bu çocukta benim sıvanım sanırım
dün gece çok dua ettim Allahım oğluma akıl fikir ver uslu bir çocuk olsun dedim dedimde dedimm :sinifsinif:
yok canım ..olmadı .yapılmayack birşey..zaten bu pazar tubanın doğum günü kutlama var evde..yil sonu kutlamalari olucak mi:))
görürsünüz canım ilk iki yıl zor bebekte sonra aniden büyüyor inanınki..teşekkür ederim..deryacım bizde o günleri göreceğiz değilmiii ilkokula başladığı günleriii tebrik ederim tubişi
maşallah kuzuya ...gece uyanmaları mahvediyor gerçi biz hiç uzun uyumuyoruz hala dün tepine tepine sabh 4 tü yine uyuduğum..dalamıyor bu çocuk..teo iyi cok sukur yine kudurmaya basladi dun aksam 7.30da bayildi iki dk yataga koymustum uyumus banyo yaptirmistim kresten gelince vucudu nokta nokta kirmiziydi sanirim antibiyotik, banyo sonrasi biraz azaldi..banyo sonrasi oynuyordu yataga biraktim oyuncaklariyla bi geldim uyumus, ellemedimde gece 12de mama icn kalkti uyudu, bir daha 3 te kalkti cin uykuyu aldi tabi, bende onun odasinda yattim gece, yeryataginda saat 5.30-6ya kadar bogustuk oynadik,sonra o uyudu,bne uyuyamadim suan pert durumdayim sabah 8de uyandi tekkrar cin gibi..pasanin keyfi yerinde:))
yahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim(
bu arada yahonun uyku sorunu için yaptığınız yorumlar ve fikirler için teşekkür ederim
ancak yaho yemeklerini düzenli yer akşam yatmadan koca bir tabak muhallebi yer
yani meme emiyor diye yememezlk vs yapmıyor zırt pırt uyanma sebebi kesinlikle açlıktan değil
dün doktorada götürdüm kimi bebek böyledir dedi yapacak birşey yok seni ve sıcaklığını istiyor dedi
kaderime mahkum yaşıyorum :gitme:
of bizde aynıyız sürekli uyanıyor gözü kapalı ama kıpır kıpır ya...bu arada yahonun uyku sorunu için yaptığınız yorumlar ve fikirler için teşekkür ederim
ancak yaho yemeklerini düzenli yer akşam yatmadan koca bir tabak muhallebi yer
yani meme emiyor diye yememezlk vs yapmıyor zırt pırt uyanma sebebi kesinlikle açlıktan değil
dün doktorada götürdüm kimi bebek böyledir dedi yapacak birşey yok seni ve sıcaklığını istiyor dedi
kaderime mahkum yaşıyorum :gitme:
bu çocukta benim sıvanım sanırım
dün gece çok dua ettim Allahım oğluma akıl fikir ver uslu bir çocuk olsun dedim dedimde dedimm :sinifsinif:
olsun canım 700 grda çok önemli valla 500 gr bile farkediyor tebrik ediyorum seni öpüyorum kocamanŞenizalkisalkisalkis
merhaba
okulu bitirdik şimdilik şükür.. evdeyim. yiğitimle oynuyordum. bakayım dedim. dün kabak dolması yapmıştık. onu blenderla çorba yapıp yedirdim. ne zorla ama. bugün saçımı jöleliyip kıvır kıvır yapmıştım. okulda herkes şaşırdı. hocam sen de ne sık imaj değiştiriyorsun diyorlar :)
ev taşıma konusunda çok kararsız kaldık. benim okul belli olduktan sonra diyorduk ama eşim diyor o zaman da ağustos 15 filan oluyor. geç mi olur diyor. bir de ramazan ya zor mu olur ki diye? ev bulmak ramazanda, taşıtmak daha zor olur mu ki? ama şimdi gitsekte benim okul belli değil. bana çıkıp çıkmayacağı bile belli değil allah korusun da. yani iki arada kaldık kızlar. bana bi akıl verin napsak???
yahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim(
kızımı okula gönderdim oturdum ağlıyorum..Ben gidemedim yusuf paşa uyuyor heyecanla bekliyorum evde..ilk günler daha A harfini tanımazken ne zordu ..yusuf ayağımda tuba dizimin dibinde ..nasılda geçti bir sene küçük kuzum yaşına gircek büyük meleğim okuma yazmayı öğrendi ikinici sınıfa gidecek..of ya salya sümük ağlıyorum içim çoştu..neyse Rabbim sizlerde tattırsın..
ESRAAAAAAAA bagdat caddesindeki mado da waffle yiyelimmi yine:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?