2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAAAAAAAA bagdat caddesindeki mado da waffle yiyelimmi yine:)))
oyyy wafflee ben çok seviorum yaa gökanda bayılır netten tarifini almıştım amaa olmazsa die yapmadımm
esraa musti dün çoştukca çoştu ağladı yerinde durmadım ben 1 gün dayanamadım bajım rabbimden sana güç oğluna serinlik hafif boyutlarda enerji diliorum

ne şikayeti sıkıntıdasınki dile getiryorsun..Yahoya vitamin veriyormusun..bazı çocularda vitamin düz duvara tırmandırıyor...BEN YANARIM YAVRUMA YAVRUM YANAR YAVRUSUNA annde san üzülmüş..sende onun kuzusun..
ALT açme bizdede feci eline ilgisini çekecek birşey vermezsem hop zıplayıp kalkıyor..yaka yatır bir daha..zar zor bağlıyorum..bu aylarda bu hareket normalmiş..-tatlicadiarzu-

kiyamam ben sana esraya bu cocuk niye sonradan zibitti boyle, akil fikir duasi diyince benim teoya okudugum dua aklima geldi
allahim sen bana akil fikir ver uslu cocuk olayim, dotumdeki kurtlar dokulsun uslu uslu durayim:)))

PERVıN çene altlarında selininde var öyle küçük kızarıklıklar ben sıcaklardan diye düşünüyorum.. terliyorlar kuzular....

nurdaaannn yiyelimmmmmmmmmm
çok ihtiyacımmm varr inannnnn yahosuz olsun mümkünse yineee

derya biliyorum okuyorum canım kuduruk çocuklar için ne kadar dua varsa okuyorum hatta aminn inşallah kabul olur dualarımız

gecen dusundum seni biliyun mu dedim istanbulda olsam esramla bi cay icsek ortakoyde yada bebekte sahilde..

haha sabah 61.5u gordum, sandoloz berbat ama ise yariyor ki dun 1 dilim pasta yidim 1 onceki gunde:))
:lepi:..bende bende gördüm sıra 50li kilocuklar gelsin Nurdan...
kiyamam ben sana esraya bu cocuk niye sonradan zibitti boyle, akil fikir duasi diyince benim teoya okudugum dua aklima geldi
allahim sen bana akil fikir ver uslu cocuk olayim, dotumdeki kurtlar dokulsun uslu uslu durayim:)))

sempatiksalakcinniakannehiramin amin..

ben içerileri toplamaya gitsem ii olacak musti uyansın serap anneye gidecez 2 saatliğine değişiklik olsun akşama üzeri kadın gelecekn ütüye tabi hepsini bitiremicek çünküü resmen yığıldı ütü neysem gitmeden uğrarım ben kaçar

ünv. sonuçları açıklanmadan bulmak daha kolay oluyor yoksa hem tayini çıkanlar hem öğrenciler yığılıyor.ramazanda ev bulmak nasıl olur bilmem ama zor olur bence taşınmak haziran biter bitmez bulmak lazım bence.

canim ben sana ne diyim, gozlerimi doldurdun(gozun aydin buarada doguma az kaldi, sagsaglim insallah..

seboş ne güzel yazmışsın hakikaten
sana gıpta ediyorum umarım rahat bir doğum geçirir sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin

teşekkür ederim hepinize iyi dileklerde bulunan herkese.

yahoooooo bu herşeyi yapar.kolay gelsin

canım yaaa ne bölünmek zor ağlayacağım şimdi.

emzirmediğim için sizden daha rahatım sanırım.ancak buna rağmen beni istiyor zaman zaman uyanıyor benimle olmak istiyor babyı istemiyor hiç.tabi erken ayırdığım için memeden yaşadığımız hırçınlıkda ayrı.ne olursa olsun anne isteniyor sanırım.

ay derya bana çok uzak geliyor bu it büyüyecekte okula gidecekte falanda filan
ben tımarhanelik olmamışsam o günleri görürüm..

it demesene bea sebiye..

bende kaçtım oğlum uyandı okula gidebilirm..öpüldünüz..

hadi iyisin karşısında görünce seni sevinecek.

cevap yazayım diye kekimi yakacaktım son anda yetiştim.oğlumda beni istiyor yamacımdan ayrılmıyor.biraz oynayalım yoğurduömuzu yıyelim sonra hazırlanıp çıkalım.malum göz için çıkmam gerek.

yağız faktörü devreye girdi yazarken.gelsinler görsünler bizimtopiği nasıl verilirmiş diye yazacaktım

ben tayini bekler sonra taşınırdım zor olur ama temiz olur sonra mesafeler yüzünden sıkıntı çekmezsin

teo düzelmiş ama annesi perişan
çocuklar kaç yaşına gelince anneler azıcık ohh der bilen var mı?*

yaho fırlama bir çocuk
ama inan artık kız bebekler de çok yaramaz
kolay gele sana Allah uslu etsin tüm bebişleri

dua harika

haha sabah 61.5u gordum, sandoloz berbat ama ise yariyor ki dun 1 dilim pasta yidim 1 onceki gunde:))
sandoloz ne emzirirken içilir mi?*

yağız faktörü devreye girdi yazarken.gelsinler görsünler bizimtopiği nasıl verilirmiş diye yazacaktım

eski kiloya dönülse bile vücut esnemiş olur onu sıkılaştırmak asıl zor olan

sandoloz ne emzirirken içilir mi?*

sandoloz sakizi diye aktarda satiliyor derya onermisti ama kum gibi bisi yiyemiyorsun cigniyemiyorsun agzinda sanki kum var, boggkkhh yogurda katiyorum 1 tatli kasigi haftada 2-3-4 bazen gunde 1 kere, ama zor geciyor bogazimdan..emziriken bilmiyorum ama sanmam icilsin..birde 5i bi yerde iciyorum aklima geldikce genelde haftaici isyerinde haftasonu unuytuyorum..

emzirirken herşey yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…