bu arada 104 gun yazsada 85 günüm kaldı doğuma 3 aydan da düşüyoruz artık.çok sıcak bugun ben yanmaya başladım.önceden heryeri açıp rüzgar olsun derdim ama şimdi onuda yapamıyorum öyle zırt pırt duşada giremiyorum artık.ne yapacağım bilmem.yarın da ağdaya gideceğim.pöfffffffffff.ne sıkıcı.
ıkına ıkına 700gr verdim bu hafta..pofffff
günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESİNİ ALIYOR 1. SINIFI BİTİRDİK İNŞALLAH ÜNİLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ ..
Denize gidecektim herkes sattı beni bugün evde kaldım sanırım ben varım diye herkes kaçmış sempatiksalakcinni
gunaydınlar herkese
içim içime sıgmıyorr bir saat sonra çıkıyorum ve izin baslıyor. once berkenin okula gidecğim karne alıp sonra berkeyi pazara goturcem :))
bin tane pazarlıkyaptık aksamdan beri pazarda ne kadar kalacaz neler alcaz çok uzun surcekmi vs ne desem kabul etti aksamki tatil heyecanına. dedim istersen pazar donusu alayım seni okuldan amaokulda kalmıs olursun yok yok dedi tabi hemen .
pesinen boyle anlatmasam okuldan alıp pazara hayatta goturemem buyuduklerinde boyle once pazarlık yapılcakları anlatma sonra isleme koyma: )
aksam saatlerce valiz hazirlama isi surdu berke ve bizimki hemen halloldu allahım ece nin ne çok seyi varmıs goturulmesi gereken isin vehametini aksam canta hazırlarken anladım. birsuru detayy birsuru unutulabilecek ama onemli esya ki kaç gundur tatil listesi hazırlıyorum. bizim hazırdı yıllardır ekleme çıkarma yaparak çıktı alır onla hazırlarım pratik oluyor kafam yorulmuyor ama ece nin liste off ne kadar uzun yaa. ki hala aklıma ekleme yapmam gereken seyler geliyor.
ince kalın uzun kollu kısa sort vs vs birsuru seyi dusunup almak gerekiyor usurse diye. arabaya bir soksak cantaları daha birsey istemiycem sıgmayacagız diye korkuyoruz ki genis araba ama puset vs olunca.
ama yinede çok mutluyumm biraz stresliyim nasıl olcak tatil yol vs diye yola çıksak rahatlarım heralde
yazamazsam tekrar gorusmek uzere. laptop u alıyorum ama girme imkanım olurmu bilmoyrum olursa size bir merhaba derim
2 gündür bugun üçüncü gün görmüyorum.görme zorluğu çekiyorum yani sol gözümden gece kalktığımda önümü zor seçiyorum o kadar yani tabi aynaya bakılcaak halim olmadığı için farkında değilim.mehmet dün sabah gözün aşırı küçülmüş yarı yarıya neden diye sorunca aha dedim bişi oldu.perde iniyor sankı gece ve sabah ve akşam olunca aşırı kötüleşiyor malum mehmette hep o zamanlarda yanımda oluyor.hep kötu anımda yanımda yani.bakalım bugun öğeden sonra doktora gideceğim.yakın zaten.
bu arada 104 gun yazsada 85 günüm kaldı doğuma 3 aydan da düşüyoruz artık.çok sıcak bugun ben yanmaya başladım.önceden heryeri açıp rüzgar olsun derdim ama şimdi onuda yapamıyorum öyle zırt pırt duşada giremiyorum artık.ne yapacağım bilmem.yarın da ağdaya gideceğim.pöfffffffffff.ne sıkıcı.
herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.
