2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzeldir ufaktır ama cok gelismistir icinde sakarya unv vardır hastaneleri drları iidir, canın sıkılsa sapaca izmit istanbul ayagıın altıdadır..mesafeler yakındır, cok seveceksiniz..

kadina dun o kadar kizdim ama yine bugun kandil ve iyi yolculuklaer mesaji attim, nede olsa kandil 1 ay bize iyi baktti..ya ben niye cabuk yumsuyorum ya..

olsun buyukluk sende kalmıs bosver

şunu bır ben çözemedim galiba..

nesini cozemedin bebiş beraber cozelim anlamadıgın yeri

birde bu sandoloz sakizi kum gibi bisi yiyemiyorum midem kalkiyor yogurtla bile olmuyor...

kurallar

temel kurallarimiz (yeni gelen arkadaslar icin

-- cuma gunleri kilo bildirimi lachesis arkadasimiza yapilacak
-- gunluk yiyip ictiklerimiz kocumuzun yorumlari icin buraya yazilacak
-- egzersiz diyetimizin bir parcasi olacak mutlaka
-- bitki caylarindan faydalanilacak
-- 6 ogun beslenilecek; ara ogunler, meyve-kuru meyve- ceviz- sut- yogurt vs seklinde olacak; ana ogunler izgara, sebze, salata'lardan olusacak

neyı var Nur.. bellı bı agrısı var?? kıyamam, bı doktora nedne goturmuyorsunuz yavrum?? kulagı mı agrıoo,bı yerı agrıoo kesın,agrı kesıcı vere vere nereye kadar??
bajım her yolu denedim dr ile konuştum o sordu kulağı filan ağrırsa orayı tutarmış ama mustide yok sadece kucakta duruo bugün ki normalde kucağa alınca sıkılır ağlar 2 buçuk saat kucağımdaydı çorba yaptım mutfak toparladık beraber ve içimden şükrettim iiki hep böle deildi die şimdi banyo yaptı uyuyor bakalım uyanınca nasıl olacak
geçen gittiğimizde dr de dedi bunların hepsi dişten dedii
karni agrio olmasin
bana karni cagristirdi
onuda denedim kucağımda karnına elimi koyup durdum bunu duymuştum kasılır gibi sıkarsa karnı ağrırmış
ateşi yokki cnm zaten diştende olsa çok yüksek ateş deilmiş ateş gece vardı sabahta 37.7 idi
benim kardesim sabahları uyanınca gagın gagın dierek milleti kaldırırmıs..kucak istio olmasın??
ama pervincim gerçekten öle mustide uyanınca sabahları filan ağlamaz öle boş boş yatar sonra bizim duvara vurur aslında duvardaki resimlere konuşur vee normalde de musti gagın gagın die gezinir ve sabah duvara vurur gagın gagın die hatta gökhan der hadi kalkalım baksana emir büyük yerden de:) baba anne dede memem dışın dışında musti gagın gagın die gezinir ama ağlarken hiç böle ağlamamıştı

fatma sakaryada tereyaginda alabalik yiyin superdir( ah ah unideyken gitmistik gercekten guzel yerdir 5 gun kalmistik deprem sonrasi asilama icin..ama iyide gezmistik mudanya falan..
tamam nurdancım. .zaten severim alabalık. yerken senin kulaklarını çınlatırım :)
cok guzeldir ufaktır ama cok gelismistir icinde sakarya unv vardır hastaneleri drları iidir, canın sıkılsa sapaca izmit istanbul ayagıın altıdadır..mesafeler yakındır, cok seveceksiniz..
inş seveceğiz gibi canım. şimdiden içim ısındı sanki :) burayı daha gelirken sevmemiştim mesela..

