abimin oğlu karneyi tuba'dan önce alıp eve gilince Yusuf paşayı ona bırakıp uçarcasına okula koştum..ben gitim 1.sınıflar yavaş yavaş çıkıyor yavru kuşum yanlız elinde karnesi tatil kitabı öğretmenin hediyesi bi sağa bakıyor bir sola yavrum iyii gitmişim herkesin yanında nnesi babası ablası birileri vardı sesleniyorum arkasındna kalabalıkt aduymuyor bi an üzüldüm öyle saf saf sağa sola baka baka sırasına gidiyır sonra birisine bişey soracak oldu elini uzattı kadın bakmadı bile o an adımlarıı iyice hızladırdım ve arkadan kucakladım ..döndü baktı nasıl bağırdı anneeeee gelmişsin..ay çok kötü oldum..iyiki gitmişim içim içime sığmadı zaten kuş oldum uçtum sankii..kızım benim çiçeğim.karnemiz dediğim gibi hepsi beş..darısı senye ..
selam.. aynen benim kzıımında dünden beri islik gibi kırmızı noktalar çıktı.. ben çilek veriyordum bugün vermedim..yumurta yiyor benim kızım.. acaba omu yaptıki??geçmiş olsun sizede..
of topiğin birinde bir bayan hemde doktor bebeği ağlıyor diye vurmuş bağırmış birde üstüne ağlarsan ağla deyip bırakıp yatmış sabaha kadar ağladı yazmış manyak ..onuda bir güzel yazmış üstünede bu çocuk susmuyor ne yapabilirm diye sormuş ..sakin olmaya çalışarak bişeyler yazdım makul bi şekilde ama aslında içimden geçenler yazdıklarımdan çok farklıydı.......
bizim eş durumları ne yazık ki kesin olmuyor gülizcim yaa.. mesela adapazarında bilgisayar öğretmeni açığı yoksa bana yer gözükmüyor ve tayin isteyemiyorum. ya da ilçeleri gözükebiliyor. uzak olabiliyor. falan filan vs.. yani işimiz allaha kalmış..çıkıp çıkmayacağı belli değil ne demek fatma? belli olsun öyle yapın bence adapazarı küçük bir yer merkezde bulmak istersiniz herhalde bildiğim kadarıyla yakın her yer tek dolmuşla pervin daha net bilgi verir sana
teşekkürler esracım. bende yiğit uyuyunca anca bu kadar yapabildim işte. daha gelmedi bakalım. merakla bekliyorum.fatma yiğit kuşum oğluşum der ben it diye seviyorum ne kadar tezat bir durum sempatiksalakcinni
bu arada tişört harika olmuş bende düşünmüştüm aslında ama inan photoshopta oturup onunla uğraşacak vaktim yoktu bu velet bana fırsat vermiyorki birde ben acele etmiştim babalar günü geçen hafta sanıyordum ama sen çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım
gerçi kalıcı bir imaj değil yani jöleli geçici ama yinede ekleyeyim bir tane. hem yiğit balımın saçlarını görmüş olursunuz..foto ekleseene bakalım yeni imajına
bence agustos bası tasınmıs olun okul acılana kadarda sehire adapte olursunuz okul acılınca nerde ne var sasırmayın
bir de o mesele var tabi. şimdi ev bulmak daha kolay. ama bizim için riskli gibi. ya çok kararsız kaldım. ne zormuş off..ünv. sonuçları açıklanmadan bulmak daha kolay oluyor yoksa hem tayini çıkanlar hem öğrenciler yığılıyor.ramazanda ev bulmak nasıl olur bilmem ama zor olur bence taşınmak haziran biter bitmez bulmak lazım bence.
.
evet aslında öylesi daha temiz olur. zaten kiramızı bile verdik yani ama. o zaman da geç mi olur ev zor mu bulunur ki.ben tayini bekler sonra taşınırdım zor olur ama temiz olur sonra mesafeler yüzünden sıkıntı çekmezsin
ya okudukça inanamadım derya. doğru olabilir mi böyle bişi??of topiğin birinde bir bayan hemde doktor bebeği ağlıyor diye vurmuş bağırmış birde üstüne ağlarsan ağla deyip bırakıp yatmış sabaha kadar ağladı yazmış manyak ..onuda bir güzel yazmış üstünede bu çocuk susmuyor ne yapabilirm diye sormuş ..sakin olmaya çalışarak bişeyler yazdım makul bi şekilde ama aslında içimden geçenler yazdıklarımdan çok farklıydı.......
of topiğin birinde bir bayan hemde doktor bebeği ağlıyor diye vurmuş bağırmış birde üstüne ağlarsan ağla deyip bırakıp yatmış sabaha kadar ağladı yazmış manyak ..onuda bir güzel yazmış üstünede bu çocuk susmuyor ne yapabilirm diye sormuş ..sakin olmaya çalışarak bişeyler yazdım makul bi şekilde ama aslında içimden geçenler yazdıklarımdan çok farklıydı.......