özlem hiç aklıma gelmemişti doğrusu. o koyduğun foto büyüktü. arka planda çok kalabalıktı. parkta çekilmişti. şuna biraz el atayım dedim başta. kestim arka planı zorla temizledim filan. sonra yazı yazmak geldi aklıma birden. ne yazsam nasıl yazsam yamuk mu düz mü yazsam derken bu hale geldi. yani aklıma gelse söylerdim tabi canım...Evrim cnm valla her zaman dediğim gibi kapım her zaman açık gel gezelim tozalım beğenirsen Kuzy kendini kurtardığında yaşlanınca Ozy le yerleşirsin buralara muhabbetler ederiz eminim benim yaşlılığımda burada geçecek nasıl olsa... Birbirimizle romatizmalarımızdan, kolesterollerimizden oluşan sohbetler yaparız... Ahh ahh gençliğimde inceciktim bende senin gibi yavrum deriz kumsaldaki çıtırlara... kaydirigubbakcemile3
Pervin cnm senin hayalde pek bir hoş ama 3 çocuk düşünmen konusunda seni kutlarım başarılar dilerim.. kaydirigubbakcemile3 Mümkünse ben 2 .yi bile almayayım... Ben sizin topiğe 2 beden büyüğüm cnm amaben 60ları görsem keşke bir an önce 50 lerde şimdilik gözüm yok sempatiksalakcinni
Fatma bendebeğendim ayrıca akıllılık yapmışsın valla tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile5 Önceden verseydin ya bu fikri bize :kedi:
Bu saatte misafir gelecek onu bekliyorum ya yazlık yerde misafir durumuda böyle.. Bugün denizde çok yorulduk Özdeyle 6 da geldik banyo meyve seansından sonra uyudu bende uyumuşum... 9 da muhallebi saatiydi 9:30 a geliyordu kalktım yapıp vakit kaybetmemek için hazır verdim ama uyurken yedi ne yapsam uyandıramadım... Uyurken yedi suyunuda içti tekrar yatağına attım 10 da uyku vaktiydi.. Artık her sabah 6 da kalkan kız bu sabah kaçta kalkar bilinmez eyvahedigeldismile
Tazem ve Esra neredeler??
birinci sınıf karnesi çok heyecanlı olmalı hem çocuk hem de aile için. hayırlı olsun ilk karneniz sayılır :) bizlere de göstersin rabbim o günleri görmeyi.günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESİNİ ALIYOR 1. SINIFI BİTİRDİK İNŞALLAH ÜNİLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ ..
oh oh gözün aydın nurdancım.gunaydin bendende, bu gece annem geliyor yasasin:))
oyy ne güzel esracım da gidiyor tatile. bizim yerimize de gül , eğlen, gez, toz.. tadını çıkar.gunaydınlar herkese
içim içime sıgmıyorr bir saat sonra çıkıyorum ve izin baslıyor. once berkenin okula gidecğim karne alıp sonra berkeyi pazara goturcem :))
bin tane pazarlıkyaptık aksamdan beri pazarda ne kadar kalacaz neler alcaz çok uzun surcekmi vs ne desem kabul etti aksamki tatil heyecanına. dedim istersen pazar donusu alayım seni okuldan amaokulda kalmıs olursun yok yok dedi tabi hemen .
pesinen boyle anlatmasam okuldan alıp pazara hayatta goturemem buyuduklerinde boyle once pazarlık yapılcakları anlatma sonra isleme koyma: )
aksam saatlerce valiz hazirlama isi surdu berke ve bizimki hemen halloldu allahım ece nin ne çok seyi varmıs goturulmesi gereken isin vehametini aksam canta hazırlarken anladım. birsuru detayy birsuru unutulabilecek ama onemli esya ki kaç gundur tatil listesi hazırlıyorum. bizim hazırdı yıllardır ekleme çıkarma yaparak çıktı alır onla hazırlarım pratik oluyor kafam yorulmuyor ama ece nin liste off ne kadar uzun yaa. ki hala aklıma ekleme yapmam gereken seyler geliyor.
ince kalın uzun kollu kısa sort vs vs birsuru seyi dusunup almak gerekiyor usurse diye. arabaya bir soksak cantaları daha birsey istemiycem sıgmayacagız diye korkuyoruz ki genis araba ama puset vs olunca.
ama yinede çok mutluyumm biraz stresliyim nasıl olcak tatil yol vs diye yola çıksak rahatlarım heralde
yazamazsam tekrar gorusmek uzere. laptop u alıyorum ama girme imkanım olurmu bilmoyrum olursa size bir merhaba derim
temmuz da mı taşınacaksınız siz de? bizleri baya zor günler bekliyor di mi...bizimde bu memlekette songünümüz.4 yılım geçmiş,koskoca 4 yıl.yarın sabah konyaya dönüyor tekerimiz.ama evim temmuz 20 gibi gelecek yani eşyalarım.temmuzun başı gibi bizde antalya alanya yapacağız bakalım.tabii nehir yine burnumdan getirmezse....
