evrim canım benim Allah izin verdiği sürece eşim ve evlatlarımın başındayım ve her zaman yanlarındayım..
bugün yusuf bana tutunup ayağa kalkıyor mutfakta içimden geçen şu oldu direk tutun yavrum tutun hep bana dayanın herzaman heryerde sizin arkanızda yanınızda olacağım siz bana tutunun bende babanıza oda hepimize ...:)))
demam iyisin ya bi an sı kıntı geçti içimden senlen ilgili arayacaktım vaz geçtim..
kuzy paşyıda öperim..fatoşa selam desem oda kim dermi...
ben bugün ilk defa pinekledim bi çamaşırları attım makinaya birde mutfağın camını sildim evi temizlemedim serap anneye gidecem die ama gidemedim işe başlasam saat geçmişti hemde ütüye kadın gelecek ütünün tozu da gider yarın başlarsam dedim kiii gökhan aradı erken gelecğim dedi bende gökhanda kuşbaşılı patates kızarmasına bayılırız onu yapıyım dedim tabi hemen kendi suyunda pişiremicem için düdüklüye koydumm anaaa mutfa bi gittim düdük yeerinden etin suyu fışkırıo pöfff neysee ölesine sildim yarın büyük bi temizlik beni bekler akşamda silemem dışarı çıkacağız kaldı yarına
bebek tatil listesi esra
hazıra konmak istiyorım ayıp mı
mail atarsan duacın olurum
yahya beni çıldırtıyor
sıyıracağım az kaldı
altını açmıştım elinde telefonum vardı oynuyordu adam fırladı kaçtı elimin altından o sırada kapı çaldı
bende bıraktım açık kalsın 2 dk dedim parkeye işemiş göl yapmış resmen telefonumuda yerde araba gibi sürüyor sidiklerinin içinde offffffff
hemen kucakladım yıkamak için banyoya götürüken bir sıçmaya başladı yerlere halılar her yer bok ay Allahım dedi kafayı üşütecektim
yıkadım komple adamı zar zor uyuttum yerleri temizledim(
kızımı okula gönderdim oturdum ağlıyorum..Ben gidemedim yusuf paşa uyuyor heyecanla bekliyorum evde..ilk günler daha A harfini tanımazken ne zordu ..yusuf ayağımda tuba dizimin dibinde ..nasılda geçti bir sene küçük kuzum yaşına gircek büyük meleğim okuma yazmayı öğrendi ikinici sınıfa gidecek..of ya salya sümük ağlıyorum içim çoştu..neyse Rabbim sizlerde tattırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?