ESRAAAAAAAA bagdat caddesindeki mado da waffle yiyelimmi yine:)))
oyyy wafflee ben çok seviorum yaa gökanda bayılır netten tarifini almıştım amaa olmazsa die yapmadımmESRAAAAAAAA bagdat caddesindeki mado da waffle yiyelimmi yine:)))
esraa musti dün çoştukca çoştu ağladı yerinde durmadım ben 1 gün dayanamadım bajım rabbimden sana güç oğluna serinlik hafif boyutlarda enerji diliorumyahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim(
ya deryam kapı beklesin beklemesinede ne kadar beklesin altını bağlamam 10 dk sürüyor nerden baksan
yani benim oğlumda bir anormallikmi var benmi çok şikayet ediyorum nedir ne iştir bilmiyorum
doktorda adamın streskopmudur nedir çekti boynundan vermiyor borusunu yemeye başladı önlüğüne yapıştı kafasını ölçecek mezura ile onu elinde alıyor izin vermiyor masasındaki kalemliğe bir koydu bütün kalemler yerde ay dedim annemle zaptedemedik bir çocuğu
annem giderken ah kızım vah kızım Allah yardımcın olsun diye diye ayrıldı
yiyin yiyin sonra kg veremios die aglayınn şişkolar:)
nurdaaannn yiyelimmmmmmmmmm
çok ihtiyacımmm varr inannnnn yahosuz olsun mümkünse yineee
derya biliyorum okuyorum canım kuduruk çocuklar için ne kadar dua varsa okuyorum hatta aminn inşallah kabul olur dualarımız
:lepi:..bende bende gördüm sıra 50li kilocuklar gelsin Nurdan...haha sabah 61.5u gordum, sandoloz berbat ama ise yariyor ki dun 1 dilim pasta yidim 1 onceki gunde:))
kiyamam ben sana esraya bu cocuk niye sonradan zibitti boyle, akil fikir duasi diyince benim teoya okudugum dua aklima geldi
allahim sen bana akil fikir ver uslu cocuk olayim, dotumdeki kurtlar dokulsun uslu uslu durayim:)))
haha sabah 61.5u gordum, sandoloz berbat ama ise yariyor ki dun 1 dilim pasta yidim 1 onceki gunde:))
ev taşıma konusunda çok kararsız kaldık. benim okul belli olduktan sonra diyorduk ama eşim diyor o zaman da ağustos 15 filan oluyor. geç mi olur diyor. bir de ramazan ya zor mu olur ki diye? ev bulmak ramazanda, taşıtmak daha zor olur mu ki? ama şimdi gitsekte benim okul belli değil. bana çıkıp çıkmayacağı bile belli değil allah korusun da. yani iki arada kaldık kızlar. bana bi akıl verin napsak???
canim ben sana ne diyim, gozlerimi doldurdun(gozun aydin buarada doguma az kaldi, sagsaglim insallah..
seboş ne güzel yazmışsın hakikaten
sana gıpta ediyorum umarım rahat bir doğum geçirir sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin
yahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim(
kızımı okula gönderdim oturdum ağlıyorum..Ben gidemedim yusuf paşa uyuyor heyecanla bekliyorum evde..ilk günler daha A harfini tanımazken ne zordu ..yusuf ayağımda tuba dizimin dibinde ..nasılda geçti bir sene küçük kuzum yaşına gircek büyük meleğim okuma yazmayı öğrendi ikinici sınıfa gidecek..of ya salya sümük ağlıyorum içim çoştu..neyse Rabbim sizlerde tattırsın..
bu arada yahonun uyku sorunu için yaptığınız yorumlar ve fikirler için teşekkür ederim
ancak yaho yemeklerini düzenli yer akşam yatmadan koca bir tabak muhallebi yer
yani meme emiyor diye yememezlk vs yapmıyor zırt pırt uyanma sebebi kesinlikle açlıktan değil
dün doktorada götürdüm kimi bebek böyledir dedi yapacak birşey yok seni ve sıcaklığını istiyor dedi
kaderime mahkum yaşıyorum :gitme:
ay derya bana çok uzak geliyor bu it büyüyecekte okula gidecekte falanda filan
ben tımarhanelik olmamışsam o günleri görürüm..
bende kaçtım oğlum uyandı okula gidebilirm..öpüldünüz..
ben tayini bekler sonra taşınırdım zor olur ama temiz olur sonra mesafeler yüzünden sıkıntı çekmezsinev taşıma konusunda çok kararsız kaldık. benim okul belli olduktan sonra diyorduk ama eşim diyor o zaman da ağustos 15 filan oluyor. geç mi olur diyor. bir de ramazan ya zor mu olur ki diye? ev bulmak ramazanda, taşıtmak daha zor olur mu ki? ama şimdi gitsekte benim okul belli değil. bana çıkıp çıkmayacağı bile belli değil allah korusun da. yani iki arada kaldık kızlar. bana bi akıl verin napsak???
teo iyi cok sukur yine kudurmaya basladi dun aksam 7.30da bayildi iki dk yataga koymustum uyumus banyo yaptirmistim kresten gelince vucudu nokta nokta kirmiziydi sanirim antibiyotik, banyo sonrasi biraz azaldi..banyo sonrasi oynuyordu yataga biraktim oyuncaklariyla bi geldim uyumus, ellemedimde gece 12de mama icn kalkti uyudu, bir daha 3 te kalkti cin uykuyu aldi tabi, bende onun odasinda yattim gece, yeryataginda saat 5.30-6ya kadar bogustuk oynadik,sonra o uyudu,bne uyuyamadim suan pert durumdayim sabah 8de uyandi tekkrar cin gibi..pasanin keyfi yerinde:))
ya deryam kapı beklesin beklemesinede ne kadar beklesin altını bağlamam 10 dk sürüyor nerden baksan
yani benim oğlumda bir anormallikmi var benmi çok şikayet ediyorum nedir ne iştir bilmiyorum
doktorda adamın streskopmudur nedir çekti boynundan vermiyor borusunu yemeye başladı önlüğüne yapıştı kafasını ölçecek mezura ile onu elinde alıyor izin vermiyor masasındaki kalemliğe bir koydu bütün kalemler yerde ay dedim annemle zaptedemedik bir çocuğu
annem giderken ah kızım vah kızım Allah yardımcın olsun diye diye ayrıldı
kiyamam ben sana esraya bu cocuk niye sonradan zibitti boyle, akil fikir duasi diyince benim teoya okudugum dua aklima geldi
allahim sen bana akil fikir ver uslu cocuk olayim, dotumdeki kurtlar dokulsun uslu uslu durayim:)))
sandoloz ne emzirirken içilir mi?*haha sabah 61.5u gordum, sandoloz berbat ama ise yariyor ki dun 1 dilim pasta yidim 1 onceki gunde:))
yağız faktörü devreye girdi yazarken.gelsinler görsünler bizimtopiği nasıl verilirmiş diye yazacaktım
sandoloz ne emzirirken içilir mi?*
sandoloz sakizi diye aktarda satiliyor derya onermisti ama kum gibi bisi yiyemiyorsun cigniyemiyorsun agzinda sanki kum var, boggkkhh yogurda katiyorum 1 tatli kasigi haftada 2-3-4 bazen gunde 1 kere, ama zor geciyor bogazimdan..emziriken bilmiyorum ama sanmam icilsin..birde 5i bi yerde iciyorum aklima geldikce genelde haftaici isyerinde haftasonu unuytuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?