2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldiim en son pazar gunu yazmıştım şimdi
teeee pazar gunu ögleden sonradan itibaren topla gel yapıcam.
hazır kimsecikler yokken:)

ayy azonce mutfagı topluodum seni dusundum bu kız yazmıo nie acaba die..bide onun gibi hamaratı yok walla die:)

şu anda 1183 cü saydafadım pzargununun sayfası 1162 her sayfada 40 mj var
off ki off
hava sıcak ben hastayım hapşırık öksürük tıksırık
burun akıntısı bademcikler daha ekliymmi???

cok gecmiş olsun aman dikkat et afikime gecmesin

uçurtma şenliğindeki ana kız pammık olan resme bayıldım. bu ecoş varya çok şeker..
pervincim sende çok hoşsun beyaz yakışmış:)

saol tatlımmm..callan nası gidio inceldinmi

evriiiiiiiim pentiden 3 tane memelik aldın 60 tl
güle güle kullan canım hemen benmde gidip almam gerek. şöyle en güccük minnacık göstereninden..sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile oldu, oldu güzel oldu.

evrim dukkanda elektrik malzemesi satıcaz:)) hayalim 3 cocuk ama nezaman hangi ara yoksam hayalmi bilmiorumm:)))

yerim yerimmmm senii yerimmm.. ınsallah.

aman yarabbi 48 derece akşamları bile sıcaktır izmir
Kuzey de bunalıyordur
kaçma konusunda Allah gönlüne göre versin

süper bir hayal belli mi olur belki gerçekleşirolsun hepsi

o yuzden hep klıma altında yatıyor çocuk, yoksa uyuyamıyor, pıjamalarını gıydırıyorum.. en asgarı duzeyde calıstıyoırum kı uyuyabılsın, korumaya calısıyorum bı yandan daa..

bence de en temızı...

eceye muzlu cicbebeli ayran yaptım biberonla icirdim banyo sonrası bayıldı:)) bende anca etrafı topladım corba yaptım..ii taktik oldu hep yapayım bari park sonrası banyomuzda:) ama kalkar birazdan

pervincim saol canım ciğerim..
yogundum misafirlerim vardı..
neyhsem atlattık.

bu callan gadını beni sıslsıklam yapıyor ölçmedm kendimi ama karnımda bişeyler hissediyorum
birde kaslar titremeye başlarsa daha süpermiş bugun biraz titrek gördüm kendimi

hepsinimi yapıosun yoksa karnımı? ben sade karın yapıorum 10gun olmustur cok ise yaradı ...

bu gece teoyla ben yaticam, yarin gece annem gelicek:))1 ay kayinvalide kalkmisti geceleri iyidik ya...gerci bende kalkiyordum ama sonra yatiyordum(

fatmacım yazıcam hep yazamıorum..tshirt cok guzel olmus bayıldım tam babasının kopisi bu yiğit kus

eceye muzlu cicbebeli ayran yaptım biberonla icirdim banyo sonrası bayıldı:)) bende anca etrafı topladım corba yaptım..ii taktik oldu hep yapayım bari park sonrası banyomuzda:) ama kalkar birazdan

tşkler pervincim. ah şu biberonu bi alsaydı benim yiğitkuşum da pek iyi olacaktı. benzer bir karışımı ben de bi ara hazırlamıştım. sulukla vermeyi denedim ama ne yazık ki başarısız..
bu arada sakaryayı araştırıyorum da netten pek bi güzel yere benziyor canım :) özellikle de çevresi. tek dikkatimi çeken kiralar biraz pahalı sanki. ev tut, taşı öyle gözümde büyüyor ki..

kadina dun o kadar kizdim ama yine bugun kandil ve iyi yolculuklaer mesaji attim, nede olsa kandil 1 ay bize iyi baktti..ya ben niye cabuk yumsuyorum ya..

fatma sakaryada tereyaginda alabalik yiyin superdir( ah ah unideyken gitmistik gercekten guzel yerdir 5 gun kalmistik deprem sonrasi asilama icin..ama iyide gezmistik mudanya falan..

banada bi el ativerin artik iyice zivanadan ciktim ben moral moral diye diye...kilo vermem gerek 58 e inmem gerek gelmden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…