gelgit gözün ne oldu ..gittinmi..cevap yazayım diye kekimi yakacaktım son anda yetiştim.oğlumda beni istiyor yamacımdan ayrılmıyor.biraz oynayalım yoğurduömuzu yıyelim sonra hazırlanıp çıkalım.malum göz için çıkmam gerek.
resmen kum gibi değilmi yoğurtla iyi gidiyor bana önce sabahları 1 çay kaşığı ağzına atacaksın peşinden elma sirkesi içeceksşin dediler 1 hafta uyguladım ama içi öğk oluyordu.sonra akata yoğurtla ye dedi birazda öyle idare ettim ama dediğim gibi gaz sancısı oldu bend efeci..sana yarasın inşallah..sandoloz sakizi diye aktarda satiliyor derya onermisti ama kum gibi bisi yiyemiyorsun cigniyemiyorsun agzinda sanki kum var, boggkkhh yogurda katiyorum 1 tatli kasigi haftada 2-3-4 bazen gunde 1 kere, ama zor geciyor bogazimdan..emziriken bilmiyorum ama sanmam icilsin..birde 5i bi yerde iciyorum aklima geldikce genelde haftaici isyerinde haftasonu unuytuyorum..
emzirirken herşey yalan
abimin oğlu karneyi tuba'dan önce alıp eve gilince Yusuf paşayı ona bırakıp uçarcasına okula koştum..ben gitim 1.sınıflar yavaş yavaş çıkıyor yavru kuşum yanlız elinde karnesi tatil kitabı öğretmenin hediyesi bi sağa bakıyor bir sola yavrum iyii gitmişim herkesin yanında nnesi babası ablası birileri vardı sesleniyorum arkasındna kalabalıkt aduymuyor bi an üzüldüm öyle saf saf sağa sola baka baka sırasına gidiyır sonra birisine bişey soracak oldu elini uzattı kadın bakmadı bile o an adımlarıı iyice hızladırdım ve arkadan kucakladım ..döndü baktı nasıl bağırdı anneeeee gelmişsin..ay çok kötü oldum..iyiki gitmişim içim içime sığmadı zaten kuş oldum uçtum sankii..kızım benim çiçeğim.karnemiz dediğim gibi hepsi beş..darısı senye ..
gelgit gözün ne oldu ..gittinmi..
resmen kum gibi değilmi yoğurtla iyi gidiyor bana önce sabahları 1 çay kaşığı ağzına atacaksın peşinden elma sirkesi içeceksşin dediler 1 hafta uyguladım ama içi öğk oluyordu.sonra akata yoğurtla ye dedi birazda öyle idare ettim ama dediğim gibi gaz sancısı oldu bend efeci..sana yarasın inşallah..
emzirirken kullanılımıyor bebeğide zayıflatıyormuş..
abimin oğlu karneyi tuba'dan önce alıp eve gilince Yusuf paşayı ona bırakıp uçarcasına okula koştum..ben gitim 1.sınıflar yavaş yavaş çıkıyor yavru kuşum yanlız elinde karnesi tatil kitabı öğretmenin hediyesi bi sağa bakıyor bir sola yavrum iyii gitmişim herkesin yanında nnesi babası ablası birileri vardı sesleniyorum arkasındna kalabalıkt aduymuyor bi an üzüldüm öyle saf saf sağa sola baka baka sırasına gidiyır sonra birisine bişey soracak oldu elini uzattı kadın bakmadı bile o an adımlarıı iyice hızladırdım ve arkadan kucakladım ..döndü baktı nasıl bağırdı anneeeee gelmişsin..ay çok kötü oldum..iyiki gitmişim içim içime sığmadı zaten kuş oldum uçtum sankii..kızım benim çiçeğim.karnemiz dediğim gibi hepsi beş..darısı senye ..
selam.. aynen benim kzıımında dünden beri islik gibi kırmızı noktalar çıktı.. ben çilek veriyordum bugün vermedim..yumurta yiyor benim kızım.. acaba omu yaptıki??geçmiş olsun sizede..ecenin cenesinin altında ve kollarında noktacıklar cıktı..alerji yapan bisey var ama ne bilemedi..muzu kestim 2gundurde tarhana yiyo ama onu hep yiyodu bu sefer kıyma koydum icine ama onuda yıyodu kofte vs seklinde..dun banyodan sonra gecmisti acaba isilikmi dedim ama sonra yıne cıktı..nnapsamki
selam.. aynen benim kzıımında dünden beri islik gibi kırmızı noktalar çıktı.. ben çilek veriyordum bugün vermedim..yumurta yiyor benim kızım.. acaba omu yaptıki??geçmiş olsun sizede..
cnm slm. ben aslında haziran annleridenim.. ama mayısda doğdu benim kızım.. arada diğer topiklerede bakıyorum burayada.. benim kuzu zaten 13 aylık olcek.. o yüzxden veriyordum ama zannımca dokundu..teşk ederim..canım bizim doktorumuz çileği 1 yaşından önce yemesin dedi allerjen bi meyveymiş.. ondan olmuş olabilir vermezsen geçer diye tahmin ediyorum..
bu arada tanışmadık heralde daha önce .. eda ben..
tülerim diken diken oluyor böle çocuğuna vuranları gördüğümde bende alıp onları dövemeyi istiyorum yolda gördüğümde bende bir kere mustiye bağırdım neden ağlıosun diekii öle çok yüksek deildi bile onun pişmanlığı bile bende çok büyük deryamm yaabu psikopat kadın dalga geçiyor ozaman yada burdaki insanları denşiyor ne tepki verecekler diye ki şu anki tepkim tek kaşık suda boğmakkkkkkkkkkk...manyak ..
NUR bravo ne güzel yakalamışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?