Denize gidecektim herkes sattı beni bugün evde kaldım sanırım ben varım diye herkes kaçmış sempatiksalakcinni
ıkına ıkına 700gr verdim bu hafta..pofffff
biri denizmi dedi bekle beni hemen geliyorumhadi gidelimkaydirigubbakcemile
buaralar bide pembe gobek comely gelio aklıma namı diger tırnak batıran :) yakında yazarsa sasmam
bende varım MELTEM.... yanlız değilsin.....
bugün sabah kadrosundan kimseler yok... ESRAKO, BABY, MUMY, vs..
evet bugün tatil 2 gün evdeyiz ama hafta sonu okadar çok iş varki beni bekleyen....
günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESıNı ALIYOR 1. SINIFI BıTıRDıK ıNŞALLAH ÜNıLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERıDE GÖRÜRÜZ ..
ıkına ıkına 700gr verdim bu hafta..pofffff
gunaydınlar herkese
içim içime sıgmıyorr bir saat sonra çıkıyorum ve izin baslıyor. once berkenin okula gidecğim karne alıp sonra berkeyi pazara goturcem :))
bin tane pazarlıkyaptık aksamdan beri pazarda ne kadar kalacaz neler alcaz çok uzun surcekmi vs ne desem kabul etti aksamki tatil heyecanına. dedim istersen pazar donusu alayım seni okuldan amaokulda kalmıs olursun yok yok dedi tabi hemen .
pesinen boyle anlatmasam okuldan alıp pazara hayatta goturemem buyuduklerinde boyle once pazarlık yapılcakları anlatma sonra isleme koyma: )
aksam saatlerce valiz hazirlama isi surdu berke ve bizimki hemen halloldu allahım ece nin ne çok seyi varmıs goturulmesi gereken isin vehametini aksam canta hazırlarken anladım. birsuru detayy birsuru unutulabilecek ama onemli esya ki kaç gundur tatil listesi hazırlıyorum. bizim hazırdı yıllardır ekleme çıkarma yaparak çıktı alır onla hazırlarım pratik oluyor kafam yorulmuyor ama ece nin liste off ne kadar uzun yaa. ki hala aklıma ekleme yapmam gereken seyler geliyor.
ince kalın uzun kollu kısa sort vs vs birsuru seyi dusunup almak gerekiyor usurse diye. arabaya bir soksak cantaları daha birsey istemiycem sıgmayacagız diye korkuyoruz ki genis araba ama puset vs olunca.
ama yinede çok mutluyumm biraz stresliyim nasıl olcak tatil yol vs diye yola çıksak rahatlarım heralde
yazamazsam tekrar gorusmek uzere. laptop u alıyorum ama girme imkanım olurmu bilmoyrum olursa size bir merhaba derim
ben de istiyorum daglara deniz kiyilarina kacmak, asil bazen gorumcemede ozenmiyor degilim yerlestiler didime esinin isnden dolayi hatun villada oturuyor havuzlu odedigi kira 400-500tl(yilda 8-9 ay yaz..gerci oda hayatindan memnun degil, ne tezat dimi herkes birilerine ozeniyor elindekinin degerini bilmiyor, gerci benim elimde deger bilcek bisi yok, en kotusu bu ndan iyidir..
oy ne güzel ya topikte herkes tatile gidiyor ya da en azından tatil planları yapıyor. antalyalar, altınoluklar oohhh.. ben hiç cesaret edemiyorum ya.
[
diş diş aynısnı yusuf'a bir hafta bana yaptı dibime gelip birde başını dizime koyup ağlıyordu kucağımdan inmedi..yanlız yanında kim var sen fazla kucaklamsan..ama ne yapacaksın ki ya kuzum benim anne sevgisi ilgisi istiyor...başını ovala banyo çok iyi geliyor ..bol bol seveceksin nur başka yolu yok ve gece mutlaka ağrı kesici ateşi varsa geceyi beklemeden ver nasıl kullanacağını nurdanım dohturm yazmış zaten..
günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESİNİ ALIYOR 1. SINIFI BİTİRDİK İNŞALLAH ÜNİLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?