off az kalmış yaa.. yazın biraz zor oluyor hamilelik hele ki son günleri. allah yardımcın olsun.bu arada 104 gun yazsada 85 günüm kaldı doğuma 3 aydan da düşüyoruz artık.çok sıcak bugun ben yanmaya başladım.önceden heryeri açıp rüzgar olsun derdim ama şimdi onuda yapamıyorum öyle zırt pırt duşada giremiyorum artık.ne yapacağım bilmem.yarın da ağdaya gideceğim.pöfffffffffff.ne sıkıcı.
herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.
kolay gelsin ..sizde Allah'a emanet olun..herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.
maşallah ..Rabbim kolay doğumlar versin..bu arada 104 gun yazsada 85 günüm kaldı doğuma 3 aydan da düşüyoruz artık.çok sıcak bugun ben yanmaya başladım.önceden heryeri açıp rüzgar olsun derdim ama şimdi onuda yapamıyorum öyle zırt pırt duşada giremiyorum artık.ne yapacağım bilmem.yarın da ağdaya gideceğim.pöfffffffffff.ne sıkıcı.
geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir..2 gündür bugun üçüncü gün görmüyorum.görme zorluğu çekiyorum yani sol gözümden gece kalktığımda önümü zor seçiyorum o kadar yani tabi aynaya bakılcaak halim olmadığı için farkında değilim.mehmet dün sabah gözün aşırı küçülmüş yarı yarıya neden diye sorunca aha dedim bişi oldu.perde iniyor sankı gece ve sabah ve akşam olunca aşırı kötüleşiyor malum mehmette hep o zamanlarda yanımda oluyor.hep kötu anımda yanımda yani.bakalım bugun öğeden sonra doktora gideceğim.yakın zaten.
bu sene taşınan çok hepinize kolay gelsin...ve tatil hadi bakalım..bizimde bu memlekette songünümüz.4 yılım geçmiş,koskoca 4 yıl.yarın sabah konyaya dönüyor tekerimiz.ama evim temmuz 20 gibi gelecek yani eşyalarım.temmuzun başı gibi bizde antalya alanya yapacağız bakalım.tabii nehir yine burnumdan getirmezse....
amin cümlenize..
günaydın iyiyiz sne nasılsın..günaydın.nasılsınız
ay gözümü korkutma..neyse sen ilk gidensn bizde valiz zamanı sana başvururuz..gunaydınlar herkese
rahat geçer bence ve zevkli dediğin gibi bi arabaya bin rahatlarsın..
hihoyyythihoyyytgunaydin bendende, bu gece annem geliyor yasasin:))
gel ben götüreyim..-tatlicadiarzu-delikafaduldenDenize gidecektim herkes sattı beni bugün evde kaldım sanırım ben varım diye herkes kaçmış sempatiksalakcinni
evetgünaydın,
ne mutlu sana derya nasıl güzel bir duygudur
kimsecikler yok bu sabah
sabah gözlerim doldu nasılda geçiyor zaman..
sağol canım.inşallah ...Günaydıııın a.s.
Derya gözünüz aydın ne kadar güzelbizde o günleri görürüz inş.
yav ferfin yanına getirme beni 700 gr süper ya maşallah sana..kaydirigubbakcemile2ıkına ıkına 700gr verdim bu hafta..pofffff
derya gozunuz aydın canım..gelin oldugu gunude goresin insallahhh
amin amin..ama önce okusun yavrum canım kızım meleğim...
bazen bende yaşadığım hayat karşısında hep sabrtmem gerekliliğinden usanıyorum hep biraz daha dayan demekten bıkıyorum.ben her ne yersem lezzetli bitirmek için yemeğimi damağımda kalsın diye tadı, en güzel yerini sona bırakırım.hepimiz payımıza düşeni yaşıyoruz az kaldı diyorum en güzelin en güzelini sonra yaşayacağım aklımda takıntı kalmadan diyorum.
az kaldı sen de güzelini yaşayacaksın yakında!
.
teo nasıl oldu nurdan, anacığının şefkatli kolları cok iyi gelecek size
karnemizi tebrik eden herkese teşekkürler ..
darısı sizlere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?