nurdan geldi mi annen canım?annem yolda sagsaglim gelir insallah, cok heyecanliyiz:))
of yaa kıyamam doruğa ben. çok zor çıkıyor desene. bilirim az buçuk. ilk dişte baya çekmitik biz de. ama çıkar heralde artık. baya olmuş bir hafta.Selamün aleyküm gençler!
"Doruk ve uyku sorunsalı" başlıklı makaleme başlayayım mı?
Hem Doruk'un (patlamak üzere) davul gibi olan ön diş eti, hem sıcaklar, hem de uyku saatini daha geçe çekme çalışmalarımız ağzımıza ediyor. Uyku konusunda iyice zıvanadan çıktı Doruk. Uykuya dalma problemi var 1 haftadır. Deliler gibi inliyor.
Dün akşam ilerdeki yastığna uzandı, altında tülbenti varmış, onu aldı, yüzüne örttü kendi!!! Nasıl uykusu var, geberecek. Salladım, 5 dk! Ama yarım saat sonra uyandı, şebekliğe başladı. Gece 12 civarı uyudu tekrar, sabah 4.30 - 6.30 nöbeti... ne yapsam bilemiyorum. şurup verdim bu akşam, üstüne 3 defa uyandı. Uyanmak da değil, gözleri kapalı 4 ayak pozisyonuna geçiyor, inliyor, ağlıyor.
2 gündür sıralıyor. Kumanda veya cep tlf uzun koltuğun bir ucuna koyuyoruz, pıtır pıtır gidiyor. Çok tatlı ama uyku sorunu bizi mahfediyor. Gündüz 2 defa 1 - 1,5 saat uyuyor, akşam üstü çıkarıyorum parkı, gezmesi eksik kalmıyor, boğazı genelde iyi maşallah. Her şey yolunda çok şükür ama uykuya dalma konusu içler acısı
bence de aynısı yaaa.. bence çok hoş. güle güle kullansın.
işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
sağol canım darsı sizlere inşallah..geçmişe döneceğim. Merak eden arkadaşları öpüyorum. İnanın ki 3 dk kıçımı yere koymadım 3 gündür. Aranıyorum da tabi ama hep yapmam gereken ve ertelediğim şeylerle ilgileniyorum.
Bugün mesela 4.30 - 6.30 nöbetinden sonra 8de uyandım. Oklua gittim, karneleri verdik. Sonra bir ark ile İncir'e kahvaltıya gittik, ardından spora gittim. Onur'a kupa sipariş ettim, Doruk'la fotoları olacak üzerinde ama Onur'un fotosu da çocukluk fotosu. Copy - paste yazdırdım altına. Gelip duş alıp yemek yediğimde kendimi hissedemiyordum, Doruk uyudu, ben de serildim bir yarım saat. Sonra uyandı, dolaşmaya çık vs...
Sabahki 1,5 saatlik uykumda rüya gördüm. Çok enteresan :))) Doruk kaka yapmış, ben temizliyorum altını, bu arada beyefendi işiyor. Uyandım gülüyorum. Uykumda Doruk, uyanıkken Doruk :)))
Dün de biraz kışlık hazırlığı yaptık Onur'la. Bezelye ve barbunya attık dipfrize. Annem ve Gözde 2 günlüğüne tatile gitmişlerdi, dün geldiler, onlara yemek hazırladım vs. Bisikletimin frenleri tutmuyordu, bisikletçiye götürdüm, mantarım pörtlemişti, dra gittim, internet borcu varmış, onu yatırdım, üstüne yarım saat koşu bandına çıktım sporda. Dün tam 4 defa duş aldım koşturmaktan!
DERYA ve ESRAKO ne mutlu sizlere... Allah üni mezuniyetlerini de göstersin inş.
GYPSY çok güldüm Yahoo'ya, geçen benzer bir durum bizde de olmuştu, kilitlendik kaldık, her taraf mok içinde, herkesin eli moklanmış, kimse bi yere dokunamıyo, Doruk'un altı açık ve işiyo bi de üstüne vs :)))
aleyküm selam genç..diş burcu diş ilaç bile fayda etmiyor aynı bizi anlatıyorsun..Selamün aleyküm gençler!
"Doruk ve uyku sorunsalı" başlıklı makaleme başlayayım mı?
Hem Doruk'un (patlamak üzere) davul gibi olan ön diş eti, hem sıcaklar, hem de uyku saatini daha geçe çekme çalışmalarımız ağzımıza ediyor. Uyku konusunda iyice zıvanadan çıktı Doruk. Uykuya dalma problemi var 1 haftadır. Deliler gibi inliyor.
Dün akşam ilerdeki yastığna uzandı, altında tülbenti varmış, onu aldı, yüzüne örttü kendi!!! Nasıl uykusu var, geberecek. Salladım, 5 dk! Ama yarım saat sonra uyandı, şebekliğe başladı. Gece 12 civarı uyudu tekrar, sabah 4.30 - 6.30 nöbeti... ne yapsam bilemiyorum. şurup verdim bu akşam, üstüne 3 defa uyandı. Uyanmak da değil, gözleri kapalı 4 ayak pozisyonuna geçiyor, inliyor, ağlıyor.
