2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uykum var, daha serin olduğu için Doruk bizim yatakta şimdilik. Kendi yatağına almaya korkuyorum :) Bakalım Burcu ve Onur'u bu gece ne maceralar bekliyor :))))

ESRAM yaparım böbeeem, sen bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu şey ettir :)

hadi bana müsade, sabah annemler kahvaltıya gelecekler. Kardeşime dedim, şahane omlet yapacağım sana dedim, Behlül omleti mi, diyo kaçık :)))

Bir de bayram değil, seyran değil, bu ödem nesi yaa zırt pırt? Çok gıcık oluyorum. Tamam yaz mevsimindeyiz belki ama, hamilelikten önce hiç yoktu böyle şeyler. Kıcık oluyorm.

günaydın...
sabah sabah sinirim zıpladı..sanırm anlımda enayiyazıyor ..yada iyiyliği böyle algılıyor insanla..
olay şu anlatmazsam rahatlayamacağım..bugün tuba ile Ankara'nın ünlü merkezi kızılaya gitmem gerek alşıveriş iş yerleri bilen bilir..şu lens cağızımı alayım doktora görüneyim dedim..göz doktoru .birde yavrunun doğum günü alışveriş yapmayı düşünüyoum çünkü eşim hala sabah 6 akşam 8 anca evde oluyor..sorun şu Yusuf'a bakmalarını istedim ki hani şu abimin oğlu bizde yazıyorum ya onlardan yani ki gelinde eşimin kızkardeşi yabancı değil ..bana dediği şu 1-2 saatliğine olursa bakarım ki zaten 1 saate kızılaya inerim dedim yok dedi otobüsler 25 dk gidiyor cevap bu artı doktor alışveriş nasıl yetiştireceğim yok dedim 3-4 saati bulur hım o zaman bir düşüneyim dedi..Ve işin beni üzen yanı oğullarına 3 ayyaz tatili boyunca tüm gün ben bakacağım nasıl ama ..şimdi çocuğu yüzmeye götürdüler gelince kesin kararları belli olcak ama o zamand abenim kararım ne olur bilmiyorum..sinirden elim ayağım esti kalkıp ev,i temizleyeyim bari..bugün girmezyebilirim yarında öyle kendinze iyi bakın..

günaydın
ne sıcak sabah sabah of ya bunaldım. bugün toparlanmaya başlayacağız biz de kutulama işine yani. bakalım..

annem yolda sagsaglim gelir insallah, cok heyecanliyiz:))
nurdan geldi mi annen canım?
of yaa kıyamam doruğa ben. çok zor çıkıyor desene. bilirim az buçuk. ilk dişte baya çekmitik biz de. ama çıkar heralde artık. baya olmuş bir hafta.

işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
bence de aynısı yaaa.. bence çok hoş. güle güle kullansın.

sağol canım darsı sizlere inşallah..
bu ne Burcu ya okudum yoruldum..
aleyküm selam genç..diş burcu diş ilaç bile fayda etmiyor aynı bizi anlatıyorsun..
maşalah doruğa sıralamay başalmış dikkat artık düşmelri artıyor...
annem yolda sagsaglim gelir insallah, cok heyecanliyiz:))
inşallah kavuştunuz Nurdanım gözün aydın olsun..
hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin gelin...
maşallah berkoşa...
oy oy bende sinirden çok ağladım ama öğretmen toplantı yapıp bazı durumları anlatınca rahatlamıştık ..gerçekten çok zordu ..harfleri ters yazması bir dk önce öğrettiğimiz harfi unutması...2-3 kolay diyosun yani.
şu son 1.5 iki ayım öyle yorgun geçtiki okudumsada unuttum inanki bazen geçmişe bile bakamıyorum..
Yazdıklarım gerçek duyugularım içten gelen ve paylaşılmak istenen dillenen düşüncelrimdi canım Evrimim ..
ne demek elimizden geldiğince ve ne gerekiyorsa yaparız ..
süper pineklemişsin yaniiiiisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)

harika ....:lepi:

günaydın deryacım..:)

