spora gıtmeden yapamıycam sanırım.+ sıkı bır dıyette lazım tabı
cok güzel olmus,keske bende böle bişi yaptırsaydım.hiç aklıma gelmedı.hala karar verememdım ne alsam dıe
parka gittik anakız yıkandık dinleniorus.:))
harika olmuş tasarım
keşke bende photo shop tan yazı ekleseydim hiç aklıma gelmedi ya
bende tişört siparişi verdim canım babam yazdırdım
arkadada yılın babası yazacak
kargoyla 40 tl
bu arada ben yiğit i sana benzetiyorum
ne farkedecekki ha yozgatta ha tatil yerinde bakmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?