2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim (

kızımı okula gönderdim oturdum ağlıyorum..Ben gidemedim yusuf paşa uyuyor heyecanla bekliyorum evde..ilk günler daha A harfini tanımazken ne zordu ..yusuf ayağımda tuba dizimin dibinde ..nasılda geçti bir sene küçük kuzum yaşına gircek büyük meleğim okuma yazmayı öğrendi ikinici sınıfa gidecek..of ya salya sümük ağlıyorum içim çoştu..neyse Rabbim sizlerde tattırsın..

bu çocukta benim sıvanım sanırım
dün gece çok dua ettim Allahım oğluma akıl fikir ver uslu bir çocuk olsun dedim dedimde dedimm :sinifsinif:

DERYAM sevinç gözyaşları bunlar rabbim nice mutlu güzel günlerini görmeyi nasip etsin....

ESRAM bune ya rabbim kolaylık versin....

NURDANIM annen geliyormuş gözün aydın ne güzel bak herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı güzel günler çok yakında......

bu arada yahonun uyku sorunu için yaptığınız yorumlar ve fikirler için teşekkür ederim
ancak yaho yemeklerini düzenli yer akşam yatmadan koca bir tabak muhallebi yer
yani meme emiyor diye yememezlk vs yapmıyor zırt pırt uyanma sebebi kesinlikle açlıktan değil
dün doktorada götürdüm kimi bebek böyledir dedi yapacak birşey yok seni ve sıcaklığını istiyor dedi
kaderime mahkum yaşıyorum :gitme:

ay derya bana çok uzak geliyor bu it büyüyecekte okula gidecekte falanda filan
ben tımarhanelik olmamışsam o günleri görürüm..

yil sonu kutlamalari olucak mi:))
yok canım ..olmadı .yapılmayack birşey..zaten bu pazar tubanın doğum günü kutlama var evde..
deryacım bizde o günleri göreceğiz değilmiii ilkokula başladığı günleriii tebrik ederim tubişi
görürsünüz canım ilk iki yıl zor bebekte sonra aniden büyüyor inanınki..teşekkür ederim..
maşallah kuzuya ...gece uyanmaları mahvediyor gerçi biz hiç uzun uyumuyoruz hala dün tepine tepine sabh 4 tü yine uyuduğum..dalamıyor bu çocuk..

sempatiksalakcinniohaoldumsmilekolay gelsin de kapı az bekleyeydi asla bu tuzağa düşmedim çünkü bilrim başıma geleceği..sende tecrübe ettin artık..olumunekankayizsmile

fatma yiğit kuşum oğluşum der ben it diye seviyorum ne kadar tezat bir durum sempatiksalakcinni
bu arada tişört harika olmuş bende düşünmüştüm aslında ama inan photoshopta oturup onunla uğraşacak vaktim yoktu bu velet bana fırsat vermiyorki birde ben acele etmiştim babalar günü geçen hafta sanıyordum ama sen çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım

ah canım ya kıyamam sana.... belki 1 yaşından sonra düzelir inşallah.. bi mucize olur.....

bizimkide uyumuyor gündüzleri falan uykusu yok malesef bizimde öyle uykusuz bi bebekmiş selinde... .. büyükler gibiylermiş hani biz büyükler bazımız 8 saat uyuruz uykumuzu alamayız ama bazıları 4 saat uyur daha dinç kalkarmış malesef esracım bizim kaderimiz bu rabbim başka dert vermesin sağlıklarına birşey olmasın bizede bol bol sabır versinolumunekankayizsmile

of bizde aynıyız sürekli uyanıyor gözü kapalı ama kıpır kıpır ya...
bu çocukta benim sıvanım sanırım
dün gece çok dua ettim Allahım oğluma akıl fikir ver uslu bir çocuk olsun dedim dedimde dedimm :sinifsinif:

yaramazlığı için Allah'ın YA ŞEHİD ismini oku ...yahonun elini eline al 7 kere YA ŞEHİD de..söz dinleyen itaatkar çocuk olur..inşallah..duaların kabul olsun..

olsun canım 700 grda çok önemli valla 500 gr bile farkediyor tebrik ediyorum seni öpüyorum kocamanŞenizalkisalkisalkis

saol tatlım

foto ekleseene bakalım yeni imajına

bence agustos bası tasınmıs olun okul acılana kadarda sehire adapte olursunuz okul acılınca nerde ne var sasırmayın

Allah yardımcın olsun canım

ayy bende aglıycaktım nerdeyse

Sbelcim sevinç hüzün heyecan karıştı...Fıstık kızım benim ..yanında gidemedim ya onada hüzünlendim..ilk çocuklar ikinci olunca bir şekilde eziliyor bişeyler yarım kalıyor çocuk kaç yaşında olursa olsun..

ya deryam kapı beklesin beklemesinede ne kadar beklesin altını bağlamam 10 dk sürüyor nerden baksan
yani benim oğlumda bir anormallikmi var benmi çok şikayet ediyorum nedir ne iştir bilmiyorum
doktorda adamın streskopmudur nedir çekti boynundan vermiyor borusunu yemeye başladı önlüğüne yapıştı kafasını ölçecek mezura ile onu elinde alıyor izin vermiyor masasındaki kalemliğe bir koydu bütün kalemler yerde ay dedim annemle zaptedemedik bir çocuğu
annem giderken ah kızım vah kızım Allah yardımcın olsun diye diye ayrıldı

ecenin cenesinin altında ve kollarında noktacıklar cıktı..alerji yapan bisey var ama ne bilemedi..muzu kestim 2gundurde tarhana yiyo ama onu hep yiyodu bu sefer kıyma koydum icine ama onuda yıyodu kofte vs seklinde..dun banyodan sonra gecmisti acaba isilikmi dedim ama sonra yıne cıktı..nnapsamki

kakılmıs modundayım tozları aldım salonun halısını silmem gerek cunku eceyi heran heryerde bulabiliorum halının ustunde..şimdilik kactım

nurdaaannn yiyelimmmmmmmmmm
çok ihtiyacımmm varr inannnnn yahosuz olsun mümkünse yineee

derya biliyorum okuyorum canım kuduruk çocuklar için ne kadar dua varsa okuyorum hatta aminn inşallah kabul olur dualarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…