2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu psikopat ikinciye hamileyim demiş birde yok yok bunda sorun var doktor bile değil bence keyfiye öyle yazmış..

arkadaşlar bence BEBEĞıMEGE dalga geçiyor.. herkesin nabzını yoklamak istedi sanırım.... gücü o küçücük yavruya yetiyor dimi gelsin bakalım birde bana vursun nasıl vuruyor... parçalarım alimallah...

sizleride huzursuz ettim ama acayip içim acıdı ..neyse ben ağzımı kapayayım yazdıkça kötü oluyorum....

ayy gozlerim doldu resmen..o anı yasadım..iiki gitmissin gitmemiş olsaydın cok eksik kalacaktı kuzum..

selam.. aynen benim kzıımında dünden beri islik gibi kırmızı noktalar çıktı.. ben çilek veriyordum bugün vermedim..yumurta yiyor benim kızım.. acaba omu yaptıki??geçmiş olsun sizede..

tskler ..yuumurta gunasırı yıyor bugun vermemisti..bakalıım gececekmi

2 kelam yazdım bende

paşam uyuycak beni bekliyor yarım banyo yaptırdım sırtına kadar doldurmuş sıpa şimdide uyuyacak..
ya taze nerde okulda kapandı..
birde evrim seni bugün çok merak ettim bajımmmm..

bugun yaptıgım işleri saysam acırsınız bana..

halı sil,tozal, evi sil supur, mutfak dolaplarını sil,tabi bebegi besle oynat ,uyut,camasır yıka, bacaklarını al,cocugu yıka sen yıkan yemek yap mesai bitti..aksam mesaisi baslıycak emrah gelince..

ben kaçar arkadaşlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize, girmeye fırsatım olmaz pzt görüşürüz.

bizim eş durumları ne yazık ki kesin olmuyor gülizcim yaa.. mesela adapazarında bilgisayar öğretmeni açığı yoksa bana yer gözükmüyor ve tayin isteyemiyorum. ya da ilçeleri gözükebiliyor. uzak olabiliyor. falan filan vs.. yani işimiz allaha kalmış..
teşekkürler esracım. bende yiğit uyuyunca anca bu kadar yapabildim işte. daha gelmedi bakalım. merakla bekliyorum.
foto ekleseene bakalım yeni imajına

bence agustos bası tasınmıs olun okul acılana kadarda sehire adapte olursunuz okul acılınca nerde ne var sasırmayın
gerçi kalıcı bir imaj değil yani jöleli geçici ama yinede ekleyeyim bir tane. hem yiğit balımın saçlarını görmüş olursunuz..
bir de o mesele var tabi. şimdi ev bulmak daha kolay. ama bizim için riskli gibi. ya çok kararsız kaldım. ne zormuş off..
ben tayini bekler sonra taşınırdım zor olur ama temiz olur sonra mesafeler yüzünden sıkıntı çekmezsin
evet aslında öylesi daha temiz olur. zaten kiramızı bile verdik yani ama. o zaman da geç mi olur ev zor mu bulunur ki.
ya okudukça inanamadım derya. doğru olabilir mi böyle bişi??

manyakmi bu ya, nasil bi insan bu, psikopat..

delü olumunekankayizsmile

herkes seccadede sabahlıo sanırsam bugeceP

ole ole :))

amin amin

cok sevındım bu habere..

kafamçokkarıştı naman nallaahhımmm

amin ,gözlerim doldu..

ay derya bana çok uzak geliyor bu it büyüyecekte okula gidecekte falanda filan
ben tımarhanelik olmamışsam o günleri görürüm..

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

yiyin yiyin sonra kg veremios die aglayınn şişkolar:)

kaydirigubbakcemile3

hıc bı zaman bırakma onu yalnız.. ne olursa olsun. kıyamam..

teşekürler hatunlar iyiyki gitmişim ..
Nurdan şimdi öpüyorum tubişi..

ıyı yapmıssın..

hamılenın akıllı halı baska bı guzel oluyor.. ıyı kı dıger mesajlarını bulmussun,eklemissin.. yoksa dalga gecıyor yaa,bellı gun gibi.

bravo sana..buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
derya blendırdan geçirirken mi sütü ekleyeceğim acil yazıver bacım??

yok sütü buz kalıbına kaoyarken ekleyeceksinyada blendırdan geçir sonra kaba sütü ekle karıştır kalıplara dök müthiş bişey bu haberin olsun..

paşam uyuycak beni bekliyor yarım banyo yaptırdım sırtına kadar doldurmuş sıpa şimdide uyuyacak..
ya taze nerde okulda kapandı..
birde evrim seni bugün çok merak ettim bajımmmm..

Fatoş tayım.. Kuzey de efor tukenmıyor.. ıkımız dahı yetemıyoruz desem yalan olmaz kuzum.. sımdı ıkı arada bı derede yazıorum.. yemege mısafır gelecekmıs, Fatoş a yemek yapmam lazım.. Kuzy onu bırakmıoo cunku.

evrim canım benim Allah izin verdiği sürece eşim ve evlatlarımın başındayım ve her zaman yanlarındayım..
bugün yusuf bana tutunup ayağa kalkıyor mutfakta içimden geçen şu oldu direk tutun yavrum tutun hep bana dayanın herzaman heryerde sizin arkanızda yanınızda olacağım siz bana tutunun bende babanıza oda hepimize ...:)))

demam iyisin ya bi an sıkıntı geçti içimden senlen ilgili arayacaktım vaz geçtim..
kuzy paşyıda öperim..fatoşa selam desem oda kim dermi...

esram bu uyku bizede aynı dalamıyor sat başıda uyanıyor gözler kapalı ama bi sğa bir sol ve malesef bir haftadır yanımda yatıyor babayı göndermeyi başardı sıpa..

hamılenın akıllı halı baska bı guzel oluyor.. ıyı kı dıger mesajlarını bulmussun,eklemissin.. yoksa dalga gecıyor yaa,bellı gun gibi.
aynen öle tatlım yaa aklınca milletle dalga geçmeye çalışıoda ben hayret ediom yaa nerden buluoar böle şeylerle uğraşacak vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…