2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün ilk defa pinekledim bi çamaşırları attım makinaya birde mutfağın camını sildim evi temizlemedim serap anneye gidecem die ama gidemedim işe başlasam saat geçmişti hemde ütüye kadın gelecek ütünün tozu da gider yarın başlarsam dedim kiii gökhan aradı erken gelecğim dedi bende gökhanda kuşbaşılı patates kızarmasına bayılırız onu yapıyım dedim tabi hemen kendi suyunda pişiremicem için düdüklüye koydumm anaaa mutfa bi gittim düdük yeerinden etin suyu fışkırıo pöfff neysee ölesine sildim yarın büyük bi temizlik beni bekler akşamda silemem dışarı çıkacağız kaldı yarına

bugun ne yazdıysan bı kotu oldum, duygulandım.. Rabbım senı evlatlarına esıne bagıslasın.

demam iyisin ya bi an sı kıntı geçti içimden senlen ilgili arayacaktım vaz geçtim..
kuzy paşyıda öperim..fatoşa selam desem oda kim dermi...

bugun bı kac kere ben de senı aramak ıstedım ama adam musade etmedı.. bı cekım olmus bellı.

Fatoş hepınızı tanıyor, senı de cok ıyı tanıyor.. destegını esırgemedıgını bılıyor, o zaman da cok tesekkur etmıstı sana, ben de yazmıstım sana ama gozunden de kacmıs olabılır.. tanıyor yanı tatlım..

hakıkaten pıneklemıssın.. tebrık ederım.. pıneklemenın kavramı sayende alt ust oldu.

bebek tatil listesi esra
hazıra konmak istiyorım ayıp mı
mail atarsan duacın olurum

meltem ise dondugumde hatırlat atarım tabi hatta burayada eklerim isteyenkullanır

ayy saka gibii çok guldum emin ol uzaktan gulmek keyifli oluyor basıma gelsetırlatırdım ama bencesaret edip ik dk bile altı acık brakmam

ayy derya birinci sinif tambir kabustu 4 de bile bukadar zorlanmadım allahım ilk donemben ibonun agladıgınıbilirim sinirinden bir sabah uyuyorum ibokalkmıs berkeye dersyaptırmaya çalısmıs attıkendini yanıma nasıl aglıyor çıldırcam sinirimden olucem simdi falan diye ona birsey dememek yapmamak için atmıskendini yataga:) ayguluyorumsu an amakabustuu
anlamıyor kesin bizimkininkafasında birseyler eksik algısı yokfalan sandık biranda okudu hiç algılamıyor gibiydi sanki duvara anlatıyorsun okuma ogrenmek boyle birsey sanırımbir anda oluyor
ilk donem çok zorlu sonrası kolay 2-3. sınıflarda kolay 4 biraz zorluyor o arada yusuf buyumus olur rahat olur

berkos tesekkur aldıı
mutlu oldum tabi 4 sınıf zorlugu ustune ece vehiç ilgilinelmeden kendince yaptıgı bir basarı bu
bir tane 3 uvar ingilizce bir tane 4 u var turkce dil ozurlu oglum benim :) gerisi 5, çok sukur atlattık bu zorlu seneyi

valiz hazır arabaya yerlesti su an evdeki herkes uyuyor ben cd ye muzik cekeyim diye geldim flash disk e yuklemistim sirkette unutmusummm ;( geçmis yilların albumlerini dinleyereknostalji yaparakyolculukyapacagız artık baska yolu yok
zaten yeni albumleri pek sevmemistim .)))

oglen berkeyi aldım geberdim kosturmaktan pazara gittim uzerime olan capri sort turevi seyler aldım ecosa renk renk bandanalar aldım sapkayı çekip atarsabunu baglarım unutuyordu berke kafasında bandanayı ece de oyle olur insallah

ibo uyudu erkenden uyksunu alsın diye berke koltukta yamuldu uyduu
ece zaten uyuyordu birben oturuyorum hava acayip firtina seklinde burda insallahbozmaz havalar meteora bakmıs iboantalya carsamba yagmurlu imis simdi wheather com dan 10 gunluk bakacagım umarım kotupiyango vurmaz

sagol fatmacım zor cidden yani ne alıyorsa not o yazılıyor 1-2-3 gibi degil biliyorsun sınavlar oluyor aynenyazılıyor performanslar bana ait tabi :)))

siir kitabı yapılmıs birde ben yazmıstım onuda resimlerini çekmisler çocukların cilt yaptırılmıs falan cok suslu birseydi almak istemiyordum 35 tl saklıycazda nolcak evde yer kaplıycak berke yazsa hadi saklıımben yazdım yani.)
aa kitabi bir inceledikberkenin siir yokallahtan çok duskunlgu yokkızlar daha duskun hepsikitap elinde gosteriyordu birbirine.)
ogretmen sok oldu aa tuh falan bende yalandan hay allah dedim iç imden almaktan yırttım dedim .))

fatma sen ne ogretmeni idin

bu arada online sin halasanırım ama altta adın çıkmıyorr

bilgisayar öğretmeniyim esra ben. ilköğretimdeki puanlamadan pek haberim yok. benim birinci kademeye notum yok. ikinciye de yok hoş ya :) seçmeli ders olduğundan. bu sene pek rahattım. göreve başlayalı hiç böyle olmamıştım. bakalım sakaryada halim ne olacak.. şiir kitabını da almamakla iyi etmişsin. heveslenip aldığım herşeyim annemin dolaplarında duruyor benim. insan atmaya da kıyamıyor..

