2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

abimin oğlu karneyi tuba'dan önce alıp eve gilince Yusuf paşayı ona bırakıp uçarcasına okula koştum..ben gitim 1.sınıflar yavaş yavaş çıkıyor yavru kuşum yanlız elinde karnesi tatil kitabı öğretmenin hediyesi bi sağa bakıyor bir sola yavrum iyii gitmişim herkesin yanında nnesi babası ablası birileri vardı sesleniyorum arkasındna kalabalıkt aduymuyor bi an üzüldüm öyle saf saf sağa sola baka baka sırasına gidiyır sonra birisine bişey soracak oldu elini uzattı kadın bakmadı bile o an adımlarıı iyice hızladırdım ve arkadan kucakladım ..döndü baktı nasıl bağırdı anneeeee gelmişsin..ay çok kötü oldum..iyiki gitmişim içim içime sığmadı zaten kuş oldum uçtum sankii..kızım benim çiçeğim.karnemiz dediğim gibi hepsi beş..darısı senye ..

cevap yazayım diye kekimi yakacaktım son anda yetiştim.oğlumda beni istiyor yamacımdan ayrılmıyor.biraz oynayalım yoğurduömuzu yıyelim sonra hazırlanıp çıkalım.malum göz için çıkmam gerek.
gelgit gözün ne oldu ..gittinmi..
resmen kum gibi değilmi yoğurtla iyi gidiyor bana önce sabahları 1 çay kaşığı ağzına atacaksın peşinden elma sirkesi içeceksşin dediler 1 hafta uyguladım ama içi öğk oluyordu.sonra akata yoğurtla ye dedi birazda öyle idare ettim ama dediğim gibi gaz sancısı oldu bend efeci..sana yarasın inşallah..
emzirirken herşey yalan

emzirirken kullanılımıyor bebeğide zayıflatıyormuş..

çok güzel bir karşılaşma anı olmuş
süper anlatmışsın
anne olmak çok güzel

sağol canım

HAYIRLI OLSUNN ... iyiki gitmişsin yavrumm boynu bükük kalmamış.. çok iyi yapmışsın.. tebrik ederim bendee...

derya benim gozlerim doldu, tubisi benim icinde bi sarilip opermisin:))

selam.. aynen benim kzıımında dünden beri islik gibi kırmızı noktalar çıktı.. ben çilek veriyordum bugün vermedim..yumurta yiyor benim kızım.. acaba omu yaptıki??geçmiş olsun sizede..

selam.. aynen benim kzıımında dünden beri islik gibi kırmızı noktalar çıktı.. ben çilek veriyordum bugün vermedim..yumurta yiyor benim kızım.. acaba omu yaptıki??geçmiş olsun sizede..

canım bizim doktorumuz çileği 1 yaşından önce yemesin dedi allerjen bi meyveymiş.. ondan olmuş olabilir vermezsen geçer diye tahmin ediyorum..

bu arada tanışmadık heralde daha önce .. eda ben..

of topiğin birinde bir bayan hemde doktor bebeği ağlıyor diye vurmuş bağırmış birde üstüne ağlarsan ağla deyip bırakıp yatmış sabaha kadar ağladı yazmış manyak ..onuda bir güzel yazmış üstünede bu çocuk susmuyor ne yapabilirm diye sormuş ..sakin olmaya çalışarak bişeyler yazdım makul bi şekilde ama aslında içimden geçenler yazdıklarımdan çok farklıydı.......

derya link versene o doktora iki çift sözüm olacak içimde kalmasın nolurr.
tubişi nasıl da mutlu etmişsin cok sevindim kendimi onun yerine koydum, sanki benim annem gelmiş gibi hissettim. bu arada gülleri bu akşam blendırdan geçireceğim sütü de içine mi karıştırayım ?

eda güliz canım baktım topiğe ama işe yarar bişey göremedim.

canım bizim doktorumuz çileği 1 yaşından önce yemesin dedi allerjen bi meyveymiş.. ondan olmuş olabilir vermezsen geçer diye tahmin ediyorum..

bu arada tanışmadık heralde daha önce .. eda ben..
cnm slm. ben aslında haziran annleridenim.. ama mayısda doğdu benim kızım.. arada diğer topiklerede bakıyorum burayada.. benim kuzu zaten 13 aylık olcek.. o yüzxden veriyordum ama zannımca dokundu..teşk ederim..

DERYA canım iyiki gitmişsin kim bilir nasıl mutlu olmuştur tuğba kıyamam ya kim istemezki böyle güzel bi karne ve özel bi günde annesinin yanında çok çok duygulandım..... aferim akıllı tuğbişe....

DERYA nasıl insanlar varya linki atsana bened çok merak ettim... ama hiç yabancı gelmedi bu bana çünkü benim komşumda şu kabakulaklı getiren oda anlatır böyle şeyler ozaman varya gırtlayasım geliyor birde 4. tüp bebekte oldu bu bebeği dşün el üstünde tutması gerekirken nneler yapıyor rabbim korusun daha onlar melek ya nasıl kıyar bi insan onlara vurmaya o ağlarken o orda nasıl rahat yatabilir hangi insan evladının içi dayanabilir ya..... çok üzüldüm..... bunlara anne demeye ile içim el vermiyor... eğer onlar anne oluyorsa bizler ne oluyoruz bilmiyorum artık...

ya gerçek mi geyik mi yapıyor anlamadım, parça pinçik edesim geldi bursadaymış bide doğruysa keşke bulsamda saçını başını yolsam.

bence dalga geçio msjlarından okuduğuma göre bebği 33 günlük filan

bu psikopat kadın dalga geçiyor ozaman yada burdaki insanları denşiyor ne tepki verecekler diye ki şu anki tepkim tek kaşık suda boğmakkkkkkkkkkk...manyak ..
NUR bravo ne güzel yakalamışsın..

bu psikopat kadın dalga geçiyor ozaman yada burdaki insanları denşiyor ne tepki verecekler diye ki şu anki tepkim tek kaşık suda boğmakkkkkkkkkkk...manyak ..
NUR bravo ne güzel yakalamışsın..
tülerim diken diken oluyor böle çocuğuna vuranları gördüğümde bende alıp onları dövemeyi istiyorum yolda gördüğümde bende bir kere mustiye bağırdım neden ağlıosun diekii öle çok yüksek deildi bile onun pişmanlığı bile bende çok büyük deryamm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…