2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada 104 gun yazsada 85 günüm kaldı doğuma 3 aydan da düşüyoruz artık.çok sıcak bugun ben yanmaya başladım.önceden heryeri açıp rüzgar olsun derdim ama şimdi onuda yapamıyorum öyle zırt pırt duşada giremiyorum artık.ne yapacağım bilmem.yarın da ağdaya gideceğim.pöfffffffffff.ne sıkıcı.

maşallah.ikinci bebişmi geliyor...yeni farkettim.allah tamamına erdirsin....

herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.

ESRAKO iyi tatiller canım... umarım ecoş uslu durur ve çok güzel bi tatil geçirirsiniz....

DıDE sanada kolay gelsin...

GELGıT daha dün gibi hamileyim dediğin oysa demek şimdi 85 günün kaldı... allah sağlıkla kurtarsın canım az kalmış.....

TAZE yok bende merak ettim...

PERVıN canım geçen gün MERCıMEKı sordum ya dünde aklıma COMELY geldi benimde yazacaktım vazgeçtim sonar sen yazmışsın sinerji sanırım... hakikaten öyleydi pembe göbekti birde kayınvalidesiyle sorun yaşıyordu şimdi ne yaptılarki....... çok meraklı gördüm kendimi :)))))

hayırlı olsun
inşallah tüm sevdiklerinle güzel günler yaşarsın

Denize gidecektim herkes sattı beni bugün evde kaldım sanırım ben varım diye herkes kaçmış sempatiksalakcinni

bekle geliyorum özlem az kaldı bebekleri arada annemlere satıp şöyle denizde bir güzel açılırız olar mı??

ohh iyi tatiller sefan olsun kemer ler de
şu listeni bana mail atsan süper olur esracım ya

amanın inş kötü birşey değildir
katarakt falan olmasın

yarıyı geçmişsin valla hayırlısı olsun
herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.

harika son iş günü
iyi toplanmalar

esracım ecoşla ilk tatiliniz cok keyifli geçsin inşallah, 10 gün sonra ecoşumun güzel güzel fotolarını ekleyeceksin sevindim birden.

elif tatlı telaş kolay gelsin sana da cok. tatiliniz güzel geçsin.

pervin 700 gr vermişsin hayırlı olsun. sinerji dedin de geçen gün senin face'ten lal ece nin resimlerine bakmıştım karan'a falan ne kadar güzel kadınmış ece baktım düşündüm topiğe bi girdim ece gelmiş sen gelmiştin aklıma pervin de düşündü düşüncü gücüyle çağırdı herhalde diye. comely nin bebeğinde bi hastalık vardı sanırım son girdiğinde öyle yazmıştı iyidirler umarım

gelgit geçmiş olsun, işin zor senin be yavrum yanlızdın dimi orda. ailenin yanına gitmek gibi bir durmunuz var mı? ikinci bebekte gelince cok zor olmayacak mı senin için eğer yanlızsan bulunduğun yerde.

merhaba
okulu bitirdik şimdilik şükür.. evdeyim. yiğitimle oynuyordum. bakayım dedim. dün kabak dolması yapmıştık. onu blenderla çorba yapıp yedirdim. ne zorla ama. bugün saçımı jöleliyip kıvır kıvır yapmıştım. okulda herkes şaşırdı. hocam sen de ne sık imaj değiştiriyorsun diyorlar :)

ev taşıma konusunda çok kararsız kaldık. benim okul belli olduktan sonra diyorduk ama eşim diyor o zaman da ağustos 15 filan oluyor. geç mi olur diyor. bir de ramazan ya zor mu olur ki diye? ev bulmak ramazanda, taşıtmak daha zor olur mu ki? ama şimdi gitsekte benim okul belli değil. bana çıkıp çıkmayacağı bile belli değil allah korusun da. yani iki arada kaldık kızlar. bana bi akıl verin napsak???

özlem hiç aklıma gelmemişti doğrusu. o koyduğun foto büyüktü. arka planda çok kalabalıktı. parkta çekilmişti. şuna biraz el atayım dedim başta. kestim arka planı zorla temizledim filan. sonra yazı yazmak geldi aklıma birden. ne yazsam nasıl yazsam yamuk mu düz mü yazsam derken bu hale geldi. yani aklıma gelse söylerdim tabi canım...
birinci sınıf karnesi çok heyecanlı olmalı hem çocuk hem de aile için. hayırlı olsun ilk karneniz sayılır :) bizlere de göstersin rabbim o günleri görmeyi.
gunaydin bendende, bu gece annem geliyor yasasin:))
oh oh gözün aydın nurdancım.
oyy ne güzel esracım da gidiyor tatile. bizim yerimize de gül , eğlen, gez, toz.. tadını çıkar.
temmuz da mı taşınacaksınız siz de? bizleri baya zor günler bekliyor di mi...
off az kalmış yaa.. yazın biraz zor oluyor hamilelik hele ki son günleri. allah yardımcın olsun.

çıkıp çıkmayacağı belli değil ne demek fatma? belli olsun öyle yapın bence adapazarı küçük bir yer merkezde bulmak istersiniz herhalde bildiğim kadarıyla yakın her yer tek dolmuşla pervin daha net bilgi verir sana

oh ne guzel iyi toparlanmalar, esinin durumu ne oldu peki??arada gel ozleriz..ne guzel benim son 25 gunum sonra tatil, sonra tr hazirligi insallah..

kolay gelsin ..sizde Allah'a emanet olun..
maşallah ..Rabbim kolay doğumlar versin..
geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir..
bu sene taşınan çok hepinize kolay gelsin...ve tatil hadi bakalım..

canim ben sana ne diyim, gozlerimi doldurdun(gozun aydin buarada doguma az kaldi, sagsaglim insallah..

teo nasıl oldu nurdan, anacığının şefkatli kolları cok iyi gelecek size

teo iyi cok sukur yine kudurmaya basladi dun aksam 7.30da bayildi iki dk yataga koymustum uyumus banyo yaptirmistim kresten gelince vucudu nokta nokta kirmiziydi sanirim antibiyotik, banyo sonrasi biraz azaldi..banyo sonrasi oynuyordu yataga biraktim oyuncaklariyla bi geldim uyumus, ellemedimde gece 12de mama icn kalkti uyudu, bir daha 3 te kalkti cin uykuyu aldi tabi, bende onun odasinda yattim gece, yeryataginda saat 5.30-6ya kadar bogustuk oynadik,sonra o uyudu,bne uyuyamadim suan pert durumdayim sabah 8de uyandi tekkrar cin gibi..pasanin keyfi yerinde:))

seboş ne güzel yazmışsın hakikaten
sana gıpta ediyorum umarım rahat bir doğum geçirir sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…