2 gündür sıralıyor. Kumanda veya cep tlf uzun koltuğun bir ucuna koyuyoruz, pıtır pıtır gidiyor. Çok tatlı ama uyku sorunu bizi mahfediyor. Gündüz 2 defa 1 - 1,5 saat uyuyor, akşam üstü çıkarıyorum parkı, gezmesi eksik kalmıyor, boğazı genelde iyi maşallah. Her şey yolunda çok şükür ama uykuya dalma konusu içler acısı
inşallah kavuştunuz Nurdanım gözün aydın olsun..annem yolda sagsaglim gelir insallah, cok heyecanliyiz:))
hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin gelin...valiz hazır arabaya yerlesti su an evdeki herkes uyuyor ben cd ye muzik cekeyim diye geldim flash disk e yuklemistim sirkette unutmusummm ;( geçmis yilların albumlerini dinleyereknostalji yaparakyolculukyapacagız artık baska yolu yok
zaten yeni albumleri pek sevmemistim .)))
oglen berkeyi aldım geberdim kosturmaktan pazara gittim uzerime olan capri sort turevi seyler aldım ecosa renk renk bandanalar aldım sapkayı çekip atarsabunu baglarım unutuyordu berke kafasında bandanayı ece de oyle olur insallah
ibo uyudu erkenden uyksunu alsın diye berke koltukta yamuldu uyduu
ece zaten uyuyordu birben oturuyorum hava acayip firtina seklinde burda insallahbozmaz havalar meteora bakmıs iboantalya carsamba yagmurlu imis simdi wheather com dan 10 gunluk bakacagım umarım kotupiyango vurmaz
maşallah berkoşa...berkos tesekkur aldıı
mutlu oldum tabi 4 sınıf zorlugu ustune ece vehiç ilgilinelmeden kendince yaptıgı bir basarı bu
bir tane 3 uvar ingilizce bir tane 4 u var turkce dil ozurlu oglum benim :) gerisi 5, çok sukur atlattık bu zorlu seneyi
oy oy bende sinirden çok ağladım ama öğretmen toplantı yapıp bazı durumları anlatınca rahatlamıştık ..gerçekten çok zordu ..harfleri ters yazması bir dk önce öğrettiğimiz harfi unutması...2-3 kolay diyosun yani.meltem ise dondugumde hatırlat atarım tabi hatta burayada eklerim isteyenkullanır
ayy saka gibii çok guldum emin ol uzaktan gulmek keyifli oluyor basıma gelsetırlatırdım ama bencesaret edip ik dk bile altı acık brakmam
ayy derya birinci sinif tambir kabustu 4 de bile bukadar zorlanmadım allahım ilk donemben ibonun agladıgınıbilirim sinirinden bir sabah uyuyorum ibokalkmıs berkeye dersyaptırmaya çalısmıs attıkendini yanıma nasıl aglıyor çıldırcam sinirimden olucem simdi falan diye ona birsey dememek yapmamak için atmıskendini yataga:) ayguluyorumsu an amakabustuu
anlamıyor kesin bizimkininkafasında birseyler eksik algısı yokfalan sandık biranda okudu hiç algılamıyor gibiydi sanki duvara anlatıyorsun okuma ogrenmek boyle birsey sanırımbir anda oluyor
ilk donem çok zorlu sonrası kolay 2-3. sınıflarda kolay 4 biraz zorluyor o arada yusuf buyumus olur rahat olur
şu son 1.5 iki ayım öyle yorgun geçtiki okudumsada unuttum inanki bazen geçmişe bile bakamıyorum..bugun ne yazdıysan bı kotu oldum, duygulandım.. Rabbım senı evlatlarına esıne bagıslasın.
bugun bı kac kere ben de senı aramak ıstedım ama adam musade etmedı.. bı cekım olmus bellı.
Fatoş hepınızı tanıyor, senı de cok ıyı tanıyor.. destegını esırgemedıgını bılıyor, o zaman da cok tesekkur etmıstı sana, ben de yazmıstım sana ama gozunden de kacmıs olabılır.. tanıyor yanı tatlım..
hakıkaten pıneklemıssın.. tebrık ederım.. pıneklemenın kavramı sayende alt ust oldu.
süper pineklemişsin yaniiiiisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-ben bugün ilk defa pinekledim bi çamaşırları attım makinaya birde mutfağın camını sildim evi temizlemedim serap anneye gidecem die ama gidemedim işe başlasam saat geçmişti hemde ütüye kadın gelecek ütünün tozu da gider yarın başlarsam dedim kiii gökhan aradı erken gelecğim dedi bende gökhanda kuşbaşılı patates kızarmasına bayılırız onu yapıyım dedim tabi hemen kendi suyunda pişiremicem için düdüklüye koydumm anaaa mutfa bi gittim düdük yeerinden etin suyu fışkırıo pöfff neysee ölesine sildim yarın büyük bi temizlik beni bekler akşamda silemem dışarı çıkacağız kaldı yarına
işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
günaydın
ne sıcak sabah sabah of ya bunaldım. bugün toparlanmaya başlayacağız biz de kutulama işine yani. bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?