2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESİNİ ALIYOR 1. SINIFI BİTİRDİK İNŞALLAH ÜNİLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ ..

günaydın,
ne mutlu sana derya nasıl güzel bir duygudur

kimsecikler yok bu sabah

buaralar bide pembe gobek comely gelio aklıma namı diger tırnak batıran :) yakında yazarsa sasmam

ay dimi ya pembe bluzle resimler koyardı evrim takmıstı bu adı pembe gobek:)
ama tırnak batıran namını hiç hatırlamadım neydi o :)

bende varım MELTEM.... yanlız değilsin.....

bugün sabah kadrosundan kimseler yok... ESRAKO, BABY, MUMY, vs..

evet bugün tatil 2 gün evdeyiz ama hafta sonu okadar çok iş varki beni bekleyen....

canım geldim islerim vardı sabahtan malum bugun izne ayrılıyorum oglen çıkacagım çok yogun geçiyor siez bakmadan edemedim

ayy birnci sinifti dimi tuba hayırlı olsun karneniz
bizimde bugun 4. sınıf bitiyorr
kabus korkulan ve benim bebekle birlikte ugras verdigim dorduncu sınıf çokkkk sukur bitti çok mutluyummm bendeee. oyle bahsedildigi gibi zorda degilmis
ilk donem berke tesekkur almıstı ortalamaları aynı gibi sanırım yine tesekkur alacak takdire geçemedik .ben biraz ilgilensem alabilirdi ama hiççç çalıstırmadım bu sene vakit olmuyorkii .(
din dersi 3 geliyordu son anda proje odevi ile yukselttik notu .
hersey 5 din ve ingilizce 3 idi yoksa.
ingilizce de yeni kolejde daha uzun saatler gorecek az mevcutlu sınıfta daha iyi olur insallah

ıkına ıkına 700gr verdim bu hafta..pofffff

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
gunaydınlar herkese

içim içime sıgmıyorr bir saat sonra çıkıyorum ve izin baslıyor. once berkenin okula gidecğim karne alıp sonra berkeyi pazara goturcem :))
bin tane pazarlıkyaptık aksamdan beri pazarda ne kadar kalacaz neler alcaz çok uzun surcekmi vs ne desem kabul etti aksamki tatil heyecanına. dedim istersen pazar donusu alayım seni okuldan amaokulda kalmıs olursun yok yok dedi tabi hemen .
pesinen boyle anlatmasam okuldan alıp pazara hayatta goturemem buyuduklerinde boyle once pazarlık yapılcakları anlatma sonra isleme koyma: )

aksam saatlerce valiz hazirlama isi surdu berke ve bizimki hemen halloldu allahım ece nin ne çok seyi varmıs goturulmesi gereken isin vehametini aksam canta hazırlarken anladım. birsuru detayy birsuru unutulabilecek ama onemli esya ki kaç gundur tatil listesi hazırlıyorum. bizim hazırdı yıllardır ekleme çıkarma yaparak çıktı alır onla hazırlarım pratik oluyor kafam yorulmuyor ama ece nin liste off ne kadar uzun yaa. ki hala aklıma ekleme yapmam gereken seyler geliyor.
ince kalın uzun kollu kısa sort vs vs birsuru seyi dusunup almak gerekiyor usurse diye. arabaya bir soksak cantaları daha birsey istemiycem sıgmayacagız diye korkuyoruz ki genis araba ama puset vs olunca.
ama yinede çok mutluyumm biraz stresliyim nasıl olcak tatil yol vs diye yola çıksak rahatlarım heralde

yazamazsam tekrar gorusmek uzere. laptop u alıyorum ama girme imkanım olurmu bilmoyrum olursa size bir merhaba derim

ya burcu nerdeee
iki gun evel gece yazıstık msn de ama ondan sonra haber alınamadı bayılttımmı acaba :)))))

teo nasıl oldu nurdan, anacığının şefkatli kolları cok iyi gelecek size

iyi tatiller esracım.bol bol eğlen...

bazen bende yaşadığım hayat karşısında hep sabrtmem gerekliliğinden usanıyorum hep biraz daha dayan demekten bıkıyorum.ben her ne yersem lezzetli bitirmek için yemeğimi damağımda kalsın diye tadı, en güzel yerini sona bırakırım.hepimiz payımıza düşeni yaşıyoruz az kaldı diyorum en güzelin en güzelini sonra yaşayacağım aklımda takıntı kalmadan diyorum.
az kaldı sen de güzelini yaşayacaksın yakında!

oy ne güzel ya topikte herkes tatile gidiyor ya da en azından tatil planları yapıyor. antalyalar, altınoluklar oohhh.. ben hiç cesaret edemiyorum ya.

ben bu yaz gelmesini sabırsızlıkla bekledim bir 2010 gelsin bu yaz kaçacağım taatile dedim ama olmadı seneye yaza da zor gibi görünüyor 2 küçük çocukla.

zaten biride olsa yanında fark etmiyor sıkıntıları olunca anneden baaşka kimseyi gözleri görmüyor.sen de demişsin ya anne sevgisi diye aynen öyle deryam ANNE SEVGİSİ sanki tüm acılarını dindiriyor.

ayyy ne güzel hadi hayırlı olsun Allah bizede göstersin o günleri.

bizimde bu memlekette songünümüz.4 yılım geçmiş,koskoca 4 yıl.yarın sabah konyaya dönüyor tekerimiz.ama evim temmuz 20 gibi gelecek yani eşyalarım.temmuzun başı gibi bizde antalya alanya yapacağız bakalım.tabii nehir yine burnumdan getirmezse....

2 gündür bugun üçüncü gün görmüyorum.görme zorluğu çekiyorum yani sol gözümden gece kalktığımda önümü zor seçiyorum o kadar yani tabi aynaya bakılcaak halim olmadığı için farkında değilim.mehmet dün sabah gözün aşırı küçülmüş yarı yarıya neden diye sorunca aha dedim bişi oldu.perde iniyor sankı gece ve sabah ve akşam olunca aşırı kötüleşiyor malum mehmette hep o zamanlarda yanımda oluyor.hep kötu anımda yanımda yani.bakalım bugun öğeden sonra doktora gideceğim.yakın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…