Evrim cnm valla her zaman dediğim gibi kapım her zaman açık gel gezelim tozalım beğenirsen Kuzy kendini kurtardığında yaşlanınca Ozy le yerleşirsin buralara muhabbetler ederiz eminim benim yaşlılığımda burada geçecek nasıl olsa... Birbirimizle romatizmalarımızdan, kolesterollerimizden oluşan sohbetler yaparız... Ahh ahh gençliğimde inceciktim bende senin gibi yavrum deriz kumsaldaki çıtırlara... kaydirigubbakcemile3 ?
herkes seccadede sabahlıo sanırsam bugeceP
günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESİNİ ALIYOR 1. SINIFI BİTİRDİK İNŞALLAH ÜNİLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ ..
teo iyi cok sukur yine kudurmaya basladi dun aksam 7.30da bayildi iki dk yataga koymustum uyumus banyo yaptirmistim kresten gelince vucudu nokta nokta kirmiziydi sanirim antibiyotik, banyo sonrasi biraz azaldi..banyo sonrasi oynuyordu yataga biraktim oyuncaklariyla bi geldim uyumus, ellemedimde gece 12de mama icn kalkti uyudu, bir daha 3 te kalkti cin uykuyu aldi tabi, bende onun odasinda yattim gece, yeryataginda saat 5.30-6ya kadar bogustuk oynadik,sonra o uyudu,bne uyuyamadim suan pert durumdayim sabah 8de uyandi tekkrar cin gibi..pasanin keyfi yerinde:))
yahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim(
kızımı okula gönderdim oturdum ağlıyorum..Ben gidemedim yusuf paşa uyuyor heyecanla bekliyorum evde..ilk günler daha A harfini tanımazken ne zordu ..yusuf ayağımda tuba dizimin dibinde ..nasılda geçti bir sene küçük kuzum yaşına gircek büyük meleğim okuma yazmayı öğrendi ikinici sınıfa gidecek..of ya salya sümük ağlıyorum içim çoştu..neyse Rabbim sizlerde tattırsın..
ay derya bana çok uzak geliyor bu it büyüyecekte okula gidecekte falanda filan
ben tımarhanelik olmamışsam o günleri görürüm..
ya deryam kapı beklesin beklemesinede ne kadar beklesin altını bağlamam 10 dk sürüyor nerden baksan
yani benim oğlumda bir anormallikmi var benmi çok şikayet ediyorum nedir ne iştir bilmiyorum
doktorda adamın streskopmudur nedir çekti boynundan vermiyor borusunu yemeye başladı önlüğüne yapıştı kafasını ölçecek mezura ile onu elinde alıyor izin vermiyor masasındaki kalemliğe bir koydu bütün kalemler yerde ay dedim annemle zaptedemedik bir çocuğu
annem giderken ah kızım vah kızım Allah yardımcın olsun diye diye ayrıldı
yiyin yiyin sonra kg veremios die aglayınn şişkolar:)
abimin oğlu karneyi tuba'dan önce alıp eve gilince Yusuf paşayı ona bırakıp uçarcasına okula koştum..ben gitim 1.sınıflar yavaş yavaş çıkıyor yavru kuşum yanlız elinde karnesi tatil kitabı öğretmenin hediyesi bi sağa bakıyor bir sola yavrum iyii gitmişim herkesin yanında nnesi babası ablası birileri vardı sesleniyorum arkasındna kalabalıkt aduymuyor bi an üzüldüm öyle saf saf sağa sola baka baka sırasına gidiyır sonra birisine bişey soracak oldu elini uzattı kadın bakmadı bile o an adımlarıı iyice hızladırdım ve arkadan kucakladım ..döndü baktı nasıl bağırdı anneeeee gelmişsin..ay çok kötü oldum..iyiki gitmişim içim içime sığmadı zaten kuş oldum uçtum sankii..kızım benim çiçeğim.karnemiz dediğim gibi hepsi beş..darısı senye ..
teşekürler hatunlar iyiyki gitmişim ..
Nurdan şimdi öpüyorum tubişi..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/256718-bebegim-uyumuyor-2.html zannedersem burda deryanın msjlarından burayı buldum
bravo sana..buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisbugun yaptıgım işleri saysam acırsınız bana..
halı sil,tozal, evi sil supur, mutfak dolaplarını sil,tabi bebegi besle oynat ,uyut,camasır yıka, bacaklarını al,cocugu yıka sen yıkan yemek yap mesai bitti..aksam mesaisi baslıycak emrah gelince..
derya blendırdan geçirirken mi sütü ekleyeceğim acil yazıver bacım??
paşam uyuycak beni bekliyor yarım banyo yaptırdım sırtına kadar doldurmuş sıpa şimdide uyuyacak..
ya taze nerde okulda kapandı..
birde evrim seni bugün çok merak ettim bajımmmm..
Fatoş tayım.. Kuzey de efor tukenmıyor.. ıkımız dahı yetemıyoruz desem yalan olmaz kuzum.. sımdı ıkı arada bı derede yazıorum.. yemege mısafır gelecekmıs, Fatoş a yemek yapmam lazım.. Kuzy onu bırakmıoo cunku.
aynen öle tatlım yaa aklınca milletle dalga geçmeye çalışıoda ben hayret ediom yaa nerden buluoar böle şeylerle uğraşacak vaktihamılenın akıllı halı baska bı guzel oluyor.. ıyı kı dıger mesajlarını bulmussun,eklemissin.. yoksa dalga gecıyor yaa,bellı gun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?