eliffff tayininizçıkmışçok sevindim senin adına nevanın bakıcı problemiolmaması ayrıca süper hayırlı uğurlu olsun
tek üzüldüğüm nokta bizim buluşma yattı galiba bu gidişle benkimseyle görüşemeyeceğim :sinifsinif: siverekte kimi buluyum

bizde şükürler olsun okulu kapattık 2 haftada seminer var artık sıcakla birlikte köy otobüsü 45dk çekilmiyordu artık biraz daha rahat girerim 2 haftadaha sonra uzun bir süre çorum ve sonra siverek

Selamün aleyküm gençler!

"Doruk ve uyku sorunsalı" başlıklı makaleme başlayayım mı?

Hem Doruk'un (patlamak üzere) davul gibi olan ön diş eti, hem sıcaklar, hem de uyku saatini daha geçe çekme çalışmalarımız ağzımıza ediyor. Uyku konusunda iyice zıvanadan çıktı Doruk. Uykuya dalma problemi var 1 haftadır. Deliler gibi inliyor.

Dün akşam ilerdeki yastığna uzandı, altında tülbenti varmış, onu aldı, yüzüne örttü kendi!!! Nasıl uykusu var, geberecek. Salladım, 5 dk! Ama yarım saat sonra uyandı, şebekliğe başladı. Gece 12 civarı uyudu tekrar, sabah 4.30 - 6.30 nöbeti... ne yapsam bilemiyorum. şurup verdim bu akşam, üstüne 3 defa uyandı. Uyanmak da değil, gözleri kapalı 4 ayak pozisyonuna geçiyor, inliyor, ağlıyor.

2 gündür sıralıyor. Kumanda veya cep tlf uzun koltuğun bir ucuna koyuyoruz, pıtır pıtır gidiyor. Çok tatlı ama uyku sorunu bizi mahfediyor. Gündüz 2 defa 1 - 1,5 saat uyuyor, akşam üstü çıkarıyorum parkı, gezmesi eksik kalmıyor, boğazı genelde iyi maşallah. Her şey yolunda çok şükür ama uykuya dalma konusu içler acısı

geçmişe döneceğim. Merak eden arkadaşları öpüyorum. ınanın ki 3 dk kıçımı yere koymadım 3 gündür. Aranıyorum da tabi ama hep yapmam gereken ve ertelediğim şeylerle ilgileniyorum.

Bugün mesela 4.30 - 6.30 nöbetinden sonra 8de uyandım. Oklua gittim, karneleri verdik. Sonra bir ark ile ıncir'e kahvaltıya gittik, ardından spora gittim. Onur'a kupa sipariş ettim, Doruk'la fotoları olacak üzerinde ama Onur'un fotosu da çocukluk fotosu. Copy - paste yazdırdım altına. Gelip duş alıp yemek yediğimde kendimi hissedemiyordum, Doruk uyudu, ben de serildim bir yarım saat. Sonra uyandı, dolaşmaya çık vs...

Sabahki 1,5 saatlik uykumda rüya gördüm. Çok enteresan :))) Doruk kaka yapmış, ben temizliyorum altını, bu arada beyefendi işiyor. Uyandım gülüyorum. Uykumda Doruk, uyanıkken Doruk :)))

Dün de biraz kışlık hazırlığı yaptık Onur'la. Bezelye ve barbunya attık dipfrize. Annem ve Gözde 2 günlüğüne tatile gitmişlerdi, dün geldiler, onlara yemek hazırladım vs. Bisikletimin frenleri tutmuyordu, bisikletçiye götürdüm, mantarım pörtlemişti, dra gittim, internet borcu varmış, onu yatırdım, üstüne yarım saat koşu bandına çıktım sporda. Dün tam 4 defa duş aldım koşturmaktan!

DERYA ve ESRAKO ne mutlu sizlere... Allah üni mezuniyetlerini de göstersin inş.

GYPSY çok güldüm Yahoo'ya, geçen benzer bir durum bizde de olmuştu, kilitlendik kaldık, her taraf mok içinde, herkesin eli moklanmış, kimse bi yere dokunamıyo, Doruk'un altı açık ve işiyo bi de üstüne vs :)))

Son düzenleme:
Ticker'ım yalan söylüyor. 61 - 61.5 arasında oynuyorum. Çünkü bu hafta içi 2 defa bira - patates yaptım. 2 gündür temkinliyim. Bugün kahvaltıya gittiğim arkadaşın eşi ecza deposunda bölge müdürüymüş, eline acai ve acı cehre geçmiş beleşten. Ark.ım emzirdiği için acı cehre kullanamıyormuş, bana getirecek, deneyeceğim bakalım.

PERVıN tebrik ederim seni bebeğiim.

tazemmm banada ticker yaparmısın müsait bir zamanındaa
yada birileri yaparmııı ben ne yaptıysam olmadı hata veriyorrr

bu tickerımıda ben yapmamıştım kim yaptı hatırlayamadım
hey gidi günler heyy eskiden hafıza deniler birşey vardı yerini sidikler ve moklar aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…