bugun daha iyiyimçok şükür resmen burnum akıyor hapşırıyorum.
afikde gunde 2-3 defa hapşuruyor yavrum. inş daha fazla geçmez ona..
baş agrım var bademcikler balon gibin olmuşlar.
soguk su içmeme ama sanrıım soguk karpuz yaptı beni böyle.
tüm kış grip bilem olmadım bu sıcakda hasta oldum iyimisempatiksalakcinni

purcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bu ne yaa resmen kopya
ayy afikin babasına benzediğindende çok benziyor bu Toruk.
resmen cüccük onur bu beaaaa
kaşlarda aynı model eşşek sıpa sıralamaya başlamış ohh maşallahh.

afik 2 gundur kendi kendine dengede durmaya çalışıyor
bana tutunup kalkıyor sonrada önce bi elini sonra diğer elini bırakıp kendikendine deneme yapıyor.

çok taklit yapıyor artık.oglum süt içcekmisin mımımımm yapıyorum göğsümü göstererek oda hemen agzını hımımımm yapıyor

kelime haznemiz epeycogaldı
dede yerine dedeooooooo diye uzatıyor
artık kişilere göre hitap ediyor
aydına babaaooo
dedsine dedeooo
evde beni bulamayıncada annennnneee diyoo
dışarıya çıkınca hemen kuşları gösteriyor.
arabalarıyla kendikendine vın vınn diye sürüyorgamyoncuiremsu
tadından yenmes oldu sıpam

esram yaa
senin bu yahoyla yaşadıklarını bi kenara not al ya kesinlikle çok fena maceralarınız var.

ama varya aklıma hep sne hamileyken her gesmeye gittiğinde topikcek yaptıgımız yorum geliyor
"sen bi dogur cocugun çok harekteli olacak kesin"
diyorduk..

Allah kolaylık versin ya gerçekden bize okuması çok eglenceli yada sevimli geliyor ama zor bea.
canım benim.kıyamam sana

önumuzdeki hafta okadar yogunumki off offff

pazartesi sunnet mevlüdü var
salı kuzenime gidices
çarşamba çok yakın bi arkadaşım davet etti
perşembe aydının kuzeni askerden geldi onlara gidices
cumada gesmeye gidicem

bunların hepsini gunduz saatlerinde yapıcam
evden erken çıkmam gerek.
çıkmadan yemek yapmam gerek.
afikim çantası herdaim hazır olması gerek

o sebeple bu hafta yıka yıka katla ütüle sil süpür bitmedi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden

deryaaaa
ya bune terbiyesizlik nolur sanki baksa
üstelik sen nie 3 ay onların cocuguna bakacaksın.
ayy bende sinir oldum...
offf insanları anlamk zorklava:

fatma cım tayiniz çıkmış hayırlı olsun hemide adapazarııı.
esrakonun 17 tercihi merak etmesşde ayrı bi konu ona başka zaman değinirim..kaydirigubbakcemile3

eliffff
nre kadar şanslısınız nyada neva ne kadar şanslıo bir bebek
maşallah ya b u kadar olur yani
hem bakıcının hemde sizin tayinn afyona çıkması valla mucize gibi bişey
gözünüz aydın.
umarım huzurlu daha sakin bi hayatınız olur afyonda.
ama kışları çok soguk eser..
her konyadan dönuşumuzde ugrarız afyona sucugumuzu ve kaymagımızı alırız.

afyondaki efsane şudur.
afyona gidip kales,ine çıkarsan orda 7 yıl yaşıyormuşsun.
biz bunu çok tecrube ettik.
haberin olsunnn

dombalak bebekleirn anneleri size sorum varrrr
,
yaff bu gıdı pişiklerine ne yapıosunuz afikimin boynu pişiyor ne edeceyuk
pudra kullansak olarmı

esrakonun purcuyla en son msn konusmasında kızı bayılltııgını dğüşünürek meraklanmasına koptum
öldüm bittim yaaakaydirigubbakcemile3
ne sorular sordun purcuyada oda bayıldı acepsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…