birde bu sandoloz sakizi kum gibi bisi yiyemiyorum midem kalkiyor yogurtla bile olmuyor...
ben bıraktım ya acayip sancı yaptı bende gaz daha dorusu bıraktım..zaten acayip bişey kum gibi gerçekten işe yardığı söyleniyor ama ben yapamadım..
banada bi el ativerin artik iyice zivanadan ciktim ben moral moral diye diye...kilo vermem gerek 58 e inmem gerek gelmden..
gel gel bizim topiğe gel..beraberce ineriz pervinim yazmış..
kadina dun o kadar kizdim ama yine bugun kandil ve iyi yolculuklaer mesaji attim, nede olsa kandil 1 ay bize iyi baktti..ya ben niye cabuk yumsuyorum ya..
çok iyi yapmışsın..insan olduğun için olabilirmi güzel kalbli Nurdan..'ım
kimi dusunduysem yazdı sakacıktan bukett napıo acaba yazdım yazdı :)) korkuyom artıkın
niye korkasın hassas bir yapın var topiğe girmeden önce düşünüyorlar algılıyorsun..
kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
eceye muzlu cicbebeli ayran yaptım biberonla icirdim banyo sonrası bayıldı:)) bende anca etrafı topladım corba yaptım..ii taktik oldu hep yapayım bari park sonrası banyomuzda:) ama kalkar birazdan
yarasın ecoşa...mis mis ..
evriiiiiiiim pentiden 3 tane memelik aldın 60 tl
güle güle kullan canım hemen benmde gidip almam gerek. şöyle en güccük minnacık göstereninden..sempatiksalakcinni
toplayıcılık konusunda komu öneriyorlar ..
şu anda 1183 cü saydafadım pzargununun sayfası 1162 her sayfada 40 mj var
off ki off
hava sıcak ben hastayım hapşırık öksürük tıksırık
burun akıntısı bademcikler daha ekliymmi???
geçmiş olsun..bend eseni merak ettimdi sabah aklımdaydın..
ben geldiim en son pazar gunu yazmıştım şimdi
teeee pazar gunu ögleden sonradan itibaren topla gel yapıcam.
hazır kimsecikler yokken:)
kaydirigubbakcemile3
hepinize HAYIRLI KANDıLLER BU GECE DUALARIMIZDA OLALIM HEPıMıZ BıRBıRıMıZıN.
sanada hayırlı kandiller ..
parka gittik anakız yıkandık dinleniorus.:))
pampikler sizi...Şeniz
evrim dukkanda elektrik malzemesi satıcaz:)) hayalim 3 cocuk ama nezaman hangi ara yoksam hayalmi bilmiorumm:)))

niye elektirk malzemesi başka bişey değil..CADIARZU.bu soruyu kim sorardı aslında....sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Evrim cnm valla her zaman dediğim gibi kapım her zaman açık gel gezelim tozalım beğenirsen Kuzy kendini kurtardığında yaşlanınca Ozy le yerleşirsin buralara muhabbetler ederiz eminim benim yaşlılığımda burada geçecek nasıl olsa... Birbirimizle romatizmalarımızdan, kolesterollerimizden oluşan sohbetler yaparız... Ahh ahh gençliğimde inceciktim bende senin gibi yavrum deriz kumsaldaki çıtırlara... kaydirigubbakcemile3
Pervin cnm senin hayalde pek bir hoş ama 3 çocuk düşünmen konusunda seni kutlarım başarılar dilerim.. kaydirigubbakcemile3 Mümkünse ben 2 .yi bile almayayım... Ben sizin topiğe 2 beden büyüğüm cnm ama ben 60ları görsem keşke bir an önce 50 lerde şimdilik gözüm yok sempatiksalakcinni
Fatma bendebeğendim ayrıca akıllılık yapmışsın valla tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile5 Önceden verseydin ya bu fikri bize :kedi:
Bu saatte misafir gelecek onu bekliyorum ya yazlık yerde misafir durumuda böyle.. Bugün denizde çok yorulduk Özdeyle 6 da geldik banyo meyve seansından sonra uyudu bende uyumuşum... 9 da muhallebi saatiydi 9:30 a geliyordu kalktım yapıp vakit kaybetmemek için hazır verdim ama uyurken yedi ne yapsam uyandıramadım... Uyurken yedi suyunuda içti tekrar yatağına attım 10 da uyku vaktiydi.. Artık her sabah 6 da kalkan kız bu sabah kaçta kalkar bilinmez eyvahedigeldismile
Tazem ve Esra neredeler??

bende varım MELTEM.... yanlız değilsin.....

bugün sabah kadrosundan kimseler yok... ESRAKO, BABY, MUMY, vs..

evet bugün tatil 2 gün evdeyiz ama hafta sonu okadar çok iş varki beni bekleyen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…